Än en gång "snabbt"

Gårkvällen blev trevlig med Olof och gänget. Sen spenderades natten på mysigt sovsällskap och han blev även kvar större delen av dagen :) Nu ligger Olof och Erik i min säng och diskuterar om något knäppt. Jag ska äta lite middag och göra iordning mig sen kommer Jenna och sen blir det utgång:)
PUSS

snabbt

Nu har jag duschat, det är de enda jag har gjort idag. Grymt skönt! Ska snart klä på mig och sminka mig. Ska ha lite mysmiddag med mamma ikväll sen vet jag inte om jag ska ut eller stanna hemma och titta på idol.. Har lite olika fester att välja mellan :)

-

Jag vill tillbaka till sommaren.

Body silk

Fy fan vad äcklad jag är nu.

Usch vad jag är trött! Har tränat och shoppat hela dagen. Imorgon ska det sovas tänkte jag :)
Hörs!

Lov feeling

Hallå!
Nu har jag vaknat och ätit frukost. Igår åkte jag och familjen hem från Öland sen var jag hemma hos Klara och "hjälpte" henne packa inför flytten. Sen blev det några tårar till bajenmatchen, nu åker vi till superettan.
Ska möta molly i stan klockan två då ska vi shoppa och fika, sen ska jag och Elli träna klockan sex och sen ska jag övningsköra. Tänkte kanske kolla om Erik ville ses ikväll :)


Hoppas ni får en bra dag:)

Fri som en fågel

Vet inte vad jag ska säga.. Här gör jag ingenting, sover äter och myser. Läser även endel :) Underbart skönt att vara här, det kunde inte vara bättre. Frisk och skön luft. Ska ändå bli skönt att komma tillbaka till stockholm imorgon :) Och på torsdag ska jag shoppa med Molly, ska köpa skor ;D Underbart! Helgen är också ganska uppbokad redan :) PARTY!

Jag är så himla lycklig nu för tiden, allt känns verkligen bra. Även fast att man lever ett sjukt stressigt liv så är det verkligen toppen nu! Jag känner mig så fri, friare än vad jag känt mig på nästan 5 år. Himla roligt!

Aja nu ska jag fortsätta med att göra ingenting! 

Vi får se

Nu sitter jag i stugan på Öland :)
Fick mysigt sovsällskap på lördagen och på söndagen satt jag på en buss ner hit i sju timmar.. Mén jag sov typ i 5 av dom så det blev inte så tråkigt ändå.. Idag har vi varit i skogen och grillat korv med Nicke och Cissi plus barn och sen så har jag pappa övningskört en längre sväng :D Övade landsvägskörning :)
Längtar till helgen...

Looov

Grymt skönt att träna idag! Helt underbart. Jag och Elli spenderade hela två timmar på gymmet och gjorde en rejäl genomkörare av alla muskler och kondition! Blev klar med Naturuppgiften på lektionen, grymt skönt också. Provet i sam gick också väldigt bra, men jag tycker synd om min kära lärare som behöver läsa alla 24 sidor som jag skrev med min knappt läsbara handstil.. Men men jag fick med allt iaf ;) Ikväll har jag tittat på idol och nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp halv sju sen ska jag sitta och skriva högskoleprov hela dagen.. Det känns ju.. Kul..  Sen kommer iaf jenny hem till mig och eftersom jag är ensam hemma så ska hon få laga middag till mig :) Senare får vi se vad som händer. Party, filmmys eller kanske spel? Vi får se :)
Önska mig lycka till för imorgon!
PUSS

I made it!

Hallå!
Nu kom jag nyss hem från skolan. Fick mycket bra feedback på min muntliga redovisning :)
Idag har jag pluggat och städat. Har även gjort årstidsbyte i min garderob. Ut med alla färglada sommarklänningar, korta kjolar och shorts och in med de mörka kläningarna,strumpbyxorna och socker. Har även bytt lakan i sängen och nu ska jag damsuga och skura. Sen ska jag plugga inför samhällskunskapsprovet imorgon, och göra klart in naturuppgift som även den ska lämnas in imorgon. KAOS!

Imorgon ska jag träna för första gången sen halsflussen, ska bli underbart! Elli och jag tänkte gymma :) Sen ska jag bara ta det lugnt och titta på Idol eftersom jag ska skriva högskoleprovet på lördag. 08.10 i kärrtorpsgymnasium. TORTYR!!!


Kärlek? NEJ TACK!

Satt och diskuterade med min vän på telefon idag, hon satt och ojade sig om att hon inte hade någon pojkvän.
"vill inte du bara ha någon, som alltid finns där, någon som man alltid kan ringa och någon man kan växa tillsammans med?" Jag svarade "jooooo". Men jag kom på mig själv lite senare att tänka mig in i att ha ett förhållande nu, och nej. Nej jag vill inte ha någon pojkvän. Jag är inte ute efter kärlek just nu. Jag vill ha kul, jag vill inte ha någon på G eller någon pojkvän. För jag vill vara fri! Men visst, vem älskar inte känslan av att titta in i ögonen på sin kärlek och att det bara pirrar i hela magen, att man ligger vakna flera timmar i sängen och bara myser och lär känna varandra, dom små söta smsen som man får, "godnatt samtalen". Jo visst, det är underbart. Men jag har redan gjort det, jag har redan gått igenom det. Flera gånger till och med! Något som jag inte har gjort är att vara helt fri. Och det kommer jag vara, om fem veckor. För då är han på andra sidan jordklotet och jag är arton år. Då är jag fri som en fågel. Fri att gör alla galna saker som har hindrat mig tidigare. Jag vill bara göra det som först faller mig in. ÅH VAD JAG LÄNGTAR!

Nu ska jag ge upp för ikväll. Ska lägga mig och läsa lite i min bok :) Anne franks dagbok, faktiskt riktigt bra!
Hoppas att jag får sova inatt också :)
Pussokram

Sömnbrist

Nu har jag tagit en liten pluggpause en stund, har ätit middag och gått en sväng till ICA. Men nu är det bara att sätta sig igen! Imorgon börjar jag 16.10, så då har jag hela dagen på mig att plugga ännu mer.  Fan vad roligt, or noooooot! Aja, såhär är det väl att gå i trean. Jag hoppas verkligen att det lugnar ner sig snart. Annars kommer jag aldrig palla!!!!


Två dagar kvar.

Hemma från skolan och lunch med mamma och syster.
Åt ströming med potatismos, mums!
Sov tre timmar inatt, 3 timmar igår natt och hela 4 timmar i förrgår natt. Det börjar verkligen kännas nu. Men vafan det är bara bita ihop och plugga vidare! 

Tänkte att jag skulle kompletera lite till i instuderingsfrågorna och sen plugga inför högskoleprovet!
Hoppas ni har en bättre dag än mig :)

Keeps going

Jag är trött. Ofattbart trött. Har kanske två till tre timmar kvar att plugga inatt. Sen ska jag sova. Jag behöver sova, har sovit dåligt och lite i tre dagar nu. Fuck tredje året på gymnasiet. Det enda som håller mig uppe nu är att jag ska få köpa tre par nya skor nästa veckan, höstlov och någon som gör att det kanske kittlar lite i min mage ;)

bajs

Har varit i skolan idag mellan 8 och tre sen jobbet halv fyra till sex och nu har jag ätit middag och övningskört. Ska nu sätta mig och plugga. Igen. Fy fan. de e fan vad mitt liv går ut på just nu.- Träna, övningsköra, plugga och jobba. ROLIGT!!!

bajs

Har varit i skolan idag mellan 8 och tre sen jobbet halv fyra till sex och nu har jag ätit middag och övningskört. Ska nu sätta mig och plugga. Igen. Fy fan. de e fan vad mitt liv går ut på just nu.- Träna, övningsköra, plugga och jobba. ROLIGT!!!

Så jävla omoget och barnsligt beteende

Är jätte förbannad just nu. Sitter i skolan.
Försöker ändå bita ihop och inte säga något.
Ibland får man verkligen kämpa för att man inte ska skrika rakt ut.

Ska försöka övertala Jenny att göra projektarbetet nu istället för efter lunch så jag kan sluta halv tolv. Men hon verkar inte vara så inne på den iden.. Dumma henne :P

Ska jobba ikväll sen tillbaka hem och plugga. sovit skit dåligt i två nätter. Jag behöver sömn!!

Bättre lycka nästa gång :)

Idag har jag gjort mycket nödvändigt, förberett hela min muntliga redovisning på två sidor data skrivet och en powerpoint. Och så har jag gjort klart alla instuderingsfrågorna inför samhällsprovet och så har jag snart läst klar min svenska bok :) Har även varit i kyrkan på styrelsemöte och beslutat lite saker!
Nu ska jag sätta mig och plugga på lite olika ideologier, hinner inte se bajenmatchen :(
PUSS

depp

Nu har jag redan slutat men sitter ändå kvar här och pluggar med Jenny, snälla hon sitter här och peppar mig att sätta igång och plugga. och det ska jag göra nu.
Har styrlesemöte i eftermiddag klockan fem annarsa ska jag städa mitt rum.
Känner mig verkligen opepp.

Ibland måste man ju få skryta ;)

Jag är så stoooolt just nu :D
Var ute och övningskörde med mamma, och så skulle hon utmana mig lite och sa åt mig att backa in i en parkeringsruta asså inte rakt bakåt utan från sidan. Och ja ba "öö jag har ju typ aldrig backat förut med visst" och så backar jag helt perfekt in i rutan och står heeelt rakt mitt i rutan! Mamma blev helt paff och bara gapa! :D
Så jäkla stolt över mig själv! :) Thihi!

Miss my friend

Sovit asbra inatt! Det behövdes men jag är redan trött igen. Konstigt.
Tittade mig i spegeln nyss och såg att jag har fått världens jumbufinne på sidan av hakan. Fan vad snyggt!
Haha.

Ser framemot att gå till skolan imorgon, hur konstig är inte jag på en skala.. Men det ska bli skönt att få lämna det här huset och få träffa Jenny :D
Längtar till på onsdag också! Då ska jag och elli ha en dag på stan och jag ska köpa tre par skor, och efter det ska vi träna kibox :D  Annars den här veckan så ska jag jobba tisdag och kanske torsdag, plugga så mycket som möjligt inför hälsopedagogikredovisningen och samhällsprovet! Sen är det ju högskoleprovet på lördag pch sen åker jag till öland på söndag morgon.. Ska boka bussen snart :)

Nu ska ajg gå upp och göra något.. Hmm.. Undrar vad..

Här hemma bråkas det för fullt

Tihi, idag skulle ju tvätta plugga och städa. Det blev SOVA istället.
Har sovit hela dagen, behövdes verkligen, man blir ju helt slut efter en rejäl dunderförkylning!!
Ikväll ska jag vara barnvakt, åt min matförgiftade lillebror. Kul! Men men, det är väl bäst att ta en dags extra. Imorgon ska jag FAN ta tag i allt skit som jag låtit ligga och vänta i två veckor. Jag måste ha mina MVG:n, annars blir det inge linköping eller sophia hemmet för mig. Och det skulle ju suga! 

Längtar till lovet, längtar till Öland, längtar till min födelsedag, längtar till nyår, längtar till Indien. 
Längtar inte tillbaka till skolan nästa vecka, längtar inte till högskoleprovet, längtar inte till jul och längtar inte till den 30 oktober.  

lördag

Godmorgon gott folk!
Idag känner jag mig verkligen mycket bättre! Inte frisk riktigt än men verkligen mycket mycket bättre!
Igår tittade jag på idol, snacka om att rätt tjej åkte ut! Camilla :D
Fick lite trevliga sms på kvällen också :)
Idag ska jag fortsätta att vara hemma, och ta det lugnt. Vägrar att bli sjuk igen. Men ska göra lite nödvändiga saker här hemma som att städa mitt rum, tvätta lite kläder och plugga såklart..
Men först ska jag bara ligga och slöa i soffan en stund med min bok :) Läser Anne franks dagbok just nu, än så lände är den faktiskt riktigt bra.

hon försvann

Nu har jag legat här framför datan i två timmar, utan att plugga.
Vad har hänt med pluggiscarro??


Vad glor ni på har ni aldrig sett en praktikant eller

Det blev ingen skola för mig idag heller, vaknade helt igentäppt som vanligt och helt utan röst. Fattar inte varför jag aldrig blir frisk! As irriterande!!
Aja ska jobba en stund idag, jag smittar iaf inte längre och så är det för sent för att avsäga sig det nu..
Tänkte försöka vara lite duktig och plugga så mycket som möjligt hemma! Men de kommer säkert inte bli av men idag ska jag verkligen försöka.. Ska iaf försöka orka göra hälsopedagogik..

Ikväll blir jag hemma, jag måste helt enkelt vara hemma tills jag bli frisk.. Tråkigt värre, men det är iaf Idol på tv och så har jag sällskap av mamma och lillebror!

Dax att sätta igång med pluggandet

Breakdown

Jag har ont i halsen.
Jag har klippt av mina naglar.
Jag har kört bil till nacka forum (landsväg!!! Massa filbyten!!!)
Jag har tittat på inlåst
Jag har jobbat en stund
Jag borde ha pluggat
Jag borde ha duschat.
Imorgon ska jag gå på min första lektion.
Imorgon ska jag jobba
Imorgon ska jag INTE gå ut på kvällen.

Ctrl+alt+delete

Godmorgon!
Nu har jag ätit frukost och tänkte hoppa in i duschen.
Snälla Björn kom hit med glass åt mig igår, gulligt av honom. Att han vågade närma sig mig är väldigt modigt, hela min familj går minst två meter ifrån mig hela tiden. Som att jag har typ pesten eller något?
Han vågade tillochmed sova kvar här, vi hade egentligen tänkt att se matchen men redan i första halvlek så somnade vi.. Men tydligen så vann vi mtachen men kommer ändå inte till VM eftersom Portugal också vann sin match mot Malta.. Känns lite konstigt att vi inte ens ska vara med i VM iår..

Imorgon är det fredag, skulle egentligen behöva gå till skolan men jag vet inte om jag pallar... Första lektionen är viktigast så jag går nog bara på den.

Måste plugga, fattar inte att jag inte tar tag i det. har behövt göra det i typ två veckor nu men inte gjort ett skit. Blir så sur på mig själv ibland!!

aja hoppas ni får en bra dag

jag vill ha choklad

Efter mycket protesterande fick mamma med mig till läkaren, varför har mammor alltid rätt?
Visst hade jag halsfluss, precis som hon trodde. Sen hade jag även öroninflamation och "vanlig" förkylning som doktorn kallade det. Så nu ligger jag nerbäddad i soffan och lillasyster har precis gjort soppa till mig, gulle :)

Ikväll är det Grey's på Tv, det är väl det enda jag ser framemot nu... Och bättre tider!
Det känns så höstigt, och sen har jag även hört att det snöade både igår och idag. Men de e lite väl tidigt tycker jag! Första snön ska komma lagom till min födelsedag den första december :)

Nej, nu är krafterna slut igen :(

Piss dåligt fortfarande

Fy fan för snor, fy fan för hosta, fy fan för ögongegg, fy fan för feber och FY FAN FÖR FÖRKYLNING!!!!!

svartsjuka är konsten att såra sig själv mer än man sårar andra

Jag vaknade till, det var helt kålsvart i rummet. Jag känner honom bakom mig, andas tungt. Undrar hur tidigt det är. Jag rör lite på mig och du vaknar till, tar min hand i din och drar mig nära dig. Jag somnar om i din famn. Men vaknar minuter eller timmar senare, av att du tyst viskar i mitt öra "Jag älskar dig och jag önskar att du visste det". Jag ligger orörlig, vågar inte öppna ögonen och jag somnar än en gång om. Fortfarande lika omfamnad av dig. Nästa gång jag vaknar så är det ljust i rummet och väckarklockan ringer. Du springer upp, stänger av den och lägger dig i sängen igen. Efter en stund tar vi oss upp, klär på oss och du skjutsar mig hem. När du kör fram till mitt hus, tittar du på mig. "Vi hörs väl kanske någon gång". Det är såhär vi funkar.




prosit

Mamma fick komma och hämta mig i skola, febern var uppe över 40 grader och allt bara snurra, nu två alvedon senare och en liten nap så mår jag lite bättre. Imorgon tänker jag inte gå upp ur sängen och på tordsdag måste jag iaf jobba, men vi får se hur det blir med skolan. Nu måste jag fan vara hemma tills jag blir frisk! Massor att göra i skolan dom här två veckorna innan skolan och så har jag ju även högskoleprovet att göra.

Nu orkar jag inte röra händerna längre

hoppas ni mår bättre än vad jag gör nu!

Snörvel

GODMORGON!
Trött som faaan idag, fortfarande lika sjuk är jag också. Men har iaf fått tillbaka rösten idag :)
Fick precis sms om att jag inte behöver jobba idag, det känns jäkligt skönt faktiskt.
Nu ska jag till Farsta och ta passfoto, sen ska jag till skolan och fixa visum inför indien. Sen får jag åka hem och vila igen, kanske ska övningsköra lite också.

Hoppas ni får en bra dag!

kort

Gått runt här och snorat hela dagen i min ensamhet... Skönt men jag vill inte vara sjuk!
Har idag försökt att plugga till högskoleprovet, vilket inte gick särskilt bra! Därför att snoret har ersatt hjärncellerna för tillfället och feber gör mig smått yr =P
Men men, det går väl egentligen inte att plugga till sånt.. Men nu ska jag ge det en till chans!


kort

Gått runt här och snorat hela dagen i min ensamhet... Skönt men jag vill inte vara sjuk!
Har idag försökt att plugga till högskoleprovet, vilket inte gick särskilt bra! Därför att snoret har ersatt hjärncellerna för tillfället och feber gör mig smått yr =P
Men men, det går väl egentligen inte att plugga till sånt.. Men nu ska jag ge det en till chans!


Sjukling

Ligger som en död fisk här i soffan, jag hade ausolut ingen röst när jag vaknade imorse, de enda jag fick ut var ett litet piiiip. Snorar, feber, hosta och smärta i öron och hals. och sömnbrist på de. Det är vad min måndag består av! Imorgon måste jag gå till skolan efter lunch för då ska vi fixa visum inför Indien!!!

Jag tänkte ägna min dag åt att plugga inför högskoleprovet som är om mindre än två veckor! Pratade mycket med Johanna om högskolan, och hon går ju på sjuksköterskeprogrammet på linköpings universitet, alltså en av mina tre alternativ. Just nu är det linköping som lockar mest, har ställt mig i bostadskö och så där... MEn för att komma in där måste man ha 18 poäng (15 alla VG och 20 alla MVG). Detta betyder att jag måste ha alla mvg det här året för att komma in.. Ska prata med min syo om hon kan hjälpa mig räkna ihop mina poäng!

Aja dax att sätta igång! 


blääää

Var otroligt kul att träffa Johanna idag! Gud vad jag saknat henne! JAg hoppas verkligen att hon kommer upp till stockholm och bor hos mig första helgen i december!! Skönt var det att träna också..

Nu sitter jag här och snorar och hostar, feber har jag tydligen också 38,8.. Men imorgon ska jag ändå till skolan, sen ska jag ta passfoto med jenny och köpa en ny klänning som jag har spanat in! Sen ska jag övningsköra, plugga och bara ta det lugnt hemma eftersom jag är sjuk. HAr lixom varit sjuk i snart två veckor, anledningen till att jag inte blir frisk är väl för att jag aldrig ligger hemma och vilar, utan jag jobbar på som vanligt.. Det går helt enkelt inte att vara sjuk nu... Jobbigt :(

Men men!
Nu blir det en tidig kväll, ska bara ta en kopp te och diskutera lite med mamma:)

Sovgott :)


GREEEEEAT

Ska åka snart, känns jobbigt att ta av sig gympabyxorna och på med ett par tighta jeans. Kännde egentligen bara för att vara hemma idag också men det ska bli jätte kul å träffa johanna och jag måste verkligen träna också. Eftersom jag har slarvat lite i veckan! Jag ställde mig iaf på vågen idag och var väldigt nöjd med siffrorna, 51 kg väger jag nu och det tycker jag är toppen! Så nu är jag inte undeviktig längre vilket är hur bra som helst!!


"Nu ger jag upp"

Godmorgon!
Sov inte bort hela dagen idag, hurra för mig (Y)
Har prescis sagt hejdå till gästerna från Öland som vi har haft här över helgen.
Ska snart äta frukost, tror jag ska göra american pancakes! Sen ska jag duscha och ta mig in till stan där jag ska fika med min ålänning som bor i linköping för tillfället som är i stockholm i en och en halv timme idag! Ska bli underbart att träffa henne :D Sen ska jag och Elli vara duktiga och gymma! Ikväll ska jag bara ta det lungt och gå å lägga mig tidigt för att vara pigg och utvilad till en vecka i skolan, tre jobbpass och två träningar! Får lön nästa vecka också!! Underbart! Ska lägga undan nästan allt, för när jag fyller arton så skule jag ha MYCKET pengar så jag kan vara på krogen så mycket jag vill ;)

Time to gooo, ha en bra dag!

PARTYMODE



I gotta feeling that tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good good night

Jag har lämnat dig bakom mig

Sitter här med minh nya hårfärg och stormtrivs! Är fortfarande blond men mycket guldigare, och sen mörkare underhår och lite ljusare slingor!

Blev sent igår så jag sov större delen av dagen idag. Ikväll ska jag kanske vara med Elli annars tänka jag kolla vad olof och dom gör ikväll!

PUSS

Några dagar till

Idag har det varit en bra dag, har varit på toppen humör!
Först var jag på praktiken, sen till skolan, köpte mig en smoothie åkte till dagis, hämtade upp Filip. lekte i parken och sen fotrsatte hem till honom och lekte. Och nu sitter jag här och har precis ätit middag! Ska titta på 2½ men och sen ska jag köra lite och släppa av mig själv hos nattens sovsällskap!
Ser fram emot att klara ska färga mitt hår imorgon! Hoppas att det blir fint :)

PUSS

Snart orkar jag inte ljuga längre.

hoohoo :)
Idag har jag haft en toppen dag, barnen var lagom lugna för vi va ute i skogen på förmiddagen så då fick dom verkligen leka av sig! Sen har jag varit på bio och ätit på tacobar med Jenny. Det var jätte trevligt! Filmen var bra, men ettan var bättre. Haha flera gånger flög jag upp ur stolen var av en gång jag i ren impuls höll för näsan, haha! Vet inte va det var bra för?

imorgon blir det halvdag på praktiken sen ska jag till skolan för mössprovning. Efter det ska jag jobba! Hoppas jag är hemma till sju iaf, för annars pallar jag inte.. Förkylningen tar verkligen på krfterna!

Men nu ska jag sova! Puss :)

PUSS

Hallå!
Idag har jag varit och frysit på praktiken, så imorgon får det bli långklasonger! haha!
Sen har jag shoppat med söta jenna, det var jätte trevligt. Vi fikade på wayne's också.
Jag fick med mig en svart kofta, två linnen och en hårgfärg hem!
Så nu är det dags att ringa Klara och be henne färga mitt hår!
Woho! Hoppas hon kan innan helgen!

Imorgon ska jag praktisera som valigt. Sen ska jag träna med Elli coh efter det blir det middag och bio med Jenny :) Vi ska se "flickan som lekte med elden". Ska bli roligt!

Ikväll blir det desperate houswifes och te för min onda hals och näsdukar till min kran till näsa... MYS! :D

Ödets jävla ironi

Rubriken säger sig själv.

Over and out

Usch, jag blir typ sjukare och sjukare för varje sekund som går... Nu har jag jätte ont i magen också. Var tvungen att ställa in bastningen eftersom det inte är bra att göra det när man är sjuk, får göra det senare i veckan! tog en biltur med pappa istället

Imorgon ska jag iaf praoa och sen till Nacka forum med Jenna.
Hoppas ni får en bra dag! :)

Snart får jag veta :D

Hallå! Vaknade upp jätte snorig i näsan idag, inte najjs. Har varit och haft det jätte kul på praktiken nu. Älska barn, dom hittar alltid på något kul! Ska kanske iväg och träna, vet dock inte om det är så smart med en kran till näsa.. Annars ska jag plugga. Ikväll ska det bastas med en gammal vän! :)

Tihi

Tjohooo!

Igår var jag med mina boooooyz och spelade risk och drack öl! Jag vann en gång iaf, och det är jag jävligt stolt över eftersom deras huvuduppgift var "få Carro gråta av ilska". haha, ne men det var faktiskt riktigt kul! Sen fick jag sovsällskap också, trevligt.

Mitt mål för dagen har varit "sova så mycket som möjligt" och jag tror jag har lyckats. Allt jag har gjort idag är att sova, äta och titta på bajen-bp matchen här hemma i soffan. Första vinsten på vad är det, sju matcher? Underbart var det iaf att se Helg skjuta bolen mitt i krysset!
Jag hann städa halva delen av rummet igår, så jag borde väl egentligen göra klart det idag, men jag tror inte jag pallar.. Fast jag har iförsej absolut ingen tid i veckan att göra det på...
Prakitik hela veckan mellan 9-16, måndag och onsdag ska jag träna, torsdag och fredag jobba och tisdag ska jag och Jenna till Nacka forum och fika/shoppa. Sen ska jag också övningsköra så mycket som möjligt!

Snart kommer pappa hem från Öland också, kul :D

Hoppas verkligen hon söker igen!

Okej jag blir ju bara såå sur, jag har varit lite av en idolnörd den här säsongen och har tittat på nästintill alla avsnitt. Nu har jag precis tittat på reprisen från igår. Hur man juryn välja in Camilla framför underbart duktiga Clara? Korkskallar säger jag bara...


lycklig

Kom hem seent igår och gick upp väldigt tidigt!
Kvällen var as najs, var som sagt hos lisa på fest. Jätte mycket trevligt folk tycker jag!
Hade några riktigt fula bilder taggade på facebook när jag gick in där nyss, haha!

Har jobbat idag, varit i parken och gjort sockerkakor ;) Nu har jag bara vilat och tittat på tv i några timmar. Mamma kommer hem med thaimat snart, SMASKIGT!

Ikväll vet jag inte vd jag ska göra, funderar på att bara vara hemma faktiskt. Ladda inför nästa veckas praktik + 3 träningar + två jobb och två inlämningar...

puss


wierd

Hellu!
Nu sitter jag med typ tolv flätor i håret, ska ha lite fint vågit ikväll tänkte jag :)
Ska till sundbyberg på fest hos Lisa, men jag kan inte komma hem för sent för imorgon klockan tio ska jag jobba.. Ska bli roligt ikväll, vet bara inte vad jag ska ha på mig.. Men det löder sig alltid.

Nu ska jag titta på Tv sen hoppas jag att jag har lite energi att städa klart rummet med!

Sometimes I miss you

Det blev inget färga håret idag, jag ångrade mig.. Blond helgen ut!
Sen ska jag färga på söndag istället.

Har hemma städas det för fullt, har gjort klart badrummet och hallen och nu har jag bara mitt egna rum kvar!
ha en bra dag

You know that darkness always turns into light

I have seen peace. I have seen pain,
Resting on the shoulders of your name.
Do you see the truth through all their lies?
Do you see the world through troubled eyes?
And if you want to talk about it anymore,
Lie here on the floor and cry on my shoulder,
I'm a friend.

I have seen birth. I have seen death.
Lived to see a lover's final breath.
Do you see my guilt? Should I feel a fright?
Is the fire of hesitation burning bright?
And if you want to talk about it once again,
On you I depend. I'll cry on your shoulder.
You're a friend.

You and I have lived through many things.
I'll hold on to your heart.
I wouldn't cry for anything,
But don't go tearing your life apart.


I have seen fear. I have seen faith.
Seen the look of anger on your face.
And if you want to talk about what will be,
Come and sit with me, and cry on my shoulder,
I'm a friend.
And if you want to talk about it anymore,
Lie here on the floor and cry on my shoulder,
Once again.
Cry on my shoulder,
I'm a friend.


Tell me what´s wrong

Du betyder massor för mig


Vad har hänt med er?

Imorgon ska jag färga håret på Klara, och hon ska färga mitt!
Ska bli jätte roligt, har ju varit blond i snart tre månader så nu är det verkligen dax att byta. Vi får se vad det blir, svart? Lila? Skulle vilja göra en rosa slinga iaf... Thihi

Varit ute och gasat en sväng på örbyleden med pappa, och nu ska jag sova.
PUSS! 

jag vägrar bli sjuk

Gud vad bra jag sovit inatt! Helt underbart.
Vaknade dock någonstans runt två av att det var iskallt i rummet, tydligen så var det nästan nollan inatt! Men lata jag orkade inte gå upp och stänga fönstret så jag satte bara på mig ett täcka till.

Ska iväg till frissan nu, suttit och diskuterat med mamma om skola och sånt. Det är bara för svårt att veta vad man vill göra. Pratade även om att jag fyller arton snart. Jag har valt att jag inte ska ha något direkt firande, typ vanligqa släkten bara helgen innan jag fyller år, sen på själva dagen ut och äta med familjen, sen första helgen som artonåring spenderas på krogen med de vänner som vill följa med! Ser fram emot det big time!

Ha en bra dag!

RSS 2.0