Falling

Jag har färgat mitt hår (eller Klara färgade mitt hår), det blev helt okej tycker jag. Tröttnade lite på min blonda hårfärg men det blev inte någon jätte förändring.. Ikväll har jag iaf varit hos Jimmy och bara tagit det lungt. Chips, godis, cola och BERT! Älska Bert!
Imorgon ska jag vara med Klara iaf, har äntligen börjat vända tillbaka på mitt dygn. Grymt skönt. Men snart är det ju helg igen och då kommer jag ju vända runt igen. Irriternade. Vill ha jobb- NU!

Godnatt<3

-

Har legat och dragit mig i sängen de senste två timmarna. Jätteskönt!
Ska snart upp och äta frukost. Var iaf hemma hos Alex igår kväll och tittade på film, mycket mysigt.
Idag ska jag få nya linser, yey. Då slipper jag gå runt och med mina glajjer hela tiden..
hörs

förtidshöstdepp

Jag tror jag får fnatt.
Jag har varit ledig i TVÅ veckor och jag håller på att dö av tristess.
Den här dagen var droppen, jag har inte gjort någonting nödvändigt.
Idag skulle varit den dagen jag skulle ha åkt till USA, om inte allt hade skitit sig vill säga.
Åhh, men jag håller iaf tummarna för att komma iväg när jag fyllt nitton.
Men vad ska jag göra tillsdess då?
Känner inte att min kyrkjobb riktigt räcker till så de gäller väl att söka jobb nu då?
Jag som tackade nej till tre olika jobb på förskolor innan sommaren, känns ju rejält surt nu!

Arbetsförmedlingen NÄSTA!

måndag

Ja, måndag idag. Satte klockan på tio men snoozade till halvtolv. Bra jobbat?
Idag ska jag göra lite olika vitktiga grejer sen ikväll ska jag på bio :)
Ha de bra!

Förvirrad

Aja, nu måste jag iaf gå och lägga mig i sängen.
Har galet ont i halsen. Ni vet när man helt enkelt inte kan sluta svälja?
Så nu blir det en kopp te med halstabletter i och Grey's Anatomy!

Imorgon- ungdomsmottagning, arbetsförmedling och träna (beroende på hur jag mår)

GODNATT!

varför varför varför

ÅÅÅÅÅÅÅH NEJ!!!!!
Min TV så POOOOOFF och slocknade när jag satte på den!
Snälla säg inte att min fina älskade tv har dött!
Jag tror att jag kommer börja gråta..

Underhåll mig please?

Jag har vänt på mitt dygn, asjobbigt.
Borde egentligen vara trött och gå och lägga mig nu.
Men jag sitter här, pigg och glad och dansar framför datorn.
Hur irriterande är inte detta?

If I was a flower growing wild and free



Musik som gör mig glad :)

Ja, jag är fortfarande trasig.

"Du får inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål."

Det här skrev jag i min blogg för mer än ett år sen.
Satt och läste lite gamla inlägg och så läste jag det här.
Frågan är om rollerna har blivit ombytta.
Om det är jag som stjäl av din godhet, för att själv må bättre?
Fy vilken hemsk människa jag är isåfall

Lights will guide you home

Ska laga middag med pappa snart, men först ska jag köra iväg till BEA och handla massor av frukt. Ikväll bjuder jag familjen på fruktsallad med glass. GUUUD vad gott det ska bli!

Jag har verkligen ingen aning om varför du intresserar mig, men det gör du.



That green eyes, yeah the spotlight, shines upon you.
And how could, anybody, deny you.



 


big baby

Nu har jag hört hur många som helst snacka om sånna här "onepiece" och jag har skänkt många skratt till hur fula dem är. Men nu vill jag också ha en! Snacka om att man blir hjärntvättad.



Den här färgen är absolut coolast!


konfundersam

Klara har smittat mig, den jävlen. Jag har ont som fan i min hals!!
Men det var iaf en trevlig kväll igår.

Idag har jag tänkt att jag ska tvätta, lagom underhållande. Men sånt måste ju göras också eller hur?
Känner mig galet trött och vill egentligen bara ligga i min säng hela dagen, det var länge sen jag gjorde det. Minst fyra/fem månader... Får boka in det nästa helg.. ;)

Hörs :)

Nervös?

Var hos Alex igår större delen av dagen. Och kvällen spenderade jag med Jimmy, Marika och Robban hos Jimmy.
Idag har jag bara slappat och tvättat. Ikväll ska med Klara hem till Alex som fyllt 20 nyss, där blir det partaj. Vad ska jag ha på mig kväll? Det känns för kallt för att ha sommarklänning men för deprimerande fr att ta på sig strumpbyxor och "höstfestkläderna"... Jag tänkte iaf locka mit hår lite, får se hur det blir..
Vi hörs, ha en kul lördagskväll!

tihi

Har tagit det lugnt på förmiddagen, det har varit riktigt skönt. Nu ska jag dra till Alex och titta på när han meckar, mycket intressant... -.- Ikväll hade jag tänkt kolla vad min vän Jimmy ska göra, eller så ska jag bara ha en hemmakväll med mamma för pappa ska ut på krogen.

Ha en bra fredag!

En bra vän

Är helt sjukt slut, Klara har också lyckats smitta mig med förkylning GREEAT!
Vi shoppade i sju timmar idag, hysteriskt. Men vi kom iaf hem med endel fynd.
Kom nyss hem och ska nu krypa ner i min säng med en kopp te och sen sova.

PUSS!

helt jävla vilsen just nu

Sitter nu hos Klara och Max i Alvik, ska sova här inatt. Imorgon ska vi upp och shoppa, kuuuul! Jag och Jenny bakade morotskaka idag som jag nu sitter och snaskar på.

Känner mig mycket förvirrad just nu men det löser sig säkert, det måste det helt enkelt göra..


Får se hur det här blir då...

Mycket mysig fika med Denise på Coffeehouse.
Imorgon ska jag iaf på skansen med Jenny och sen på kvällen ska jag på bio med Robin.
Galet trött så nu blir det sova, och hoppas på ännu en galen dröm.
Godnatt

Det händer bara mig.

Jag kom på att jag inte har berättat om "tunnelbanekillen" som jag och Klara kallar honom. Han är ett perfekt bevis på att killar är assholes.
Det var iaf såhär. I torsdags var jag påväg till medborgarplatsen för att möta upp lite vänner på en drink. Jag sitter på tunnelbanan och i blåsut sätter sig någon bredvid mig, jag tittade inte till. Efter några sekunder så känner jag denna ljuvliga doft av någon helt underbar herrparfym eller liknade. Det luktade så gott att jag var tvungen att titta efter vem denna godluktande varelse va. VÄRLDENS SNYGGNING! Åh han var så min stil, han hade mörkt "lite längre" hår, en töjning i ena örat, piercing i ögonbrynet, och klockren klädstil. Så jag tar upp min mobil för att skriva till Klara "Det sitter världens snyggning bredvid mig :D Ska jag våga säga någonting??" Jag trycker på skicka och killen bredvid mig skrattar till och vänder bort blicken. JAG TROR JAG DOOOOOG, han hade sätt vad jag skrivit till Klara. Så jag börjar fenetriskt skriva ett till sms till henne "GUUUUD VAD PINSAAAAMT JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR HAN SÅG VAD JAG SKREV!!!!!" Skickar iväg det och tittar generat ut genom fönstret. Jag hör hur han harklar sig och stöter till mig lite på armen, jag vänder mig om och BAAAAM. Han var ännu finare frmaifrån, världens blåaste ögon. Han tittade lite blygt på mig och sa "jaså du tycker att jag är snygg", hahaha. Det enda jag fick fram var "aaa". Han:" ska du våga säga någonting då?", jag hade total tunghäfta så det enda jag fick fram var ett "heeeeej" med jätte pipig röst. "Du ser inte så pjåkig ut du heller" säger han, och jag blir döröd i ansiktet haha. Klara smsar"HALLÅ SNYGGING GE MIN KOMPIS DITT NUMMER", han ser även det smset och frågar mig " Ska jag ta dit nummer?", "aa" så han fick mitt nummer precis när vi var framme i Medis och jag gick av.
Han smsade mig redan efter fem minuter och bjuder med mig på hans kompis spelning helgen efter. Vi smsar flera gånger under de närmsta dagarna och flörtar. Sen får jag hans facebook och jag ser ATT HAN HAR TJEJ!!!! Så jag smsar honom och frågar om det är sant eller om han bara inte hunnit ändra än. och han svarade att han har tjej sen typ fem år tillbaka, "Vadå så du brukar bara vara otrogen lite då och då eller?". OCH IDIOTEN SVARA "nja, inte så ofta men du var så snygg så jag kunde inte motstå, plus att hon är höggravid och inte särskilt rolig att ligga med just nu.." Vilken idiot eller hur? Killar är assholes, äcklon och FY.

HEJDÅ med tunnelbanekillen.


toppen bra humör

Jag drömde att jag jobbade på cirkus inatt, att jag skötte massor av apor som kunde göra massor av olika tricks. Men en av dem dog så alla andra apor blev deprimerade. Och han som ägde cirkusen blev jätte sur på mig för han tyckte att allt var mitt fel, för att det var jag som gjorde alla deprimerade. Och helt plötsligt hade jag rött hår. haha ibland drömmer man sjukt konstiga drömmar som inte har någon som helst mening.

Åkte till Farsta med mamma och åt frukost och köpte mig en stor grön väska, jag älskar grönt det är min absoluta favoritfärg. Jag är mycket snygg i grönt också. matchar mina gröna ögon ;) Sen mötte jag upp Rosalie och vi gick runt och tittade lite, tog en fika sen skjutsade hon hem mig. Slöat hemma sen dess. Kom precis ut ur duschen och ska snart dra in till Medis där jag ska möta sötaste Denise och ta en fika!

Vilket PMS väder det har varit idagm ena sekunden sol andra sekunden regn? wieeerd.


Det är de den är till för

Det är sånt här jag använder min blogg till, släppa ut känslor. Jag skriver alltid av mig när det är något jag har att tänka på. Allt klarnar alltid upp när man sätter ord på det. ibland publicerar jag, ibland inte.
Det jag skriver är vad jag känner exakt just då, det kan ändras efter bara några minuter eller aldrig.

Nu känner jag mig iaf lite lättare på hjärtat efter föregående inlägg! Så nu ska jag krypa ner i min säng så blir det frukost med mamma i farsta imorgon klockan 11!

Godnatt happy people!

Jag orkar helt enkelt inte mer

Jag är så trött på att omge mig av negativa personer.
Personer som alltid ser svart på livet och i varje positiv sak så kan dom alltid hitta en negativ del. Som dom då ska klaga och klaga över. Varför inte försöka att alltid se det bästa av saker, ha en positiv livssyn och bara vara enkel och glad? Måste man alltid tänka tio steg längre fram kan man inte bara njuta av att man är glad för nuet?
Åren mellan 2007-2008 försökte jag ta bort alla dessa människor som har negativ inverkan på mig och bara omge mig av folk som gör mig glad, lycklig och har en positiv inverkan på mig. Men nu har de sakta börjat krypa tillbaka till mig. Även fast att det är en mycket nära vän som jag egentligen inte vill förlora. Så känner jag inte att hon ger mig någonting positvit längre. Inte alls. Hon har ju egentligen inte förändrats, hon har alltid varit mycket negativ och klagorik. Men förut kunde jag hantera det, men nu känner jag bara att jag inte pallar längre. För hon klagar verkligen på ALLT. Jag kan förstå och vara en stödjande vän om det är någonting som verkligen är värt att vara ledsen och negativ om. T.ex. om man har blivit av med jobbet, bråkat med föräldrarna eller blivit av med sin pojkvän. Men vem orkar lägga all sin energi på att gå runt och vara negativ JÄMT.. Jag känner att jag alltid får ta smällarna från dig om du är på dåligt humör. Om du är trött eller grinig så går det alltid ut över mig. Jag kan inte säga NÅGONTING utan att du flippar ur. Och det är inte den vänskap jag är ute efter. I relationer så gäller det att ge och ta, men i vår relation är det mer "ge och få skit tillbaka". Jag menar inte att det bara är hon som gör fel, verkligen inte. Jag är inte alltid världens lättaste person att ha å göra med, nej nej. Men jag är inte ALLTID så. Vilket du är.

Jag har upptäckt många nya sidor hos dig, och du har faktiskt förändrats endel, eller iaf vad du gör med din fritid har förändrats mycket. Jag känner att du är mycket mer falsk än vad jag någonsin har trott att du kan bli. Och jag är mycket besviken på dig. Det är mycket synd och tråkigt att säga det men jag tror faktiskt att vår vänskap är över nu. 



as you know

Haft en bra dag idag! Åkte till Klara vid ett, åt lite sushi på en thai nära henne. Slappade några timmar innan vi drog in till stan, gick lite i affären och jag fick med mig denna söta och otroligt mysiga kofta hem.



Lämnade Louisa till Max sen gymmade vi. Är faktiskt mycket stolt över oss som kommit igång såpass bra med tränningen igen efter en lång sommarpaus. Handlade med oss mat och lagade middag tillsammans, det blev en riktigt god kyckling wook med nudlar till. Sen såg vi fångarna på fortet, de tyckte att programet var dåligt med jag gillare. Mycket barndomsminnen! Nu är jag iaf hemma och ska snart krypa ner i min säng och titta på film.



hoho

Mår mycket bättre idag! Är väldigt taggad på träningn med Klara och sen ska jag träffa Erik. Tror vi bara ska ta en promenad ikväll.

Drömde en helt sjuk dröm igår, ni vet när man hoppar mellan massor av minnen och olika personer och tillsist blir man helt snurrig? Så irriterande dröm!

Jag vill inte ha semester längre

Idag har faktiskt varit en skit dag. Jag har mått dåligt hela dagen och har inte kunnat äta en enda tugga, och man mår ju inte direkt bättre av att inte äta någonting. Så nu ligger jag här och mår jätte dåligt, men jobbet gick endå ganska bra kunde bita ihop. Ska försöka somna ifrån det, så ska jag vakna upp imorgon helt återställd.

hoppas hoppas hoppas!

ha en bra söndag

Jag vaknade klockan tolv, trodde jag skulle sova tll typ tre. Men det är skönt att inte sova bort hela dagen.. Tänke bara vara hemma tills jag ska jobba. Tydligen så har min familj bjudit över syster+ pojkvän på tre rätters middag, det hade ju varit gott... Men men, pengar till Carro :D

Gulliga du :)

Även fast jag kommer hem klockan fem på morgonen så kan jag inte hålla mig borta från min älskade dator. Tragiskt? Kvällen har iaf bjudit på mycket trevligt. Middag på jensens, cruisin med Klara och max + vänner, lite kroghäng med Sanne och Klara sen film kväll med uffe, Robin och Olof. NU ska jag sova.
Imorgon är det jobb som gäller. PUSS<3

Så trött

Jag är så trött på att aldrig ha någonting att ha på mig.
Även fast att jag här hur mycket kläder som helst..
Eviga eviga klädprobelm.

Du var då en dålig vän

Hej!
Gårdagen spenderades i stan, först lunch med söta Johanna och sen blev det frissan som klippte av 5 cm av mitt hår. Träning med Klara i fridhemsplan efter det. Hämta bilen och sen hem till Klara för att spendera en kväll med henne, Max, Renja och Alex med tacos, film och chokladtårta! Riktigt trevligt. Sov kvar där och åt en smarrig plättfrukost innan jag tog mitt pack och åkte hem. Nu ska jag göra i ordning mig för en sväng på stan, sen blir det middag på jensens bofhouse innan stockholm cruising sätter igång!

PUSS

hej då

Har nu varit och hämtat min laddare hos Klara. Om en halvtimme går min tunnelbana mot medis och öldrickande på Big Ben! Jag sitter här i gympa byxor fortfarande så det börjar bli dax att göra sig klart.. Det här kan nog bli lite stressigt. Fan.
Önska mig en trevlig kväll :)

klant

Juste jag har ingen telefon för tillfället för jag glömde laddaren hos Klara och nu är den uralddad.
Så om ni vill mig något skriv här, på fejjan eller msn. :)

trevliga tjejer

"Godmorgon"
Vaknde vid tolv imorse, men har bara legat i sängen sen dess med sprängande huvudvärk. Men nu börjar det bli bättre. Ska snart ta mig upp och äta lite frukost/lunch. Gårdagen var riktigt trevlig iaf. Ikväll ska jag gå ut igen men det bli en lite lugnare utgång, typ sitta på någon uteservering och dricka ett glas vin. Jag känner för att ha en mysig hemmakväll med en riktig chickflick och kladdkaka snart. Undrar om Klara kanske vill vara med? Sen var det länge sen jag träffade Jenny, det vill jag göra snart. Men hon verkar så upptagen så jag väntar på att hin ska höra av sig (hint hint) hehe.

HÖRS

Önskar att jag visste något mer om dig

Hej hej!
Gårdagen blev bra, och det blev ett REJÄLT gympass. Var helt slut efter. Så det blev filmkväll med en mysig person som också spenderade natten här. Han gick nyss. Snart ska jag hoppa in i duchen, sen ska jag sy mig en klänning. Ikväll ska nämligen kära Rosalies födelsedag firas, det börjar hemma hos henne halv nio sen dras det vidare på Café opera. Men jag tror det är lite tveksamt att komma in eftersom det är 23årsgräns där.. Annars drar vi vidare någon annan stans!

Hoppas det blir en bra kväll :)

Riktigt trevligt :)

Bion var apbra pch definitivt värd att se!
nu är det sömn som gäller för mig och be för att träningsvärken har lagt sig imorgon.
För då kör vi hårt igen!

Godnatt käraste <3

soon

Har varit och handlat och tvättat bilen. Det har har varit en riktigt meningslös dag känns det som men men.
Ikväll ska jag iaf på bio med Robin och se Inception, har hört att den är bra. Men jag tycker inte om filmer som är så långa,  och den här är ju 2 och en halvtimme vilket jag tycker är för långt.
Imorgon ska jag spendera dagen med Klara, hon ska tvätta och jag ska leka med Louisa. Sen ska vi träna! Hoppas min träningsvärk har lagt sig tills dess. Det är HEMSKT att gå upp för trappor.

PUSS

seeeeeg dag

Jag har inte rört arslet från stolen en sekund sen förra inlägget.
Patetisk man kan vara ibland.
Men nu ska jag iaf ställa mig upp och gå in och ta en dusch sen ska jag skjutsa lillebror till flaten!

Söndag? Måndag? Tisdag?

Igår blev det en rejäl myskväll, kvällens film var "Shutter Island". Jag tycker faktiskt att den var skit bra men lite för läskig för min smak. Därför delade jag inatt rum med min lillebror, haha. Idag ska jag ha en sån här tråkig "göra saker som jag måste" dag. Såsom att packa upp min väska som fortfarande står helt oupppackad mitt på golvet i mitt rum. Sen ska jag städa min fina bil, både insidan och utsidan. Pappa kommer bli såååå glad.

PUSSAS

Det var riktigt hårt att träna igår, svettades som en gris. Klara kallade det "turbosvettning", haha! Men skönt var det och idag har jag träningsvärk i baksida lår och rumpa. Tyvärr inte i magen även fast att jag gjort 120 situps! Jag får aldrig träningsvärg i magen.. Aja iaf. Sen blev jag bjuden på middag hos Klaras pappa med hans tjej och Klaras lillasyster Allis. Det var galet gott och sen tryckte vi i oss chokladtårta. Bra "efterträningsmat"?
Resten av kvällen var jag chafför. Först körde jag la familia till haninge, Jimmy m.fl. till hässelby, ***** till årsta, hämta jimmy och dom i hässelby, lämna av dem i blåsut, hämta upp lillabror hos en kompis, hämte upp Björn, Kalle och Petter i orhem, köra runt dem på lite ärenden sen tillbaka till haninge och hämta upp päronen och sen hem.. Så halv två var jag hemma igen och då satt nattens sovsällskap och vänta på mig på min verandan, so cute.
Så hela natten och förmiddagen spenderades mysandes undet täcket eller framför en film.
Nu kom jag nyss hem från min lillkusin som fyllde sju, vi var där på bullkalas. Han hade önskat sig "rockiga kläder" så han fick en rolling stones tröja, en star wars tröja och ett nitskärp av oss!
Ikväll ska mamma och jag mysa i soffan framför en film med tacos!

Känns konstigt att inte börja skolan snart, som man näst intill alltid gjort..

fy

Hej du grymt varma lördag!
Känns det inte som att vi är i grekland just nu?
Man ska inte klaga för snart är det minusgrader igen.
Ska snart iväg och träna med Klara, sen får vi se vad som händer ikväll.
Jag verkligen njuter av att bara vara hemma i mitt hem igen så jag har lite svårt att slita mig härifrån..
Tagga inför träningen!!!

Vacker

Jag är heeeeelt slut.
Har haft en heldag på stan med Klara och lilla sötnosen. Jag kom hem med två stycken linnen, ett par nya jeans även, hör och häpna, EN LÅNGKLÄNNING! Chockerande jag vet, jag trodde aldrig att jag skulle köpa mig en sådan men nu har jag gjort den. Den är mörk/marin blå och skit snygg (bild kommer senare). Vi både fikade på waynes och åt sushi. Nu ska jag slappa en stund i soffan, sen ska jag fica lite grejer innan min storasyster och micke kommer över på middag. Ikväll blir det antingen filmkväll med tjejkompis, fest i blåsut eller mys hemma med familjen!

PUSS

tråååkigt

Sitter och väntar på seg jimmy som ska duscha för att sen gå ut på promenad...

typiskt

Bad news: Jag blekte håret för två år sen så jag får inte permanenta mitt hår.. Det fanns iaf risk att det inte skulle bli bra och att det skulle förstöra håret. INTE OKEJ! Det får väl bli någon mindre förändring...


Dessa skor såg jag idag, JAG VILL HA DEM! Då skulle jag få jordens lyckligaste och vackraste fötter.

Impulisv..

Jag funderar faktiskt på att permanenta håret :S
Frågan är hur mycket det sliter på håret..
Jag vill inte ha pudellockar utan stora lockar, som man inte behöver göra så mycket med.



Typ såna här?


Eller lite mindre, som dom här.

Håller tummarna

Godmorgon!
Gud vad skönt det var att sova i sin egen säng inatt. Jag har sovit tio timmar så nu är jag helt utvilad.
Ska snart iväg till banken, resten av dagen ska jag packa upp och komma iordning och ikväll ska jag träffa Jimmy.
Känns ovanligt att vara hemma, jag trodde i början av sommaren att jag bara skulle hem och i stort sätt bara apcka om och sen dra till USA ett år. Men eftersom jag fortfarande inte hittat någon familj som jag tycker passar så har jag inget bestämt avresedatum än. Det kan vara allt från två veckor till två månader kvar innan jag kommer iväg. Hoppas bara att det är så snabbt som möjligt!

Ha en bra dag :)

Vajjert


"För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din"

- Herr Linnros

Sista brownien ikväll..

Ojojoj. Nu är det dax att sätta igång träningen igen, sommarkilorna måste bort! Ställde mig nyss på vågen och jag  hade gått upp tre kilo. Inte bra att gå upp redan innan USA, där kommer det ju blir svårt att vara nyttig.. Så nu Nina, nu är det träning som gäller!

Lite konstigt

HEMMA I STOCKHOLM!
Mamma och jag körde halva vägen var, bråkade om musiken (speciellt vilken volym vi skulle ha) och åt massor av gott. Allt för att hålla oss pigga och koncentrerade. Resan gick ändå mycket snabbt och bra faktiskt. Nu ska vi käka på bella vista sen tror jag faktiskt att det blir hemmakväll för mig, med mys i min älskade säng som jag har saknat de senaste sex veckorna. Kanske ska bjuda över någon att mysa med? ;)

Irriterad

Idag har vi varit på marknad, det enda jag köpte var glasögonrengöringsservetter för 10 spänn. Hehe.
Imorgon åker jag hem så nu ska jag packa min väska. Ikväll ska vi ha en ost och vin kväll med F o J, trevligt. Mamma och jag kör halva vägen var imorgon så jag ska se till att få en ordentlig dos sömn inatt. Hörs när jag är hemma i Stockholm igen.

Det värsta är, att jag vet att den jag kommer sakna mest kommer inte finnas där när jag kommer hem.

Usch idag var första gången jag blev osäker över mitt beslut om min resa till usa. Jag satt i soffan och läste, och sen kom min familj hem frå Helsingborg. Jag blev jätte glad och slogs av att jag hade saknat dem när de var borta. Och då var de borta från mig i fyra dagar, hur ska det gå när jag ska vara borta från dem i 400 dagar? Det slog till ganska hårt för jag har aldrig varit den här hemlämngtande typen som saknar mamma när jag är borta. Jag har varit borta ganska mycket från mina föräldrar sen jag var fem år, och jag har aldrig haft någon hemlängtan. Indienresan i våras var en resa som inte liknade någonting som jag någonsin gjort förut och det satte mycket på prov och man började se världen och livet från en helt annan synvinkel. Då var enda gången någonsin om jag saknade min familj, mitt hem och mina närmasta vänner. Men jag har trott att det var just för att det var så påfrestande som det var där. Men nu när jag har spenderat fem veckor här så saknar jag mitt liv i Stockholm, mitt hem och mina nära. Tänk om jag inte klarar det? Tänk om jag längtar hem såpass mycket att jag ger upp, och åker tillbaka?

Det finns så många positiva aspekter av en sån här resa, livserfarenhet och äventyr att de negativa ses som bagateller. Men jag är ändå bara arton år, då är man inte särskilt livserfaren eller självständig (även fast de flesta artonåringar tycker det). Men tänk själv, hade du klarat att spendera ett år i någon annans hem, en annan kultur, ett annat språk, utan din familj, vänner, trygghet, hem?

Jag tror inte att det är konstigt att jag tvivlar lite nu när det börjar komma så nära, jag känner att jag måste göra mig beredd på att det blir lite jobbigt, att jag säkert kommer gråta en skvätt av hemlängtan. Men det är ju värt det, eller hur? Det är ändå en av alla mina drömmar som slår in, och jag ska verkligen försöka njuta av varje sekund av den. 

Jag hoppas verkligen att jag är redo 

Mitt andra hem

Igår kväll blev det jobb och sen filmkväll med Fredde och Jessica. Idag har vi städat hela anläggningen, hårt! Åt en riktigt god middag på Kalk som en liten "firmafest" och nu ska kvällen fortsätta med smirnoff och kortspel. Känns lite som en avslutning för mig det här, kommer sakna sandby pensionat ikl. alla människor nästa sommar. Jag har endå varit här varje sommar i fyra år och jobbat och varje sommar hela livet som "turist"... Kommer definitvt saknas!

Men nu kallar de på mig, puss!


En regning hälsning

Vädret är jätte dåligt idag, så jag har spenderat dagen med att läsa och äta. Vad annars kan man göra en regning dag på Öland? Så nu känner jag mig lagom uttråkad.. Skulle egentligen fått besök från Stockholm idag men ha ringde mig fem över tolv (bussen gick tolv) samtidigt som han sprang runt på cityterminelan utan att hitta bussen. Alltså missade han bussen, tråkigt! Men han ska få gottgöra det ;)
Jag har bestämt mig för att åka hem på onsdag istället, pallar verkligen inte köra ensam i sex och en halv timme. Så jag åker hem med min familj istället så att jag kan få sällskap! Jag kom på att det finns lite saker som inte jag gjort här än som att köra gocart, spela minigolf, shoppa på böda n.k. och äta handburgare på Kalk! Och såna saker måste man bara göra innan man åker härifrån, speciellt eftersom jag ska spendera näst sommar på andra sidan atlanten!

Like dreams could fall

Idag har jag jobbat, heeela långa dagen!
Nu ska jag gå och lägga mig mitt egan lilla ensamma hus och sova en god natts sömn.
Imorgon kommer "han" hit, trevligt. Sen åker jag hem till stockholm igen!
Puss


Min alldeles egna sol

Hej hopp!
Idag fyller min mamma år, grattis till henne! Hon firades imorse med frukost och paket på sängen. Av mig fick hon ett handgjort silverhalsband som hon blev jätteglad för och så fick hon en saftkanna med en ko på (mamma älskar kossor). Sen åkte hon och resten av min familj till Helsingborg, så nu är jag ensam här på Ölandet. Jag jobbade till ett sen dess har jag bara njutit av ensamheten genom att läsa i min bok och bara slappa fraför tv:n. Och ikväll ska jag i stort sätt fortsätta med att bara slappa, ska kanske spela lite kort med Fredde och gänget.
På söndag åker jag hem, det ser jag fram emot.

busigt

Om  några veckor lämnar jag landet för ett år.
Därför känner jag att jag ina pallar bryr mig om vad man "får" och "inte får" göra.
Alltså på lördag kommer herr förbjuden frukt hit till Öland, späääääännandeeeeeeeeeeee..

Inget annat än Emmabodafestivalen 2010

Hej!
Emmabodafestvialen var långt över förväntan. Jag har haft det galet roligt och den som gjorde min resa oförglömig var definitivt söta Denise. Jag är frälst av electro och jag har bara levt livet de senaste dagarna. Festival liv är ju ganska hårt men någonting man bara måste göra någon gång i sitt liv. Vissa band var bättre en andra men mina favoriter var iaf Digitalism, Crookers och Jori Hulkkonen. Ja, det är lättare att säga vad jag inte gjort än vad jag gjort. Hehe ;) 
Nu är jag iaf hemma (öland) igen med feber, snuva och hosta. Claes, Anne, Robin och Emelie är på besök. HAr jobbat några timmar ikväll men nu ska jag sova..   
Nu ska jag vila upp mig i några dagar innan jag ska tillbaka till Stockholm och spendera mina sista veckor i Sverige genom att träffa vänner och turista i min egen stad.


RSS 2.0