Sista dagen av 2009

Nu har jag målat naglarna och jagit en lång och skönn dusch, har även vilat lite i soffan men det blev jag ara tröttare av. Magonten har iag gått över vilket är riktigt skönt! Ska äta lite snart och sen ska jag äka om två timmar. OCH JAG HAR INTE ENS BöRJAT ÄN!!! PANIK!! Or nat. Det blir som det blir, vill inte ha för stora förväntningar för det blir aldrig som man tänkt sig på nyår.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!!

"kommer sakna dig imorgon"

Godmorgon!
Idag är det nyår, woho. Or nat.
Erik och jag spelade kort hela kvällen igår och sen tittade vi på american pie!
Han har precis gått nu :) Skulle egentligen gymmat med nina nu men jag har sjukt ont i magen så jag får ligga här i sängen tills det går över.. Ska hoppa in i duschen först en snabbis och fläta håret. Vi hörs!

Hoppas du inte dör

Nu har jag gått igenom alla affärer i hela farsta utan att hitta någonting att ha på mig på nyår. Jag försökte hitta något glittrigt eller kanske paljetter men jag har kommit fram till att de finns absolut inget snyggt glittrigt. Så jag får väl köra på de vanliga svarta ;) Nej något hittar jag på! Jag har även spenderat lite tid  på gymmet, så nu darrar varenda muskel i hela kroppen, as skönt! Erik kommer hit ikväll, vi ska bara ta det lugnt. Han ska få hjälpa mig att välja nyårskläder! haha. Nu ska jag fortsätta att njuta av tystnaden och ensamheten i mitt stora hus :D

Stockholm på nyår

Varit på stan med molly hela dagen och lunchat på en mysig italiensk restaurang. hittade även mina dröm skor, så sjukt snygga. Jag är kär. Ni får se bild imorgon. Åkte direkt vidare till Karin som fyller år, där blev det god middag, vin och champange. Vidare ut för att möta upp Olof, tess och Robin på Anchor. Ett hårdrockställe som hade kareoke ikväll. Gillade musiken men långhåriga killar är inte min grej ;) Hade det riktigt trevligt iaf! Nu är jag hemma och ska sova. Imorgon ska jag till farsta en snabbis, träna med Nina, städa mitt rum och sen myskväll med J i spånga och även sova över där. Mitt hus är för stort för att våga sova själv i :P haha.
Sov så sött :)

kort

vilket skämt att jag skulle gå upp och träna klockan nio, somnade om direkt! Fan jag som verkligen behöver träna...

trouble



Heart, I know I’ve been hard on you
I’m sorry for the things I’ve put you through
Before you start to break on me or ask for sympathy
I need to make you see

Oh, heart, I’m not sure it’s been long enough
To say that what I feel is really love
There’s just one way to learn, sometimes we’ll get hurt
And right now it’s our turn

Give it time, help me through
Heart, we can do this together
You’re my strength, you’re my soul
I need you now more than ever


Heart, all the hurt will soon be gone
If you’ll just keep on being strong
You will always be my friend, so keep on hangin' in
And we’ll find love again




ont i magen

Nu ska jag försöka vända tillbaka på mitt dygn. Därför ligger jag nu i sängen och ska strax försöka sova. Klockan ringer nio, då blir det träning och sen ska jag luncha och shoppa med sötaste molly! På kvällen ska jag först ut på middag hos min gudmor som fyller år sen ska jag och Jennypenny ut med hennes kompis Edde och hans kompisar! nice nice.
Hoppas ni har det bra :)

Måste välja

Nu har jag kommit hem från stan! Köpte ingenting ville bara prata lite med jenny :) Imorgon ska jag in till stan med Molly, då ska jag handla skor!! Jag har en väldigt klar bild i huvudet hur jag vill att de ska se ut men jag hittar inga.. tråkigt.. Så imorgon ska jag in och leta vidare.

På onsdag åker hela familjen till fjällen för att fira nyår och vara där till på söndag. När dom bokade i oktober så var jag helt säker på att jag inte skulle följa med dom. Men de senaste tre veckorna har jag verkligen börjat fundera på att följa med.. Och fram tills igår hade jag bestämt mig för att följa med. Men nu funderar jag på att stanna! Shit jag kan bara inte bestämma mig. Jag vill hellre åka till fjällen och åkla skidor alla andra dagar än på nyår då jag vill vara i stockholm. För grejen är att jag är inget stort fan av nyår, det är så överskattat. Men sen sa X att det spelar egentligen ingen roll vad du gör utan det är personerna som du firar med som spelar roll. Vad väljer man, vänner eller familj? Beslutsångest...

Nu är det middag! hörs :)

Ap trött



Nu har jag sutti och tittat på mamma mia i mitt egna mysrum! Jag har målat naglarna, druckit julmus och snörat om mina skör som nu har lila skolsnören, ballt. Mamma mia är en riktig feel good film, I like it! Natten ska spenderas ENSAM för det behöver jag, sen ska jag upp klockan åtta för att åka till körskolan. Efter det så har jag inga planer. Jag behöver städa mitt rum.. Efter gårdagen/natten så ser der förjävligt ut. haha. Ska nog dra in till stan också och titta lite på skor.. Fick nämligen presentkort på feet first gallerian i julklapp, så nu ska det inhandlas nya älsklingar!
Sov så gott :)

A moment of weakness

Jag längtar tillbaka till den tiden då jag kunde skriva sanningen i min blogg. Då jag kunde skriva exakt vad jag vill, hur jag känner, namn på alla personer osv. Jag hatar det. Jag vill våga. Men jag vill inte provocera någon eller bli missförstådd.

Jag vet att endel av er som läser, vet vem jag är och känner mig personligen. Jag vet att några av er TROR att ni vet vem jag är och ni TROR även en jävla massa om mig och mitt liv. Sen vet jag även att många av er missförstår, bildar uppfattningar av saker och ting. Det är tråkigt tycker jag, att ni dömmer mig.

Jag försöker att inte dömma, speciellt att dömma ett förhållande mellan två personer. För det kan ingen annan förstå. Aldrig någonsin kan någon förstå det två personer har.


Men det är inte bara det som hindrar mig från att skriva sanningen just nu. Jag tror inte ens att jag vet sanningen själv. Jag är så jäkla förvirrad. Jag gör saker som jag inte står för, saker som jag själv tycker är fel. Saker som går emot mina egna principer och jag skäms.

Jag skäms över att jag släppte in Björn på julafton. Jag skäms över att jag föll tillbaka för en natt. Jag skäms för att jag sårar honom, för jag vet att jag gör det. Och jag gör det medvetet. Jag skäms över att jag inte har någon jävla aning över mina känslor eller vad jag vill. Jag skäms över att jag träffar för många killar, för att underhålla mig och hålla mina tankar borta från annat. Jag skäms över att leka med andras känslor. Jag skäms över mig själv, som just nu är så jävla svag.

Jag kan ändra min sanning varje dag. Ena dagen står jag för jag gjorde kvällen innan, sen skäms jag. Jag står nu för vad jag har skrivit här och just nu är det min sanning. Men förmodligen kommer jag vakna upp imorgon och känna att det här inte alls stämmer. Att jag gör precis det jag vill göra och att det jag gör är rätt.

Jag är förvirrad. Det är säkert ni också.

Du är så underbart okomplicerad

Hallå! Igår hade jag det trevligt hos morfar, fick lite julklappar och åt god mat. Spöade även kusinerna och syskonen i poker ;) Efter det åkte jag på dejt (nr 3), vi tittade på new moon. Den var bra! Jacob var ju sjukligt snygg, honom skulle man ju inte tacka nej till... Efter det blev det en spontan utgång med Jenny. Vi mötte upp pysen och hans kompisar. Sen mötte J och jag upp X och åkte på efterfest i fagersjö. Vid fem tror jag var vi tre hemma hos mig och sov sen gott fram till tolv. Jenny och jag har shoppat hela dagen i nacka forum, fast jag hittade ingenting. Bara ett par sneakers för 50 spänn, trosor, sminkbortagningsmedel, bagy jeans, hood och puder:) Nu är jag hemma och ska titta på Harry potter med lillasyster!
Vi hörs<3

Funderingar på en fredagskväll

Det blev verkligen en sjukt mysig och bra julafton igår med familjen! Gick till kyrkan med Olof, Leify och Per. Det var också väldigt mysigt med julsånger och tända ljus.

Sen gjorde jag ett stort misstag


Idag har jag övningskört i några timmar, lagat mat och pratat med mamsen. Sen så ringdes det och tjatades om utgång ikväll men jag pallade inte. Så det blev en mysig pokerkväll istället! Nu ska jag sova eftersom jag ska upp imorgon och göra lite hemlisar och sen ska jag till morfar och fira jul! Ska bli kul att träffa kusinerna. Och min gudson! Älsklingen.



Vet inte riktigt vad det är med mig. De senaste månaderna har jag blivit en hemma människa. Jag pallar inte vara ute och fara å flänga jämt. Det är faktiskt skönt att bara vara hemma ensam och ta det lugnt. Eller bara vara med familjen och äta en gof middag eller en nära vän och bara slappa framför tvn. När jag sa det till en kompis så tyckte han att jag lät som en tant. HAHA har jag blivit en tant.. pinsamt.. hihi.. Aja jag vet inte. Det kanske handlar om prioritering. Jag prioriterar väl min framtid med bra betyg, lite exta klirr i kassen och körkort framför en kvälls fylla och ett one night stand. Mamma sa att jag äntligen har växt upp. Men jag tror inte det handlar om att växa upp. Jag har nog bara insett vad jag själv tycker är viktigare och vad jag vill ha ut av mitt liv. Visst det är viktigt att ha roligt, vara social och träffa nytt folk. Men jag tycker att det är vktigare att värna om de jag redan har. Att gå på krogen eller festa en kväll i helgen eller varannan helg räcker gott för mig. Just nu iaf. Jag har i flera år varit en fredag lördag och lite till festare men jag har tröttnat helt enkelt. Jag vill ha ut något mer. Jag vill ha något mer givande och något djupare. Jag trivs väldigt bra i mitt eget sällskap.


Shit vad orden bara kommer ut när man ligger här i sängen och väntar på herr blund.
Sov gott sötnötar :)

Toppen julafton

Gud jag tror aldrig jag har varit så mätt i hela mitt liv.. Har varit proppmätt i typ fyra timmar nu, helt sjukt. Somnade till Kalle Anka, typiskt! Paketen ät öppnade vilket tar flera timmar i min familj eftersom det alltid är massor av skratt, rim och stories emellan varje. haha. Jag fick massor av fina saker! En mp3, ett usb minne, ett par ordentliga bra hörlurar, en DVD, kläder, presentkort, bra hårprodukter, en riktigt god duschkräm, body lotions, böcker och en premonition på Cosmo! Sen fick jag en neccesär som det stod "bortamatch" på av lillasyster! Allt man behöver om man oväntat spenderar natten på en annan ort ;) Konomer, tamponger, trosor, deo, våtservetter, tandborste, tandkräm och hårspray! As nice! haha ;) Det blev jag glad för! Nu ska vi spela lite kort sen blir det tomtegröt och så kommer Olof hit :)<3

Hoppas ni får en bra julafton!

Blev väckt av min helt lyriska lillebror halv nio imorse. Han hoppade runt i min säng och skrek att det var massor av paket under granen och att vi hade fått en strumpa full med saker av tomten! Så det var bara att väcka mina systrar och börja tömma våra enormt stora herrstrumpor som var fulla av saker! Smycket, godis, nagellack, rikskuponger (UNDERBART!!!), strumpbyxor mm. :D Toppen! Nu har vi myst i soffan framför TV:n och ätit hembakt julvört och julskinka! Snart ska det börja lagas mat sen blir det en promenad till graven som varje år <3 Sen blir det mat, kalle anka, presenter, julgröt, spela spel och sen kyrkan för de som vill! Nu längtar jag efter att få hugga in i maten ;)

GODJUL


Jag trivs i min säng

Nu ska jag sova! Har varit en riktigt liten tomtenisse idag och gjort massor! Julskinka, hemgjorde köttbullar och julvört.Klätt granen har vi gjort också! Tittat på bingolotto ikväll men jag vann ingenting, som vanligt. Skulle egentligen gott ut och mött bästavän men jag fick så sjukt ont i magen så jag ska sova istället och hoppas på att det gått över tills imorgon.
Längtar till julbordet imorgon!!! :D
Sov gott alla söta <3

Drömde om dig inatt,

Usch måste verkligen fixa photoshop så jag kan fixa till min header lite snyggare!
Men men.
Har varit upp sen halv åtta idag, duktiga jag. Duschat och ätit frukost. Nu ska jag ut och skrapa bilen sen ska vi till Bea och övningsköra. Ska även köpa bingolotter, tradition sen många år tillbaka att sitta på uppesittarkvällen och titta på bingolotto xD
Ha en bra dag! :)

Ge dig

Imorse vaknade jag på toppen humör, åt en god frukost med trevligt sällskap. Sen åkte jag till körskolan då allt bara gick åt helvete. Vet inte vad det var med mig idag, men bil kunde jag inte köra. Ringde och beklagade mig för pappa och åkte in till stan med Rosie. Vi tog en liten tur och köpte de sista julklapparna. Sen åkte vi hem till mig och nu har vi myst här med julklappsrim, paketsinslagning och fika! Nu har hon precis åkt hem och jag är helt slut.. Sov tre timmar inatt och imorgon ska jag upp vid halv åtta och handla all mat inför julafton med mamma! Ska bli trevligt, ska även övningsköra lite. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Inatt så försvann du föralltid.

Tråkigt att designen inte ändrats än.. Hoppas det inte tar allt för lång tid!
Nu ska jag äta frukost för jag är äntligen hungrig igen!
Jag har vaknat på helt rätt sida idag, är på toppen humör :D
Ha en bra dag alla glada!

Hope you´ll like it

Nu ska jag sova!
Har tittat på Rambo ikväll och så har jag gjort om min design. Har alltså bara legat i min säng och haft det otroligt skönt! Är ganska nöjd med designen, headern blev sådär... Photoshop fuckade ur så jag fick skära ut bilden på mig på paint.. Får fixa det när photoshop funkar igen!
Imorgon har jag körlektion klockan tolv och efter det ska jag och Rosalie in till stan en stund. Efter det ska vi hem till mig och mysa. Vi ska även göra lite jukort, rimma och slå in julklappar! Ska bli mysigt och kul att träffa henne igen.
Sov så gott <3

Får se om jag lyckas

Jag ska försöka göra om min design på bloggen idag hade jag tänkt :)

Från hundra till noll

Usch hur snabbt allt kan gå från hundra till noll.
Kom nyss på efter att ha varit ute och övningskört att jag har glömt att äta på HELA dagen. alltså inte ens fruskost. Kanske inte särskilt smart. Det börjar märkas nu på humöret och kroppen att magen behöver mat. Men har jag lust att äta någonting. Nej. Händerna darrar när jag försöker skriva. Fan för min jävla mage som aldrig vill vara som en normal jävla mage. ÅÅÅH

Kanske lite onödigt

Fan jag fastnade här, suttit snart två timmar.
Nu blir det hetsstädning så jag hinner klart idag!!!!

Kom tillbaka till mig!

Nu när jag har gått igenom min garderob så är jag helt säker på att tre av mina favoritplagg är putsväck!

Sökes:

  • Min svarta midjekjol men knappar på sidan
  • Mitt rosa stora linne med neongrön text
  • Min älskade RAMONES tröja

(och lillasyster om du läser detta, när du åker hemifrån så går jag upp och gör en raid i din graderob!!!)

Det var kul så länge det varade

Du är för komplicerad för mig, hejdå.

Helt sjukt, jag skulle flytta över mina jeans till en annan byrå eftersom dom inte längre får plats i min garderob. Så passade jag på att räka hur många par jag har. Hör och häpna!!! Jag har 29 par jeans!!! Helt sjukt att jag kan klaga på att jag inte har något att ha på mig.. Och om man kan räknar att dom i snitt styck kostar 600 spänn så betyder det att dom är värda 17 400 spänn! Helt sanslöst mycket pengar för bara jeans...

Nu har jag iaf slängt ut alla kläder ur min garderob och mina två byråer och vikt in allting och flyttat om. Tänkte även att jag skulle rensa men det enda jag hittade att slänga var  en kofta och ett par gympabyxor. Bra där! Nu tar jag mig en liten paus med julmust och pepparkakor sen ska jag damsuga, skura och byta lakan!


tråk

nu har jag legat i soffan sen jag skrev förra inlägget, inte bra! måste sätta igång med städningen annars kommer jag inte hinna klart idag, och det måste jag! Usch vad tråkigt det är att städa..

du facinerar mig

Godmorgon :)
har sovit toppen bra inatt och nu är det dags för frukost. har legat och dragit mig i två timmar här i sängen. så sjukt skönt! det har jag inte gjort sen sommarlovet... Det är julafton om tre dagar, helt sjukt vad tiden går snabbt. ska hämta ut den sista julklappen imorgon!
ha en bra dag

pirr pirr pirr

Igår och inatt hade jag det trevligt på krogen :) vi dansade som galningar, toppen kul! Var hemma till halv sju då jag somnade och sov till halv tolv då jag åkte hem till älskade Klara som hade babyshower! Riktigt mysigt och gott. Efter det åkte jag vidare till Jenny med Kajsa och vi åt popcorn och fruktsallad. Samtidigt som vi såg "nya" flickhysteri filmen Twilight! Jag har inte sett den tidigare och inte heller läst böckerna.. Men den var helt okej tycker jag, bra story helt okej skådisar. Ska se andra filmen också iaf :) Imorgon ska det städas här hemma och så ska jag till stan en snabbis och handla lite smått å gott.

Nu ska det sovas!
Ha de gott <3

Jag saknar min bästa vän, kom tillbaka :(

Nu sitter jag och taggar till inför kvällen! Sitter och sminkar mig efter att ha gråtit en skvätt över mitt hår FY FAN.
Vad ska jag ta mig till, patetisk är vad jag är. Usch. Aja ska bli en kul kväll iaf, ska ut med Jenny och Kajsa med fler. Nice nice. Jag har bakat massor av gott och haft julstämning här hemma hela dagen.

Ha en bra lördagskväll!

Jag tycker att du är riktigt äcklig

Godmorgon
Idag mår jag mycket mycket bättre, fick ett mysigt sovsällskap inatt också som fick ligga och lyssna på mina klagomål om axeln som fortfarande gör väldigt ont. Idag ska jag vara lite huslig och baka lite. Tänkte göra knäck och mintkyssar! Ska bara få mamma att gå och handla resterande ingredienser åt mig, för det pallar jag inte göra själv. haha. Är på toppen humör idag.
Funderar på om det blir utgång ikväll. Det är bara så pinsamt när mitt hår ser ut som det gör, vet inte vad jag ska göra av det..
aja ha en bra dag! :)

I couldn't care less

Vad ska man ge sin vän i babyshower present? Kläder känns så tråkigt, det växer bebben ju ur direkt. Jag vill ge henne något som hon kan ha kvar läääänge!

Usch, mår just nu bara sämre och sämre. Vill ju må bättre! Ska vara barnvakt åt älskade lillebror då mina föräldrar bestämde sig för att åka på en spontandejt ikväll :) Ska nog tvinga honom gå till videomix och hyra en film åt oss, för nu är ju idol slut!




"Nu är jag tillbaka, och jag lever. Ifall du bryr dig"
"nähä okej du verkar inte bry dig"
"Vill du ses?"
"Har du glömt bort mig eller?"
"Jag har iaf saknat dig"
"Bara så du vet så finns jag här nu om du vill ha mig"

Alla dessa sms har jag fått de senaste dagarna, utan att ha svarat.
GE DIG.

Har jag sagt hur glad jag är att du finns i mitt liv nu?

Jag fick åka pulka igår, med X. Det var riktigt mysigt men grymt kallt!
Idag vaknade jag upp med feber och smärta i både huvud och axel så det blev varken jobb eller skolavslutning för mig. Har nu legat död i soffan i flera timmar och jag blir nog kvar här resten av dagen. Jag som skulle gått på dejt ikväll, fick ställa in den! Nu ska jag återgå till min sömn.
puss

Jag känner din närhet

Är det bara jag som vill åka pulka eller? ;)

Min körlektion blev inställd idag p.g.a. snöstorm. Tråkigt men förstårligt.
Jobbat som tusan idag och jag bara känner hur mycket jag ska shoppa på mellandagsrean iår :D
Nina och Elli jobbade med mig idag och mina nya vänner/kollegor Nawal och Ramme så det var kul, tiden går så mycket fortare då! Jag tog också svininfluensavaccinet idag, ont ont ont! Jag är ju riskgrupp så jag känner att jag var tvungen att ta.. Men fan vad ont det gör i armen asså. Hoppas verkligen jag slipper att bli sjuk. Dåligt tajming isåfall.

Imorgon jobbar jag morgonpasset igen mellan 7-10 i slussen, sen ska jag elli och nina äta lunch hos mig innan julavslutningen i skolan! Kanske sista julavslutningen någonsin.. Sen så får vi se vad jag ska göra på kvällen, funderar på att bara ta det lugnt efter den här veckan.. Och så har dom frågat mig om jag kan jobba lördag mellab 10-17 också.. Behövder den tusingen men behöver sova också..

Nu ska jag måla mina naglar och njuta av ensamheten här hemma :)
Puss

sovsovsov

Åkte hemifrån vid halv sju imorse och kom hem nyss, gissa om jag är trött. Och genom fryst efter att varit ute i sex timmar i denna snöstorm. Imorgon blir det samma sak. Så det blir tråkig bloggning nån dag till. Lider av stor sömnbrist just nu! Godnatt..

blää

Har inte sovit en blund i natt!

Nu har jag varit i skolan sen halv nio,  vi har haft julavslutning på pysslingen. Och nu har vi projektarbete. Sen ska jag jobba mellan tre och nio. Är grymt trött eftersom jag har varit vaken i typ 30 timmar.  Men det är bara att hålla humöret uppe och bita ihop.
Imorgon ska jag jobba igen klockan sju på morgonen i centralen sen ska jag hålla tal i svenskan, träna och sen ska jag jobba igen till sju. Så då kommer jag vara ännu mer död. Samma sak är det på torsdag, börjar jobba sju sen skola sen körlektion sen ett till jobbpass till sju.  Sen jobbar jag igen sju  på morgonen på fredag.  Usch jag kommer inte orka göra något kul alls i helgen, bara ligga död typ. Fast jag hoppas på att molly blir frisk så vi kan gå på krogen på lördag, länge sen jag träffade henne!

Lycklig

Sitter på min nya dator nu! Den är assnygg. Men det kommer bli svårt att vänja sig från stationär till bärbar, speciellt p.g.a. tagentbordet. Sen så har den det nya windows sju och det är helt annorlunda än mitt tidigare windows. Så det ser helt annorlunda ut också. Men man vänjer sig säkert snart! Nu ska jag fortsätte installera saker ^^

A Great day

Hellå hallå :)
Hoppas ni haft en bra dag!
Jag har varit i skolan där det började med ett jätte fint luciatåg med massor av sång! Det var jätte mysigt. Sen hade vi samhällskunskap, jag och elli åt lunch sen körde vi ett ordentligt pass på gymmet! Hela kroppen bara darrar efter! Jag har fått fina muslker nu ska ni veta ;) haha. Efter det träffade jag min barndomsvän Johanna som jag inte träffat på kanske fyra år! helt sjukt. Kände knappt igen henne. Men vi tog en mysig fika och pratade jätte mycket. vi blev nog kvar där i två-tre timmar. Jätte trevligt. Vi bestämde att vi skulle ut på krogen någon gång. De ser jag fram emot :) Nu sitter jag spänt här och väntar på att min mamma ska komma hem för då har hon med sig min nya laptop som jag fick i födelsepresent! Så resten av kvällen ska jag spendera på att lära mig den och installer alla grejer osv. Och övningsköra en snabbis med pappsen också. Spännande:D
Vi hörs!

Carro har fått en stalker!

Shit vad mätt jag är!
Jag har suttit på julbord med la familia de senaste timmarna och jag har ätit mer än vad jag någonsin har gjort. Jag är en sån där mäniska som ska testa ALLT och sen väljer jag ut det jag tycker car godast och tar en portion till av det. Galet. Stället var bra, vi var på fjäderholmarna så vi åkte alltså båt dit. Vi har varit på ett julbord varje år de senaste sex åren och alltid på nya ställen. Det här stället hade nog godast mat, men för min stil var det lite för fint eller vad man ska säga. För mycket "vita duken" och stel känsla. Men maten var lätt en tia av tio möjliga!

Fick precis ett mejl om att alla måndags pass är inställda p.g.a. matrialbrist så jag är ledig från jobbet imorgon :D Känns skönt men hade behövt de dör hundralapparna till min Indienresa i mars.. Men men ska ju jobba flera pass i veckan så :) Så imorgon blir det bara en kort liten lektion på morgonen och sen ska jag fika med en gammal barndomsvän som jag inte träffat på år! Ska bli riktigt kul faktiskt.

Nu ska jag nog fortsätta mysa lite med familjen till en bra film tänkte jag.
Dags att rulla upp för trappan ;)
Puss

*blink*

Hallå :)
Nu är jag hemma efter att jag först varit på bio och sett luftslottet som sprängdes. Den var helt okej, man måste ju se trean när man både sett ettan och tvåan! Efter det mötte jag upp Lena och Niclas och tag ett glas vin. Trevligt trevligt. Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och ska till kyrkan. Sen ska jag på julbord med familjen :) Ska bli smarrigt!
Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag!

Jag vägrar tro att du menade det

Igår hade jag en riktig myskväll med Jenna.
Vi lagade grymt god middag och pratade större delen av kvällen. Åt massor av chips och dipp till idol och drack cocacola! Vid tolv så ringde Erik och bad oss att komma till Jimmy. Så vi drog dit efter mycket velande, där var det chillkrök med Jimmy, Erik, Niko, Timmy och Robin. Var hemma till halv fyra då jag och Jenna somnade gott i min säng. Nu har vi ätit middag och hon har åkt till jobbet och jag sja gå till min bokhylla och välja en ny bok att läsa, och sen ska jag ligga i sängen minst tre timmar. Puss!

Svar på kommentar

"Varför har du ens blogg"
Den kommentaren fick jag klockan fyra inatt.
Jag skriver blogg helt för min egen skull. Jag har skrivit blogg i mer än tre år och jag älskar att sitta och titta tillbaka vad jag gjorde för så många år sedan. Titta på bilder, läsa hur jag kände och läsa och se min egen utveckling. Jag skriver blogg varken för att underhålla dig eller någon annan, om du inte tycker om att läsa min blogg och tycker den är tråkig. Så gör inte det då. Jag skulle också tyckt att min blogg hade varit jätte tråkig om den inte var min egen, eftersom det nästan alltid handlar om mig själv och vad jag gör om dagarna!
Kram!

Så ni vet

Jag fick en kommenter av var jag hittade det här linnet:
Och den är från lindex och kostar 400 kr.. Lite dyrt tycker jag!

döööööööööööd

Carro är dödligt trött
Carro har haft en enormt stressig dag
Carro har inte ätit sen frukost
Carro har tränat
Carro har varit hos frisören
Carro har haft körlektion
Carro har varit hos frisören idag
Carro är enormt ful i håret
Carro har bestämt sig för att ha mössa de närmaste månaderna
Carro ska gå upp klckan fem imorgon bitti och jobba
Carro ska gå och lägga sig nu


döööööööööööd

Carro är dödligt trött
Carro har haft en enormt stressig dag
Carro har inte ätit sen frukost
Carro har tränat
Carro har varit hos frisören
Carro har haft körlektion
Carro har varit hos frisören idag
Carro är enormt ful i håret
Carro har bestämt sig för att ha mössa de närmaste månaderna
Carro ska gå upp klckan fem imorgon bitti och jobba
Carro ska gå och lägga sig nu


Bitchcarro

Vaknade upp på helt fel sida imorse och stackars Jenny och naturläraren fick verkligen smaka på den arga carro. haha stackars Jenny, var tvungen att säga förlåt till henne.. Men men hon verkade inte ta så hårt på min bitchattityd! Mötet gick jätte bra och jag fick löneförhöjning, ska jobba massor nästa vecka i julruchen, då blir det massor av pengar till Indien i mars!! :D
Jag hann iaf hem en liten stund, om en halv timme går tunnelbanan.. Orkar inte äta middag så jag sitter här en stund istället.. Åh jag vill inte till kyrkan. Vill skippa det. Men man måste ju dit någongång.. blääääääääääää

xz

Fy fan för trötthet, fy fan för skolan, fy fan för att jag inte har sovit något i natt, fy fan för Jenny, fy fan projketarbetet, fy fan för naturkunskapen, fy fan för allt.

Bara en och en halv vecka kvar

Fattar inte att jag kan vara så trött jämt.
Är hur trött som helst nu även fast att jag tog lite sovmorgon imorse!
Usch fy och blä.
Aja jag har iaf bakat massor av fina peppisar nu  och tänkte snart gå å lägga mig.
Imorgon är det skola hela dagen, möte på jobbet som eventassisten, kyrkan med ungdomsgruppen och övningskörning med mamma. Så jag är väl hemma till tio imorgon.. Och tar tunnelbanan som går 07.45 från tallis! Kul!!!
Sovgott

Ni skulle bara veta

Hallå!
Det har varit en helt okej dag i skolan idag. Jobbet gick också bra.
Kom nyss hem och ska äta middag nu sen blir det pepparkakor för hela slanten!
Ska bara göra något väldigt busigt först ;)


Mums

Jag kom bara inte upp ur sängen imorse när klockan ringde halv sju. Så jag sov vidare till halv tio och åkt till skolan. Och nu sitter jag här, Jenny dsitter och tjatar på mig att jag måste börja arbeta men jag pallar inte... snart ska vi äta lunch sen blir det projektarete och efter det jobba! Ikväll ska det bakas pepparkakor i villan på maratonvägen 63! det ska bli mysigt, och gott! Älskar mammas hemmagjorde pepparkaksdeg ;) vi ska också smälta choklad och doppa endel i så att de blir ännu godare!
Hoppas ni har en bra dag:)     


Tråkigt

Miss you real bad..

Nu har jg övningskört lite till med pappa, ätit middag och pluggat.
Nu ska jag återgå till att plugga.

Någon som vill byta schema?

Shit vad jag är trött nu!
Blev inte särskilt mycket sömn inatt så nu kommer jag snart somna här framför datan på allt plugg, men men.
Körskolan gick grymt bra, dom kunde godkänna mig för ännu en punkt så det var nice. Stötte på Andrea påvägen hem, det var trevligt. Inte träffat henne på år och dar känns det som. Nu ska jag äta middag, sen blir det plugg och tidig kväll!
Såhär ser min vecka ut
Tisdag: 08.30 - 15.00 Skola
15.30 - 18.30 Jobba Filip
19.00 Baka peppisar
Onsdag:08.25 - 14.15 Skola
15.00 - 18.00 Möte på nya jobbet
19.00 - 21.00 Kyrkan och ungdomsgruppen (om jag hinner)
Torsdag:08.30 - 12.30 Klippa och färga håret hos frisör
13.00 - 14.30 Träna med Elli
15.00 - 15.55 Körlektion
16.00 - 18.30 Jobba Filip
20.00 Övningsköra med mamma
Fredag: 09.45 -15.05 Skola
17.00 ----> Jenna, myskväll med middag och Idolfinalen! (ensam hemma, kanske ta över lite folk?)
Lördag: Träna, sova, städa rummet. Krogen med Molly och Johanna!
Söndag: Styrelsemöte hela dagen, och julbord med familjen på fjäderholmarna (DUBBELBOKAD!)

Sanslöst, sen ska jag plugga så mycket som möjligt här hemma emellan alla grejjer.
Kul vecka -.-

-

Nu är jag hemma från skolan iaf, ska äta lite lunch sen blir det körskolan.
hörs!

Fy fan för er!

Känner mig så jävla äcklad! Hur kan man göra något sånt här?

Det blir så verkligt när det bara är några hundra meter från ens egna hus. Går ju ensam i tallis på natten/kvällen minst två gånger i vecka, det känns ju inte särskilt tryggt längre!

Undrar vem den utsatta stackaren är.. Eftersom jag känner eller vet om de flesta här i tallis (ar bott här sen jag var fyra) så borde man kanske veta vem det är..

TÄNKER PÅ DIG IAF!


Skänk till en behövande! ;)



(Klicka på bilderna så blir dom större)

Jag vill ha!! Jag vill ha allt!
Jag hittade inga snygga mörkgröna plagg men det vill jag också ha!
Ge mig pengar :(

Suktar!

För 450 spänn är dom mina!
JAG VILL JAG VILL JAG VILL!

18 dagar kvar

Juste det är andra advent idag!
Jag tror inte ens vi har pepparkakor hemma så det blir nog inget adventsfirande för oss här.. Tråkigt. Men nu harjag iaf varit duktigt och suttit och pluggat hur länge som helst!



Fint :)

Klänningar, toppar och strumpbyxor.

Jag vill köpa lite nya kläder!
Eller jag BEHÖVER köpa lite nya kläder faktiskt.
Hm.. Undrar hur mycket pengar jag har på kontot...

Vill veta..

Godmorgon!
Halv fem fick jag ett konstigt sms "Tja, händer? Kan jag sova hos dig de e kris och jag kan göra vad som helst :("
Från ett nummer bara? så jag frågade "Vem?" Men fick inget svar på det.. Undrar vem det var :S Wierd!
Idag ska jag träna med elli, övningsköra med pappsen och plugga lite :) Städa rummet borde jag göra, men känner inte riktigt för det!
Ha en bra dag :)

Pinsamt

Det är min blogg, skratta om ni vill. Jag skriver vad jag vill.

Som ni kanske förstått så blev jag hemma ikväll. Jenny blev inte så sur så det var tur det! Men nu ska jag gå å lägga mig sen ska jag vakna lycklig och helt utan knäppa tankar! Kanske druckit lite för mycket vin med mamma ikväll.. Tihi, det skulle nog förklara allt^^

Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen.

Det är nog ett seriöst fel på mig.
Eller är det här normalt?


Det här är B:s fel, han har förstört mitt liv föralltid. Han har tagit förmågan att älska ifrån mig och jag hatar honom för det. Jag minns så väl hur jag var innan jag träffade honom, jag var totalt blåögd. Jag trodde alltid det bästa om alla, jag trodde på allas andra chans och jag öppnade upp mig för de flesta. Nu, fem år senare sitter jag här utan förmåga att lita på någon eller att bli kär. You screwd me up. Fy fan för dig.

Melissa horn

Jag har raderat hur många ord som helst nu som har försökt förklara vad jag känner nu. Tusen jävla tankar snurrar i mitt relativt lilla huvud.

Jag har varit kär en gång i mitt liv, det var svår kärlek. Därför har jag intalat mig själv i flera år att jag aldrig ska bli kär igen. Att när jag slutar vara kär i Honom så är det slut med kärlek för mig. Jag har i flera år sagt att jag inte kan bli kär, och jag har trott att jag inte kan det heller. Jag har träffat endel killar, under kortare perioder. Har någon av dem fått mig på fall? Nej det har dom inte. Jag har träffat dem tills jag tröttnat och sen gått vidare, helt utan problem. Elakt? Ja, kanske. Men jag behöver verkligen skriva av mig och då måste jag vara ärlig. Hur dåligt det än låter. Men iaf. Dessa killar då, kan ha varit assnygga, jätte charmiga eller väldigt väldigt snälla. Men jag har ändå aldrig fallit. Är det för att ingen av dem var rätt för mig eller om det är för att jag inte har låtit mig bli kär, det vet jag inte. Alla de här killarna har varit väldigt tillgängliga, väldigt trånande efter mig. De har svarat på alla sms, alltid hört av sig. Bett om dejter eller att få sova över. Det är för lätt. Förstår ni? Igår var jag ute på krogen, och vad händer på krogen? Jo man dansar, dricker, flörtar och träffar massor av killar. Man dansar, strular, pratar, bli bjuden på drinkar och får frågan om man ger ut sitt nummer av dem. Det hände flera gånger under kvällen, men hur snygga, trevliga eller charmiga dom än var så kände jag ingen attraktion till någon av dem. Utan de intreserade inte mig. Vad är det för fel på mig? Igår slog det mig, jag tror jag faller för dig.

Jag är livrädd. Jag har ingen anning om vad du är ute efter, jag har ingen aning om hur du känner, jag har ingen aning om vad jag vill. Jag tror att det är dax att sluta träffa dig och glömma att det här någonsin har hänt. Jag är inte redo än. Fy fan för det här. HEJDÅ MED DIG!



sooooova

Jenny har inte kommit än, hon kom två på sin klättertävling. Duktigt!
Usch, känner mig grymt otaggad på att gå ut! Kanske ska banga och ligge hemma istället..

Är det verkligen min grej?

Igår blev det lite lugn förfest hos mig sen drog vi till Metro.
Träffade massa schysst folk och dansade så att fötterna är helt döda idag!
Det var riktigt trevligt och jag är inte alls särskilt bakis eftersom jag inte drack särskilt mycket, haha vacker dagen efter!! Or naaaaat.  Om någon timme kommer Jenny då ska vi iväg och kolla läget på någon "tunnelfest" ingen aning om vad det är? Omde e dåligt så drar vi säkert vidare någon annan stans :)  Ha det bra!

Fredag

Nu sitter jag i skolan och tråkar, har dubbellektion i samhällskunskap. AP TRÅKIGT!
Taggad inför ikväll då vi först ska föra hemma hos mig med mina nya martiniglas och sen blir det krogen och dansa för hela slanten :) NICE! Det är ganska så skönt i skolan nu för vi har inte jätte mycket att göra längre, sen ska ajg jobba två gånger nästa vecka så då blir det CASH!
Efter skolan ska jag hem och sova en stund :)
Hoppas ni får en bra kväll!

Fan

R.I.P.
Karolinas pekfingernagel :(

Jag är fortfarande tonåring

Seeeegt som fan.
Suttit instängd på rummet de senaste sex timmarna. Jag börjar bli kissnödig.
Måste nog ge upp min "jag sitter och surar till du säger förlåt" fight med mamma och gå och kissa.. Fan!

Lindad runt lillfingret

Ja du.. Orkar inte uppdatera om vad jag gjort de senaste dagarna, hemlisar ;) 
Idag ska jag och min baksmälla/förkylning hålla mig hemma, sen imorgon blir det skola och sen utgång med de bästa! Höres<3

.

Full o gla
hipp hipp hurra

Bäst att lämna datorn nu innan jag skriver fel

1 December 2009

Godmorgon!
Imorse väcktes jag av att familjen sjöng och kom med massa presenter och frukost på sängen!
Jag fick jätte mycket fina saker bl.a. en laptop, en kamera, en plattång/locktång och hårfön från Björn Axén, en klippning och färgning hos mammas frisör, kläder, smink, saker till badrummet, makeupkurs plus ett presentkort på make up store och lite filmer :D Och sen hade mamma även köpt bodyshops julkalender till henne, mig och Sofia. Så vi får öppna var tredje dag! Toppen!
Men nu sitter jag på pysslingen och läser min bok, alla knep datorerna före mig så det finns inga kvar till mig (sitter på Jennys nu) så jag kunde inte jobba! Men men, sånt tycker jag att jag slipper. Idag ska jag firas lite med after school öl av Olof och Erik :D Toppen!
Aja hoppas ni har en bra dag.
PUSS

RSS 2.0