Åre imorgon?

Nu ska jag sova... Godnatt!

P.S. Jag känner mig lyckligare än vad jag gjort på länge, att säga upp kontakten med dig (igen) känns verkligen as bra! Hoppas du är stark nog att låta mig vara den här gången... D.S.


Jag trivs ensam

Har nu ätit en riktigt god wook till middag!
Stackars pappa är jätte dålig och har fortfarande inte tagit sig upp ur sängen, vilket tyder på att han är magsjuk och inte matförgiftad.. Men det verkar inte som att någon annan har blivit smittad så det är ju skönt!
Jag är ganska frustrerad just nu för jag har letat efter mina navelpiercingar över hela huset men jag hittar dem inte någonstans! På vintrarna brukar jag bara ha en helt vanlig utan något hänge men i Indien så vill jag ha en lite finare. Irriterande...

Jag känner mig Fri och riktigt Lycklig

Ingen Åre idag! Vi åker tidigt imorgon bitti istället! :)
Jag har vara gått runt här hemma och slappat idag med mamma och det ska jag fortsätta med.
PUSS!

bad news!

De blev lite utgång igår ändå :)

Pappa har blivit matförgiftad så han har spenderat hela natten med att kräkas. Eftersom det är han som kör så blir det alltså ingen resa till åre idag, iaf inte än på många timmar! När man är matförgiftad så brukar ju det gå över ganska snabbt så vi får väl se.. Jag tänkte iaf spendera min dag med att baka något smarrigt att ta med oss upp, annars bara ta det lugnt och mysa. Känns som att jag bara vill vara hemma en dag eftersom jag ska vara borta i tre veckor!! SPÄNNANADE!

Ha en bra dag :)

ÅRE :D

Hej hej!
Jag har packar och städat hela dage, och jag är äntligen klar! Börjar kännas helt overkligt att vi snart ska åka..
Snart ska jag iväg med min familj + micke och äta middag, de blir ju sista gången på tre veckor som jag får träffa min storasyster så de ska bli trevligt! Hade tänkt gå ut med Kajsa och Jenny till skyddsrummet ikväll men jag tror hellre att jag är hemma och myser framför melodifestivalen med min stora familj :D Fast nu ringde Robin och frågade om jag ville med dem ut också... åhh.. vad svårt! Vi får se helt enkelt efter middag!
Imorgon ska jag sitta i bilen i 70 mil till Åre så då blir de nog lite uppdateringar :)
HA EN TOPPEN KVÄLL!

Hmm.. Borde duscha..

godmorgon!
Vaknade egentligen vid halv elva då klockan ringde, jag kände mig vaken så jag stängde av den. Men råkade somna om till halv två. Då gick jag upp och åt frukost oh fastnade framför en jätte bra film som slutade nu. Jag som ska packa klart allt, fixa till rummet och badrummet så att allt ser perfekt ut, fixa mig själv inför utgång ikväll och allt detta innan halv sju då familjen ska äta på bella vista... Borde kanske sätta igång nu!


lite på snoooozzen

"You know I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm findin' it hard to do anything

You see I feel sad when you're sad
I feel glad when you're glad
If you only knew what I'm goin' through
I just can't smile without you"




Hemma nu efter en toppen kväll!
Var först och föra på ett ställe med molly och ett gäng.
Sen drog jag och Molly vidare.
Fick flörta med vakten för att komma in på nästa ställe,
tydligen så var det 23 där men det är ingenting som hindrar
mig och mina puppyeyes! ;)
Drack massa goda drinkar, fötterna är helt avdomnade av
all dans i 12 cm klackarna,
stinker även öl då jag fick en hel flaska hälld över mig.
Men det är en helt annan historia!
Pussogodnaaaaaatt.



pussokram

Somnade fem minsuter efter inlägget igår, shit vilket dåligt humör jag var på! Blev nästan rädd för mig själv :P
Sov en gooood nattssömn. Pigg och utvilad körde jag bil i ca fem timmar sen pkte jag hem till Klara. Vi åt en riktigt god och nyttigt lunch samtidigt som man satt och förundrades över hur söt lilla Tilde kan vara. Vilken godbit! Sen tog vi en liten sväng i några affärer innan vi skildes åt. Nu ska jag slappa i en timme sen blir det lite packning, middag, ducsh sen blir det tjejkväll med Molly på krooogen :) ska man våga ha 12 cm klackar ikväll? Snön har ju imprincip smällt inne i stan och det är ju inte särskilt mycket is när det är plusgrader... JAG VILL HA MINA KLACKAR! :D
Ha det bra!

Happy face

Packningen är inte klar.
Jag är på ett sjukt dåligt humör och jag känner bara för att gå å lägga mig under mitt täcke och inte prata med någon. Och det är precis vad jag ska göra.
ska upp 05.30 sen ska jag köra landsväg i fem timmar, sen ska jag luncha och promenera med Klara, sen ska jag packa, äta middag. Sen ska jag FÖRMODLIGEN ut med molly. Annars får vi se, kanske bara blir hemma?

Fan ta dig

Jag är så förbannad nu att händerna bara darrar och tårarna sprutar!
FY FAN FÖR DIG SOM LJUGER FÖR MIG RAKT UPP I ANSIKTET, TAR MINA SAKER, SVIKER MIG HELA TIDEN OCH BARA FÖRSTÖR ALLT! JAG HATAR DIG JUST NU!

Nu ska jag ringa mamma och skvallra

JAG BLIR GALEN NÄR DU TAR MINA KLÄDER!!!!!!!!

Hur svårt kan det vara att inte gå och rota i mina garderob efter kläder? Speciellt när jag sagt att det är viktigt att JAG får ha MINA kläder nu för jag ska packa idag och ska vara borta i tre veckor så jag behöver MINA kläder!!!!!

SJUKT IRRITERAD!!!!!

tråååååk

Sitter på lektion men som vanligt så är jag klar med allt så jag har suttit i en och en halvtimme och gjort ingenting..  Jag tror jag ska börja jobba mindre effektivt så slipper jag alltid sitta och göra ingenting.

Det svider forfarande lite i hjärtat efter förlusten imorse!

I'm afraid of you

Godmorgon!

Eller det är inte god någonstans! Gick upp sex imorse för att titta på hockeyn, jävla skit att Sverige är ute ur OS!
Gud vad tråkigt.. Jag som gillar titta på hockey :(
Aja nu sitter jag och äter frukost, ska åka till skolan om en kvart, vara där till halv två, sen skolkar jag och åker till naprapaten för att fixa nacken och sen ska jag packa packa packa hela kvällen! Och säkert även plugga.. Så jävla tråkigt.. Ofta skriver jag att jag ska plugga men det blir typ aldrig av.. Max 2-3 ggr i månaden så pluggar jag..
haha, lat?

KOM IGEN NU PENDELTÅGEN SÅ ATT MOLLY KAN KOMMA TIL STHLM PÅ FREDAG!!

Och med det så tackar jag från mig, PUSS!

kill me now

Nu har jag pluggat klart, och hur ska jag palla packa väskorna nu? Har ju inte ens ätit middag än. Nej imorgon åker jag hem vid tre och sen ska jag packa. Nu ska jag äta sen blir det sängen som gäller!


slänger in en bild på ett ytterst somrig bild med söta lillebror!

I don't wanna hurt you anymore

Jag är heeeelt slut.
Fyra lektioner i skolan började dagen med. Sen blev det träning, ensam, då Nina är lat. Gick på pass och jag var helt död efter det, plus att jag tränade ju igår också så jag hade redan träningsvärk. Dåligt att träna två dagar i rad, de ska man inte göra! Jag gick på ett gympa medel pass dä man går igenom både styrka, kondiotion och smidighet. Jag är den där sjukt irriterande människan som hoppar åt fel håll, tar alltid fel ben först och rör mig i otakt. Jag tycker synd om de som stod bakom mig, de måste ju blivit lagom fövirrande! Dans, aerobics osv är inte min grej! Riktig chickflick  träning! Jag är sämst på det, det är inte kul och hur ska man bygga muskler av att vika på rumpan? GYMMA, boxning, core och yoga det är grejer det!! :D Träffade Johanna efter träningen och fikade. Efter det mötte jag upp XX en stund. Nu kom jag precis hem, borde kanske äta middag? Neeeeej.. Det hinner jag inte. Nu ska det pluggas förfullt och sen är det dags att börja packa. Om jag inte somnar sittandes vid datan vill säga...


Bra humör :)

Godmorgon!
Nu har vi haft samhälle och nu börjar naturkunskapen.
Sen är det två lektioner till och efter det ska jag och Nina gå på pass på friskis. Om nu hon pallrar sig till skolan den muppen!! Efter det blir det myspysfika med Johanna på muffinsabriken :)
Ikväll ska det pluggas endel sen ska jag börja packa!! :D
Ha en bra dag :)

Självförtroendet är det iaf inge fel på

Det är ganska komiskt det här.
Vår lilla historia.

Du påbörjat det och jag avslutar det.
Du påbörjat det och jag avslutar det.
Du påbörjat det och jag avslutar det.
Och så fortsätter det.

Men hur länge ska det göra det?
Trachiga killar får trachiga tjejer.
Hur kan du då få mig?
För du är inte en kille som egentligen är på den nivå som jag är.
Vi är helt olika uppbyggda och helt olika uppfostrade.
Du kan inte ge mig det jag vill ha.
Du uppfyller inte mina behov.
Du är helt enkelt för dålig för en tjej som mig.
Därför kommer jag inte låta dig påbörja det igen.
För nu är det nog.
Nu vill jag inte mer.

Om du någonsin blir det jag letar efter, då kanske du har en chans.

Varför är det så egentligen, att det är alltid du som klämmer dig tillbaka i mitt liv. Du börjar höra av dig igen, du dyker upp lite här och var. Och sen gör du något idiotiskt eller jag ångrar att jag släppte in dig innanför dörren och jag säger upp kontakten, igen. Sen tar det en månad och du står återigen utanför dörren, ler och frågar om du får komma in. Svaga jag släpper in dig, blir för en stund helt paralyserad av det du gör med mig. För när du är i min närhet då kan jag inte tänka klart. Men så fort du tar steget utanför dörren, får jag tillbaka tankeförmågan och jag ångrar mig djupt. "Fan vad ont det här kommer göra". Så jag smsar dig, säger åt dig att hålla dig borta. Spär på lite elakheter för att jag vill att du ska hata mig så att du håller dig borta. Men vad jag än säger till dig så verkar ingenting fungera för att hålla dig borta. Jag har sagt de allra elakaste saker, saker som jag skäms över att berätta. Men ändå förlåter du mig utan att jag ens behöver säga förlåt. Jag vet ju att jag betyder för dig, men du ger mig inte det jag behöver. Du duger inte för mig. Men känlsan du ger mig när du ser på mig, den är ovärlderlig.
- Jag hatar dig

Melissa Horn


Du definerar alla mina känslor i vackra sånger


-

Nu har jag pluggat några timmar, fattar nada av den här uppgiften. Får fråga Pontus imorgon... SOM OM jag kommer få ett bra svar av honom. Har iaf skrivit tre sidor, de e iaf något..

Nu ska jag latja lite här vid datorn sen ska jag titta på house med mamma och johan.

Tiden bara flyger förbi!

Tjo.
Kom inte iväg till skolan imorse, stod och väntade på ersättningsbussen i 40 minuter sen gav jag upp. Så idag har jag istället tvättat, tränat, handlat lite, vaccinerat mig och växlat pengar. Kom nyss hem från farsta. Jag köpte en döööö snygg jeansjacka! Nu vill jag ännu mer ha värme för då ska jag använda den :D Ska snart äta middag sen ska det pluggas hela kvällen.. har absolut ingen koncentration just nu men det kanske blir bättre, vi får hoppas på det!
Skriver senare :)

digillo

Nu ska jag sova!
Har gjort massor idag.
Religionsuppsats KLART
Städa rummet KLART
Naturfrågor KLART
Nu tittar jag på filmen spanglish och ska snart sova!
Blir nog ingen skola för mig imorgon eftersom sl är som det är och har inga viktiga lektioner..
har ändå annat att göra, handla sista grejer inför indien, skriva anlysen, vaccinera mig, träna och gå till UM.
så jag får fullt upp ändå!
Sovsågott <3

Latmasken själv..

Ja nu har jag varit lite lat här en stund och suttit och tittat på kläder på internet istället för att städa!
Nu måste jag sätta igång, måste vara klar om en och en halvtimme för då måste jag börja plugga för annars kommer jag inte hinna klart innan nio och då börjar en film som jag vill se! HURRY!

Jag längtar till våren!!

Årets vårjacka är definitivt en jeansjacka!
Skinjacka är så tråkigt att ha då ALLA har den och det har varit "inne" i flera år nu. Så för mig är den UTE iår och så får det bli en riktigt snygg jeansjacka istället!



 

Dom här är jätte snygga!


Typiskt mig -.-

FAN!
Jag glömde åka till gubbängen och vaccinera mig.. Skit!
Då måste jag försöka göra det imorgon, får inte glömma det ännu en dag!
Då kan jag iförsej passa på att åka till farsta pch växla pengar och även träna en snabbis..
Aja.. Smart!

Duktiga jag ;D

Nu har jag varit grymt duktig! Har skrivit en uppsats på fyra sidor om etiken och moralen kring abort. De som är för och emot och även argumnentera för min ståndpunkt. Intressant som fasiken.
Sen har jag börjat städa i mitt rum. Nu har jag tagit en paus och ätit lite mellis.
Ska snart fortsätta, antingen forsätter jag att städa eller så sätter jag ingång med Naturfrågor..
Hörs!

Från: Pluggis Carro

Nu sitter jag och skriver en uppsats om Etik och Moral när det gäller abort.
Väldigt intressant måste jag säga!
Det är såna här ämnen som gör det roligt att gå i skolan

Vecka 8

Nu har jag sovit en stund. Var ju uppe vid sex och tittade på hockeyn, kul match!
Idag ska jag göra massor av nödvändiga saker!
Först göra minst 5 naturkunskaps frågor.
Gå till gubbängen och vaccinera mig.
Stor städa rummet + byta lakan.
Som belöning för att jag gjort det så ska jag få baka!
På kvällen ska jag antingen göra flera naturkunskapsfrågor eller en analys av arbetsmiljö..




Resten av veckan ser ut såhär:


Tisdag

09.00-16.00 skola
16.00 Vaccinera mig i gubbängen
16.45 Växla pengar och träna i Farsta
19.00--> Plugga klart allt plus att städa klart rummet om jag inte hinner det idag

Onsdag
08.20-14.30 Skola
14.30-16.00 Träna
16.00-17.30 Fika med Johanna
17.30---> Tvätta det sista inför Indien och göra naturfrågorna

Torsdag

09.45. 12.30 Skola
14.00-15.00 Naprapat
15.00-17.00 Prov på körskolan
17.00-----> PACKA! Både indien väska och åre väska!

Fredag

09.00-15.00 Landsvägskörning med körskolan
19.00 ------> Utgång med Molly

Lördag

Bakis och göra klart ALLT inför mina resor
Utgång med Jenny o co hoppas och tror jag!

Söndag

Sitter i bilen till Åre hela dagen!!! :D

kanske inte blir en så stressig vecka då -.-

Godmorgon.. Eller den ör inte särskilt god.
Hela tunnelbanelinjen är ju avstängd så jag kommer inte till skolan, det går nog ersättningbussar någon gång ibland men jag vägrar gå ut och ställa mig där i 24 minus och vänta en timme på att den ska komma. Ska till körskolan sen och göraprov, jag får väl typ GÅ dit? Det tar väl typ lite mer än en halvtimme...
Aja det här var ju kasst

Kommer vara helt slut

Nu har jag ätit en sjukt god middag!
här hemma är det sjukt dålig stäming.
Men jag och lillebror ska titta på sommaren med göran nu!
Imorgon börjar en helvetiskt stressig vecka!
pussogodnat<3

7 dagar kvar

Nu är jag hemma från jobbet och ligger helt utslagen i soffan!
Igår blev det en bra kväll, dock lite väl suddig emot slutet.. 
Jag och E tog taxi hem till tallis, eftersom tunnelbanorna strejkade totalt.
Vaknade lagom bakis men tog mig till jobbet ändå såklart.
Där gick allt bra och allt flöt på.
Nu ska jag göra mig någonting rejält onyttigt.. Kanske marrängsviss?
Kvällen spenderas hemma med en god söndagsmiddag och plugg!

Synd att de e jobb imorgon :(

Jag är så jälva snygg nu så det är inte sant!
Sanslöst ;)

Nu blir det party party i kärrtorp, första hemmafesten sen jag fyllde arton!
En flarra vin är med och ett troligt bra partyhumör!
HA EN TOPPEN LÖRDAGSKVÄLL!

PIRR PIRR

Det blev inget med Johanna och Molly igår, tråkigt! DUMMA SL!
Istället träffade jag XX en stund annars spenderade jag kvällen med mamma och pappa i soffan framför let's dance med semlor! myspys. Sovit riktigt gott inatt och nu har jag stor städat hallen här nere och mitt badrum. Snart ska jag åka och storhandla med mamma, tror jag ska köra. Efter det ska jag börja med att städa rummet. Ikväll blir det förmodligen utgång fast jag jobbar imorgon vid nio imorgon så det blir inte en så sen kväll!
ha en braaa dag!

Irriterad

Jag HATAR sl. FY vad de har förstort min dag idag!
Alla de fem ggr som jag åkte tunnelbana idag så fick jag stå och vänta i MINST tjugo minuter varje gång.
Sjukt irriterande och PINSAMT att vara sen. åååh
Och nu har SL även förstört min kväll då mina två dejter (Molly och Johanna) bor i Märsta så de kan inte ta sig hit. Antingen tar jag mig dit och sover hos Molly ikväll eller så ber jag till pendeltågsgudarna att de ska börja flyta på nu. Så planerna för kvällen ör väldigt osäkra än så länge..
Hörs.

Ska bli kul med helg!

Det var ritktigt trevligt att få mamma för sig själv för en gångs skull! När man har tre syskon så kan det lätt bli så att man aldrig får prata ostört med henne. Men det var riktigt mysigt :) Apoteksshoppingen gjordes också till Indien så nu e det klart.. Skönt. Sen åt vi en riktigt god trerättersmiddag på Melanders Fisk!
Nu ska jag gå och lägga mig. Är helt slut!
Imorgon ska jag till naprapaten vid elva, efter det ska jag jobba till fyra. Sen är det helg igen, det här veckan har gått sjukt snabbt!
Fredagskväll- Utgång med johanna och molly.
Lördag- Träna med Nina. Utgång med Jenny och Kajsa o co.
Söndag- Jobba och Yoga

Känner mig trött

Körskolegrejen gick bra. Sen träffade jag Rosalie, vi skulle ha promenerat men vi satt istället och fikade och pratade i flera timmar :) Mysigt. Nu ska jag möta upp mamma sen ska vi ta en sväng på söder och äta middag.
Vi hörs ikväll!

När ska det ta slut?

Dagen har varit helt okej.
Gillinge var kul! Fick sladda ordentliget, askul!
Har haft grymt ont i huvudet nu på kvällen så jag har bara vilat i soffan.
Imorgon ska jag lämna ta lite prover hos dokotorn, sen ska jag till körkskolan, sen ska jag promenera med Rosalie och sen ska jag och mamma ha en eftermiddag på stan med lite shopping och middag!
Sovsågott sötnosar :)

livet blir så mycket enklare med lite sömn

Fettisdagen idag, har ni ätit någon semla?
Själv har jag ätit två, direkt efter varandra. HEJ  JAG E FET!
haha nej, bara god aptit :)
Körletionen gick felfritt som vanligt, teroiprov också, p100 gick iaf framåt. Sen blev det house på tv med mamma och Johan.
Idag har jag längtar efter att bara få sova i min säng, för mina sömnproblem är som bortblåsta, jag somnar direkt och sover minst sex timmar varje natt i start sett helt drömfria! Det känns verkligen underbart. Nu ska jag äntligen få sova. imorgon ska jag som sagt till Gillinge, de ska bli ku! :D Men jobbigt att det ligger så långt bort..
Aja, sov så gott!

livet blir så mycket enklare med lite sömn

Fettisdagen idag, har ni ätit någon semla?
Själv har jag ätit två, direkt efter varandra. HEJ  JAG E FET!
haha nej, bara god aptit :)
Körletionen gick felfritt som vanligt, teroiprov också, p100 gick iaf framåt. Sen blev det house på tv med mamma och Johan.
Idag har jag längtar efter att bara få sova i min säng, för mina sömnproblem är som bortblåsta, jag somnar direkt och sover minst sex timmar varje natt i start sett helt drömfria! Det känns verkligen underbart. Nu ska jag äntligen få sova. imorgon ska jag som sagt till Gillinge, de ska bli ku! :D Men jobbigt att det ligger så långt bort..
Aja, sov så gott!

matvrak

Kom inte in på bloggen på hela kvällen igår.
Typiskt!
Idag har jag varit hos napratpaten och gjort lite heligt och hälsat på mami och papi på deras jobb. Nu e jag hemma och ska plugga en snabbis men jag blev jätte hungrig nu så jag ska nog tillaga dagens andra lunch! Sen ska jag plugga annars kommer Jenny blir jätte sur på mig.. Sen blir det övningsköring, hem och äta middag snabbt och efter det ska jag möta min rödhåriga vän på stadsbiblioteket för att jobba projektarbetet. Sen ska jag och min träningsvärk hem och sova för imorgon ska jag åka till Gillinge och gör halkbanan.. ska bli kul!
Vi hörs senare :)
Pyyyyyss

Skön måndag

Helluuuu :)
Haft en bra dag idag!
Satt på körskolan mellan 10.30 och 13.00 och gjorde prov.
Drog senare till Forum Nacka och shoppade lite (igen).
Idag fick det bli fyra stycken olika tröjor/tshirts till Indien, två olika västar, en bikiniunderdel, trosor, två bhar och sminkborttagningsmedel. Jag köpte också två jätte snygga byxor för 98 kronor! som hade tidigare kostat 300 spänn styck, snacka om klipp ;)
Nu blir det ingen mer shopping förren vårkläderna ska inhandlas i april! Förutom det sista nödvändiga inför Indien..
Efter Nacka iaf så drog jag till gymmet och körde ett galet hårt pass, två hela timmar tog det med dubbla konitionspass och 4x10 pa alla maskiner inkulsive mag och rygg övningar! Hela kroppen bara skakar efter det, helt underbart! Kom hem, tog en dusch åt raggmunkar till middag och nu har jag suttit här och pluggat en timme.
Ska fortsätta nu, hörs senare! :)

jag kommer sova gott inatt

tihi jag har träningsvärk av att ha dansat så mycket inatt

Blev en bra kväll, väldigt god mat!
Imorgon e det prov 10.30 som gäller sen ska jag åka en snabbis till nacka och handla lite småsaker! Tänkte även träna imorgon :)

INGENSKOLAPÅENVECKA!!!!!


HAHA vilket nerbyte

Än så länge har det varit en bra alla hjärtans dag.
Gick hem till Klara och fick se Tilde både kissa och bajsa, vilken lyx! Sen drog vid till farsta en sväng, sen konsum i gubbängen sen blev det en lite promenad hem! Så nu kom jag nyss hem och snart ska det ätas middag. Niclas ringde och frågade om jag skulle med på stand up comedy ikväll, så antingen gör jag det eller så stannar jag hemma..
Imorgon ska jag vara vid körskolan vid tio och göra prov!
Ha en bra kväll :)

Systrar gör inte såhär mot varandra

Den enda jag vill veta är saningen.
Sluta ljug förfan.

A heart of stone

Gårdagen gav mig allt som jag behövde! Bra musik, massa dans, söta killar, goda drinkar och glada vänner! Efterfesten va inte helt fel den heller ;)

Nu har jag varit uppe och rört mig lite och nu är jag tillbaka i sängen. Har en stor påse godis som jag ligger och snaskar på. mums!  Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag ringa Jenny.
Hade tänkt gå på yoga idag men vet inte om jag pallar, känner mig lite skakis ^^ Kvällen ska spenderas med mamma, pappa och boppan. De som betyder mest för mig <3 Vi ska laga en god trerättersmiddag och  sen mysa framför tv:n. Bättre allahjärtansdag kan man inte ha!

PUSS!

Jag älskar er, på mitt sätt.


!!!!!


Little information

BTW jag grät inte!
hahaha jag kom på mig själv att det skulle vara så patetiskt att gråta över en liten småsak.
Jag sparar mina tårar till bättre saker :)


Håll dig du till dina Farstaluder ;)

Nu är jag taggad till tusen!
Första vinglaset är uppdrucket, makeupen e lagd nu är det bara kläder och hår kvar sen blir det paaaaartey!
Ikväll blir det indie och electrokväll på Allhuset!  Hoppas att det stället är bra, har ju testat mig fram lite och gått på riktigt pinsamt dåliga ställen som Cattelin, The bridge och Metro. SUUUUUGER!
"sov"sällskapet är redan kirrat för natten! Om jag inte hittar någon bättre vill säga ;)
LIVE LIKE IT`S NO TOMORROW!

Sviken

Jag har lärt mig en läxa idag.
Jag har länge vetat att man inte kan lita på någon annan.
Men jag trodde man kunde lita på sin familj.
Men tydligen kan man inte det heller.
Jag är inte en sån person som gråter.
Jag gråter väl max en gång om året.
Men nu kommer jag fan snart gråta.
För det här livet suger mer än det borde

Äntligen har jag fått såra dig så som du sårat mig.

Jag vill bara berätta för er alla att Björn Filip Ingelsson är en patetiskt människa som aldrig någonsin kommer växa upp.

Jag har gjort många misstag i mitt liv, och han är det absolut största..

HAHA och han trodde att jag skulle bli hans flickvän igen.
Vilket skämt.

Fattar du inte att jag utnyttjat dig de seanste månaderna?
Jag har absolut inte känslor för dig.
Somsagt hämden är ljuuuuuv.
Jag hatar dig <3

Cutiepie

Hoho!
Nu har jag tagit ut mina linser så jag ser knappt någonting så skratta på ni om de janske blir lite fek. Jag hittar inte mina glajjor. Det är lite problem efterdom de inte har någon ram så de syns inte särskilt bra så jag ser dom oftfast inte.. haha. Aja blev en mysig kväll först med en dpromenad till hemmakväll med klara och tilde, de blev en film, en påse godis flör 45 dpänn och en 2 liters cocoacola. Smaskens! pappa e ju som sagt i fjällen och partar, så mamma och jag spenderade kvällen i varsit soffhörn framför en film med vin och ostar. Sen blev det godis och cola! Imorgon ska jag göra vad som flllaer mig in, hlt enkelt. På kvällen blir det förmodligen utgång!!!
Sovsågott<3

vi raderar de två senaste dagarna

Nu ska jag till hemmkväll med Klara, sen ska jag antingen vara hemma eller träffa mina booooooyz. Vi får se! Kan inte bestämma mig. ha en bra fredags kväll.

Kom tillbaka


Jag saknar somaren. Jag är alltid mycket gladare på somrarna. Jag vill vara brun. Jag vill ha färgglada kläningar på mig. Jag vill bara ligga på en strand en heldag och lyssna på musik och läsa bra böcker. Jag vill kunna se solnedgången. Jag vill känna att jag lever. För just nu känns det bara som att jag är en dyster liten grå människa som går runt och tycker allting är piss. Jag vill ha tillbaka den lyckliga Carro som bara sprider glädje och jämt har ett leende på läpparna, som jag var i somras. Sen september så har jag inte varit mig själv, vart tog jag vägen?

Jag vill hitta meningen med livet igen. Jag vill känna livslust. Jag vill vara lycklig.


Fråga inte

Visste ni..

att jag vill - veta vad jag vill
att jag har - alldeles för mycket kläder
att min senaste kyss - var våt av tårar
att jag lyssnar mycket på - Melissa Horn och Metallica
att jag funderar på - vad livet egentligen går ut på
att jag pratar – inte lika mycket som jag gjorde förut
att jag inte gillar – fega människor
att jag avskyr när folk snackar - bakom min rygg
att kärlek är – obeskrivligt
att jag alla dar i veckan gillar – värme
att jag alltid kommer att – sakna dig
att jag är förälskad i – ingen
att sist jag grät var – I somras
att min mobiltelefon är – svart
att när jag vaknar på morgonen – somnar jag alltid om
att innan jag går och lägger mig – borstr jag alltid tänderna
att idag har jag – ätit fruktsallad
att jag just nu tänker på - varför jag gör den här listan?
att i kväll ska jag – bestämma mig
att i morgon kommer jag – må bättre
att jag hoppas – att min resa till Indien blir oförglömlig
att jag verkligen vill - vara lycklig som jag var förut

Jävla piss


"Jag älskar dig tiotusen gånger mer än vad du kan säga"

Denna dag har varit en lång dag och nu är jag helt slut.
Jag åkte hemifrån 07.50 imorse och kom hem 22.45.
Alltså 15 timmar har jag varit på rull idag. NOT NAJS.
Imorgon är de en aning lugnare dag då jag går i skolan mellan 09.50 och 15.30.
Sen ska jag hem och PLUGGA! Nu börjar det bli riktig kris.



I rubriken i förra inlägget så står det att det är en lite speciell dag idag.
Inte mycket speciellt, men lite extra e det.
Det är nämligen den dagen som skulle ha varit min och Björns fem års dag!
Den 10 februari 2005 blev den finniga femtonåriga Björn tillsamman med den otroligt spinkiga trettonåriga Karolina. Och nu 60 månader senare så är du fortfarande ett stort mysterium för mig. Det känns helt osanolikt faktiskt.  Men så är det iaf. Och till min stora förvåning så vaknade jag med ett sms "Du vet vad det är för dag idag va?" så till och med han hade koll på det, det var icke förväntat. 



Jag kan inte hindra mig själv från att tänka tanken om hur det skulle varit om det fortfarande hade varit du och jag. Men på ett sätt så är du fortfarande den enda för mig, för du är den enda som jag någonsin älskat så här djupt. Och du är den enda som jag litar på, fortfarande.
I hope you know..




Det är en lite speciell dag idag

HOHO!
Allt bra eller?
Sitter nu i skolan och väntar på att min naturkunskapslektion ska börja. Tråååååk.
Nästa lektion är inställd så då passar jag på att träna :) Skööönt.
Vi hörs!

Pappa partypingla!!

Sushi till middag, mums!! Övninsgkörde sen med mamsen, hämtade lillebror från fotbollsträning, körde förbi donken och köpte middag till honom + mc flurry till mig. Pluggat lite ikväll, inte fått särskilt mycket gjort. Nu har jag tittat på House och smällt i mig en semla. Jag borde nog väga minst 150 kilo men jag har en underbar ämnesomsättning så allt mystersikt bara försvinner, I love it!!  Imorgon väntar en låång dag. 4 lektioner, körlektion, träna ensam utan nina för stackaren är sjuk :(, sen blir det åm för hela slanten hela kvällen. Tur att det finns ett obeägransat lager med med kaffe där, de lär behövas!
Alla hjärtans dag på söndag, inte så kul för oss stackars singlar. Eller? Jag gillare än då!  Jag kan pussa på min mamma istället och rå om henne lite eftersom pappsen inte hemma! Han e och super i Sälen han.. Pappa partypingla;). 
Omg jag måste sluta blogga när jag ätit mina mediciner, det blir lite toooo much då!
Nu blir det dejt med kudden
PÖÖÖÖSS

Längtar som faaaaan

Usch vad jag blir irriterad fick fel linser, eller en av dem var fel. Hoppas jag hinner få det nya paret innan indien. Nu sitter jag och jenny på ungdomsmottagningen hoppas vi slipper vänta allt för länge för jag orkar inte sitta här hela dagen.. ska övningsköra med mamma sen ska jag plugga, vi hörs!

Sötnos

Sitter på Wayne's nu med Jenny och dricker Chailatte.
Mår mycket bättre idag, jätte skönt.
Har fortfarande lite dov huvudvärk och är trött men inget illamående så de e verkligen jätte skönt. 
Ska få mina nya linser idag, såna som man har i en månad i sträck alltså har man dom är man sover. Ska bli sjukt nice att slippa hålla på och pilla med sånt varje dag. Men nu ska jag återgå till Jenny
PUSS

Det får bli en överraskning

juste, jag har äntligen bestämt mig för vad jag ska göra för tatuering! Pengarna ligger på konto nu väntar jag bara på att jag ska komma hem från Indien sen blir det tattooooooo time :D

Hur länge ska du hålla på? Det har gått mer än tre år nu. Börjar det inte bli lite gammalt att försöka vara som jag?

Nu ska jag sova! Även fast jag legat i sängen/soffan hela dagen så är jag lika slut som en lat och otränad person som sprungit en mil. Typ. Jag vet inte, blir lite konstig av min nya migränmedicin :S haha nästan lite hög skulle jag tro xD AJA nu ska jag krypa till kojjs iaf, hoppas ni drömmer söta drömmar!!!

usch

Jag hatar nya facebook

Du är ingenting jämfört med mig :)

Update: Mår fortarande skitdåligt. Men har fortfarande hopp om att ta mig till skolan imorgon. Iaf jobba med p100 med jenny på eftermiddagen. Hoppas mamma kommer hem snart så att hon kan göra en kopp te till mig!


Tror aldrig jag haft såhär ont i huvudet

Har mått sjukt jävla dåligt idag. Har bara legat och blundat i sängen/soffan och hoppats på att det ska gå över. Som ni vet så har jag haft huvudvärk i två veckor och idag fick jag världenns migrän. Huvudet känns som att de ska sprängas, illamående och ont i hela kroppen! Har bölat större delen av dagen av smärta. Fy fan. Nu mår jag iaf lite bättre och lyckats få i mig lite soppa, och har även lyckats duscha. Ska återgå till fosterställning i soffan. Hoppas verkligen det här är över tills imorgon!

Det behövde komma ut.




Bilden är tagen hemma hos min föredetta bästa vän Amanda.
Året är 2004 och jag har precis fyllt tretton år. Två månader senare träffar jag en kille. En kille som jag egentligen tyckte var världens idiot, men jag föll för honom ändå. Den här killen, har fått spela en stor roll i mitt liv och i min uppväxt. Jag hade aldrig varit den personen jag är idag utan honom. Jag har många gånger under det här fem åren tillsammans försökt förneka att han spelat en så stor roll för mig. Jag måste sluta med det, för det är bara ren fakta. Du har format mig till den jag är idag. Vi har format varandra. Även fast jag känner dig utan och innan, även fast jag ser i dina ögon varje tanke som du tänker och även fast jag oftast vet vad du ska säga innan du ens öppnar munnen så är du fortfarande ett stort mysterium för mig. Du är en person som på något sätt, får mig att känna mig hel. Bara av att veta att du finns i min närhet. Du är något så överväldigande för mig, att jag aldrig kan förstå vad det är jag vill eller känner. Det enda jag vet, är att jag inte är likgiltig jäntemot dig. Du väcker någonting hos mig. Bra eller dåligt? Only time can tell..



Jag ska snart försöka sätta ord på mina tankar och funderingar, för jag behöver de själv. Men jag kan inte än. Jag har den här bloggen mycke för att jag ska kunna läsa när jag blir äldre, och minnas alla känslor, tankar och händelser som man så lätt glömmer. Och det bestlutet jag måste ta kommer påverka hela min framtid, mer än något annat val jag någonsin behövt göra. Därför vill jag skriva hur jag kommer fram till beslutet och vad mina tankegångar är kring det. Men än så länge har jag själv ingen aning om hur jag ens ska tänka. Allt är så osäkert nu att jag snart kommer freaka ut.

 

Maybe you get what you wanted
Maybe you stumbled upon it
Everything you ever wanted
Maybe you'll know when you see it
Maybe if you say it, you'll mean it
And when you find it, you keep it


Huvudvärk.

Fan hur snabbt allt kan gå från toppen till botten -.-
Jag öppnade min almenacka och tittade på nästa vecka och den e smock full. Fy fan.

V.6

Måndag
08.50-12.20 Skola
12.20-14.30 P100 arbete
15.00-16.00 Körlektion
Göra religionsfrågor

Tisdag

09.00- 16.00 - Skola + p100 arbete
16.00-18.00 Träna (med nina?)
18.00 Övingsköra med mamma
19.30 Göra natur uppgiften och arbetsmiljö och säkerthets uppgiften

Onsdag
08.35-13.30 skola
14.00-15.00 Körlektion
17.00-22.00 ÅM

Torsdag

09.45-13.00 Skola
13.30- 15.30 naturhistoriska riksmuseet med naturklassen
16.00-18.00 Träna (med Nina?)

eller de kanske inte var så mycket mer än vad det har varit föregående veckor men det är ändå mycket..
Jag som behövde åka och handla grejer inför indien den här veckan, det kommer jag ju aldrig hinna göra. Det får bli näst nästa vecka helt enkelt..Fan vad jobbigt. Pallar inte med det här jävla livet längre :(

Jag trivs

Jag känner mig helt varm inombords, har fått så mycket kärlek (eller vad man ska kalla det) den här helgen iform av kramar, pussar och små söta ord. Känner mig även väldigt lugn och avslappnad efter yogan. Alltså mår jag helt enkelt jäkligt bra!
Snart ska de ätas god söndagsmiddag sen blir det filmmys. Ska försöka sova tidigt idag så man orkar med morgondagen då de e skola, p100 arbete och körlektion som gäller!
Ha en mysig söndagskväll babes! <3

Du e så söt när du sover

Godmorgon!
De e blå himmel idag, ska försöka orka ta mig ut för sol behöver jag.  Har varit helt slut de senaste dagarna för jag sover så jäkla dåligt på nätterna. Ja iaf, jag somnade med tv:n på och vaknade vid halv ett av ett knubbisen kom, redlöst full. Han hade krälat sig fram till mitt fönster för att knacka i en meters snö så han var helt dyngsur! Han somnade snabbare än snabbast när han väl fått av sig alla kläder.  Haha det är de roligaste jag sätt på länge så jag hjälpte honom inte xD Nu har vi ätit stuvade makaroner och korv och han har precis somnat om här bredvid mig. Ska på yoga vid fyra, innan dess ska jag försöka göra något och få lite frisk luft men jag kommer nog bli kvar här! tihi
Ha en bra daag

"du behöver inte säga någonting, vill bara ha dig här"

Blev en riktigt mysig hemma kväll med mamma johan och pappa. Först var det en riktigt god tacomiddag med mycket prat efter det melodifestivalen (Inte min grej men OLA är ju bara för snygg!!) sen tittade vi på brottskod: försvunnen. Nu ligger jag i sängen med varm mjölk och tittar på hem till midgård, älskar det. Fick nyss ett sms "Får jag en knubbis bedvid mig inatt?". Ni vill inte veta vad han fick för svar tihi ;) men nu ska jag forsätta titta på lill snorre och hans gäng!
Sov så gott <3

Lycklig för en sekund

ÅÅh jag kom på en sak som gjorde mig väldigt lycklig!!
Nästa vecka ska jag till skolan, sen blir det en vecka av LEDIGHET då jag bara ska vara hemma och slappa gärnet!, sen e de en vecka skola till, sen är det ÅRE och efter det INDIEN!!!!!!! De e inte långt kvar nu :D JAAAAAG LÄÄÄGNTAR

Jag är så förvirrad, jag måste bestämma mig snart.

Jag är väldigt envis, det är även Jenny. Så nu har vi ett problem. Hon orkar inte åka till mig och jag orkar inte åka till henne... hehe. Lat? ja. Men men, så vi får se vem som ger sig först och om ingen av oss gör det så spenderar jag antingen min kväll med familjen eller med Erik och kanske olof :) Just nu har jag iaf inga planer på att ge mig, ska hoppa in i duschen och sen hoppa i gympa byxorna. PUSS

Jag utnyttjar bara dig

Det blev inget Nacka Forum då jag känner mig väldigt seg och Jenny orkade inte vänta på sega mig. Hon kommer hit senare stället, då ska vi hitta på något. Känner inte alls för att gå ut egentligen, så de blir nog bara myskväll hemma för oss. Förmodligen!
hörs förmdolige mer under dagen

baaaaakis

godmorgon!
De blev en spontan utgång igår med
kajsa o jenny och co. Det var trevligt.
Nu sitter jag hos nattens sällskap och är lagom bakis
de blev lite väl mycket vin igår..
aja här ska det snart vara födelsedagskalas så
jag ska fly min kos hemåt sen blir det nacka forum
med jenpen. Ikväll är det än så länge noplans. 
PUSS

You give me good vibrate

Haft en mysig dag men Klara. Kul att träffa den otroligt söta lilla Tilde också!
Hos doktorn gick det bra.. eller sådär iaf ^^ Vi får se helt enkelt!
nu har jag precis duschat,ska blåsa håret nu så att min lugg inte bli fucked up.
Sen blir det middag med sönosen Rosalie på jensen bofhouse! Älskar deras mat ;)
Ha en bra fredagskväll <3

Jag är arg och då säger man dumma saker ibland

Svenska rättsystemet är för fan pinsamt.
Om man bara behöver sitta 20 månader för att ha tagit någon annans liv så fattar jag inte varför folk inte dödar oftare. Man får ju ändå inget direkt straff? Så DU!!! kanske tillochmed känner att det var värt det? Det ska jag inte spekulera i men än så länge så verkar det inte som att du visat någon ånger. Jag skulle aldrig kunna se in i dina ögon igen. Jag ska aldrig tyck synd om dig. För jag tycker att du är värd att sitta fyra år inlåst!!

Where do you go when you're lonley?






Maybe I'm amazed at the way you love me all the time
Maybe I'm afraid of the way I love you
Maybe I'm amazed at the way you pulled me out of time
And hung me on a line
Maybe I'm amazed at the way I really need you


Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
Who's in the middle of something
That she doesn't really understand

Maybe I'm a girl and maybe you're the only man
Who could ever help me
Baby won't you help me understand

Maybe I'm amazed at the way you're with me all the time
Maybe I'm afraid of the way I leave you
Maybe I'm amazed at the way you help me sing my song
Right me when I'm wrong
Maybe I'm amazed at the way I really need you


Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
Who's in the middle of something
That she doesn't really understand


Maybe I'm A Girl And Maybe you're the only man
Who could ever help me
Baby won't you help me understand


Maybe I'm amazed at the way you're with me all the time
Maybe I'm afraid of the way I leave you
Maybe I'm amazed at the way you help me sing my song
Right me when I'm wrong
Maybe I'm amazed at the way I really need you


Vem klappar ditt hjärta för?

Jag tror jag vill döda Nina ibland, hon har nu övertalat mig att möta henne på gymmet imorgon klockan ÅTTA!
Nu blir jag lite stolt över mig själv faktiskt :) Fast våga inte hålla med än förren vi ser om jag kommer upp ;)
Sen ska jag på en lektion, naturkunskap. Efter det blir det promenad med Klara och lilla Tilde! myspys.
På kvällen ska jag träffa Rosalie, vi får se vad vi hittar på :)
Sovgott

Likgiltighet

Det blev ingen skola för mig idag, vi va klara med vårt gupparbete och jag var klar med allt annats så det kändes onödigt. Lunchade istället med mamma och pappa på bella vista. Efter det åkte jag till körskolan och det gick galant!
nu ska jg dricka mitt te sen ska jag laga middag til la familia och efter det blir det ett bad men ansiktsmask, måla naglarna och sen mys framför tvn. Det behövs! PUSS

Jag trodde att det var omöjligt att känna mer smärta över något så litet och obetyligt som du, men det gick.

You are dead to me

Stressig och jobbig dag, men det var endå en bra dag då jag fick träna med Nina, fika med johanna och träffa olof  i kyrkan! Nu ska jag sova efter att ha suttit uppe alldeles för länge och bara gjort onödiga saker på datorn!
Imorgon har jag bestämt mig för att jag bara ska gå hemma i mina gympabyxor. Efter skolan och körlektionen såklart..
Godnatt sweets!

AAAARGHHHHHH

Jag är på sämst humör just nu. Har inte ens en anledning till att vara det.
Bäst att bara sova bort den här kvällen, så de ska jag göra.
Imorgon är det skola, träning, fika med johanna och sen kyrkan som gäller.
Godnatt

Lite aggro

Jag blir sååå irriterand på min doktor, jag har verkligen försökt få tag på henne hur länge som helst. Mina allergimediciner är slut och då behöver jag ju såklart nya, jag kan ju lixom dö om inte jag har mina akutmediciner med mig. OCH DÅ E DE HENNES FEL!!

Gullefjun

Godmorgon!
Vaknade på helt rätt sida idag. fast jag fick inte tag på min läkare så det var lite typiskt.
Idag vill jag egentligen bara gå runt i mina gympa byxor men det går ju inte :(
Ska hoppa in i duchen sen e de skolan som gäller!

Ha en bra dag (:

Glömde igår

V.5
Måndag:
08.50-12.20 Skola
13.00-14.00 Körlektion
14.00-17.00 p100 med Jenny
17.00-20.00 styrelsemöte
20.00-21.00 Heeeeeemligt

Tisdag

?? doktorn
12.00-15.00 p100 + möte med magnus
15.30-18.00 Jobba hos Filip
18.00-19.00 Övningsköra
------> Plugga religionsfrågor och läsa naturkunskap

Onsdag

08.35-14.30 Skola
14.30-16.00 Träna med Nina
16.15---> Fika med Johanna
18.30-21.00 Kyrkan, ungdomsgrupp.

Torsdag
09.45-13.00 Skola
13.00-14.00 Körlektion
Träffa Erik

Fredag

Skola 09.24-11.10
12.00-14.00 Träna med Nina
ska nog vara Olof och Erik oxh co på kvällen.
Lördag
Utgång med Molly. Jenny kanske ska med. ännu fler? Vi ska gå på gayklubb och sen ska vi dansa loss hela natten!

Söndag
Övninsköra med pappa (beror på tillståndet)
16.00 yoga

Unik

Godkväll ;)
Haft en bra men fullspäckad och stressig dag.
körlektionen gick bra, jag och Jenny fick mycket gjort på p100 och vi tog lite besult och planerade lite på mötet. Kom hem för 40 minuter sen så e ganska slut just nu, tänkte göra en kopp te och sen sova tänkte jag.
Imorgon ska jag till läkaren (om jag får en tid), sen skola och sen jobba!
Sov så gott

RSS 2.0