Ok..

Tjoho! Sitter just nu helt slut i personalrummet på ok, är helt slut efter en lång dag i skolan och en natt utan mycket sömn... Saknar min bästis


Saknar dig redan

Nu är det mycket som händer om dagarna ska ni veta. Fullt upp och jag älskar det. Jobbar för fullt på ok och så har jag Lou 1-2 ggr i veckan. Skolan är riktigt rolig men redan mycket att göra, fick VG på min första tenta vilket är det bästa man kan få så jag är stolt och mycket nöjd. Tre veckor till flytt och jag har verkligen ingen koll på den fronten just nu.. Körde tredagarsfylla förra veckan vilket var lite väl hårt. Först var jag ute med några tjejer från klassen, sen var det kryssning och efter det mexicano tema och sen utgång med Klara och gänget. Så nu ska jag vara nykter fram tills nästa helg! Ville bara uppdatera en snabbis innan jag ska krypa ner i sängen och vila upp mig inför en dag av grupparbete och 8 timmar på ok.

PUSS

skönt att ha det avklarat

Första tentan avklarad! Kändes bra, ska bli spännande att se resultaten. Nu ska jag in till stan och möta Agnes och Emma för en lunch, sen ska vi fotas för något kort till praktiken, sen ska jag hämta Lou på dagis och ha henne i några timmar, sen ska jag fotas igen fast denna gång med syskonen, sen ska jag hem och sova för det blev inte mycket sömn inatt inte..


studentliv!

Vad gjorde jag förra veckan? Jag jobbade fyra pass på ok, tränat två ggr, mös med Johanna på Thaien i sockenplan, varit på Ikea och promenerat med Rosalie, lämnat in min första inlämingsuppgift, haft seminarium, varit på ett helt awsome kollo med min klass, haft en grymt bra fredagskväll med Ellen. Och igår hade jag också en mycket mysig filmkväll.. Så det var ganska mycket jag hann med på en vecka! Nu sitter jag och pluggar för fullt. Snart ska jag ta mig till skolan och plugga ännu mer med några i min klass, imorgon är det första tentan som gäller! Spännande.. Dumt bara att jag jobbar stägning på Ok ikväll, hade nog egentligen behövt kvällen till att plugga.


Temat på kollot var "kom som du inte är"

Life goes on

Hej där!
Livet flyter på med massa plugg och socialt liv. Snart ska jag även börja jobba igen och träna. Förstår inte hur jag kommer ha tid men jag ska fanimig ta mig tid, speciellt till träningen.. Saker sitter inte riktigt där det brukade så nu är det ommöblering som gäller haha ;) Ikväll ska jag på börsen och äta trerätters och titta på en show. Awsome! Och på lördag är det inspark som gäller.. All day. All night.
Första flyttkartongerna är packade, flyttar ju inte förren om sex veckor men ändå.. LÄNGATR!Jag och fina Sandra!

ghettobruden i mig är sur ;)

ååååh jag blir så frustrerad. Vill bara ta tag i dig och ruska om dig HÅRT för att få dig att förstå.
Vad är ditt problem? Kan verkligen inte förstå.

Du betyder mest, de vet du <3

Tog en lång promenad med min älskling igår, riktigt välbehövligt med frisk luft. Idag har jag spenderat hela dagen i skolan sen skjutsade jag Sandra och hennes hund som var dålig till vetrinären. Är heeelt slut. Ser fram emot helgen och amphioxsittning på ki i Solna :D

Du är mysig

Haft en toppenhelg! Riktigt nöjd :)
Idag har jag dock gått i någonslags pluggkoma, har sträckläst ca 250 sidor. INTE nådigt. Förstår knappt hälften, massor av konstiga ord. Känner mig typ helt körd i huvudet haha. Men men. Ska återgå till detta nöje, imorgon ska jag ta mig an den engelska boken (vilket skämt) och söka information på internet.

Wish me good luck!

Det är väl bara att sätta igång

Ja, det här med att plugga på universitet var ju inte särskilt nådigt. Jag har lite över 400 sidor att läsa till på tisdag. Allt är redan i full gång med föreläsningar och seminarium. Idag träffade jag min studiegrupp för första gången, som består av flera sköna pep's så den här terminen kommer jag säkert kunna uthärda.. Ser fram emot en fullspäckad helg!

RSS 2.0