.

I will spend forever loving you.


Midsommar 2011


myshelg

Igårkväll kom min andra hälft hem, hur mys som helst. Så jag sov där inatt sen spenderade vi hela dagen tillsammans med Lou på eriksdalsbadets utomhusbassänger. Toppen! Nu är jag hemma, skitrött. Ska fixa och dona massor sen ska jag ha en tidig kväll. Kommer ha fullt upp hela veckan. Känns hårt med 5 pass på ok utöver min heltid hos Lou, men självvalt så jag kan inte klaga tyvärr...

bra?

Njuter av att vara ensam hemma, hur skönt som helst.
Senaste dagarna har varit bra, midsommar har varit bra.
Jag mår bra.
Ikväll blir det grill at my place, mys!

jag har fortfarande inte bestämt mig om midsommar..

Dagen har vairt lång, har inte kunnat släppa mina tankar ifrån dig på hela dagen. Segt. Ska snart iväg till Rosalie på myskväll. Men först vill jag invänta hela min familj som snart kommer, de åker iväg imorgonbitti och blir borta i tre veckor. Så jag vill inte missa att säga hejdå till dem..


You give me a headache

Min passion i livet

Imorgon är det skoshopping som gäller. Var inne en snabbis på scorett idag och hittade dessa shoes. Det känns som höstskor men de funkar kanske på sommaren också? De svarta tycker jag är galet snygga, och de finns i 35. De andra paret har jag någon slags hatkärlek till, är de to much? Och vad kan man ha till de mönstret? Bara svart och vitt? Annars vill jag ha ett par sjukt höga sandaletter i brunt, gärna kilklackar. Eller varför inte alla tre? ;)


a dream come true

Den senaste timmen har jag varit mogen nog så att det räcker för resten av veckan. HAr suttit och kollat csn lån, studiebidrag, bostadsbidrag, vad låneräntan ligger på olika banker, om den går att låsa osv osv. Har kommit fram till mycket men har fortfarande måååånga frågor (och beslut) kvar.. Längtar som f*n att börja plugga igen iaf, det ska bli grymt kul! .. Är jag knäpp?

Regnig vecka?

Fredag: Personalmöte på ok, Johanna kom till sthlm, förfest hos Klara sen en gaaaalen utgång på Sommar!
Lördag: En dag på stan med Johanna, grillmiddag och chill ute på värmdö(?).
Söndag: Mysfika med Johanna i stan, jobb ok 17-00.
Så det var min helg, i mycket korta drag.. Den har varit bra!

Ikväll ska jag låtsas som att det är söndag, så jag ska göra allt sånt som jag brukar göra på söndagar. Peela hela kroppen, hårinpackning, ansiktsmask, raka benen, måla naglarna osv. Även planera upp veckan och sätta på två tvättmaskiner, ruuuuligt.

Vi hörs!

jag tror att mitt hjärta blöder

Jag tror att jag ALDRIG kan ta rätt beslut.
För mina beslut visar sig alltid vara fel, och nu verkar det vara försent.
Men jag får helt enkelt lära mig leva med att jag är helt knäck i kolan och acceptera alla mina dåliga beslut.

För jag stöter ifrån mig personer som älskar mig - börja aldrig älska mig.

Jag känner mig halv

GRATTIS STORASYSTER ANNA TILL KÖRKORTET!


Har massor att fixa med idag på lite väl lite tid. Men jag är fullt igång.
Johanna, min vän som ursprungligen kommer från Åland men nu är bosatt i Linköping, kommer hit ikväll. Då ska vi iväg till finaste Klara på middag och förfest sen blir det viadre ut för en helkväll på krogen.
Imorgon har jag lovat att följa med på moderna museet med Johanna, ska bli kul. Har aldirg varit där förut.


,

I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wait


Fri och levande

Jag känner att sommaren är påväg. Det är härligt.
Jag ligger i sängen och saknar en gammal vän.
och pratar samtidigt med min finaste vän i telefon.
Ser framemot helgen galet mycket.
Nu ska jag äntligen få göra det jag är bäst på ;)


Allt var en lögn, från din sida.

Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken äver krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre an delfinerna simmar

ctrl alt delete

Idag har jag och Lou haft en lugn dag, vi båda sov två timmar mitt på dagen. Hur skönt som helst. Nu är jag hemm från jobbet, ska hoppa in i duschen och göra iordning mig för att sen åka till magelungen, grilla och spela kubb för att fira Ellen som fyller 21 imorgon. <3

Jag vill inte vara med längre

Idag har jag och Lou lekt med Klara och Louisa, bl.a. i kista centrum.
En fin byxdess fick följa med mig hem, den ska jag använda på fredag då det är tjejmiddag och utgång.
Ikväll ska jag iväg och lösa lite problem sen ska jag försöka sova tidigt, hoppas jag lyckas för jag börjar se lite zombieaktig ut. Ikväll bokas resan till Grekland med min fina Rosalie i Augusti! Längtar redan <3

Jag älskar sommar och sol

Haft en bra helg, har jobbat och träffat vänner. Satt hela natten till lördagen på Robins veranda och hade det rikitgt mysigt! Idag var Rosalie med mig till Lou, vi har varit på stranden hela dagen. Nu har jag bakat och ätit kladdkaka. Ska nog sova nu, är helt slut efter åtskilliga nätter av sömnsvårigheter.

Imorgon blir en bra dag!



.

Slutet av killbilll på tv. Det är mörkt, med ändå ljummet ute. Jag nyser av pollen och hör fötter nudda klinkersgolvet på mitt tak, köket.
Jag är tillbaka nu, till det jag kallar "hem".
Men jag vet inte längre det.

Jag tror att jag kanske har fått ett nytt hem.


Turkiet 3-10 juni

Utgång blev det! Åkte till Klara och gjorde mig iordning där, drog några shots och hade det trevligt. Sen gick vi till en klubb som heter sommar, helt okej place. Dansade rumpan av oss och hade det riktigt kul, vi var där tills de stängde. Jobbade 16-00 på ok igår och idag och jag packat. Om några timmar bär det av till Turkiet. Ska bli skönt att komma till vämen.

Vi hörs om en vecka <3

och jag som aldrig blir sur

Jag förstår mig inte på dig. Respektlös? Omogen? Bryr du dig inte? Trög? Elak? Utnyttjande? Eller så är du helt enkelt bara helt jäkla dum i huvudet. Knäck i kolan helt enkelt, det är de enda jag kan komma på som anledning till varför du beter dig som du gör. Väx upp, lär dig prioritera.

Du gör mig så jävla ARG!


Party with my pain

Kom nyss hem efter att ha middagsmyst med Ellen och tagit en sväng på stan. Vad ska jag göra ikväll då? Krogen? Hemmafest? Bara vara hemma? Hm.. Vet inte. HAr inte ens börjat tänka på packning eller något än. Men känner för att ha lite kul ikväll.. ;)



RSS 2.0