Levande död

Helvetes dag. Den här dagen har varit hemsk och nu vill jag bara somna och vakna upp utan att minnas den. Imorgon klockn 07.26 går tunnelbanan in till båten som ska ta mig vidare till Husarö där jag ska spendera de närmsta fem dagarna. Jag jobbar som ledare för ett läger som består av ungefär 60 barn. Det finns ingen el, ingen rinande vatten, inga sängar osv. Så nu är det primitivt levande i fem dagar sovandes i tält och laga mat över öppen eld.. Just nu känner jag mig inte alls taggad men det hoppas jag ändras inom kort.

Vi hörs om sex dagar folket!

Fan vad jag inte vill ha dig nu

Hemkommen för någon timme sen. Körde större delen av resan, vilket nu har resulterat i att jag är helt slut. Ensam i detta hus går jag nu och lägger mig och hoppas på bättre tider imorgon.

Känner mig lite ensam, jag har fortfarande inte vant mig vid att komma hem utan att någon väntar på mig vid dörren. Någon som jag har saknat och längtat efter tills tårarna runnit. Någon jag har drömt om på natten att få hålla om och kyssa. Jag saknar att ha någon att komma hem till. Eller nej, jag saknar att inte ha dig att komma hem till. Kommer du vänta på mig, och sakna mig, när jag är borta?

Det finns så mycket jag vill säga men vågar inte

Det blev en bra midsommar igår och vädret hade inte kunnat vara bättre. Idag har jag målat på ett hus, skjutsat alla möjliga olika bakis människor och ätit en fem stjärning brunch på hamnkrogen.
Nu har min familj åkt till Gotland, Nicke och Cissi på grillkväll och Micke och Fredde ut på krogen. Men jag och Jessica valde att stanna hemma och titta på film. Vi ska se P.S I Love You. Har aldrig sätt den men har hört att de är riktigt bra. Imorgon åker jag och Micke tillbaka till stockholm, vi kör halva vägen var och jag första halvan. Så det är nog bra att jag inte går ut ikväll!



för du har rätt att veta

Gårdagen var riktigt mysig. Jag, Jenny och Kajsa var på teater i margaretaparken och vi hade med oss pizza och cocacola. Olof och Robin joinade efter en stund. När teatern var slut så åkte vi hem till mig dit Jimmy, Uffe och Erik kom sen spenderades kvällen på min veranda med öl och vattenpipa!

Imorse vaknade jag och Jenny vid nio, då åt vi frukost i den underbara solen sen solade vi en stund inna vi gjorde iordning oss och drog till farsta. Släppte av henne vid pendeln sen åkte jag och mötte Klara i gullmars. Åkte hem och packade och nu har jag suttit i bilden sen två. Snart är det min tur att köra sista 15 milen. Börjar bli lagom seeegt. Jag har en söt hudn bredvid mig som just nu ligger och myser på mit ena ben.

Ser fram emot tre härliga dagar på Öland med släkten, bra väder och god mat.





Jag vill vara ärlig mot dig älskling.

And I'm not coming back

Du stör mig. Jag stör mig på dina lekar. Har inte vi växt ifrån sånt här nu, det är dax att börja säga sanningen. För snart är det för sent.


Sitter just nu på jobbet och har lite rast. Igår fick jag middagssällskap av Johanna och sovsällskap av Erik.
Idag är det sista dagen på jobbet här i Farsta för den här sommaren, skönt men lite trist. Trivs faktiskt mycket bra här. Idag ska jag träffa Jenny, jag vill gå på teater. Så jag hoppas jag får med mig henne på det. Hon ska sova kvar också. Imorgon vid två så åker jag till Öland, ska bli gaalet najjs så jag hoppas verkligen att det fina vädret följer med mig dit ner.


Klantarslet själv

Lördagkväll, söndag och idag har varit bra. Njuter av att vara ensam hemma och bara vara ensam och chilla. Tyvärr så är mitt lilla finger halvt av så det gör mig lite handikappad på jobbet men det fungerar bra, på akuten  fick jag även en stelkrampsspruta så nu har jag en bulle på min vänstra arm. Inte fint. Snart ska jag åka och handla lite mat och kanske något smaskigt att äta på ikväll. Om tre dagar åker jag till Öland, det ska verkligen bli jätte skönt även fast jag bara blir kvar i två-tre nätter. PUSS!

parteeeeeey

Idag: skjutsa familjen ut till Tyresö, tvätta bilen, gråta en skvätt till bröllopet, handla mat.
Nu: Naken, ny duschad.
Sen: ACE!!!!! TAGGATAGGA!!!!!

A hero in the sky

Idag har jag bakat 200 bullar och fem rulltårtor. Det tog sex timmar, ganska segt va?
Nu är jag hemma en stund om en halvtimme ska jag iväg till jobb nummer två. Tills dess ska jag ha hunnit äta middag och duscha.

Gud vad det åskar by the way, jag hatar åska.

vaknade upp på fel sida

Blä för dåligt väder.
Känns som att det kommer bli en låååång dag idag..

JAG VILL HA DIG!

Hej där soliga torsdag!
Gårdagen var tokbra och det var även denna dag!
Jobbat förfullt och träffat mina sommarbarn som jag ska resa iväg med näsnästa vecka. Riktigt kul gäng måste jag säga. Mamma står just nu och steker pannkakor, det luktar smaskigt i hela huset. Jag såg även att hon köpt jordgubbar att ha till, jag har världens bästa mamma måste jag säga. Vi + lillasyster ska även på bio ikväll och se SATC 2. Jag ska äta massor av popcorn.
Morgondagen blir lång den med. Jobba till tre i kyrkan as usual sen ska jag jobba hos Iris 18-23.. looong day!
Men då får jag massor av pengar så jag kan shoppa massor i New Ýork!!!! :D
Jag önskar att jag var bättre på att ta bilder..

MISS IT

Godnatt och sov gott.
Dagen har varit bra. Och nu på kvällen har jag gjort något mycket spännande måste jag säga. Det får ni veta inom några dagar! Imorgon är det lång dag. Jobb 9-15 sen möte med Mattias i Sköndal efter det träna med Klara i Rådis sen får vi se om det blir bio med mamma eller ungdomsgrupp!

PUSS

HITTADE EN BILD PÅ SÖTA LILLEBROR OCH PAPPA FÖR LÄNGE SEN

gillar't

Vädret har varit bra och jag har haft en bra dag på jobbet. Jobbade lite övertid också så det blir lite extra klirr i kassan. Allt blir såå mycker bättre när solen skiner. Nu ska jag äta lite middag, sen blir jag nog bara hemma ikväll för imorgon har jag en lååång dag framför mig.

Tiiiiiiiisdag

GODMORGON!
Fint väder idag!! Bra då kanske jag hinner sola lite när jag kommer hem, jag börjar blekna ;)
Ha en greeeeat dag!

Can't take my eyes off you

Jag måste ju vara knäpp, jag längtar nämligen efter att få gå till jobbet imorgon. Jag skulle iförsej aldrig klara av att gå hemma och göra ingenting en längre tid. Jag skulle krypa ur skinnet. Jag älskar att göra saker, komma med ideer, få saker gjorda. Jag är sååå glad att jag har ett jobb! Så nu ska jag gå och lägga mig. Mamma har lindat min stackars fot nu, den ser inte kul ut asså. Och det är inte särskilt lätt att gå heller. Typiskt mig! Godnatt iaf folket :)

Damian Rice


Stones taught me to fly
Love taught me to lie
Life taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball

Jag har en lila ankel stor som en tennisboll

Första dagén på jobbet, great!
Dagen bara försvann med trevliga arbetskamrater, goooood mat/fika och lagom tempo. Passar mig som hand i handske. Skjutsade pappa till haninge efter jobbet, han skulle lämna in en av sina bilar på recond. Ikväll ska jag bara chilla om jag inte ska på bio med Rosalie. Imorgon börjar jag 8.30.

Jag skulle kunna vänja mig vid att ha dig nära

Mottagningen vart trevlig och maten var oslagbar! Varit hemma i några timmar och läst lite i min nya bok och slappat. Nu ska jag sova för imorgon är det första dagen på jobbet, då ska man vara pigg och glad!

Dröm sött


Mys

Hade en välbehövd mysig kväll med G.B. igår. Nu har vi ätit frukost och duschat, ska gör mig iordning nu för snart ska jag hämta upp Hanna för att åka på Rosalies studentmottagning! Tråkigt att inte vädret är bättre på min sista sommarlovsdag!

Kramas

Orkar inte gå ut ikväll. Jag vill bara vara hemma med mamma och ta det lugnt. Känns som att man borde ta vara på både pengar och slapptid nu innan sommarröjjet drar igång på riktigt. Saknar också lite fysisk närhet så jag hoppas att G.B. kanske vill komma och spendera kvällen med moi. Imorgon är det Rosalies mottagning, ska bli trevligt. Ha en härlig lördag kväll och sup lite för mig också vänner!

Big problems

Snacka om att jag har sommarlov på riktigt! Bara vädret som fattas.. Nu har jag legat i min säng hela dagen, druckit te och myst framför datorn och sex and the city. Jag har också målat mina naglar och noppat mina ögonbryn, sånt som man annars aldrig har tid med. Jenny har irng och varit smått hysterisk om vad hon ska ha på sig, hon ska nämligen iväg på studentmottagning idag och sen ska vi ut ikväll!
Hmm.. Undrar vad jag ska ha på mig!

Utgång ikväll?

Hade en mysig hemmakväll med Jenny igår, vi vaknade för två timmar sen. Nu har vi ätit frukost och hon har flytt sin kos. Mamma ringde nyss och berättade att en 18-19 årig tjej blivit våldtagen i Gubbängen, Fy så hemskt! För bara några månader sen våldtogs ju en tjej här i Tallis och nu en precis bredvid i Gubbängen. Här känner man sig inte trygg längre! Nu ska jag hoppa in i duschen sen vet jag inte vad jag ska göra. Chilla galet..

JENPEN

Varit i stan hela dagen, sen farsta med mamma. Nu lagar vi tacos till middag. Ikväll ska jag och Jenny ha filmkväll, jag har köpt daimglass som jag tänkte att vi skulle hugga in på! Haha jag tänker då inte avslöja vilka filmer vi ska se, so over the top!! Ha en härlig regning kväll peeps :)

Ha en bra dag

Filmen igår var bara sååå tråkig. Jag hatar de flesta tjejfilmer, den här hade fått sjukt bra kritik (5/5) så jag fattar inte hur den kuynde vara så dålig! Har drömt jätte konstiga drömmar inatt också.. Nu ska jag in till stan med Jenny!

In the air

Nu ska mamma och jag passa på att titta på tjejfilm nu när pappa är borta. Är så avundsjuk på honom och lillasyster som är på Sweden Rock Festivalen nu!! Jag var där för tre (?) år sen med pappa och Björn, det var gaaaaaalet kul! Det vill jag göra om. Imorgon ska jag gå på stan, ska se om Jenny vill hänga med. Älskar sommarlov!!

typiskt

Jag hade totalt förträngt att jag hade en viktig grej att göra idag. Så nu är jag hemma ifrån det! Ska hoppa in i duschen sen får vi se vad som händer:)

sommarlov

Yogan igår var ganska nice, det ju inte direkt träning utan mer streching. Kanske borde göra det efter ett gympass istället? Mötte sen upp Jimmy, hämtade Niko, mötte olof osv. Var hemma till ett ungefär då åt jag tårta och sen somnade jag som en klubbad säl. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra idag. Eftersom jag har så lite sommarlov så funderar jag på att göra INGENTING! Bara för att det kan vara en av de enda dagarna jag kan göra det denna sommar. Ha en bra dag :)

Någon som vet var det kan finnas?

Jag vill köpa en ny jeansjacka, en grå. Den ska vara kort, nästan till midjan, och riktigt tight. Min nuvarande jeansjacka har nämligen töjt sig JÄTTE mycket så den sitter inte särskilt snyggt längre.. Tråkigt men sant!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Jag vill ta studenten igen! Det är min känsla idag (förutom dundrande huvudvärk). Jag vill åka flak igen, fan vad oslagbart kul det var!

Idag fyller lillebror 13 år, och han gick ut sexan och lillasyster gick ut nian. Så vi friade med finlunch inne i stan idag. Sen dess har jag bara legat död i min soffa. Vid åtta ska jag på yoga med Klara. Hur duktig är inte jag?

Nu har jag sommarlov iaf!!! I fyra dagar till, sen börjar jag jobba och tjäna masssssssssor av pengar ;)

Hörs lovers

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!

EN AV DE LYCKLIGASTE DAGARNA I MITT LIV! FY FAN VILKEN BRA DAG! NU SKA JAG VIDARE OCH SUPA mIG MEr FULL TILLSAMMANSE MED KLASSEN!!! PUSSSSPUSSSS

Jag ser varje slut som en början

Jag kan inte sova. Jag måste skriva av mig lite..

Det finns många saker i mitt liv som jag vill göra innan jag skaffar barn, man och hus. En av det är att ta studenten, ta körkort, flytta hemifrån, helst skaffa mig en bra utbildning och jobbat ett tag. Allt det "vanliga" som de flesta vill göra innan de binder sig fast. Men jag vill också uppleva något mer. Jag vill se världen, jag vill skaffa mig livserfarenheter och speciellt att klara mig helt på egen hand. För hur självständig blir man egentligen om man bor hemma med mamma och pappa och sen direkt flyttar ihop med en kille? Visst, man kan vara mogen och självständig även fast att man bor hemma. Jag lagar mycket av min mat själv, städar mitt badrum, min hall och mitt rum själv, jag tvättar även mina kläder, min bil osv. Men man har ändå mamma och pappa som har "ansvaret". Och sen när man flyttar ihop med någon så är man två om detta ansvar om räkningar osv. Jag vill klara mig själv, för att visa både mig och alla andra som tvivlar att jag kan. Jag tycker att det är en viktig livserfarenhet. Det är en av anledningarna till att jag vill åka till usa ett år, jag vill växa och stå HELT på egna ben. Jag vill inte ha en pojkvän, för jag vill inte vara beroende av en person och ha känslan att jag inte klarar mig utan honom. Jag vill också se och uppleva en annan kultur, se de hemskheter som finns i världen. I Indien hängde sig gatubarn i armarna på mig, de sprang efter än och skrek, kvinnor tryckte om deras bara några veckor gamla bebisar i ansiktet på en för att visa tomheten i bebisen blick. Det är en av det värsta jag någonsin varit med om och jag vet att jag måste tillbaka och göra min insats till världen. För jag kan inte skaffa egna barn och ett skönt familjeliv och känna mig nöjd med det innan jag har gjort en insats för världen. Så att jag känner att jag förtjänar att leva ett bra liv. Det är många milstolpar som man ska passera i livet och imorgon är det en av dessa. I augusti är det dags för nästa, för då åker jag. Då lämnar jag allt som är välkänt, alldagligt, tryggt och det jag kallar hem. Jag lämnar de människor som följt mitt varje steg i livet sen dag ett, bara för ett år. Men det känns som att jag lämnar dem föralltid. För när jag kommer hem, då kommer jag inte behöva dem på samma sätt länge. Jag kommer vara vuxen och självständig. Jag kommer lämna vänner, vissa kommer jag ha kvar och vissa kommer försvinna. Det är smällar man får ta. Vissa kommer att ha förändras och jag kommer att förändras så att man helt enkelt kanske inte passar ihop längre. Jag vet iaf att den som fortfarande är svårast att lämna, så är det han, du.  För att du är den enda som jag inte kan hitta någon ny av, för nya vänner finner man alltid. Men du är en unik vän. Jag är nervös, men jag är så redo att gå ut i vuxenlivet. Jag är redo för allt det har att ge mig, det är dax nu. Nu är det äntligen min tur!




Ännu en milstolpe att passera

Ja, jag blir lite förvirrad. Och jag tycker inte om att ständigt behöva tänka på exakt vad jag säger eller vad jag gör. Hur det kan tolkas och misstolkas. Jag förstår att det är känsligt, men man kan inte alltid tänka sig för vad man gör eller säger. Man är ju bara mänsklig. Du är sannerligen en mycke knepig människa som jag ibland har mycket svårt att förstå mig på.

Nu har jag fixat mig inför imorgon. Har bara naglarna kvar att fixa och en väska att packa. Sen ska jag sova så att jag är rejält utvilad till imorgon DÅ JAG TAR STUDENTEN!

Sverige<3

hahaha oj, jag kom på nu att det var Sveriges nationaldag igår! Det missade jag totalt!
oooops.


Lite pirrigt!

HEJ DU SISTA DAG I FÅNGENSKAP!
För imorgon är jag friiiiiiiii!

Jag har varit i stan med Klara och varit i skolan. Jag handla födelsedagspresent till lillebror, ett björn borg skärp och ett par solisar till mig! Resten av dagen ska jag fixa grejjor inför imorgon. Jag ska packa ombyte till flaket, måla naglar, raka ben, noppa ögonbryn, ladda kameran, köpa öl osv. 



om du inte var där så missade du någor riktigt kul!

Dagen har varit tuuuung. Började jobba vid halv tio. Var hemma igen till tre då jag åkte och tränade med Klara. Åkte sen hem och städade det sista innan vi fixade middag som nu åtnjutits!

Gårdagen var riktigt lyckad! Ca 70 personer kom för att fira mig och mina syskon. God mat och dryck, trevliga människor, fina presenter, bra underhållning, bra väder, vad mer kan man önska sig? DET VAR LÄNGE SEN JAG HADE SÅ KUL!!!! HEEELT GAAAALET LYCKAT!!! BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄÄÄNGE!


Du är en riktig vän

Busy day! Fixat massor under dagen inför festen som ska hållas imorgon. Har även tvättat min bil så nu skiiiiner den :D Gick sen på Olofs studentmottagning, det var kul! Nu ska jag sova så att jag är pigg och glad hela dagen imorgon, för då ska det firas! Pusspåer

Godnatt

Det blev en riktigt mysig kväll. Först en rejäl middag + tårta för att fira storasyster på verandan. Sen åkte jag till Jimmy och hägnde där, kom precis hem därifrån. Nu ska jag sova för imorgon ska det bakas massor av tårtor och sen ska jag på Olofs studentmottagning! <3

Lulligt inlägg

åååh vad jag känner mig på dåligt humör nu. KUL ATT DU PAJJA MIN DAG!
Försöker tänka positivt nu, stor fest på lördag. Studenten på tisdag. Fast det är också tråkigt för nästan inga av mina vänner kan komma. Jenny är i dalarna, Johanna är i linköping, Rosalie är i norrland, Jenna ska på en annan mottagning, Sandra kunde inte. Men jag är glad för att Klara, Erik, Olof, Robin och Jimmy kommer iaf <3 ÅÅÅÅH SNART TAR JAG STUDENTEN!!!! :D

HEJDÅ!

Vilken skit vän du visade dig vara då. Tur att jag fick reda på det redan nu så slapp jag ödlsa mer energi på den vänskapen.

Nu är det sommar påriktigt

Tack Nina för den fina komentaren :) Jag och Klara ska träna på söndag efter tre, messa mig om du vill med!

Hoho! Haft en toppen dag ute i solen med Klara och Louisa. Vi gick till farsta efter teatern och handlade ääääääännu mer kläder. Pinsamt med sant. Snart ska storsyster som fyller 20 år idag firas, nice!!

Bra dag

Inatt har jag sovit rejält, sjukt skönt. Klara är påväg hit och nu ska jag äta frukost!!
PUSS

I will miss you

Ja. Ännu en natt med knapp sömn men några timmar fick jag till iaf! Sista dagen i skolan idag. Helt sjukt kändes det. Hade min redovisning i natur. Jag fick även reda på mitt betyg. Blev väldigt glad. Det betyder nämligen att jag går ut hela trean med alla MVG! Fritidskunskap, svenska b, arbetsmiljö och säkerhet, samhällskunskap, religionskunskap, pedagogiskt ledarskap, komunikation, människor i behov av stöd, arbetsätt och lärande, förskola skola fritidshem och barn och kultur. 11 MVG, ganska bra jobbar right? ;)
Sen åt jag och Jenny lunch ensama vid mobbade bordet, som vi gjort sååå många gånger förut. Kommer kännas konstigt att inte gå till Norra något mer, träffa Jenny dagligen, skratta åt pontus eller springa runt och leta efter magnus. Kommer endå sakna klassen och gymnasietiden. jaja semtimentalt.. Nu på kvällen har jag varit och tränat med Klara. Hon och sötnosen kommer hit imorgon och solar på min trädgård innan vi ska på teater. Myspys. JAG SKA BLI BRUN! Nu ska jag äta middag. Puus :)

Maten blev god

Nu ska jag banemej sova!!
Imorgon ska jag gå till skolan till två, sen ska jag förmodligen på bio med Sandra. Annars ska jag träna med Klara. Jag ska även köpa ett par leggings som jag spanat på och ett par jeansshorts. Sen är det färdigshoppat för min del! Puss





I know it from the heart

mums

Ja nu ska jag laga middag till min familj, det blir ginua sallad med tomater, oliver och feta i till västerbottenbröt och rökt lax! Nyttigt och bra :) Sen ska jag iväg och träna och sola solarium, man vill ju inte matcha klänningen på studenten som sagt. Ikväll är det DH på tv, spännande!!!

två och en halv timme senare

NU ÄR JAG KLAR MED MIN SISTA UPPGIFT NÅGONSIN I GYMNASIET!!!!!!!!!!!!!!!!
GAAAAAALET SKÖNT!

Jag är redo.

Hej du trötta tisdag.
Somnade vid ett inatt, vaknade igen vid tre och var jätte hungrig. Försökte somna om men det gick inte så jag gick upp och åt, vid fyra somnade jag om igen och sov till sju.

Idag har det varit sista dagen på pysslingen, sista gången med helen och sara. Usch många tårar fäldes, tyvärr inte från min ögon. Jag kan bara inte gråta in public. Men jag släppte några tårar inombords. De har inte bara varit mina absolut bästa lärare utan också nästan som vänner och riktiga stöttespelare. Kommer sakna dom galet!! Men jag känner endå att jag var redo för att säga hejdå och ta mig ut i vuxenlivet på riktigt, jag är redo för det världen har att erbjuda. Jag kommer alltid bära med mig det dom lärt mig och de dom visat mig. Som Helen viskade i mitt öra "Det är dags att gå sin egen väg, och om det är någon som vi verkligen vet klarar det så är det du".
De fick en bok av oss i klassen där alla hade fått skriva vad de ville, jätte fint!


Jag köpte med mig jordgubbar hem så nu har jag bunkrat upp med smält choklad, grädde och störsocker. Så nu ska jag plugga! Vi hörs :)

RSS 2.0