Tihi


Titta vad som stod på mitt skrivbord när jag kom hem!
Tillsammans med en lapp "Klockan är nu 20.30, får ej nyttjas fören om 3½ timme! SKÅL!! "
haha.
Nu ska jag gå å lägga mig och somna som 17 åring och vakna som myndig!
Puss

Nu ni!

Nu har jag gjort lite nödvändigheter och ska snart åka ut och köra lite bil med mamsen :)
Föresten imorgon fyller jag ju arton år! Känns lite kul sådär. Men de känns inte så speciellt som jag trodde att det skulle göra, man har ju sett framemot att fylla arton i flera år och nu äntligen när dagen är här så känns det mer som "jahaaaa" haha.
Dagen i ära ska iaf spenderas först i skolan, sen ska jag mamma och Anna åka till Norrtälje och göra något som jag har sätt framemot länge! Efter det blir det middag på restaurang med de närmsta <3
Så det blir en toppen dag!


Här är en liten födelsedagspresent till mig från mig som jag köpte i helgen!
Det är en plånbok men man kan lätt använda den på krogen som en liten väska eftersom både mobil och nycklar får plats i! Toppen :D

Trodde du själv att ett sms kunde lösa det här?

Jag gick upp vid halv sju och var på körskolan halv åtta och sen var jag hemma igen till kvar i nio och nu har jag sovit fram till tolv. Har städat lite i rummet och nu ska jag upp och äta frukost, eller lunch. Ja vad det nu är! Dagen idag kommer bestå av att städa klart rummet, plugga, övningsköra och kanske träna.. Om jag pallar. Sov lite för länge för att kanske hinna med det idag! Annars får jag väl träna på onsdag :)
Hörs!

Christmas

Idag hade vi världens mysigaste adventsfika här hemma! Bordet var helt fullt med allt juligt man bara kan tänka sig. Ischoklad, julmust, glögg, nybakade lussebullar, pepparkakor, öl, kaffe, mackor, julvört you name it! Toppen gott. Sen har jag pluggat lite, övningskört en stund och ätit thaimat! Nu är det dags för el classico matchen, Barcelona vc Real madrid! Ska bli riktigt spänanade! Imorgon är jag ledig så dagen ska spenderas med en lång sovmorgon, skriva klart talmanus inför nationella i svenska B sen ska jag träna. Eller nej fan, ingen sovmorgon, kom på nu att jag har körlektion halv åtta imorgon bitti! Shit vad jobbigt.. Aja..
Hoppas ni har samma julkänsla som jag har just nu :D

Helt sjukt, men toppen!

Vilken helg!
Johanna har varit här och bott hos mig hela helgen!
På lördagen så var vi i Forum Nacka och shoppade julklappar hela dagen, åt sushi till lunch och sen så fika vid med hennes föräldrar på söder. dom var på besök här i Stockholm över helgen. Vi åkte hem och gjorde oss i ordning och sen kom lite gäster hit för att fira min arton årsdag.
Morfar och Anita
Ola och Veronica
Karin och S-B
Jocke och Minna
Victoria
Linda och Andreas
Eliott och Edvin
Moster
Jonatan
Frderik
Kristoffer
Gurra
Madde och Erik
Anna och Micke
Claes och Anne
Robin och Adde
Jenny
Fredde och Jessica
lilla Johanna
Och hela min familj
Det var nog alla som kom, tror inte jag missat någon.. Men iaf. Först så drack vi glögg och jag fick öppna mina paket. Ficks å himla fina grejer så jag är helt chockad!! Här är några grejer som jag fick:

Martini glas av Anna och Micke

6 st martiniglas av Andreas och Linda

6 st drinkglas av Andreas och Linda

Ett silver halsband av märket Miss Dee av Jocke och Minna

Ett Panduro armband i silver av Claes och Anne

6 st vinglas av Moster, Mats och kusinerna




Silver halsband av karin och s-b


Ett presentkort på spabehandling av Nicke och Cissi, Fredde och Jessica plus barn.
Detta är då på öland så jag fick även en resa fram och tillbaka av Gurra och så blir det efter en helkväll med god mat och SPEL!



Ett äkta pärlhalsband av Morfar och Anita..


Sen har jag även fått kläder, pengar, spel och en bok :)
HAHA och en varningstraingel till bilen av Robin ;)

Jag har fått helt  sjukt mycket saker, tack så hemskt mycket!!!

Det blev iaf en trevlig kväll med god mat, tårta, glögg, pepparkakor! Toppen :)
Nu ska jag på lite adventsfika med familje + anna och micke + Fredde och Jessica!

PUSS

PUSS

Hallå :)
Nu är äntligen Johanna här, hon sitter i min säng just nu!
Haft en lånt och hektisk dag med porv, inlämingar, åkte fram och tillbaka, beställt grejer osv osv.
Men men nu ska jag ha en mysig kväll med J<3

darr darr darr

Sov en och en halv timme inatt, yey! Och så har jag hållt igång hela dagen med först skola, sen körde jag och Elli världens hårdaste pass på gymmet i två timmar! Efter det var det bara att åka hem, äta middag och nu har jag varit på ICA maxi och storhandlat med pappi. Skulle egentligen ha övningskört men jag ville inte eftersom jag är så trött och varje muskel i hela kroppen darrar vid ansträgning.  Nu ska jag plocka till lite i mitt rum eftersom Johanna ska bo här i helgen sen ska jag rå plugga inför naturprovet imorgon..  Jag känner verkligen "bye bye mvg". Synd! Aja bäst att sätta igång så att jag blir klar så snabbt som möjligt så att jag kan sova så snabbt som möjligt!
Hoppas ni haft en bra dag :)

för trött för att blogga

Nu har jag suttit och pluggat i fyra timmar. Så äntligen är jag klar med min fördjupningsuppgift i hälsopedagogik! Sjuk skönt. Men nu är jag så trött i huvudet att jag knappt vet vad jag själv heter.
Imorgon är det skola mellan 09.30 till 15.00 (typ) efter det ska jag och Elli träna. På kvällen ska jag övningsköra, plugga inför naturprov och handla mat med mamsen.
Nu skriver lajj på facebook och stoppar mig från min sömn.
Fan ta honom xD
GODNATT

PUss

Nu ska jag dricka julmust, äta pepparkakor och styrka gardiner. haha.
Jag längtar till snö och jul! :D

så jävla skönt

Idag börjar min frihet<3

Godmorgon bloggen!
Nu har jag svoit ut ordentligt och ska snart upp å äta frukost.
Idag är jag ledig för alla ska ta svinvaccin och jag får inte ta det i skolan "om du dör så måste vi kunna återuppliva dig och såna mediciner och apparater har inte vi här" kul att sjuksystern sa så :P Haha jag är verkligen så på att ta den där sprutan nu..
Aja så nu ska jag stryka gardiner här hemma och så ska jag plugga, 16.00-18.30 ska jag på körteorilektion i skolan. Ap tråkigt!
Hörs !

Stopp

Nej. Nu får det fan vara nog.

faaaaaan

Fan. De fuckar upp sig med vårat projektarbete.
fan fan fan fan fan

ingen koncentration alls

Nu har jag ätit en jätte äcklig lunch. Hatar skolmaten!
Jag som är så hungrig :( Får väl gå till 7eleven och köpa en korv eller något...
Blä för det här!

Spruta imorgon

Godmorgon.
Har sovit sjukt dåligt. Först kunde jag inte somna alls, så jag somnade typ vid tre. Sen så somnade och vaknade jag hela tiden fram till halv sju då jag var tvungen att gå upp.. Så nu sitter jag här på pysslingen och har huvudvärk.. Fortfarande efter att ha tagit två alvedon.. :( Men men! De e bara kämpa på.. Nu har vi ett arbete att göra om barn i behov av stöd och barnens rätt i samhället. Ganska intressant faktiskt.
Jobbar mellan 15.30 och 19.15 idag. Då får jag också lön :D Woho.. Tänkte julklappshandla lite i helgen med Johanna. Tänk att hon kommer om bara tre dagar!!!! As kul!! Hm.. Jag vill ha något mer att säga för att slippa sätta igång arbetet men jag kommer inte på något :/
Hoppas ni får en bra dag iaf!

"du fick en för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut."

Godnatt! :)
Nu är det verkligen dags att gå å lägga mig i min sköna fina säng med nya kuddar och täcken. :D
Imorgon är det skola hela dagen  och efter det jobba så jag är väl hemma till halv åtte typ!
Puss!

Jag gillar att vara på IKEA!

Somnade till bridget jones igår, trodde verkligen att jag skulle orka se klart den men det gjorde jag inte!
Fan..
Idag har jag övningskört, de gick prima. Sen så har mamma och jag varit på ikea idag. Eftersom min syster flyttade hemmifrån för några veckor sen så ska vi göra om hennes rum till ett mys/tv/gästrum. Så nu har en bäddsoffa kommit och mamma och jag har handlat en matta, två bord, filtar, kuddar, ljuslyktor och blommor dit. De kommer blir hur fint som helst! TV:n kommer senare i veckan :) Till mitt rum handlade jag två stycken stora gröna växter, nya kuddar och täcken, två hyllor, lite ramar och en söt liten korgliknande grej som man kan ha något nödvändigt i :) VI hade även folk här hemma som putsade våra fönster så nu e huset under storstädning! De blir nog jättefint :)
Nu ska jag fixa lite i mitt rum sen ska pappsen och jag övningsköra ikväll! 
Hörs senare.

Ännu en vecka

Nu har jag tittat på DH och Grey's. Och nu rullar OTH.. Fast de orkar jag inte koncentrera mig på för jag ligger så himla mycket efter i den serien.
Ska gå upp och laga lite middag till mig snart tänkte jag men först ska jag skriva klart min bokrecension!
Imorgon så har vi "återhämtningsdag" i skolan vilket betyder att vi är lediga. Men vem lyckas boka in en körlektionen 7.30 på morgon? Jag självklart. kul. Aja de e ju bara kämpa sig upp. Sen ska jag och mamma till Ikea en stund och luncha och shoppa lite saker. Efter det blir de styrelsemöte i kyrkan!

Rest in peace

Vi ses i det oändliga <3

 


Värme

Hej!
Inatt fick jag ett riktigt mysigt sovsällskap så det var jätte trevligt :)
Innan han kom så hade jag en riktigt skön hemmakväll med la familia. God middag och sen massa snask och julmust till först Robinson och sen filmen "fyra bröllop och en begravning". Himla skönt att vila ut och bara vara ful å dega i soffan.
Idag blir det plugg och ett bad i min yakutsi (eller hur de nu stavas), kanske ska basta lite också.. De kan vara skönt ibland!
Hörs! :)

dagens

DAGENS KLÄDSEL: Så här snygg har jag varit idag i björns gamla byxor ;)

DAGENS FRISYR: toffs
DAGENS MAT: korv med bröd!
DAGENS HÄNDELSE: Jag har äntligen städat både mitt rum och badrummet!
DAGENS PLANER: Nu har fem olika personer ringt och bjudit mig på 5 olika fester/chillkrök, men jag tror faktiskt att jag väljer att vara hemma idag!
DAGENS VILL HA: Sol?
DAGENS SAKNAD: En tavla till min vägg..
DAGENS DROG: Sms
DAGENS TRÅKIGASTE: Idag har det inte hänt något tråkigt :)
DAGENS FINASTE: Mitt rum :D
DAGENS KÖP: Inte köpt något idag
DAGENS GODIS: tonvis med choklad, hej finnar!
DAGENS HUMÖR: På topp!
DAGENS SJUKA: Förutom att jag e seg från att ha sovit för mycket (^^) ingenting!
DAGENS KOMPLIMANG: Mamma sa att jag städade fint :P
DAGENS LYCKA: bra musik!
DAGENS BILRESA:
DAGENS DRYCK: Bubbelvatten
DAGENS TELEFONSAMTAL: Ganska många, men jag gillade mammas telefonsamtal imorse. "Är det lugnt att jag kommer ner till dig?" (så svarade jag "ja varför skulle du inte få de?") "du brukar ju alltid ha någon där nere, och det man inte vet mår man inte dåligt av" haha!
DAGENS PERSON: Jag själv :)

Kom tillbaka :(

Tydligen så var det sol idag, typ första gången på hela november.
Och var är jag? Nere i min källare och sover/städar helt ovetande om detta faktum.
Det kändes ju mindre kul :(

Japp, jag har tråkigt!

TIO FAVORITER
1. Tv kanal ? Sf Kanalen :)
2. Blommor ? Vitsippor!
3. Färg ? Lila, korall och svart :)
4. Sport ? Fotboll eller ishockey är ju roligast att se på :)
5. Affär ? New yorker eller Carlings
6. Musik ? Beror helt på humör
7. Mat ? Jag älskar spagetti och köttfärssås!
8. Årstid ? Jag giller sensommaren, typ augusti!
9. Djur ? Apor!
10. Stad ? Paris är en cool stad, annars london eller Caorle i Italien:)


TIO FAKTA
1. Hemstad - Stockholm
2. Hårfärg - Blond
3. Längd ? 161cm
4. Frisyr ? Ingen just nu.. Ska klippa upp snart.
5. Ögonfärg - Grön/blå
6. Skostorlek - 35/36
7. Humör ? De förändras väl dag till dag?
8. Orientering - Är jag bäst på! NAAAT
9. Tillgänglighet ? Jag är tillgänglig ;)
10. Vänster eller högerhänt - Höger


TIO SAKER OM DITT LIV
1. Har du någonsin varit kär? - Japp, en gång. Eller kanske två!
2. Tror du på kärlek? - Ja..
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? Det minns jag inte.. haha.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Japp
5. Har du någonsin krossat någons hjärta? mm, förlåt.
6. Har du någon gång blivit kär i din bästa vän? Nej.
7. Har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? Varje dag
8. Är du rädd för att starta ett förhållade med någon? Ja.
9. Har du någonsin haft en hemlig beundrare? Tihi ja i åttan/nian ^^
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Attraktion ja, kärlek nej. Sånt växer fram!


TIO SAKER: DET DÄR ELLER DET HÄR
1. Kärlek eller pengar? Pengar just nu ^^
2. Vin eller öl? Vin
3. Dag eller natt ? Natt.
4. One night stands eller förhållande? Ett mellanting, kk?
5. Tv eller internet? - Internet..
6. Pepsi eller cocacola ? Coca Cola ingen tvekan!
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? Vild fest
8. Färgfoton eller svart/vita foton ? Svartvita
9. Telefonkontakt eller face to face ? face to face, alltid bättre.
10. Aim eller myspace ? Facebook? ;)


TIO "HAR DU NÅGONSIN"
1. Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? hahaha ja...
2. Har du någonsin varit med i ett slagsmål? Ja
3. Har du någonsin gjort ngt du ångrat? Klart jag har
4. Har du någonsin hoppas bungyjump? Haha nej :P
5. Har du någonsin varit på en husbåt? Nej
6. Har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? Har ingen aning om vad det är
7. Har du någonsin önskat någon att göra sig riktigt illa? Ja..
8. Har du någonsin gått på bio ensam? Nej..
9. Har du någonsin gillat någon som inte gillat dig tillbaka? Nej faktist inte
10. Har du någonsin tyckt att världen suger? ööh ja?

"move your ass för sacha"

Godmorgon :)
Bion igår var bra, helt okej iaf. :) Jag var hemma till ett och då somnade jag i sängen direkt så trött som jag va.
Nu har jag typ sovit hela dagen och tittat på vänner. Nu ska jag duscha och städa lite. Vi får se vad som händer ikväll, funderar faktiskt på att det ska bli en vithelg den här helgen. Så att det kanske bara blir mys i soffan idag :)
Hörs!

Dagens

DAGENS KLÄDSEL:

DAGENS FRISYR: utsläppt med hårspänne för luggen
DAGENS MAT: Fisksoppa snart :D
DAGENS HÄNDELSE: En föreläsning om indien, jätte intressant! JAG VILL ÅKA NU NU NU!
DAGENS PLANER: Bio, sen får vi se hur trött jag är. Antingen åker jag hem eller på fest någonstans :)
DAGENS VILL HA: Snö
DAGENS SAKNAD: Hunger..
DAGENS DROG: Päron
DAGENS TRÅKIGASTE: Samhällslektionen.. 
DAGENS FINASTE: Erik
DAGENS KÖP: Inte köpt något idag, men fick en body lotion från Elisabeth Ardén av pappa som kom full och glad från kryssningen nyss ;)
DAGENS GODIS: Åt en kexchoklad :O
DAGENS HUMÖR: Toppen!
DAGENS SJUKA: Börjar bli frisk nu, skönt!
DAGENS KOMPLIMANG: För mina skor :)
DAGENS LYCKA: Framtidsplaner
DAGENS BILRESA:
DAGENS DRYCK: Citronvatten
DAGENS TELEFONSAMTAL: Från hemlig som sa väldigt gulliga och bra saker ;)
DAGENS PERSON: Erik :)

ha en bra kväll

Väldigt ansträngande dag i skolan, känner mig helt slut i huvudet.
Nu ska de vilas en timme sen blir det middag och bio!
puss


Förevigt

Nu har jag pratat länge med Erik i telefon. Och nu ska jag sova för imorgon är det körlektion, skola, träna, bio.. Med faktumet att jag har glömt att äta de senaste två dagarna så borde jag nog tagga ner nått steg.. Inte stressa så mycket och planera bättre.
Aja godnatt iaf :)

trött som faan

HALLÅ!
Nu är jag äntligen hemma från jobb/skola.
Jobbet gick jättebra :) Hon ringer till mig imorgon och så ska vi prata lite om hur det kändes och så..
Jag har äntligen köpt min bok så nu ska jag försvinna in i stockholms undre värld ;)
Imorgon är det körskola 8.30.. Tidigt som fan! Efter det ska jag till skolan. På kvällen ska jag och Erik på bio och se 2012! Det ska bli jätte kul. Jenny skulle kanske följa med på vår dejt också ;)
Hörs!

Dagens

DAGENS KLÄDSEL:


DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS MAT: Korv och mos..
DAGENS HÄNDELSE: Köpte min efterlängtade bok!!
DAGENS PLANER: Städa..
DAGENS VILL HA: En kram :(
DAGENS SAKNAD: Idag har jag faktiskt saknat mamma xD
DAGENS DROG: Vatten
DAGENS TRÅKIGASTE: Tunnelbannan..
DAGENS FINASTE: En liten tant som sa att jag log sött, haha hon var en fin människa hon!
DAGENS KÖP: 10 stycken körlektioner...
DAGENS GODIS: Inget godis idag
DAGENS HUMÖR: Trött men annars bra :)
DAGENS SJUKA: HAr fortfarande kvar den jävla förkylningen!
DAGENS KOMPLIMANG: En kille som jag jobbade med sa att de va bra att jag var så snygg för då drog jag till mig folk. Men jag tror han skämtade xD
DAGENS LYCKA: HELG SNART!
DAGENS BILRESA: Inte åkt bil idag..
DAGENS DRYCK: Chailatte
DAGENS TELEFONSAMTAL: Mamma, som vanligt ^^
DAGENS PERSON: H*****

...sen drömde jag om dig och vi var på Gotland<3

Godmorgon :)
Snart ska jag åka till skolan, har två lektioner sen ska jag jobba till sex!
Så jag är väl hemma och död till sju..
Inatt sov jag verkligen jätte bra, sjukt skönt.
Fick till sju timmars sömn vilket är mer än dubbelt så mycket som jag brukar få till, så nu är jag riktigt utvilad känner jag! Men jag drömde en jätte konstig dröm. Jag körde runt i en bil och sen ändrades personerna i den hela tiden och miljön utanför. Först satt olof bredvis mig och vi var i hemavan, sen så satt mamma bredivd mig och vi var i norrtälje.. Och så fortsatte drömmen :P Helt sjuk.
Aja nu måste jag åka annars blir jag sen.
Hoppas ni får en bra dag!

sov gott

Imorgon blir det en lika hård dag som idag, så jag kommer att vara död..
Jag måste fan skaffa mig mer energi..
GODNATT!

Dagens

DAGENS KLÄDSEL:

DAGENS FRISYR: utsläppt krull :P
DAGENS MAT: ...
DAGENS HÄNDELSE: Arbetsintervju!
DAGENS PLANER: SOVA 
DAGENS VILL HA: Sommar
DAGENS SAKNAD: Sommarlov
DAGENS DROG: Vatten
DAGENS TRÅKIGASTE: Nationella provet
DAGENS FINASTE: Mina naglar ;)
DAGENS KÖP: Inte köpt något idag
DAGENS GODIS: Inget godis idag heller
DAGENS HUMÖR: Bra!
DAGENS SJUKA: Fortfarande förkyld
DAGENS KOMPLIMANG: kommer inte ihåg att jag fått någon
DAGENS LYCKA: Min personlighet
DAGENS BILRESA: Övningskörde med pappsen
DAGENS DRYCK: Vatten
DAGENS TELEFONSAMTAL: Tjejen som ringde och berättade at jag fått en intervju..
DAGENS PERSON: Ellinor

Onsdag

Shit nu är jag trött!
Skrev nationella idag i tre timmar, efter det blev det en sväng på stan med Lisa och Elli. Jag köpte ingenting vilket är väldigt bra! Sen så tränade jag och Elli, vi gymmade idag. De gick inte så där jätte bra eftersom ingen av oss har tränat på typ två veckor men nu kör vi igång igen! :D Efter träningen åkte jag på arbetsintervju. Skickade nämligen in ett CV till ett företag som söker en eventassistent igår kväll och dom ringde redan idag och ville ha in mig på intervju. Intervjun gick bra och jag ska provjobba redan imorgon faktiskt! Jag vet inte om jag vill ha jobbet än men vi kan ju alltid testa :)
Kom på nu att jag har totalt glömt att äta idag! Jag har fan inte ätit sen frukost.. DAX FÖR MIDDAG!

Väntar på dom där orden..

Märks det att jag har haft mycket tid över idag eller? :P
Hur många inlägg som helst.
Men det här blir iaf dagens sista!
För imorgon är det nationnela proven mellan 8.30 och 13.30 så då gäller det att vara pigg ocu utvilad så det blir en alvedon och sängen för mig nu :)
Godnatt!

Dagens

DAGENS KLÄDSEL:

DAGENS FRISYR: toffs, igen.
DAGENS MAT: Kalops
DAGENS HÄNDELSE: Hittade 200 spänn i min gamla jackficka!
DAGENS PLANER: Titta på DH sen sova.
DAGENS VILL HA: Cocacola
DAGENS SAKNAD: Ork till att plugga
DAGENS DROG: Tv
DAGENS TRÅKIGASTE: Att bibblan va stängd..
DAGENS FINASTE: Lillebror
DAGENS KÖP: Inte köpt något idag
DAGENS GODIS: Inget godis idag heller
DAGENS HUMÖR: Grining..
DAGENS SJUKA: Hes, förkyld fortfarande.
DAGENS KOMPLIMANG: Har inte fått någon idag. 
DAGENS LYCKA: Min dator
DAGENS BILRESA: Pappa skjutsade mig fram och tillbaka till bibblan
DAGENS DRYCK: Multivitaminjuice
DAGENS TELEFONSAMTAL: Pratade med Jenny förut..
DAGENS PERSON: Sandra Bratt

Snyggt!

Haha ni behöver ju itne skratta åt frillan, men såhär ser jag ut nu iaf. Och det jag sitter och funderar på nu är hårfärgen. Det är ju blondt nu lite slingat. De e min naturliga eftersom jag inte gjort något med det sen april men det är solblekt! Men nu vill jag iaf färga håret och funderar på att göra det mörkare. Lite mörkare!

Jag funderar på något sånt här. Typ gyllenblond. Väldigt lik färgen som jag har nu men mörkare och lite rödare. Jag vill ha en gulldig och väldigt varm färg så man inte ser ut som någon blekfis!

Typ något sånt här funderar jag på att göra! Tror jag skulle passa i det.. Har ju som ni kanske vet redan haft de flesta färgerna i mitt hår som typ kastanjebrunt, lila/svart, rödbrunt, väldigt ljust och svart/vitt. Så nu ska jag testa det här! Ska göra hos frisör så att de blir precis som jag tänkt mig! Men de e så dyrt så jag får nog vänta tills nästa lön...

 


Att aldrig fucka upp

Jag längtar verkligen tills jag får flytta till Linköping! Jag hoppas verkligen att jag kommer in, men då gäller det verkligen MVG i alla ämnen i trean och det är lite hårt. Men det måste jag helt enkelt klara! Satt och lyssnade på Johanna som pluggar där nere nu och hon verkar verkligen ha så himla kul, jag är jätte avundsjuk! Om jag inte kommer in till hösten så kommer jag iaf in på våren så de e ju iaf något!! SÅ ROLIGT DET SKULLE VARA!!

Pappa ska snart skjutsa mig till biblioteket i Gubbängen, hoppas verkligen min bok finns där½


Inte långt kvar nu

Somnade direkt oh vaknade upp för en timme sen. Snacka om att det var efterlängtad sömn!
Det är redan mörkt ute.. Vill bara att snön ska komma! Då blir det ljusare igen och så blir det lite mysigare :)
Nu ska jag fortsätta slappa framför TV:n och sen kanske jag ska orka plugga lite också..


Skrattar åt dig

Tack Felicia!:)

Godmorgon. 
Idag så blir jag hemma, mamma tyckte inte att jag skulle gå idag så det får bli sängen i fosterställning.. Jäkligt skönt!
Hörs :)

Rest in peace

Carros nya kärlek

Älskar!!!


Någongång kan man väl tänka på mellanbarnet.

Vill ni höra mer hur dåligt jag mår?
Nää.. Jag tror ni nog har fattat nu att jag inte alls mår särskilt bra.
Snackade nyss i telefon med Johanna, hon skulle kommit helgen efter min födelsedag men nu kommer hon helgen före istället. Ska bli så kul att träffa henne! Saknar henne grymt mycket. Snackade även med Rosalie på msn idag, saknar henne grymt mycket och längtar tills när hon kommer hem över jul! Då ska vi ses!
Har just haft världens bråk med mamma, det gick inte särskilt bra eftersom jag inte kan skrika. Men jag tror hon förstod vad jag menade så nu spenderas väl de närmaste dagarna inlåst i rummet.. Kul! Förut kunde jag ju fly härifrån till Björn, men de går ju inte längre! BAJS!
Aja, nu ska jag lala runt lite här på internet sen ska jag försöka sova... Inatt fick jag tre timmars sömn så det kan inte bli mycket värre inatt.. Men vafan, livet leker endå :D

Klagar klagar klagar

Min mamma sitter och skrämmer upp mig med att jag har stämbandsinflamation och måste vara tyst i tre veckor.
Eller att mitt struphuvud är inflamerat så att jag kommer få jätte ont.
ROLIG HON ÄR! noooooot. 
Har man inte tid att vara sjuk så har man inte.. Får gå till doktorn på lördag om de inte gått över tillsdess..  På onsdag ska jag sitta och göra nationella i svenska B i 300 minuter (fem timmar) UTAN RAST! Helt sick. Men man får gå ifrån och kissa, tacka fan för de:P
Imorgon ska jag jobba också.. Fattar itnte hur jag ska palla.. Sitter blev som ett jäkla lik med ögonen helt rödsprängda.

Dagens

DAGENS KLÄDSEL: Leggings, stövlar, svart linne, hood och halsduk.
DAGENS FRISYR: toffs
DAGENS MAT: Potatisbullar till lunch
DAGENS HÄNDELSE: MVG på provet!
DAGENS PLANER: Plugga, plugga och plugga ännu mer.
DAGENS VILL HA: Chailatte
DAGENS SAKNAD: En röst
DAGENS DROG: Halstabletter
DAGENS TRÅKIGASTE: Håltimme..
DAGENS FINASTE: X med sina fina sms :)
DAGENS KÖP: 10 stycken körlektioner...
DAGENS GODIS: Inget godis idag
DAGENS HUMÖR: Humörsvägningar..
DAGENS SJUKA: Hes, förkyld.
DAGENS KOMPLIMANG: Tihi "Vad fick du på provet? Eller föresten det vet man ju redan smarto. Mvg som vanligt?" Sen har jag fått lite gulliga komplimanger av X på telefon, men dom e för privata för att skriva här ;)
DAGENS LYCKA: Snart lön..
DAGENS BILRESA: Körlektionen.
DAGENS DRYCK: Te.
DAGENS TELEFONSAMTAL: Mamma
DAGENS PERSON: Jenny!!

Jag vet på vilken nivå du är på.

Ingen röst, låter som en kråka.
Mår dåligt men de ignorerar jag!
Varit i skolan idag, fick reda på att jag fått MVG på mitt samhällskunskapsprov. Najjs.
Hade körlektion, gick bra. Så jävla dyrt bara, fattar inte hur man ska ha råd.
Men men.. Betalat mina tio lektioner nu iaf.
Jag vet inte varför, men jag känner mig as sur hela tiden.
Har gått runt och lyssnat på riktigt hård musik hela dagen.
Fattar inte vad det är som stör mig?
Allt e ju så bra nu.
Nu ska jag lägga mig under en sten.
Hejdå.

Ironiskt

"När jag fick dig att se rött
Så kunde jag leva på att låta dig skrika dig trött
Men när du kommer ett steg närmare än vad du får
Så kommer allting bara sluta i öppna sår
Som du får mig att blöda ut
För du karvar och vrider din kniv som ett ur
Och varje varvallt detta går runt i mig
Så känner jag att du måste ut ur mig

Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra
Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra
"



Ville bara klaga lite

Fan, kan inte sova. Det gör sjukt ont i mina ben? What's up with that lixom? :P
Det bara drar i dem typ som kramp men de känns som att man har typ blodstopp i dem samtidigt.
As jobbigt.
Back to bed

PIIIIIIIIIIP

Nu har jag varit tyst i två timmar. X ringde nyss och så skulle jag svara och jag hade absolut ingen röst kvar alls!
Så jag kunde inte prata med honom i telefon :( Känns ganska läskigt faktiskt. Att inte få ut ett enda lite ljud.
Nej nu blir det varmt te med honung för mig och sen sängen!
Sovgott sötnosar som orkar lyssna på mitt gnäll hela tiden^^

Jobbig vecka med mycket plugg

Shit vad skönt de e att få ut lite aggression här på bloggen :)
Ikväll går "heartbreak hotel" på tv så jag tänkte titta på den, och äta chips. MUMA! :D
Imorgon är det tillbaka till skola som gäller. Och efter det ska jag på min första körlektion, PIRRIGT!
Tisdag efter skolan ska jag jobba.
Onsdag ska jag göra nationella i svenska i 300 minuter sen ska jag till kyrkan på kvällen.
Torsdag är det skolan hela dagen sen en till körlektion.
Fredag ska jag och Erik på bio och se "2012".. Kul!
Så veckan är lixom redan uppbokad!

PUSS

STÅ FÖR FAN FÖR VAD GÖR

Idag har större delen bestått av arga sms. Från Björn.
Nån som är chockad att vi inte kunde hålla oss sams i mer än två veckor?
Det är inte jag iaf..
Det ovanliga den här gången var faktiskt att han var den som var sur, annars brukar det alltid vara jag som är sur på honom och skäller ut honom för något. Men den här gången var det han som var surig.
Det slutade iaf med ett sms från mig "Ha ett bra jävla liv". Så vi får väl se vad som händer nu då?
Just nu pallar jag inte med honom, eller någonting som har med honom att göra. Kan lika gärna ta ut honom ur mitt liv för ett tag, eller föralltid? Vem vet. INTE jag iaf. Men den här gången e jag fan sur påriktigt.
Jag tror tillochmed orden "jag hatar dig" for ur mig.. Men det är han värd att höra. Så jag skäms inte (än) över att ha sagt det. Men jag tycker inte det känns särskilt jobbigt att utesluta dig ur mitt liv, är verkligen inte ledsen.
Trodde att allt skulle bli lättare nu när du hade träffat någon annan men du klarar fortfarande inte av att jag träffar andra. Och då kan du lika gärna gå å lägga dig under en sten eller nått.
Det är mitt liv, och jag gör vadfan jag vill med det!
ARRRRRRRRRGH!
Jag är helt enkelt för bra för dig, du är helt enkelt inte värd en tjej som jag.
Håll dig du till dina bottenskrap (de flesta iaf) så kan jag stå kvar här uppe och titta låååångt ner på dig.
Patetiska svin.



"Ser du mörkret i mitt hjärta ser mörkret i min själ.
Jag gråter utan tårar och jag hatar utan själ.
Min smärta är begraven för att alltid glömmas bort
Och i landom räknas tårar över tiden som har gått"

HEEEES

Gick jätte bra med övningskörningen och så var jag och Filip ute i parken idag.
Erik kom och höll oss sällskap och bakade sandkaka med oss ;)
Han tyckte att jag låt som en trettonårig kille som just kommit i målbrottet, och jag håller med honom!
Från och med nu så får jag vara tyst resten av kvällen! Tror ni jag lyckas? ;)

Musik



 

:)


PEOPLE=SHIT

Shit jag höll nyss på att spy för att jag e så äcklad!
Fy bövulen vad äckligt :P


Aja, blev en härlig kväll igår med X :)
Snart ska jag jobba sen blir det övningskörning.. Måste plugga ikväll också!
Fortfarande jäkligt hes och snorig men mår fortfarande inte dåligt!

Sitter och lyssnar på slipknot. 

Fan vad mörkt det är

HALLÅ!
Olof och jag vaknade halv två av att Jenny ringde och försökte tvinga med mig till stan.
Tre mötte jag henne där inne och det stod "bakis" i min panna. Fy vad dåligt jag mådde då, såg ut som ett arsel.
haha. Nu sitter jag här hemma i sjukstugan. Mina småsyskon fick nämligen vaccinet för svininfluensan i torsdags och både ligger nu med hög feber i varsin säng och kan knappt röra sig. Stackare<3 Jag har typ ingen röst? Helt sjukt, jag snackade med jenna och olof inatt och helt plöstligt sprack rösten och nu låter jag jätte förkyld.. Fast jag mår inte särskilt dåligt heller. Ingen feber eller så. Bara hes och snorig. Sexigt ^^
Aja ikväll får vi väl se vad som händer, ska jobba och övningsköra imorgon så det blir inte så sent.. Kanska bara ska vara hemma med mammi och pappi och titta på film?
Hoppas ni har en bra lördag i regnet!


HAPPYFACE

Idag har jag suttit i fyra timmar på dalenstrafikskola och gjort riskettan kursen.
Lagom tråkigt... Åkte sen hem och sov ett tag. Åkte vidare till farsta för att möta upp söta Klara som hade varit hos barnmorskan. Magen har blivit så stor och fin nu, hon ser ut som en sån där söt gravid människa som man bara vill krama på :D Vacker <3 En av de första sakerna jag sa till henne var "Jag ska inte shoppa, bara köpa en vinter jacka." Men efter en timme så hade jag både köpt en vinterjacka för tvåtusen, två koftor och tre tunikor. Mötte upp Olof, Niko och Adde ett tag. Och nu har jag duschat och ätit middag. Mina två babes Jenna och Jenny är påväg hit, då blir det idol och så ska vi föra. Sen blir det party all night long! TOPPEN! Får även lite sovsällskap inatt och det är ju alltid trevligt :) Är verkligen på underbart humör idag, livet leker :D


Så jäkla nice

Tror ni det blev något plugg eller?
Satt framför ett tomt worddokument i ungefär tjugo minuter sen gav jag upp :P
Satte istället på två tvättmaskiner så lite duktig har jag varit iaf!
Nu sitter jag här i mina hemma kläder, Björns gamla xl gympabyxor, min gamla urtvättade bajentröja, yllesockor och en stor toffsnurr mitt uppe på huvet. Underbart!
Tänkte laga mig lite middag och sen ska jag titta på filmen "seven pounds" med Will Smith :)
Ska försöka tvinga någon av mina familjemedlemar att gå till Ica och köpa något gottit till mig :D

Varit osocial hela veckan..

Det lugnade ner sig här hemma efter några timmar så då fick jag sova :)
Har haft en toppendag idag och alla barn var grymt snälla. Fick också mvg på mitt praktikomdöme vilket är toppen :D Skulle egentligen åkt och shoppat med Klara idag men hon slutade tidigare så hon åkte hem och städade istället, lilla hemmafrun ;) Nu sitter jag här och ska snart ut på promenad med min gamla vän och snacka skit.
Imorgon ska jag göra riskettan som man måste göra för att få ta körkort, sen ska jag träna förmodligen med Elli annars själv. Efter det blir det shopping med Klara. Jenna kommer hit senare och så ska vi föra till idol och sen blir det party med Olof och dom :) Så de blir en najs fredag :D Jag funderar på att bara ta det lugnt på lördag, titta på film och äta godis.. Ekonomiskt och skönt ;)
Aja nu ska jag sätta igång med min uppsats.
PUSS

Behövs

Har du en famn för mig?

Långa nätter

Hellu.
As trött efter denna hektiska dag. Huvudvärk och magont.
Här hemma skriks det, tredje världskriget nalkas.
Kul.. Jag som ville sova!
Aja, godnatt!

BABY BOOU

Sitter och läser min gamla blogg.
Hittar så mycket.
Någonting som jag skrev för nästa två och ett halvt år sen fick mig att rysa av starka minnen.
Orden som jag alltid förknippade dig med. Jag älskade dig över allt annat då.
Jag kommer ihåg att jag älskade dig så stakt, det var länge sen.
Vi har gått igenom så jävla mycket tillsammans. 4 år och 9 månader.
Jag känner dig lika bra som jag känner mig själv.
Jag vet vad du tänker innan du säger det. Jag vet när du menar allvar och när du ljuger genom att bara se in i dina ögon.


"Jag har inte tänkt på dig på länge. Jag har varken sett dig eller hört din röst,  inte alls varit i din närhet. Jag har inte haft tid, inte orkat, inte velat. Jag har egentligen inte brytt mig så mycket.  Du bryr dig inte heller. Jag har nästan glömt din lukt och nästan förträngt känslan som jag fick när jag kände din hud emot min. Men i morse så hörde jag den där låten, den som var din och min. Du tittade alltid på mig när texten kom

"Don't you know .
you're the one who makes me smile.
Don't you know.
Baby look into my eyes.
ooh can't you see what I feel.
you are everything I need.
Belive and stand by me"

Låten spelades kvällen då du sa att du älskade mig för första gången och låten spelades första gången våra kroppar blev till ett.  Det här var din och min låt. Och för en sekund saknade jag dig och för en sekund ville jag att du skulle titta på mig. Din blick sa alltid mer än tusen ord. Jag vet att våra hjärtan slår inte längre i samma takt och våra drömmar har inte likadan färger men jag hörde ändå låten i morse, och det fick mig för första gången låta en tår rinna ner för min kind för att du inte stod brevid mig. "

Jag ryser fortfarande när jag hör den låten. Nu inte längre av saknad utan av att jag minns det så väl. Jag minns dig så väl. Jag minns den tiden så väl. Tiden då jag ofrivilligt var utan dig, och även minns jag tiden med dig. Jag, nyss fyllda tretton, tittade upp i dina ögon och tänkte "shit, honom skulle jag aldrig kunna tänka mig att bli tillsammans med, vilken idiot". Två veckor av sms, msn och telefonsamtal och lite ögonblinkningar i skolan fick du mig på fall. Nervös som fasiken var jag första gången du kom hem till mig, jag kommer ihåg att vi kunde ligga nere på mitt rum i flera timmar åt gången och bara prata och hångla. Haha du i dina stora N.Y. bagyjeans och glasögon och jag med mina gröna jeans, pushup BH:n under alla mina svarta linnen tillsammans med mitt mörka hår. Du 1.80 och jag knappa 1.50. Vi utgjorde det mest omaka paret någon någonsin hade skådat. Vem trodde då att vi skulle bli de vi är idag, och att vi skulle gå igenom alla tonårens med och motgångar tillsammans. Så jäkla komiskt faktiskt. Iaf. Det jag vill ha menat med det här är egentligen inget speciellt, det bara kom fram nu för sent på kvällen inför ännu en sömnlös natt. Sitta och skratta lite åt minnet av hur han såg ut då och hur han betede sig då (Största World och Warcaft nörden!).


Jag vet att du kikar in här ibland för att hålla lite koll på läget. Och du vet hur dålig jag är på att säga saker (du är inte bättre själv) till dig. Men du vet att jag alltid kommer spara en liten plats i hjärtat för dig och om du någonsin behöver något så är de bara att ringa. Du är en vän och det hoppas jag att du förblir. För du betyder mycket för mig.

Tihi, massa onödigt drabbel! Men nu ska jag iaf sova.
PUSSOKRAM


Jag skiter i om någon blir sur för mina ord.

Sitter och lyssnar på Melissa Horns vackra röst, "en famn för mig" och "Kungsholmens hamn".
Tanken väcktes igen.
Du är död, och du kommer aldrig mer tillbaka. Bara 15 år.
Svenska rättsystemet är ett skämt.
Jag tror på en andra chans. Men inte om man inte förtjänar den.
Då kan man lika gärna ruttna i helvetet.
Du trodde din makt var stor som Guds, att få bestäma när ett liv ska ta slut.
Jag tänker fan inte skicka något jälva brev till dig och tycka synd om dig som sitter bakom galler.
Jag är arg, äcklad och fortfarande i förnekelse.
Hur kunde du.

Ännu en tanke till dig Therese!


Jag måste seriöst sova nu.


Bäääääst

Fan vad jag fryser.
Ska snart krypa ner under mina två täcken :D
Har förhandlat mig till att mamma ska betala en tredjedel av en vinterjacka till mig, toppen! Nu har jag råd att köpa en av lite bättre kvalité.
Hoppas jag hinner åka imorgon efter jobbet.. En snabbis till farsta borde man ju hinna på en timme :)
Kan inte sova.. Så det kommer säkert ett "i mina tankar just nu" inlägg senare, tihi!
PUSS

Fan nu fastnade jag här igen..

Idag på dagis ville några tjejer på dagis dansa. Så jag satte på den enda skivan som fanns.
Abba greatest hits var det. Gissa vem som satt och diggades loss och samtidigt la pussel med en tvååring!
Haha! Känns lite löjligt eftersom de är så långt ifrån min musiksmak som möjligt. Men vafaan, gamla godingar kan man ju aldrig motstå! :D
Plus att min skiva ska ha temat vinyl, alltså 50 till 80 tal, kanske ska sätta på mig såna här kläder? ;)

Fast jag tror jag ska satsa antingen på 50 tal, med en kraftigt markerade midjan och mönstrar. Eller 80 tal med alla neonfärger och tupperad snetoffs och ett stört lager smink..
Ska bli så jäkla kul med studenten :D Längtar som fan!

fan nu fastnade jag här ändå

Idag på dagis så ville några tjejer dansa, så jag satte på den enda skivan som fanns.
Och det var Abbas greatest hits, haha gissa vem som satt och diggade loss och samtidigt la pussel med en tvååring!
Känns löjligt egentligen, så lååångt ifrån man kan komma min musiksmak, men vafaan gamla godingar :D

På dagis får man oftast höra väldigt enormt roliga komentarer! Helt oslagbara ibland. Älskar egentligen att jobba med barn, det händer alltid något nytt och man får många goda skratt. :)

Flirta och charma hur mycket du vill, du kommer aldrig få mig på fall ändå.

Lååång dag idag.
Men nu är jag äntligen hemma från både jobb och praktik. Har även hunnit äta middag, smaskigt!
Vill åka och handla lite, behöver en ny vinterjacka (det börjar bli snuskigt kallt ute) och en ny kofta!
Men när ska jag hinna det lixom..
Måste plugga, men har absolut ingen koncentration eller inspiration alls..
Har läst ut min 500 sidor långa bok på fyra dagar, de e nog nytt rekord för mig skulle jag gissa.. Ska låna uppföljaren från bibblan nästa gång jag ska till skolan!
Nu ska jag döö i soffan sen ska jag sova.
Får ta tag i skolan imorgon, får skriva en "att göra" lista :P

Mållös

Godnatt kära bloggläsare!
Nu är det dags för mig att krypa till kojjs efter att ha kört bil på landsväg i två timmar.
Imorgon blir det praktik och sen direkt jobb så jag är väl hemma till sex någon gång :)
Jag som ville åka till stan imorgon och köpa en ny kofta.. De får väl vänta några dagar tills jag har tid.
Ska boka gillinge imorgon också, pirrigt!
Sovgott :)

Smaskens

Här hemma luktar det lussebullar, men jag får inte smaka!
Syrran har bakat de för kabarén i Gubbängsskolan ikväll.
Fast nu ska jag smyga upp och sno en ändå! :D

Let's do it

Toppen humör idag! :D
Älskar livet just nu;) Tihi!
Fick nyss ett gulligt sms "Natten var underbar, jag tänker på dig".
Kommer förmodligen få svininfluensan efter den här veckan på praktiken, kul!
Bara jag är frisk på fredag då jag ska göra riskettan kursen på dalens trafikskola..
Annars dör jag!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film, ge mig själv en liten paus.
Sen ska jag övningsköra ikväll. Och efter det muchopluggo, fast jag vet inte om jag pallar de..
Hoppas iaf, har mycket att göra om jag ska klara att gå ut med alla MVG iår.. ;)
PUSS!   

Tihi

Hellu :)
Mår illa, usch. Mår nästan alltid illa mornarna :(
Mitt hemliga lilla sovsällskap för natten drog tidigt till jobbet och jag ska iväg till praktiken snart.
Ville bara önska er en bra dag!
Puss

En för varje tanke



Är det för mycket begärt?
Att du någon gång ska släppa tankarna från dig och din pojkvän,
och någon gång tänka på din vän?
Någon gång fråga hur det är?
Jag fattar grejen, jag har själv varit där.
Men vafan, det kommer inte vara några vänner kvar om du fortsätter!

Kan du inte växa upp?
Om jag gjort dig något, säg det.
Annars lägg av med dina elaka helt onödiga komentarer.
Jag saknar dig som vän.
Men om du ska vara såhär så kan jag lika gärna vara utan dig.

Du var min bästa vän i många år.
Nu pratar vi knappt aldrig.
Jag saknar dig bror.


Är du kär i mig?
Varför håller du om mig när jag sitter nära?
Varför kysser du min panna vid hejdå?
Varför vill du hålla min hand när vi går ute?
Varför skriver du hjärtan i dina sms?
Berätta för mig.

Och du. Du som spelar så oberörd.
Fast att jag vet att du bryr dig, mer än någon annan.
Du är den enda som kan nå hela vägen in,
den enda som har kommit in på djupet.
Och den enda som verkligen kan såra.
Skydda mig från dig.
Som du skyddat mig från allt annat.


Prata med mig om något tygnder ner dig.
Säg det till mig.
Varför äter du inte?
Varför är du alltid instängd på ditt rum med högsta volym Evanecense?
Varför ser du ledsen ut?
Berätta mer, så att jag får hjälpa dig.
Det är därför jag finns.

Bråka. Skrika. Slå.
Kan du ingenting annat?
Kan du inte uttrycka dig i ord?
Våld löser ingenting, inte heller tystnad.


Jag vet att du är rädd innerst inne.
Jag ser det i dina ögon.
Rädsla. Nervositet.
Jag kan inte hjälpa dig med det här.
Bara lyssna, stödja.
Förlåt.

Och du. Irriterande mäniska.
Som tror att du kan jämföras med mig.
Som tror att du har en chans att tävla med mig. 
Du kommer aldrig betyda lika mycket för honom som jag gör.
Du är inte den första som försöker.
Om jag vill ha honom, så tar jag honom.
LÄTT!

Kommer du dö snart?
Är din sista tid inne?
Jag känner i mitt hjärta att det snart är slut på din livshistoria.
Jag kommer sakna dig.

Har du fått vad du ville nu?

Och sen du, underbara människa.
Som får mig le som en sol varje gång jag ser dig på morgonen i dina färgglada kläder.
Varje klapp på huvet, varje stödjande kram.
Varje gulligt ord.
Varje gott råd.
Varje dag.
Min lycka!





Ännu en vecka

Har haft några dagars pluggpaus. Men imorgon ska jag sätta igång igen!
Först blir det praktik sen övningskörning med pappa eftersom det inte lev av idag och efter det ska jag skriva ett fördjupningsarbete i hälsopedagogik. Tisdag och onsdag ska jag jobba och torsdag träna med Elli :)

...även fast att han inte skulle ha något emot det

Blev en sovmorgon för mig idag, grymt skönt!
Idag ska ju kära pappa firas med god middag!

Jag har fått massor av frågor nu "Vaaa? Träffar du Björn igen? Ska ni bli tillsammans eller???"
Hahahaha. Nej vi ska ABSOLUT INTE bli tillsammans igen. Vi är ABSOLUT BARA vänner, helt utan förmåner och sånt skit (om ni förstår vad jag menar). Men när man har känt en person i fem år så är det ju inte så jätte enkelt att bara ta bort den personen ur sitt liv helt plötsligt. Så vi kommer väl förmodligen fortsätta vara vänner. Vi pratar verkligen om allt, tillochmed om hans tjejer^^ Så, nu har jag gjort den saken klar :)

Helgen är snart slut :(

Igår blev det röjj. Vid tre hamnade jag hemma hos Björn och somnade på stört. Så idag har jag, Björn och hans bror bara legat i sofforna och tittat på filmer, ätit mat och godis. Lagom seg blir man av de.. Micke skjutsade hem mid vid ätta och då kom Erik och så tog vi en långpromenad. Nu har vi tittat på en till film "get smart", Hur bra som heslt! Garvade hela filmen igenom. Det rekomenderar jag starkt! Ska chilla en stund till med Erik sen ska jag sova. Ska öva landsvägskörning med Pappa imorgon och då gäller det att vara utvilad :)
Snart är helgen slut och nästa vecka blir det praktik för mig. As skönt med lite skolpaus :)  
Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft!


Typiskt..

Usch smärta. Har fått urinvägsinfektion. Har iaf fått penecillin nu så snart blir det bättre :D
Har legat i soffan sen jag kom hem från doktorn. Och nu ska jag städa till mitt rum lite. Ska till min systers lägenhet för första gången på inflyttningsmingel om en stund. Sen kommer JennyPenny, vi ska laga middag och titta på idol tillsammans :)

Hörs!

Doktorn, nästa.

Jag är en morgontrött människa på hemskt humör! Hoppas att resten av min dag blir bättre än början på den. Fy fan.

Stolt, fyfan vad skönt

Nu har jag lämnat in tre uppsatser på ca två sidor styck på två timmar. JAG KAN NÄR JAG VILL! :D

Ni gör mig förvirrad :S

Blev en heldag på skolan idag. Jobbigt! Snacka om att jag e trött i huvudet efter det.. Tränade Aerobics med Elli efter, det var inte så kul. Inte min sorts träning plus att jag är sämst på att "härma" tränaren. Jag är den där irriterande jäveln som står längst fram som förvirrar alla andra genom att gå åt fel håll eller börja med fel fot först :P HAHA! Elli måste ha tyckt att jag var pinsam xD Nyttigheterna själva svängde in på tacobar påväg hem och tog varsin Nacho Deluxe tallrik, gott som fan vare! Nu ska jag plugga, sen titta på inlåst!
PUSS :D

Mys :)

Hellu :)
Igår gick det bra på jobbet, sen körde jag till Farsta och handlade schampo.
Åkte senare hem till Björn och umgicks lite. Han orkade inte köra hem mig så jag sov kvar där. Blev brutalt väckt imorse och nu sitter jag här nyduschad och ska snart till skolan. Blir en lång dag där sen blir det träning med Elli, om min träningsvärk tillåter det.. Snacka om smärta när jag går upp för en trappa!

Aja hoppas ni får en bra dag :)

Jag gillar pink



I don't mind it
I don't mind at all
It's like you're the swing set and I'm the kid that falls
It's like the way we fight, the times I've cried, we come to blows
And every night the passion's there so it's gotta be right, right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No, I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend
To not love me at all

I don't mind it
I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams when you can't wake up
Looks like you've given up, you've had enough
But I want more no I won't stop
'cause I just know you'll come around... right?


Just don't stand there and watch me fall
'cause I, 'cause I still don't mind at all
It's like the way we fight, the times I cry, we come to blows
And every night the passion's there so it's gotta be right, right?

I don't believe you



Jag vet inte?

Sitter och försöker skriva min roman analys, AS SVÅRT! Vettefan vad jag ska skriva.. Ska nog göra mig lite lunch och hoppas på att jag får bättre koncentration sen.
Jag behöver en vinterjacka. Det snöar och är kallt som is ute. Jag fryser. Fy vad jag bara vill ligga under mitt täcke idag. Värme. ÅÅÅHBAJS.

Walk me down your broken line

Nu har jag skrivit inledningen till romananalysen. Har jobbat, lagat och ätit middag och duschat. Nu är det dags att börja varva ner för imorgon är det dags för ännu en lång dag och då behövs sömn!
Tänkte titta på DH men här hemma vill dom hellre se House och jag vill ha sällskap så jag får väl titta på House jag med.
Imorgon är det iaf skola mellan 08.20 och 10.30. Sen ska jag på möte i ungefär en timme, efter de hem och äta lunch och skriva klart romananalysen. Jobba sen mellan 3 och 6. Middag och sen övningsköra en längre sväng med pappsen och efter det hoppas jag att jag hinner sätta mig en liten stund med Historikuppsatsen. 
Jag saknar högstadiet. xD Då var det lätt.
Deppotröttcarro ska gå nu. Ha de.

Walk me down your broken line

Nu har jag skrivit inledningen till romananalysen. Har jobbat, lagat och ätit middag och duschat. Nu är det dags att börja varva ner för imorgon är det dags för ännu en lång dag och då behövs sömn!
Tänkte titta på DH men här hemma vill dom hellre se House och jag vill ha sällskap så jag får väl titta på House jag med.
Imorgon är det iaf skola mellan 08.20 och 10.30. Sen ska jag på möte i ungefär en timme, efter de hem och äta lunch och skriva klart romananalysen. Jobba sen mellan 3 och 6. Middag och sen övningsköra en längre sväng med pappsen och efter det hoppas jag att jag hinner sätta mig en liten stund med Historikuppsatsen. 
Jag saknar högstadiet. xD Då var det lätt.
Deppotröttcarro ska gå nu. Ha de.

Walk me down your broken line

Nu har jag skrivit inledningen till romananalysen. Har jobbat, lagat och ätit middag och duschat. Nu är det dags att börja varva ner för imorgon är det dags för ännu en lång dag och då behövs sömn!
Tänkte titta på DH men här hemma vill dom hellre se House och jag vill ha sällskap så jag får väl titta på House jag med.
Imorgon är det iaf skola mellan 08.20 och 10.30. Sen ska jag på möte i ungefär en timme, efter de hem och äta lunch och skriva klart romananalysen. Jobba sen mellan 3 och 6. Middag och sen övningsköra en längre sväng med pappsen och efter det hoppas jag att jag hinner sätta mig en liten stund med Historikuppsatsen. 
Jag saknar högstadiet. xD Då var det lätt.
Deppotröttcarro ska gå nu. Ha de.

MVGMVGMVGMVGMVGMVGMVGMVGMVGMVGMVGMVGMVGMVG

Tränat nu med Elli, är så slut i kroppen att musklerna bara darrar. Fick också ett medelande om att dom hade glömt lämna vagnen vid dagis så jag ska även bära en tvååring hem samtidigt som jag släpar på min träningsväska. Nu sitter vi iaf i skolan coh har ätit lunch. Elli ska på utvecklingssamtal snart och då åker jag till jobbet. Satt och räknade upp vad vi har fått än så länge som ska göra de närmaste veckorna.

FIGA uppgift
Naturkunskapsprov
Fördjupningsuppgift hälsopedagogik
Svenska Tal
Svenska Nationella
Svenska uppsats om Anne Frank
Igor uppgift
Samhällskunskap hemtenta
"historik" uppsats
2 uppsatser i Förkskola, skola och fritidshem

Förstår ni hur stressad jag känner mig? Jag kan lätt begrava mig i mitt skolarbete. Sen så tränar jag även tre dagar i veckan, jobbar två dagar i veckan. Övningskör dagligen och börjar bilskola ca tre gånger i veckan näst nästa vecka. Då börjar även körteori lektionerna i ca 14 timmar vid fyra olika tillfällen. JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! Men man ska tydligen inte ha ett liv när man går i trean på Norra real. Tur att man vill lyckas i livet så det är bara att hänga sig kvar och kämpa sig igenom de ca 34 veckorna som det är kvar till STUDENTEN! 

Annars vad händer för kul nu den närmaste tiden? Typ inget som jag ser framemot direkt. Fyller arton om fyra veckor, de ska väl bli kul. Vi ska göra om lite på min nedervårning, göra ett tvrum, fixa lite i badrummet och köpa lite nya grejer till mitt rum. Annars finns de e inte så mycket att se framemot.. Det brukar ju vara lättare när man ser framemot något kul som ska hända, då blir det lite enklare att hålla ut, men nu känns allt så jääääätte långt bort!   

Nu blev det stressigt!!


Tisdag

Godmorgon!
Sovit hela FEM timmar inatt, underbart... Vaknar lite hela tiden och vänder och vrider mig. Vad är det för fel? Snacka om att jag bara behöver sova!
Aja nu ska jag upp och äta frukost, sen ska jag träna med Elli, ska jobba idag också kom jag på.. Behöver pengarna men har egentligen inte riktigt tid.. Men men.
Aja ha en bra dag!

TIHI

Nu är jag tröööööött. Har backat, backat och backat i mer än en timme. Backat runt gathörn backat in i parkeringsruta, backat ut ut parkeringsruta och även träna på att backa långt och rakt. Så nu är mitt huvud helt slut. Lite irriterad, har haft väldigt lätt för mig med bilkörningen, har egentligen inte gjort något fel än eller haft svårt med något. Men just att backa in i en parkeringsruta tycker jag är jätte svårt, för jag vet inte rikgit vart jag ska titta?? As irriterande!
Imorgon har jag inga lektioner så jag och Elli ska träna halv tolv  inne på sveavägen. Sen ska jag skriva en svenskagrej som ska vara inne på torsdag.. Hade egentligen tänkt göra det idag men mamma e dålig och pappa jobba så jag var tvungen att laga mat och diska istället. Låg kanske liiiiite för länge vid tv:n också xD

Like you are the only one

Gårdagen var bra, storstädade badrummet och flyttade in i alla lådor och skåp som tidigare var Annas. Sen var jag typiskt tjejig och låg och tittade på djävulen bär prada, samtidigt som jag målade naglarna och smsskvallrade med jenny som satt i bilen påväg hem från dalarna. Jenny är grym <3 

Sen två timmar sömn.

Och nu har jag varit i skolan på dagens enda lektion samhällskunskap. Efter de drog jag till Dalens bilskola och bokade in lite körlektioner och blev av med massor av pengar. Ska boka riskettan och gillinge imorgon efter att ha pratat med Elli :) Tänkte lägga mig och vila lite innan jag sätter igång med att städa till rummet och plugga. Mamma ligger i soffan med  migrän så jag var en riktigt bra dotter och värmde lite mjölk till henne och  bredde en macka :)

Håååårt

Två timmars sömn. Jag är trött.

Hjärtat dunkar grönt och vitt

Har nu suttit och tittat på guldmatchen mellan AIK och Göteborg. Den kunde man ju bara inte missa!
Som alla säkert redan vet så tog Aik hem guldet. Jag höll på göteborg, så det var väl lite tråkigt. Tycker inte aik var värda det sista målet.. Dom var väldigt jämna men jag tycker nästan att Göteborg var liiiiite bättre, och liiiiiite mer värda ett guld! Aja. Jag stöttar mitt lag även på grusplaner i superettan iaf <3

Blir nog en bra kväll ändå ;)

ÅHH! Såg nu att "djävulen bär prada" går ikväll på fyran. Älskar den filmen! En av de enda "chickflicks" som jag gillar. :D TOPPEN!

PUSS PÅ DIG!

Juste.
Igår flyttade min älskade Klara, från lilla inskränkta Tallkrogen till Alvik!
Är glad för din skull och de kommer säkert bli jätte bra men jag hoppas inte att du glömmer bort mig även fast vi har en stor stad mellan oss ;)

"I don't do kääääär" Nykter?

OMG. Satt och tittade på idolreprisen och lät tvn fortsätta vara på efter att idol var slut. Då kom körslaget upp, haha jordens sämsta program!

Trodde jag skulle vara bakis idag, men lyckost mig så är jag inte det :D Fick sovsällskap inatt av Jenna! Trevligt trevligt. Idag så flyttar min storasyster hemifrån, så vi ska ha lite familjemiddag här ikväll. Innan dess så ska jag ha städat och pluggat. Men så kommer de säkert inte bli. Fastnar säkert här hela dagen.. Ska se DH reprisen också vid fyra:)

Nu ska jag gå upp å titta om det finns något sött att äta här hemma!

RSS 2.0