as we are

HOHO!
Varit och Jimmy och chillat med honom och Marika.
Ska sova nu tänkte jag.
Imorgon jobbar jag 8.30-13.30 på dagis och sen 16.00 till 00.30 på ok.
Så inga helgkänslor här inte!
Nattinatti <3

Fan ta dig, du gjorde mig ledsen igen.

 

Påminner om dig.

Du är elak.


SLETEN

Såhär sliten och trött ser jag ut just nu. Jobbat hela dagen sen hade jag tid hos läkaren och efter det mötte jag Rosalie i farsta. Storhandlade sedan mat med mamma och nu är jag hemma med sprängande huvudvärk. koffeinet är nu påväg ut ur kroppen vilket betyder att jag snart kommer däcka. Men först ska jag äta middag och sen hoppa in i duschen, hoppas jag vaknar till för jag vill verkligen träffa jimmy idag. Alla mina vänners reaktioner när jag träffat dem de senaste dagarna är "fan vad sliten du ser ut", kul.
Dax att piggna till!


starkt hat

Börjar 8 imorgon btw.
OVER AND OUT

känslostorm

Jobbar som fan nu, minst två olika jobb om dagen. Sista tiden har sett ut såhär
Slutade jobbet halv ett inatt, åkte hem till B och däckade där runt halv fyra.
Halv sju gick jag upp igen och drog till jobbet till 12.30.
Då åkte jag till jobb nummer två och vid 17 drog jag till jobb nummer tre.
Och nu kom jag hem!

Roligt liv va?



Jag berättar när jag är redo.
Jag pratar när jag vet vad jag ska säga.
Nu är jag bara glad över att jag har fått hålla din hand igen.

du är allt

Tror aldrig jag varit såhär nervös i hela mitt liv.
En riktigt stor dag idag.
Jag står vid din sida.

jag har växt ifrån sånthär.

Det var du som sa att du älskade mig. Det var du som pratade om framtiden. Det var du som sa "du ska veta hur högt jag värdesätter dig". Kommer ihåg en av de sista sakerna du sa till mig i måndags "jag älskar verkligen dig jätte mycket, men det känns som att du inte känner desamma för mig". Och det hade du rätt i. Det gjorde jag inte. Det tar månader om inte år för mig att älska någon. Jag pallar inte bråka, jag vill inte vara osams med dig. Jag är glad för din skull att du hittat en söt tjej som förstår dig, för jag kunde verkligen inte förstå mig på dig. Jag har raderat ditt nummer, tagit bort dig från facebook, men jag fattar inte hur man tar bort någon från msn? Sluta spamma mig där ffs. Du är så galet lik mig ibland, så jag vet att du ljuger när du säger vissa saker. Vill verkligen bara få ett slut på det här. Jag har viktigare saker att lägga min energi på just nu! Snälla, hejdå!


X står i duschen och jag ska snart hoppa in jag med!
Imorgon är det tidig morgon som gäller.
PUSSOCHGODNATT


16:00

Älskling kom till mig inatt och sov med mig, du är världsbäst! <3 Haft en toppenbra dag idag och jag humöret är på topp! Jag stormtrivs på mitt nya jobb. Men vänner jag kan inte svara i min mobil på jobbet så jag hoppas att jag slipper ha 16 stycken missade samtal och 9 sms imorgon. Haha men iaf, jag är bara hemma för att byta väska så nu ska jag hoppa in i bilen och dra till gymmet. Ikväll ska jag ta en promenad med W, ska bli skönt att få prata med honom. Sen drar jag nog förbi Jimmy en stund. My homeboy!

Sån här musiken dunkar i öronen på mig när jag tränar!

Slipknot <3


06:54

Mussepigg tröjan fick åka på idag.

Då blir man populär på dagis ska ni veta :)

Ha en bra dag!


Tycker mycket synd om dig

Det chockerar mig hur mycket en människa kan ljuga.
Du måste ha JORDENS sämsta självförtroende.


förstår bara inte varför

SHIT VAD MÄTT JAG ÄR!
HELT GAAAALET.
Nu blir det sova, imorgon första dagen på jobbet.
puss

Milow- one of it


Wiho

 

Nu går jag upp på överväningen och firar pappa med champange och god middag! Av mig får han hela boxen "solsidan" (ni vet serien som gick på fyran?) och massor av mörkchoklad!

 


just my luck

Asså omg. Jag är ju sjukt klantig.
Hur länge hann jag ha på mig mina splitter nya jeans innan jag hann förstöra dem?
Typ tio minuter.
Tror ni inte att jag spillde nagellack mitt på låret, och det går ju inte bort?
Fan fan fan. För klantig för mitt eget bästa.
Jag är så trött på mig själv just nu.
BLÄÄÄÄÄH

Jag älskar dig

Tjooooho!

Gårdagen var trevlig, var hemma runt tre och däckade på fem röda.
Vaknade upp imorse av att jag försovit mig till jobbet så jag sprang in i bilen och sminkade mig samtidigt som jag körde till kyrkan där jag jobbade denna söndag, hann precis i tid. Barnkören sjöng på mässan idag, så galet gulliga. Så det fick glass med chokladsås av mig efter :D! Efter det drog jag till Farsta, mötte X en snabbis och köpte ett par jättesnygga jeans. Och jag är rädd att jag måste hålla med min moster att jag har blivit lite väl spinkig.. Tror jag aldrig haft storlek xxs förut? Dax att börja träna igen och bygga lite muskler! Hittade även ett bar galet snygga sneakers, det var rea på dem så de kostade bara 700 spänn! Tycärr så fanns det inte i min storlek.. Åkte till Rosalie och tog en fika med henne och nu är jag hemma. Om en timme är det födelsedagsmiddag för lilla pappa som fyller år idag. Får se hur länge han vill ha kvar mig här, om jag hinner så tänkte jag åka förbi Jimmy en stund. Men ikväll måste jag sova tidigt eftersom imorgon börjar jaag åtta på dagis ;)




Grattis älskade pappa!<3

Need it

Hatar att gå ut när jag känner mig ful.
Men men, let's have some fun! :D
PUSS

Låt mig vara

BTW.
Min stalker is back, fyfan. Pallar inte byta nummer igen.
Snälla du, lämna mig ifred?
Du skrämmer mig.

Ego pictures

Tihi vet ni vad jag hittade på min dator idag, en webcam!
Så kul har inte sett det tidigare.

Kolla man kunde ha massa olika färger och grejer. ROLIGT!



Haha pushup BH idag. -.-


Sen satt en killkompis och fotade mig när jag satt och läste en artikel på aftonbladet om djurplågeri. Titta så ledsen jag ser ut!


;)

Såhär såg jag ut igår, inte konstigt att jag fick ragg höhö.


No hard feelings


Alla som någonsin älskat någon på riktigt, vet att man inte älskar en person efter en vecka eller en månad. De vet också att om man verkligen älskat en person, så slutar man inte älska en person över en dag. Och hur lång tid det för mig att släppa dig? Två minuter. Haha, nej jag var inte ens kär i dig. Synd, för jag trodde att jag var det. Men nej, tyvärr. Lycka till.





För du är den enda som jag någonsin älskat ovillkorligt.



Confused

Molly: Hur mår du?
Jag: Jag vet inte. Jag är arg på ********, glad för att jag och ***** hade det riktigt nice igår, orolig för att ******* är på permis, trött för att jag jobbet hela dagen med sömnbrist, lycklig för att jag är fri och mig själv igen. HÖ?
Slutsats: Jag behöver sova. Och om jag nu är mig själv igen så går jag ut ikväll. Sätter på mig något fint, förar med mina vänner,  hittar mig en söt pojke och fuckar ur på dansgolvet!

Shit vad jag har saknat det här livet de senaste veckorna. This is my thing <3

Hoho!
Nej hemmakväll blev det inte går, tvärtom!
Party all night med Sandra, Björn, Basse och Simon. Plus massor av andra människor i Älta.
Jag fick dubbelt sovsällskap inatt av både Sandra och Björn, mycket härligt. ;)
Men vi var väl inte hemma förren typ halv fyra på morgonen, sen knuffade Björn mig ur sängen halv nio imorse då var det alltså dax för mig att gå upp och jobba. Jobbat på ok hela dagen och nu är jag nyss hemkommen. Ska chilla en stund framför tv:n sen hoppa in i duschen. Ikväll har jag massor av preliminära planer igång. Tre olika kompisgäng ska på krogen, två hemmafester, sen har jag också fått tre inbjudningar om sällskap till filmmys. Så vi får se vad jag känner för lite senare! Ska ju upp och jobba imorgon också så jag borde försöka att vara i säng innan tre inatt iaf. Hehe.

Back to normal




I'm a new day rising

I'm a brand new sky to hang the stars upon tonight

 


NU E DE FREDAGSMYS

TJOHOO! :)

Haft en bra dag på jobbet idag. Börjar få koll på allt. Jobbade med fyra killar idag, alla tyckte att det var väldigt underhållande att jag var tvungen att hämta en pall när jag skulle ta något från översta hyllan och att ok-kläder inte ens tillverkas i min storlek så chefen måste specialbeställa. Så nu har jag byxor som jag måste göra mindre med hjälp av en toffs och en skjorta som bara hänger, haha. Efter jobbet mötte jag upp Jimmy, Erik, Uffe och Robin de drack öl och jag kaffe. Eftersom jag körde. Nu kom jag precis hem och snart kommer Sandra. Vi ska tillbringa denna fredagskvll tillsammans, vi får se vad vi hittar på. Lutar åt en hemmakväll :)

PUSS!

-

Har spenderat hela natten med att sakna dig.
Du har varit borta från mig i flera veckor nu.
Kom tillbaka?


Upp och hoppa till jobbet nu, ha en bra fredag :)

Det känns hemskt att lämna dig, men jag kommer tillbaka <3

Kom precis hem efter att ha hängt med Rosalie.
Köpte med mig thai påvägen hem, jätte gott!
Idol rullar på tvn och jag sitter insnurrad i mitt täcke.
Imorgon jobbar jag 8-15 på ok!
Jag kan fortfarande inte sluta le över mitt nya jobb, är så sjukt glad.
Så nu ska lilla glada jag krypa ner i min säng och titta på tv och sen sova.

PUSSPÅKINDEN!

Oskar Linnros - Annie hall

 

Jag Saknar Dig

 

 


Lycklig som få

Det går nog inte att hitta en gladare tjej än mig just nu! :D
Fy fasiken vad glad jag är!
Har haft en underbar förmiddag med älskade Erik, vi åkte till Nacka och tog en promenad vid sjön och satt och mös på en brygga. Det är riktigt vårväder idag!
Min kompis mamma jobbar på ett dagis inne i stan och hon ringde mig idag och frågade om jag kunde jobba hela nästa vecka och sen framöver som vikarie!!!!! :D SÅ JÄVLA BRA! ÅÅÅÅÅH! Kan bara inte sluta le! Så på måndag är det min fösta arbetsdag på avdelningen lillbjörnen, haha. Så nu har jag fyra jobb, kommer jobba rumpan av mig en tid framöver men det är så värt det när man får pengarna på kontot ;) Jag hoppas bara att jag får ihop alla jobb, man får pussla ihop alla pass så bra som möjligt. Jag ska iaf jobba mellan 8-13.30 på dagis, på måndag ska jag jobba 14.00-18.00 hos Lou. Och sen får jag väl ta kvällspassen på OK och i kyrkan ska jag jobba nu på söndag, sen den 10de och 17de. HEJDÅ SOCIALTLIV! Livet är så jäkla bra ibland :D

nice väder

Godmorgon! :)
Ligger och lyssnar på musik. Min mamma säger alltid att det bara är att lyssna på vilken musik som jag lyssnar på så vet hon hur jag mår. Min musik speglar nämligen mitt humör och mina känslor. Spännande va?
Snart kommer Erik (<3) hit, så jag måste snabba mig lite att klä på mig. Sen ska jag hälsa på Rosie! :)

Jag har ett moraldilemma idag:
Jag vet, att ens "ex" kompisar är förbjuden frukt. Men är det förbjuden frukt även fast att "exet" visade sig vara en jubelidiot som gjorde alla möjliga olika respektlösa grejer och ljög så att det bara rök ur öronen på honom? Får man vara respektlös tillbaka då och flörta lite med hans vän? Hmmmm......




Det här måste väl betyda att jag är på bra humör då ;)

jag älskar min familj

Sitter och myser med mannen i mitt liv, time to sleep!
Puss

jag älskar min familj

Sitter och myser med mannen i mitt liv, time to sleep!
Puss

Patetiskt liv

Nu ska jag titta på det mest patetiska program jag någonsin sätt, KUNGARNA AV TYLÖSAND!
Men det går ju inte att missa.

haha gaaaaaalet trött

Drar och möter Olof nu, sen ska jag träffa Jimmy och Robin.
Sjukt trött, det blir ingen sen kväll ikväll.

inbillning

Jag tänker då inte sänka mig till din nivå.
Patetiskt människa.
Jag skäms!



Lillasyster-Stukaplan
psykad låt



en tjej för dej
verkar va en grej för dej
man ska sätta klorna i
när man är ute på galej
och lura i så mycket skit som man kan
och göra vad som helst
för att få bruden i hamn

men nu får du mej att se
hur det blir när du gör
som du vill
kan ingenting få mej
att gå härifrån
utan att ta ett lån

som en stukaplan beskriver
mina vänner för mej
att du behandlar tjejer
när du känner att du kan
och det måste få ett slut

du är så ful
och dödligt beroende
att du måste utnyttja
dåligt självförtoende
och då passar det ju bra med barn
enda sättet du kan få nåt
är att vara först till kvarn
för över en vuxen kvinna
skulle du aldrig vinna
bara en blick från henne
skulle få dej att svimma
och i din värld
måste du vara härskare
därför äter du bara frukt
som är färskare


Stark?

Jag fick åka polisbil inatt, det tycker jag var lagom coolt.

Hoho :)
Tur som fan att jag satte på mobilen igen innan jag hann somna, en nära vän ringde mig vid ett så då fick jag lämna min otroligt mysiga sängvärmare för att hjälpa en vän i nöd. Vid halv sex på morgonen var jag hemma igen och jag hann precis lägga mig i sängen innan hans alarm ringde, varför måste byggarbetare upp så omänskligt tidigt? Hann precis säga hejdå till honom och lägga mig i sängen igen innan mitt alarm började ringa. Jag fick alltså 1 ½ timmes sömn inatt. Vid åtta var jag iaf vid jobbet igen och nu kom jag precis hem. Jag och Lou har promenerat i solen och myst i soffan framför barnprogram och med leksaker. Nu ska jag snart in till stan och ta en kaffe med en barndomsvän, sen blir det hem för att äta middag. Kvällen ska spenderas i Jimmys sällskap, jag ska tvinga honom att se på idol med mig! Hehe han lär inte bli glad.

Trots sömnbrist och oro för dig så är jag endå på ett strålanade humör. Jag går vidare och det känns bra.
Ibland går man in på lite fel spår men som tur är hittade jag ut i lagom tid.

Ha det bra :)


SO OVER!

Fullt upp hela dagen. Jobbade första passet på ok och det gick bra, sen åkte jag och åt middag med Klara. Efter det plockade jag upp en av mina sötnosar och nu ligger vi här och tittar på Idol och myser :) Min mobil är avstängd för att slippa alla jubelidioter som jag lagt ner allt för mycket energi på senaste tiden. byebye ;)

Jobb imorgon igen sen ska jag träna. På kvällen tänkte jag vara med min trogna man Jimmy, om han har tid för mig vill säga :)

Spännande

Nu ska jag sova.
Imorgon är det första provjobbsdagen på ok, så klockan ringer vid sju.
Sovgott


-I sold my soul for the second time





förändring tack

Jag vill åka till IKEA och köpa något nytt att ha i mitt rum.. :)

Inget annat än emmaboda 2010

Jag bara ÄLSKAR den här bilden.

Emmabodafestivalen var definitivt en av sommarens höjdpunkter.

Konstant fylla med älskade Denise!

 

Flippat!


Så, vad händer nu?

Jaha, imorgon ska jag provjobba på okq8! Jag förstår inte hur folk kan klaga på att det inte finns några jobb eller någon chans att få ett. Jag har fått varenda jobb jag sökt. Men iaf. Nu fick jag jobb på okq8, schemalagt varannan helg och annars extrajobb. Så nu måste jag välja mellan det här och barnvaktsjobbet som är 2 ½ dag i veckan. Barn är ju vad jag vill jobba med, och det är roligt. Men det är bra att ha kassavana och komma in i de svängarna. För det är bra att ha på cv och enkelt att kombinera ett affärsjobb med plugg. När jag nu ska plugga? Ska jag börja redan i vår eller nästa höst? Det vet jag inte heller än. Sen så hade jag besämt mig att flytta hemifrån men nu börjar jag ångra mig lite om det också. Kanske bättre att bo hemma ett tag till och samla lite pengar? Jag har det ju inte särskilt dåligt här hemma med en full kyl och en egen våning som inkuderar eget sovrum, badrum, ingång och vardagsrum. Plus, att jag vill verkligen resa. Bara dra någonstans. Det måste inte vara jätte länge, men typ en månad eller två? Det skulle vara så jäkla nice. Dra till typ Thailand över jul och nyår eller dra till spanien och jobba i sommar. Riktigt nice. Man kommer ju inte alltid vara ung och fri, om det är någon  gång i livet man kan göra vad man vill så är det ju nu...


okq8

Nu drar jag iväg på arbetsintervju, kunde inte somna igår.
Tillsist somnade jag i soffan vid halv fyra..
Önska mig lycka till :)

As usual

Nu ska jag mysa ner mig i soffan mellan mamma och pappa och titta på valvakan med äpplepaj.
Imorgon har jag lite olika ärenden att utföra plus att slutaföra storrensningen av mitt rum!

PUSS

du betyder mycket

Ja nu har jag gjort min insats för Sverige, hoppas vi på Sveriges första kvinliga statsminister ikväll eller?
Jag hoppas iaf att Sverigedemokraterna INTE blir vågmästare.

Storasyster och hennes pojkvän kommer över på middag om någon timme.
Ikväll är det mys på schemat, jag tänker inte gå utanför dörren! :)

PUSS

Rödgrönt

Nu drar lilla jag och röstar!
Glöm inte att rösta idag ni heller, det är viktigt!

-





Visa mig

Från och med du



För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din.

Som en bror

Grattis på födelsedagen kära du<3

Hur gamla var vi här? 13? 14?

So cute.

Saknar dig otroligt mycket, du vet var jag finns<3



hjälp en behövande? ;)

Nu när jag ska flytta hemifrån inom en snar framtid så sitter jag och tittar på möbler på internt.. Vuxenpoäng på mig. Men iaf, den soffan jag vill ha kostar 9500 spänn. Vem betalar så mycket för en soffa. Jag kommer bli pank eftersom jag ska köpa mig en stoooor tv också och massor av annat. Fy vad dyrt..

hur mycket klarar en person?

Hoho!
Hade en trevlig kväll igår och fick äntligen träffa min vän Olof efter att han har varit borta waaaay to looong. Saknat honom.
Nu städar jag hela undervåning plus rensar ut alla lådor och skit, så nu blir det fint!
Har iförsej några timmar kvar så jag får fortsätta imorgon också.
Vad som händer ikväll vet jag inte, har lite olika alternativ att välja bland men det lutar åt en hemmakväll faktiskt.
Det var länge sen.


irriterad

Nu sitter jag och äter kalaspuffar, jag gillar kalaspuffar.
Fast jag tycker mer om frostis, jag älskar frostis ;)




Och föresten: Vad fan betyder me gusta?

-

Maybe you get what you wanted
Maybe you stumbled upon it
Everything you ever wanted
Maybe you'll know when you see it
Maybe if you say it, you'll mean it
And when you find it, you keep it

 

 

I'm at the crossroads waiting for a sign
My life is standing still, but I'm still alive
Every night I think I know
In the morning where did it go
The answers disappear when I open my eyes


happy

Toppenhumör idag, har haft min första dag med lilla Lou som är galet gullig.
7 månader är hon och söt som socker. Vi har promenerat och lärt känna varandra.
Har fått uringvägsinfektion efter att jag och Rosalie satt på en jäkla sten i två timmar i förrgår så snart ska jag iväg till doktorn och få penecellin. Haha det gör så pissigt ont att det är otroligt.

Men men ikväll ska jag flippa med Molly och Sandra, Molly hade träffat någon snygg kille så vi kanske skulle hänga med honom och hans kompisar. Eller har ni något bättre alternativ? Jag vet iaf vad jag helst vill göra...   

Jag är rädd för dig

Har varit med Rosalie större delen av dagen.
Vi har rensat min garderob, det behövdes kan jag ju säga.
Det blev två hela ikeakassar fulla med kläder att skänka till behövande.
Men jag får fortfarande inte plats med alla kläder...

Nu ska jag på ledarträff för alla som jobbade på Husarö i somras.
Där blir det middag och mys! Ska bli trevligt :)

Hörs <3

för jag älskar dig

Jag gör verkligen allt jag kan för dig.
Men jag vet inte längre vad jag ska göra.
Jag vill hjälpa dig, men jag har ingen aning om hur.
Älskade älskade du, snälla hitta din livlust igen <3

jag gör allt för dig

Körde ett REJÄLT gympass idag, hela kroppen darrade efter.
Så jäkla skönt.
Sen tog jag en sväng i Farsta, mötte en kompis och handlade lite smånödvändigheter.
Ikväll kommer Rosalie hit, vi ska rensa min garderob, titta på idol och kungarna av tylösand tillsammans och sen sover hon kvar här. MYSPYS!

Nyvaken

I höst ska jag och Molly ta en sista minuten, det ser jag fram emot!
Fy vad det regnar.

Juste, jag skulle ju sova..

Dom här var iförsej också galet snygga!

 

Eller ska man ha lite mer färg, typ som de här?

 

JAG VILL HANDLA SKOR NUU!!


Shoooes

Åååååh, för 1100 kronor är dessa vackra pjuks mina!

Jag vill ha dom!!


Tur till donken?

Jag hann precis lägga mig i sängen då jag kom på att jag är skit hungrig.
Men jag har redan borstat mina små gaddar.
Världsproblem..

Igen?

Tittat på idol och "utfrågningen" tillsammans med mamma och Rosie.
Sen blev det en stund mys och nu ska jag, ensam, gå och lägga mig i min säng och sova.

Sovgott!

Älskade pappa

Jag tycker om min pappa. Jag är lite av pappas flicka tror jag. Min pappa är alltid ärlig, han säger saker rakt ut vilket jag tycker är bra. För jag kan behöva någon som är lite hård och ger mig en liten spark i arslet om jag latar till. Idag pratade vi om min framtid. Vad har jag egentligen för planer? När ska jag börja plugga? När, hur var vill jag resa? Hur länge har jag tänkt jobba? När ska jag flytta hemifrån? Jag vill inte vara vuxen längre..



smickrande

Hej tisdag!
Fick det andra jobbet igår också.. Sen mös jag med Jimmy på kvällen, vi underhöll oss med att titta på filmer på youtube då folk gör illa sig, sjukt underhållande. Sen gick vi igenom allt som hänt sen i torsdags, och vi skrattade gott åt mitt kaosartade liv. Sen sov Rosalie hos mig och pratade gärnet. Myspys. Vid halv tio idag var jag på ännu en jobbintervju och jag fick även det jobbet. Så nu är det dax att välja, spännande. Jag har redan valt ett av dem och det är en heldag i veckan som barnflicka till en 7 månaders bebis. Sen ska jag ha ett till jobb som kan vara de andra dagarna veckan.. Nu ska jag iväg och bli rånad hos min optiker, eftersom jag behöver speciallgjorda linser så blir de extra dyra 5400 kr för 6 månader. GALET!

-

"Vuxen är inte en fysisk ålder. Det är en mental ålder som de flesta aldrig uppnår"


Lev för mig och för min skull

Arbetsintervjun gick toppenbra, jag fick jobbet.
Men nu ska jag snart iväg på arbetsintervju nr. 2 i Nacka.
Spännande.
Först ska jag bara göra lite grejer, hemlisar.
Inatt ska jag få sovsällskap av Rosie, ska bli urmysigt.
Jag hatar att sova själv. Tihi.

Regn

Shit vad bra jag har sovit inatt!
Somnade direkt när jag la mig i sängen och vaknade vid tio.
Utan drömmar och alltihopa. Galet bra!
Nu ska jag försöka hitta till Hägernäs centrum, typ i Täby.
Katastrof!
Tur att jag har min alldeles egna gps, min pappa haha.
Önska mig lycka till!


Det är inte mycket jag vet, men det jag vet är att det blir rätt tillslut.

Det är bra att man vet var man har sina vänner.
Rosalie och Mollie ni är guld värda för mig :)

Haha snacka om händelserik och förvirrande kväll.
Men nu känns allt finfint och jag ska krypa ner i min säng.
Imorgon är det två stycken arbetsintervjuer som gäller.
Så då måste jag vara utvilad!

Puss och godnatt :)

Rullar

Nu blir det middag med la familia sen promenad med sötaste Rosalie.
Underbart <3

bye bye

Hemma från jobbet, helt slut.
Nu blir det sängen som gäller.
Godnatt ;)

Purken

Hej jag har sovit i en och en halv timme inatt, nu åker jag till jobbet.
Jag är trött.

Varför inte bara pajja det lite till, idiot -.-

Hoho!
Haft en bra kväll med sötaste Molly, kom nyss hem.
Ska krypa ner bredvid nattens sängvärmare och kramas lite.
The glory of single life ;)
Imorgon är det jobb på schemat, 09.30 till 15.00. Nice nice.
Höööööörs



PLADASK

Ibland är det tråkigt att dumpa någon, speciellt när det nog hade kunnat blivit bra.
Men jag sa att jag inte ville ha något komplicerat, och du gjorde det komplicerat.
Synd att du pajjade det.

Men men, inte ska vi sitta och sörja över det en lördag kväll.
Jag ska träffa min enda kärlek här i livet -  Molly!
Gayäktenskap är ju lagligt nu, vill du gifta dig med mig hun? ;)

Nu blir allt som vanligt igen, så skönt.

Haft en mysig och bra dag!
Nu ska jag på kalas, så vi hörs inte mer ikväll ;)
Snackade om att jag ska ha kul ikväll!

over and out

haha vad hände?
Du är ju knäpp -.-

bra bra



Jag gillar den här låten :)

Det är helt enkelt inte min grejj just nu

En riktigt kul kväll igår!
Jag och Rosalie åt middag hos henne, förade och sminkade oss.
Sen drog vi in till grönan och tittade på Hoffmaestro, Rosalies killkompis Magnus hade fribiljetter så vi gick förbi hela kön och slapp betala. Lite nice va? ;) Hoffmaestro var iaf galet bra och jag och Rosalie dansade som tokar. Efter det drog vi förbi Victoria och efter det Naglo. Vi var hemma hos henne och däckade en lagom tid. Imorse drog vi till Farsta och köpte skor till henne och nu kom jag precis ut ur duschen at my place.

Idag måste jag göra lite tråkiga saker, men ibland måste man göra tråkiga saker för att senare må tusen gånger mycket bättre. För det kommer jag definitivt göra!


PUSS

Hej hej!
Kom nyss hem från en joggingrunda, ska hoppa in i duschen och fräscha till mig.
Vid fyra ska jag möta upp Erik och ta en promenad med honom, har inte träffat honom på länge så det ska bli trevligt! Sen är jag hembjuden på middag hos Rosalie där vi sen ska göra iorning oss tillsammans för ikväll är det Hoffmaestro på grönan! Sen ska vi förmodligen vidare ut på krogen med Rosalies vänner.
Ha en bra fredag :)

Sovgott

Haft en riktigt trevlig eftermiddag och kväll med Rosalie.
Vi lagade kyckling till middag, bakade rabarber smulpaj och tittade på idol.
Och snackade galet mycket såklart.
Skjutsade hem Rosalie och åkte förbi jimmy en sväng.

Men nu ska jag titta på Grey´s.

PUSS

Sitter och väntar på att Rosalie ska komma. Vi ska äta middag tillsammans, baka något smarrigt och sen mysa framfär idol. Sen ska pojkvän sova hos mig ikväll, mycket mysigt!

Fina vän <3

Love shoes

Jag vill köpa tre par nya skor.
Ett par boots, ett par stövlar utan klack och ett par med.
Höstskor ska inhandlas men jag ska vänta typ två veckor.
Spännande ;)

Komplicerat?

Goddag
Kom nyss hem från träningen, var så grymt skönt att träna igen!
Körde ett rejält gympass med dubbla konditionsövningar.
Galet nice.
Ska hoppa in i duschen och fräscha till mig sen ska jag laga någon god lunch.

Min

People can take everything away from you
But they can never take away your truth
But the question is..
Can you handle mine?




Jag vet att Du tvivlar på din verklighet
Efter all förlorad identitet
Men som ett träd som blommar på en asfaltsgård
Vill jag krypa fram när det är svårt



Tråkigt

Är det bara jag som har varit upptagen den senaste veckan med att tänka på annat att jag missat att Ossy är i Sverige och hade konsert igår? Synd att man missade det...

Det rullar på

Whoop Whoop!
Haft en bra dag på jobbet idag, Niclas höll mig sällskap större delen av dagen.
Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen. Familjen tänkte äta middag på Bella vista ikväll, men jag vet inte riktigt om jag är sugen på det. Kanske bara lagar något smaskigt och har en hemmakväll! Det är ju ungdomsgrupp ikväll som Niclas och Per håller i, kanske drar dit en sväng annars.


Vet inte vad jag ska tro, eller jag vet ju egentligen.
Vill egentligen inte bli särskilt inblandad.
Men jag har ju inget direkt val.
På ett sätt eller ett annat, så löser det sig.
-Jag tycker synd om dig.

Förstår inte vad du håller på med

Godmorgon!
Det blev en riktigt trevlig kväll igår med Denise. Vi åt på en toppenbra Grekisk restaurang på Vallhallavägen. Sen åkte jag hem, tittade på Idol med mamma, tog sen bilen till Jimmy en liten stund. Senare kom Alex och hämtade mig sen åkte vi hem till honom, tittade på en film och sov. Tog på mig ett extrapass i kyrkan idag, 11-16. Så snart ska jag rulla iväg dit. Ikväll har jag inga planer. Skönt. Jag ska iaf titta på idol vid åtta, riktigt underhållande. På torsdag kör träningen igång igen, SÅ TAGGAD!!
Ha en bra onsdag.


Jag kan inte sluta tycka synd om dig

Jag tänker på dig.
I varje steg jag tar, varje sak jag gör.
Så kan jag inte sluta tänka på dig.


Att en människa kan förstöra ett liv så snabbt och brutalt.
Önskar att jag hade kunnat göra desamma.
Jag lider med dig.
Jag vill hålla din hand och hjälpa dig igenom det här.
För jag vet saningen för jag känner dig.
Jag önskar att jag hade kunnat göra något för att kunna hjälpa dig.

Jag vill höra din förklaring till det här, förklara för mig hur du kan göra såhär emot en annan person.
Jag hoppas att du har ett jäklans bra svar.
För du har precis pajjat en annan människas liv.





Du gör mig glad

Det var ju länge jag kunde hålla mig borta från bloggen ;)
Allt är på rätt spår igen och jag känner mig glad och lycklig.
USA får vänta något år eller två, så nu söker jag jobb istället.
Var på min första intevju idag, det tycker jag gick bra!
Mycket nöjd. Heltidstjänst också, det skulle vara härligt att få något i den stilen.
Då kanske det inte är långt kvar innan man kan flytta hemifrån?
Sov iaf hos pojkvän inatt och ikväll ska jag på dejt med söta Denise.
Det blir middag på Gärdet, mys. 

På arbetsintervjun frågade dem vad som skulle komma upp om de googla mitt namn, jag blev helt paff haha. Jag har aldrig googlat på mig själv. Så det ska jag göra nu! Spännande :)

Jag har iaf dig nu

För en dag hann jag vara lycklig.
Vem kunde förutse att detta skulle hända.

Kommer försvinna för ett tag.


-

Kaos

stackars mig ;)

Nu har vi kräftskivat förfullt och jag börjar fundera på hur jag ska bli av med denna kräftlukt. Jag tror helt enkelt att jag hoppar in i duschen.. Har en galen jävla terrorist mensvärk också, hur kul är inte det?

Tror jag drar till Alex ikväll och myser lite med honom. Om jag kan röra mig då vill säga..

Älskar kräfter

Mamma och Pappa fick för sig att ha kräftskiva här ikväll.
Så snart ska jag ta mig upp dit för att parta lite med dem.
Smarrigt!

Ibland blir det bara bra

Hade en riktigt bra utekväll igår, och gud vad jag saknat Molly! Har inte träffat henne på hela sommaren så vi har mycket tid att ta igen. Först åt vi (jag+ 7 tjejer till) en god tacomiddag hos henne, sen blev det paketöppning och tårta.
När alla är lagom lulliga sätter vi oss på tåget till Uppsala och knatar till ställe nummer ett - Terassen. PErfekt föraställe men blandar ÄCKLIGA PINSAMT DÅLIGA margaritas! Drar vidare till något annat ställa där det är mer party, Mollys kompis var DJ där, sen drog vi vidare till BJ. Gick förbi hela kön och knatade direkt in, det stället är bättre än alla ställen i Stockholm. Jag har aldrig så kul som jag har där. Molly dansar på högtalare och jag på borden. Helt klockrent!
Alex hämtade mig vid två sen åkte vi hem till mig och sov. Han gick upp till jobbet vid halv elva, och då tänkte jag "ska bara blunda några sekunder till" sen vaknade jag halv tre av att mamma ringde. Haha!

Nu ska jag gå upp och få i mig lite mat!

saknar dig när du inte är med mig

Nu är jag hemma från stan.
Har börjat tagga till inför kvällen, ska till Molly och äta middag + föra med ett gäng tjejer.
Sen ska vi gå ut på krogen, i Uppsala.
Vi får se om jag sover kvar hos Molly eller om snälla Alex kommer och hämtar mig.
Funderar på vad man ska ha på sig..
I better get going!


freeeedag

GODMORGON!
Ännu en dag av PMSväder, ena sekunden regn och andra är det strålande sol.
Jag är iaf på toppenbra humör idag, min förkylning är bättre!
Snart ska jag iväg och ta en fika med min f.d. chef, spännande.
Ska bara hoppa in i duschen en snabbis först.
Ha en bra dag!

Ironi

Åt entrecote till middag med Rosalie, pratade massor av skit och målade hennes naglar.
Starka vän!
Sen var jag med Jimmy en stund och sen träffade jag Alex en stund.
Nu ska jag och min förkylning gå och lägga oss, vi ber för att den ska vara borta imorgon.
Amen (låt det ske)



TILL KLARA:

Har försökt ringa dig hela dagen, men gissar på att din mobil e pajj.
Jag råkade få med mig Louisas mössa hem, den lila. Du får den när vi ses :)
Ring mig, vill höra vad Max tyckte om ommöbleringen :D <3

Underligt

Förkyld, förkyld, förkyld. Usch, kan knappt andas och ännu mindre prata.
Men jag känner mig inte så dålig, jag är pigg och uttråkad.
Ska bara vara hemma och ta det lugnt nu tills Rosalie kommer över och äter middag med mig.
Sen ska jag spendera kvällen med min förkylda vän Jimmy.
Så vi kan snora ihop han och jag!

:)

Usch så förkyld jag blivit, jag kan knappt andas genom näsan!
Men men, idag har jag varit med Klara hela dagen. Vi har varit på stan och möblerat om hennes vardagsrum. Kvällen spenderades med Alex.

Nu ska jag däcka i min säng, hade varit mysigt med sällskap men nu får jag ligga och nora på kuddarna istället. haha.. patetsikt.

katastrof

Idag vaknade jag helt utan röst. Jag fick ligga och göra röstövningar innan jag kunde ringa Klara.
Vi ska iaf mötas i ringen om en timme, då ska vi handla lite sen ska vi promenera. Försöker kompensera lite för att båda e sjuklingar och inte kan träna.

PUSS

RSS 2.0