annars då?

Länge sen jag tittade in här.
Sitter i soffan, bakis, och tittar på film. Har ingent telefon, råkade slå fel kod tre ggr i rad så den är låst. Kundservice är stängt så kan inte få min pukkod heller haha. Ska hem till mamma och pappa på middag snart, hoppas de bjuder på något gott!

Never mind, I'll find someone like you

Haft en riktigt bra helg med massa inköp till min lägenhet! :) Annars har jag bara myst och myst, i fredags med Ellen och i lördags med Klara. Imorgon börjar min praktik på SÖS -kärlkirurgi. Spännande. Idag har jag packat massa kartonger, pluggat och rensat. Åt en riktigt god oxfilé med bea till middag och nu ska jag titta på film med mamma och lillebror. Kvalitetsmys!

-

The scars of your love remind me of us.
They keep me thinking that we almost had it all.
The scars of your love, they leave me breathless.
I can't help feeling,
we could have had it all.tråkig blogg, I know.

Tjoho. Igår hade jag skola till tolv, sen möte. lunch med Saskia och Agnes och efter det blev det Ikea med en vän. Awsome. Fick med mig en bl.a. en bokhylla hem. IDag har jag varit i skolan hela dagen. Kom precis hem, men ska iväg snart igen. Det blir jobba hela kvällen. Imorgon blir det grupparbete till ett, sen möte och sen in till stan för att hämta ut ett kort och sen ska jag åka till tyresö och hämta en soffa som jag har köpt. Sen ska jag mysa med Rosie. Som ni märker så går dagarna i ett, som vanligt i mitt liv. Ska bli skönt med en jobbfri helg, dock så har jag massor av annat att göra. Men bara roliga saker! PUSS

Söndagsmys.....

Är helt slut efter en helg av konstant jobb. Jobbade till 19 i fredags sen var det familjemys som stod på schemat för min storasyster åkte igår till USA i 10 veckor. Jobbade hela lördagen 8-16 på ok sen 18-01 hos Lou. Då det blev en rejäl myskväll med rosalie. Jobbade i kyrkan 9-14 och nu 16-00 på ok. Jävligt segt men nästa helg är jag helledig! Ska bli grymt skönt. Hoppas ni har en mysig söndag.


RSS 2.0