Emmaboda

Nu har vädret varit skit i tre dagar, men idag har vi äntligen fått se en glimt av solen.
Jenny är här, mycket trevligt. Imorgon drar vi iväg på festival med Kajsa och hennes gäng.
Har inte något att säga direkt, dgarna flyter på här med allt möjligt.
Saknar stockholm endel men  mest pappa.

Hörs efter festivalen :)

REGN! ! ! !

Vilket skit väder de har varit igår och idag! Just nu känns det som att hela huset ska blåsa bort eller dränkas i regnvatten. Det råkade bli lite knapert med sömn inatt så en arbetsdag mellan 06.30-18.30 passade egentligen inge vidare, men man får stå ut. Om om två timmar ska jag åka och hämta upp Jenny som kommer med bussen, sen ska vi snabbt göra oss iordning för en partykväll på lammet och grisen. Men det blir inte jätte mycket party för mig eftersom jag ska upp och jobba igen vid halv sju. Bara några dagar kvar tills vi ska iväg på festival, spääääännande!

Du förvirrar mig knäppgök

Idag har jag varit på stranden. Det var grymt skönt. Sen fick jag tre getingstick samtidgt (ja, bara jag lyckas), fick en liten allergichock så nu är jag lite små hög. Jag mindes inte att det gjorde så svinont att få getingstick? Just nu jobbar jag, det innebär att jag svarar i telefon lite då och då och säger att det är fullt. Enkelt.  Mamma och lillebror kommer ikväll, vid elva ska jag hämta dem vid bussen. I helgen ska det tydligen bli dåligt väder.. Synd.
Längtar till festivalen på onsdag! :D

En fin stad

Idag har jag, Anna och Micke roadtrippat till Borgholm. Jag - en galen shoppoholic som inte har släppts lös på två veckor- kom hem med tusen kronor mindre i plånboken och ett par jeans, en klänning och ett par fred perry sneakers rikare. Så fram tills fredag blir det nudlar och snabbmakaroner i magen. På torsdag kommer kära mamma och lillebror hit igen, jag vill träffa dem så mycket som möjligt nu. Eftersom snart blir det 13 månader utan dem..
Imorgon ska jag sola, för nu vill jag bli brun. Än så länge är jag inte ens nära på att vara den brunisen som jag brukar vara.

Lycklig in i benmärgen

Hej! Idag skiner solen och jag är på toppen humör. Här kommer och åker folk hej vilt så igår åkte mamma pappa lillasyster och lillebror hem för att tre timmar senare kom storasyster plus pojkvän micke hit. Jag har jobbat massor det senaste dagarna så idag är jag välförtjänt ledig. Jag har läst min bok, som jag älskar, och spenderat en stund på stranden då jag faktiskt kom i vattnet. Trot eller ej. Nu är grillen tänd och jag har ett glas kall sangria i handen. Kan livet bli bättre? Fick även underbara nyheter idag på sms av min vän Jenny. På lördag kommer hon ner hit till mig, helt underbart. Saknar henne, hon är en av de få som jag faktiskt saknar. Jag älskar sommaren!!!
Njut av livet vänner- det gör jag. För fulla muggar!

Jag vill åka nu nu nu

Sitter på "jobbet" och börjar få det lite segt. Alla drog på konsert förutom jag som blev lämnad på pensionatet för att passa det + lilla sötnosen Johanna (tillsammans med Gurra). Hon ligger och sover gott i sin säng nu. Jag har bakat två plåtar med kärleksmums som vi ska ha på ett möte som sker om några dagar. Snart ska jag skära dem i fyrkanter och ställa in i frysen. 

Nu har jag startat min usa blogg. Det är den ni kommer få följa med mig i när jag spenderar mitt mest spännande år hitills. Jag har inte berättat så mycket om det här än för er för jag har velat att allt ska bli besämt innan jag gör det. Jag ska iaf åka dit i 13 månader. Jobba som Au Pair i tolv månader hos en Amerikansk familj. Man bor hos familjen och tar hand om deras barn, vilket schema man har beror såklart på barnens ålder. Om man har en bebis t.ex. så tar man hand om den hela dagar men man kan också ha äldre barn som går på dagis eller i skolan då kör jag dom dit på mornarna och hämtar dom sen på eftermiddagen och lagar middag eller skjutsar dem till aktiviteter. Sånt är väldigt olika beroende från familj till familj. Men jag får iaf en redig lön för jobbet, två veckors betald semster osv. Den trettonde månaden kommer jag resa runt i USA så mycket som möjligt. Hela resan börjar med en vecka i New York tillsammans med andra nya Au Pairer som ska jobba i samma område som jag så då kommer man säkert träffa nya människor direkt!  Åh det finns så mycket att berätta om det här men jag har inte tid nu. Fråga gärna!

PUSS


En liten hälsning

Har inte mycket att säga förutom att jag älskar sommaren<3


Inte mycket att säga just nu

Hoho! 
Har precis avnjutit en god grillad middag med familjen. Senare ikväll kommer lillsyster och pappa ner. Älskade pappa som jag saknat så de senaste dagarna, han e en person som står på min sida när mamma och anna gaddar ihop sig emot mot! Dagen har bestått av jobb och bad. Härligt.
Hoppas Jenny komer ner till mig snart, saknar min tokiga vän. 
Hörs <3 

ironiskt

Hej! Här har vi haft medelhavsklimat de senaste dagarna. 35 grader i skuggan så jag har sepnderat några timmar på stranden. Rikigt skönt. Jag är en sn hät människa som blir brun väldigt lätt så igår somnade jag i solstolen med ipoden liggandes på låret, gissa vem som har en ipod avbildadpå sitt högerlår nu? Jävligt snyggt måste jag säga -.- Jag kom in på min utbildning som jag har sökt.. Grattis till mig, bådar bra inför nästa ård jag ska börja:P Nuska jag åka till thaien och äta middag. puss!

sommar på riktigt

Hej!
Har haft tre sköna dagar. Bilresan ner gick bra, tog lite mer än sex timmar. Var helt slut när vi kom fram på kvällen. Jobbade hela lördagen. Och idag har jag jobbat, slappat i solen, varit på marknad och hämtat mamma, lillebror + kompis vid bussen. Så nu är det inget lugn här längre. Men det är såna smällar man får ta när man har en stor familj. Jobbar tre timmar imorgon sen ska jag till stranden.
Det blir lite kasst med uppdateringar när jag är här nere för jag har inte mycket tid över till datorn..
Men nu ska jag titta på VM finalen, hare bra!

Pure as new york snow

Nu är jag helt färdigstädad och helt färdigpackad förutom en sak.
Jag hittar inte mina gröna shorts!! Jag har verkligen letat överallt och jag vet att jag hade dem för bara fyra dagar sen. Vart kan dom ha tagit vägen!? Frågan är om min lillasyster har varit i farten som vanligt..
Imorgon halv nio iaf så rullar jag och mina två systrar nedåt i landet i  kära Öland. Där blir jag kvar i en månad eller mer. Jag kör hela vägen så ikväll ska jag komma i säng tidigt, typ nu?

PUSS!

I'll be running the other way

If you leave, don't leave now
Please don't take my heart away
Promise me just one more night
Then we'll go our separate ways
We've always had time on our sides
Now it's fading fast
Every second every moment
We've gotta make it last

If you leave I won't cry
I won't waste a single day
But if you leave don't look back
I'll be running the other way
Seven years went under the bridge
Like time was standing still
Heaven knows what happens now
You've got to say you will

 


Jag vill inte


vill jag åka?

Hur tråkigt är det inte att städa och packa?
Mitt rum behöver verkligen storrensas och städas, speciellt mitt bombnedslag till garderob..
Men det finns vissa bra saker med att städa också, man hittar massor av pengar.
Än så länge har jag hittat 457,50 i olika valörer.
haha helt sinnes sjukt!

Fina du

Hej du soliga dag!
Är precis hemkommen från stranden med sötaste Rosalie. Ska hoppa in i duschen sen ska jag till vårdcentralen för att fixa ett hälsointyg inför U.S.A. Ikväll ska jag äta middag med Jenny, sen får vi se hur långt jag hunnit med att städa mitt rum och packa väskan. Om jag blir klar så ska jag spela fotboll och dricka öl med grabbarna.
I better get going :)

Massor av saker att fixa

Mamma och jag har suttit och tittat på semifinalen i vm, Spanien mot Tyskland. Spanien vann, som jag trodde. Sen blev vi pratandes fram tills nu om mitt äventyr som startar den 30 Augusti. SPÄNNANDE!!
Imorgon väntar en stressig dag, så nu är det bäst att sova så att man är utvilad.
Pussokram på er!

För det är sån som jag är

Jag vill se lutande tornet i Piza, gå på kinesiska muren, uppleva las vegas by night, se Grand canyon och Niagarafallen, jag vill se Afrikas savanner och Japans storstäder, jag vill surfa på vågor i Australien och hoppa med kängrus i Nya Zeeland, jag vill glassa på Malaysias stränder, båtluffa i Grekland och återuppleva Himalaya och Indien. Jag vill se hela världen, jag vill testa på all världens mat och jag vill se olika kulturer. Diktaturer, U-länder, I-länder och glömda länder. Jag vill göra ALLT. Men när ska jag hitta tid till det?


Älskar dagens väder

Hello!
Imorse drog jag till Klara i Alvik, vi solade en stund vid vattnet sen drog vi till deras lägenhet och lökade där ett tag. Åkte sen till medis och handlade en kofta och sen fick jag en rejäl knäck omgång hos naprapaten som var lite purken på mig för att jag har misshandlat min stackars nacke såpass. Och min lendrygg. Nu har jag varit hemma i två timmar och försökt komma igång med städningen men det enda jag har lyckats åstakomma är en middag.. Så nu måste jag verkligen sätta igång!!!!!!

Breakups are hard

Tjoho! Haft en bra dag idag. Var först hos tandläkaren då jag fick komentaren "jag älskar dina tänder". Nej nej ingen karies här inte. Sen hämtade jag upp Sandra på jobbet och vi rullade vidare till Forum Nacka där jag köpte mig ett par leggings, tre linnen/toppar och en bikiini. Mycket nöjd då detta gick på 400 riksdaler. Åkte och ficade lite grejer sen grillade vi hamburgare vid magelungen. I regnet, utan grillverktyg så vi fick vända med pinnar, i regnet. haha det såg kompist ut men det var jäkligt gott! Nu har mamma och jag vart och handlat massor av snask och nu sitter hela familjen och tittar på semifinalen i VM. Klockan tolv ska jag möta upp Rosalie och prata lite, hon förtjänar en extra tanke den här veckan. Älskar dig vännen<3. Imorgon ska det tydligen blir toppen väder!

Föralltid, föraldrig.

Filmen var riktigt jäkla bra.
Men jag tänker inte bli ett hysteriskt twilightfan som alla andra fjortisar så jag diggar den i tysthet ;)
Fick en inbjudan om grillning och öl ikväll men jag valde att bara vara hemma, så skönt.
På torsdag ska jag åka till Öland igen för att spendera resten av sommaren där. Det ska bli skönt att åka dit men egentligen hade det nog varit bättre att vara hemma och komma på rätt spår i livet igen. För just nu har jag verkligen ingen aning vart jag är påväg. Förutom att jag påväg till andra sidan Atlanten för ett år. Men emotionellt är jag helt lost.


A proper goodbye

"Ärligt så tror jag inte att vi kommer ses något mer efter att jag kommit hem så jag vill säga hejdå, påriktigt"

Tjohoooo!
Ska till stranden snart, men först ska jag äta lite frukost/lunch.
Sen blire Eclipse Twilight med Jenny.
Good day.

I lost myself in you

Aldrig i mitt liv har jag känt mig så här vilsen. Jag vet absolut ingenting just nu.
Sommaren som brukar vara den tiden då man är som lyckligast, men jag känner mig som ett mentalt vrak.
Jag vet varken ut eller in på den här knuten som jag själv har knutit.
Hjälp mig? 



Jorden runt på sju dagar

Nu har jag varit skogsvilde i fem dagar. Jag har gjort allt från att gå på dass, sumobrottning, gjort en egen drake och släckt en skogsbrand. Det har faktiskt varit ett galet bra läger med roliga ledare och härlig barn (de flesta iaf) Vi hade lite otur med vädret, det blåste väldigt mycket där ute. Men fredagen var det galet varmt och det var då det började brinna i skogen. Jag och endel av de andra ledarna sprang fram och tillbaka med hinkar, dunkar och tunnor av vatten för att släcka elden, efter 45 minuter kom brandbåten och hjälpte till, efter två timmar var de helt släckt. Då var jag galet slut! Igår när jag kom hem så kom Björn till mig på direkten, åt lite middag sen däckade vi direkt. Chillade till två då Adrian kom en stund sen drog jag till kyrkan en snabbis. Åt sen middag på bella vista med pappa, johan, anna och micke. Snart kommer sofia och mamma hem från Öland. Är jätte glad över att ha familjen samlad hemma i Tallis igen.

Imorgon ska jag till Flaten och bada med Olof och Erik sen ska jag på bio med Jenny. Blir nog en bra dag-.

RSS 2.0