in i en annan värd

Nu börjar jag komma i form igen efter helgens bravader.
Igår var det myskväll med min bästa vän som gällde, och färgning av hennes hår.
Nu sitter jag och fixar och trixar med spotify inför Turkiet. På fredag är det dax för att besöka Bodrum en vecka, ska bli härligt med semester och jag lovar er en redig bränna när jag är hemma igen.
Ikväll blir det myskväll med mig själv, tvätta ovh ta ett bad!

-

I have no reason to lie
I told you a thousand times
I needed you by my side, but you were nowhere to be found

Det känns som att du borde fatta vinken

Ojojoj vilken fullspäckad helg! Men roligt har det varit.
I fredags var jag ute och åt på jimmys steakhouse med fina Johanna, drack sangria och mös. Sen gick vi ut och jag var hemma vid halv fyra på morgonen. Upp vid sju och jobba till fem. Sen var det middag med ett gäng tjejer, bl.a. Ellen. Blev scampipasta för mig med Rosé. Efter middagen tog vi en drink och jag var hemma vid halv två ungefär. Upp vid sju och jobba till fyra och nu sitter jag i min säng - en tapper krigare. Nu ska det lagas morsdag middag, sen blir det tidigt i säng för min del!

Tack vänner <3


för mig kommer du alltid förbli ett gott minne

Vilken fin dag det har varit. Jag har spenderat den utomhus på en 4Hgård i Tumba med massor av djur och en stor lekpark. Efter jobbet åkte jag direkt till kulturama där min lillasyster går och tittade på ett teateruppspel som de hade. Riktigt roligt, de är så duktiga! Stolt storasyster. Ska bara ta det lugnt nu resten av kvällen, har blivit lite tunt med sömn den senaste veckan.


Jag vill tillbaka till den stora staden utan bekymmer med min förtrogna sida vid sida dygnet runt.

Nu.

Hur vet du om någon är den rätte? Hur vet du om förhållandet kommer hålla? Hur vet du att du inte borde ta en helt annan väg? Att det inte finns något annat eller kanske i främsta fall, någon annan, runt hörnet som är den rätte på riktigt?
Ja, inte fan vet jag. Man vet inte. Man kan aldrig veta. Du kan aldrig veta, jag kan aldrig veta. Vi kan ju egentligen inte veta någonting alls om någonting, så varför skulle det vara annorlunda när det kommer till relationer?
Hur kan jag veta att detta jobb är det enda rätta för mig, att det inte någonstans finns ett jobb som  skulle passa mig bättre? Skulle jag egentligen ha satt på mig ett par andra byxor idag? Skulle jag trivas bättre av att bo någon annanstans eller skulle någon annan mat egentligen fallit mig mer i smaken på lunchen?
Det kan jag inte veta för jag kan inte jobba med allt, ha alla mina kläder på mig samtidigt, bo överallt eller äta allt som finns vid varje måltid. Vi tar jeansen som ligger närmast, äter de vi är sugna på för stunden. Det går inte att veta allt och det accepterar vi. Det  kommer ju en dag imorgon där vi ska klä oss och äta igen. Vi erkänner sansat att vi kan söka nytt jobb i framtiden, vi kan ju alltid flytta om vi inte trivs.
Men när det kommer till realtioner accepterar vi inte det faktum att det kommer en ny dag imorgon, att vi alltid kan gå vidare i takt med att vi utvecklas. Visst är känslor som finns i hjärtat mer invecklade och komplicerade än vad vi ska äta eller ha på oss, men vi blir ju inte automatiskt synska för det.
Självklart ska vi ta oss en funderare innan vi slänger oss in i en relation, men att veta om den är rätt för stunden eller föralltid kan vi inte. Vi kan helt enkelt inte göra annat än att ha samma kriterier när vi väljer en ny partner som när vi väljer vår lunchtallrik. Vad vill jag ha? Vad är jag sugen på? Faller det här mig i smaken just nu? Kanske blir vi mätta för livet men kanske också bara för stunden. Det är de enda vi kan veta- att vi aldrig vet.

Jag kan inte lova att du är mitt hjärta imorgon, men just i denna sekund så är du det.

I'm taking my heart back

Har haft en uberduber bra i Milano, vilken vacker stad!
Hoppas vi ses igen.
Och vilka underbara vänner man fick uppleva den med.
Jag älskar det!

underbart ska de bli!

Har precis packat klart min väska, om ca 7 timmar går bilen till skavsta. Därifrån bär det av till Milano med mina fina tjejor. Ska bli toppen skönt att komma bort, spendera massa pengar och bara leva livet.

HÖRS! Puss

Kom igen nu <3

Idag har vi haft lite bajenmatchuppvärmning här hemma. Ett stort gäng bajare grillade hamburgare och drack öl. Nu har de dragit sig till matchen och jag ska åka och jobba om en timme. Tråkig jobbhelg, men värt det när lönen kommer! Ser framemot vm finalen Sverige-Finland ikväll, mycket spännande! Efter hur de spelade mot tjeckien i semifinalen så tror jag vi har en chans att vinna! Skullle vara riktigt roligt, vmguld :)


hittar inga ordTidningen publicerar aldrig bilder på kvinnor eftersom det kan vara sexuellt upphetsande för deras läsare, så här klippte de bort ett kvinnoansikte och Hillary Clinton. Helt sjukt, jag är i chock.

duktig

Jag jobbar 17-00 fredag till söndag, så rolig helg ska jag ha?
Storrensar mitt rum, har skänkt fem papperskassar med kläder och slängt 1 stor sopsäck med grejer. Nu är det inte så mycket kvar att rensa, så nu sätter storstädningen igång istället.

Jag har tappat bort min kamera, eller så har något snott den från personalrummet på ok. Fast det känns lite otroligt?
Så det blir till att köpa en ny, kul med onödiga utgifter. Verkligen!

Jag bara hatar hur pengarna bara försvinner från än, på tråkiga men nödvänidga saker såsom hyra, mobilräkningar, mat. Vill bara lägga allt på att resa..

Jag erkänner

Jag är sådär uppöveröronen- löjligt- pirrimagen- KÄR!
Ni vet när man inte kan säga hans namn utan att man ler drömmande.Inte trodde jag, att någon som du, någonsin skulle vilja ha någon som mig. 
För någon som är som mig, kan bara drömma om att få någon som är som dig.
Du är min prins, och jag är så stolt att stå vid din sida.

Så länge som det är möjligt.

Stormtrivs

Hej Hå!
Länge sen man skrev här. Livet rullar på riktigt bra, njuter för fullt med Lou i det fina vädret. Igår var det skansen med Klara och Louisa. I helgen fyllde lillasyster 17 år, så släkten var på besök inklusive min fina pojkvän. Och i söndags blev jag kidnappad, en heldag på sturebadet gällde med brunch, bad och bastu, träning avslappning osv. Helt underbart! Jag tränar nu fyra dagar i veckan, kör slutspurten inför bikinisäsongen. Om en vecka bär det av till Milano för en weekend med Rosie och Ellen, sen om tre veckor blir det Turkiet med Pascalen.
Vädret gör verkligen jättemycket för humöret!


jag älskar dig

Gud vad skönt att den här helgen börjar gå mot sitt slut.
Denna dag ska jag rensa, rensa och rensa bland mina kläder.
Jag har nyss rensat ut 15 par brallor, good job.

Sen blir det förmodligen grill med min bästa vän, för nej det finns ingen bättre vän än min Rosalie <3

RSS 2.0