Man måste satsa för att vinna

Nu har jag gjort något väldigt spännande. Så pass spännande att jag kanske åker till Nya Zeeland i juli och blir borta i sex månader. Hur COOOOOLT skulle inte det vara?!

STUDENT 2010

Nu har jag tittat upp lite second hand affärer som jag ska ta en sväng i på lovet. För nu är det dags att hitta skivklänningen. Har även bokat upp en dag med Molly då vi ska ta en sväng på stan och titta efter studentklänning! Jag vill ha en kritvit med gärna halterneck, öppen rygg eller snörning i ryggen.
Åh jag är så shoppingsugen så det inte är sant! Jag ska köpa minst tre par skor, två klänningar och två toppar. Det behöver ja! En ny kavaj skulle inte sitta fel heller. ÅÅÅÅH JAG VILL NUNUNU!!!

Vill kunna definiera det i ord

Åh vilken krävande dag! Körlektionen gick jätte bra. Sen satt jag till kvart i sju och gjorde teoriprov. Åt spagetti och köttfärssås till middag, min favoriträtt! Nu har jag suttit och pluggat typ två timmar så nu är uppsats nummer två klar! Nu ska jag titta på Tv sen ska jag sova.
Imorgon är det fullt upp!

Kan jag bara sluta tänka på det för en sekund?

Sitter i skolan nu. Sitter och lyssnar på redovisningar om Indien, kul!
Farbror doktorn gav mig en ny medicin, tack tack!
Körlektion snart, spännande. Det börjar dra ihop sig nu!!

Å-N-G-E-S-T

Ständigt i mina tankar: vad händer i höst? Vad ska jag välja?

Nu har jag pluggat, slöat, pluggat, middag, övningskört, pluggat, pratat med johanna i telefon och sen pluggat. Nu är jag klar med uppsats nr.1. fyra sidor blev den och jag är mycket nöjd med resultatet. Nu ska jag och min krampande mage sova. Imorgon 8.15 ska jag slå en pling till herr doktor. Skolan börjar 12.40 och forsätter tills jag har körlektion 15.00. Efter den ska jag plugga körkortsteori. Sen blir det till att plugga religion. KUL DAG VAAAA?
Men nu ska jag sova.
Pussokram banan.

Framtiden?

Vi hade ingen jäst hemma och jag orkar inte handla så det blir inga bullar :(
Har istället suttit och pluggat en stund och nu tar jag en paus med lite te.
Idag ska jag bara vara hemma och plugga gärnet.. Det behövs!!
Jag är så trött  på skolan just nu att jag börjar tvivla på mitt val av vad som ska hända i höst.. Pallar jag verkligen tre år till? Det känns riktigt hårt just nu men jag tror nog det blir roligare när man gör något som man verkligen vill göra!

Vi behöver en paus ifrån varandra

Är på bra humör idag, tror till och med att jag är på så pass bra humör att jag ska baka bullar :D


Kunde inte somna

JAG VILL SHOPPA!
Massor av kläder och fina saker. Jag vill köpa vårkläder, och massa skor!!!!
NU!!!!

39.6 and it's going dooooown

Nu är det dags för mig och min feber (som börjar ta sig neråt) att lägga oss!
Jenny var här och pluggade ett tag, två sidor fick vi skrivna. Sköönt. Men mer måste det bli! Sen så har jag bara pratat, pratat och pratat med min mamma om allt mellan himmel och jord. Hon är bra hon<3
Imorgon är det skolan som gäller, möte med syo, plugga p100 med Jenny och sen plugga själv. Ska handla lite inne i stan också. Sov så gott.

Mår dåligt

Usch. Haft en hemsk natt. Legat i feberyra hela natten och med jätte ont i mina öron. Öroninflamation?
Om två timmar kommer Jenny hit. Plugga behöver man göra även fast man har feber och är på gränsen till en zombie. P100 arbetet ska vara klart på tisdag så nu börjar det bli press! Ska sova en timme till sen hoppa in i duschen.

Du kan ta din "kärlek" och sticka upp i r*ven!

Har nu tittat på filmen "tha ugly truth", älskar Katherine Heigl. Hon är oslagbar! Annars var filmen ganska orginell, en typisk amerikansk komedi. Det var iaf mysigt eftersom vi hade släckt ner hela huset för earth hour. Men tvn fick vara på!
Nu ligger jag i min älskade säng och ska snart sova. Min feber är tillbaka, yeey. Inatt ska jag sträcka ut mig och njuta av att få ta upp sängen heeeeeelt själv. Visst, jag gillar sovsällskap. Men det är riktigt nice att sova ensam också!
Imorgon är det p100 arbete med Jenny som gäller. Sen ska styrelsen och gamla styrelsen äta middag tillsammans, men vi får se om jag och Jenny hinner klart tills dess och hur jag mår..

Godnatt!

Ung och Dum

Jag och Molly hade en rikgtig mysig kväll. Vi gjorde cesarsallad med kyckling, den blev riktigt god! Sen blandade vi lite smarriga drinkar samtidigt som vi hade ett rejält girltalk. Eller mer "guytalk" när det är jag och Molly som snackar ;) När hon skulle hem vid tolv så åkte jag på 23 års fest i Blåsut med Olof.
Fick ett väldigt oväntat sovsällskap inatt men det var mysigt. Ung och dum, man måste får göra misstag eller hur? Han var kvar här hela dagen, ännu mer nice! Nu sitter jag med världens PMS och förkyld och ska nog faktiskt bara vara hemma med mina syskon ikväll. Vi har precis lagat spagetti och köttfärssås som vi ska äta.  PMScarro har också handlat ingredienser till en REJÄL marängswiss som ska åtnjutas senare :)
Ha en härlig kväll :) PUSS!

Forever young

MIN IPOD HAR KOMMIT!

Dagen har varit bra. Den började riktigt bra då jag stötte på min gamla vän Hanna på tunnelbanan. Det var kul att se henne igen och hon verkade må bra :) I naturkunskapen så började vi med en ny del, människokroppen. Den ska vi jobba med resten av terminen. Roligare än evolutionen iaf! Körlektionen gick också bra. Det är inte lång kvar nu! Sen var jag utelåst när jag kom hem eftersom jag hade glömt nycklar. Fick stå och vänta i 40 minuter tills lillebror kunde komma och släppa in mig.. Nu sitter jag och laddar in massor av musik på Ipoden. Om en timme eller två kommer Molly, vi tänkte nog bara chilla ikväll framför tvn och kanske ta en promenad! Massor av mys, gillar den tjejen<3 Vi ska även planera vår oslagbara resa i sommar! Vi måste bara komma överens om vilket land vi ska till.. Vi är lite oense eftersom hon vill till Spanien, där jag har varit flera gånger och senast förra sommaren. Jag vill till Grekland men hon är halvgrek och har då så klart också varit där flera gånger så det blir ju tråk för henne. haha.
Min mobil pajjade idag också. Jag har en touchmobil från samsung, den har funkat jätte bra i ett år men nu har den pajjat flera gånger på sistånde så det var väl egentligen dax att köpa en ny. Men det som hönde nu var att halva skärmen är helt kolsvart så jag ser bara halva sms, halva nummer, halva menyn. Sen började den stänga av sig och ville inte fungera alls :s Den här månaden köpte jag ju Ipoden så det blir LIIIITE tight med pengar att köpa nya mobil den här månaden också.. Men en mobil måste jag ju ha så jag får väl lösa det på något sätt..
Nu ska jag hoppa in i duschen! 

Hoppas ni får en bra kväll och tar hand om er :) PUSS!

T.G.I.

Godmorgon peeps!
Jag har fått en väldigt konstig ovana, och en väldigt oväntat ovana för en sömntuta som jag. Men jag har börjat vakna klockan sju VARJE morgon! Och det är ju inte så kul när man egentligen kan sova en timme till! Kan ja fortfarande ha jetlag så att klockan är tolv för mig eller har det kanske att göra med att det blir ljust så tidigt.. Who knows! Aja nu ligger jag iaf med datorn i sängen och tittar på nyheterna. Mys. Ska snart upp och göra en dunderfrukost för jag är hungrig som fasiken. Idag har jag bara en lektion, naturkunskap med Göran... Som säkert inte alls är särskilt glad på mig.. Sen har jag körlektion. Sen vet jag inte om jag ska träna.. Man ska ju inte träna två dagar i rad men jag är suuugen! Annars tar jag en sväng till farsta med X och fikar. Ikväll kommer förmodligen Molly hit för jag är ensam hemma, mamma och pappa ska till Gotland på en lyxweekend. Annars tar jag hit Olof. Haha!
Aja ha en bra dag mina vänner! :)

VILL ÅKA SKIDOR!


Godnatt

Trött som en gnuuuu.
Har tagit en promenad med Erik, övninngskört med mamma och nu pluggat i några timmar. Första uppsatsen ev nio klar! KILL ME NOOOOOOW!
Imorgon är det skola, körlektion, träning (?) sen ska jag va med Molly.

Jobbigt.

Vi har temat Vinyl på vår skiva.
Nu med en månad kvar så tänkte jag att det börjar bli dax att tänka på vad man har på sig :)
Jag har två förslag:

50 tals kläning på middagen
sen byta till disco 80 tal till eftersläppet

Eller

köra på någon sorts 50tals"pinupp"stil, fast lite mer påklätt kanske..

5o talskläning så tänkte jag mig en prickig kläning med markerad midja, utstående kjol, halterneck med lockigt hår och markerade ögon och läppar. Klackar såklart!
Disco är ju typ färgglada leggings med boddy över, benvärmare, tygskor, skärp i midjan, hårband och högtoffs på snean, stor ringar i öronen, färgglad ögonskugga
pinuppstilen skulle väl isåfall vara nätstrumpbyxor, tajta midjeshorts (typ som höga trosor nästan) Anting någon skjortliknande midje grej eller halterneck på överkroppen till ett lockat hår med markerade ögon och läppar. Klackar såklart. Känns lite väl avklätt tror jag.. Så bekväm är jag väl inte riktigt med min kropp :P haha!

Ska se vad jag hittar för klänning, kanske borde kolla second hand? Det finns ju några inne på Bondegatan. Får ta ett varv i helgen om jag hinner och titta.


Jag skulle egentligen vilja köra på "modd" stil. Men det skulle vara så galet dyrt för en stor del av poängen med den stilen är ju "märkena". Dr martens kängor, ben sherman tröja, longsdale jackan.. Så den iden fick tyvärr slopas :(


LÖNING! :D

Godmorgon! :)
Är på bra humör idag och känner mig taggad inför att börja skolan idag efter tre och en halv vecka frånvarande!
Har precis ätit frkuost. Det fick bli fyra pannkakor, en stor leverpastejmacka (för att få i mig protein), ett glas hallon och grantäppe jucie, en stor kopp te och sen avslutades allt med ett päron. Frukosten är det viktigaste målet på dagen därför gäller dett att äta nyttigt och mycket! Vi kan ju räkna bort sirapen som jag hade till pannkakorna och låtsas att det var bär istället ;) haha. Plus att om man tränar så göt man av med mycket och då gäller det att äta både mycket och rätt.  Och tränas ska det göra idag!!! :D PEPPA  NINA!
Idag ska jag som sagt till skolan och där ska jag bland annat få tag i min syokonsulent för nu är det dags att söka UNIVERSITET! Shit vad spännande! Måste ha svar på lite frågor innan jag bestämmer mig.. Men antingen blir det

1. Linköpings universitet
2. Karolinska Institutet, Huddinge.
3. Rädda barnen, Stockholm.

Eller

1. Karolinska Institutet, Huddinge.
2. Rädda barnen, Stockholm.
3. Linköpings universitet.

Usch jag hatar att ta såna här viktiga och stora beslut. Det blev ju fel när jag valde gymnasium, vad händer om jag väljer fel nu? Har jag möjlighet att byta? Går det att få studentlägenhet i Stockholm? Hur stor är det chansen? Kan man tacka nej till sitt första hands val om man kommer in och tacka ja till sitt andra hands val? Tänk om jag söker Linköping men ändrar mig över sommaren och vill hellre stanna i Stockholm. Hur gör jag då? Massor av frågor som jag behöver ha svar på.. Och Ca 3 veckor kvar att bestämma mig. PANIIIIK!

Hoppas ni får en bra dag! KRAAAAMIZZAR (som man sa på playahead när man var tolv)

Imponerad

Promenaden med Klara var mysig. Körlektionen gick bra. Teorin mindre bra. Middagen var god. Naglarna blev fina. Dokumentet till uppsatsen i aos är fortfarande tomt. Det var vad som hänt de senaste timmarna. Nu ska jag titta på greys sen ska jag sova! Skola och sen träning med nina imorgon! PUSS

Shoppoholic



Åh jag älskar såna här tshirts, lite snyggt uttvättade!
Fatta hur snygga de blir det ett par bruna ben, jensshirts och jeansjacka med ett yvigt solblekt hår och pilotglajjor? JAG SER DET FRAMFÖR MIG! Jag kommer vara dööö snygg i sommar ;)

Humöret är på topp

Nu har jag köpt en Ipod :D
1495 spänn fattigare men det är det värt det!
Det blev den gröna som ni ser i förra inlägget med citatet "When words fail, Music speaks" För det andra var för lång och "music with meaning" var för orginellt.
Erik vägrar vakna..! Men nu ringde Klara och sa att vi ska promenera om en timme eller två så han får väl fortsätta sova. haha.
Jag tror det får bli vårjacka idag faktiskt med en rejäl halsduk! LOVE IT!
Men nu ska jag duscha sen ska jag äta korv för det har jag saknat!

världsproblem...

Jag tänkte att jag skulle beställa en Ipod från nätet istället.
Och då kunde man skriva två rader på baksidan.
På den undre ska det stå mitt för och efternamn, ifall man tappar bort den så kanske det är en snäll människa som hittar den så kan jag få tillbaka den.. Men den vet jag inte vad jag vill skriva över.
Har tre typ citat att välja mellan:
  • “When words fail, Music speaks.”
  • “Without Music, life would be an error.”
  • "Music with meaning"

Nån som vill hälpa att välja?

Du e trevlig du

Godmorgon!
Alla mina lektioner idag är inställda så jag blev hemma idag igen. Moster sov över här inatt så jag åt frukost med henne, trevligt. Nu har jag tvättat alla mina sjalar som jag köpte i Indien för hand, ååg vad jag längtar tills det blir lite varmare så att jag kan använda dem istället för min halsduk :D Ska ringa och väcka Erik, ska försöka tvinga med honom till Farsta med mig. Har nämligen bestämt mig för att köpa en Ipod! Känner att det är värt att lägga pengar på en lite bättre grej istället för en walkman mp3 som pajjar efter tre dagar i Indien så att man får lida i två veckor utan musik på 1000 timmar bussresa.. Usch så förbannad jag var! Vilken tortyr!
Hoppas ni får en bra dag och att ni njuter av det "fina" (inte lika fint som Indiens väder, men det duger *blink*) vädret!

Jag trodde inte att du betyder så mycket för mig. Men jag hade fel.

Jag börjar få panik. Så mycket att fixa och göra.

Det blev inte av att träffa Erik ikväll, pallade verkligen inte!
Imorgon är det första dagen i skolan som gäller, sen ska jag till körskolan.
Har inte kört på tre veckor nu.. Så önska mig lycka till, de lär behövas!

GODNATT

Allt går framåt med stormsteg

Usch. Imorgon ska jag tillbaka till Livet igen och det ser jag inte fram emot alls!
Skola, träning, jobb, övningsköring osv. Har massor av saker att ta tag i de närmaste veckorna som att t.ex. söka högskola och lämna in tio sidiga p100 arbetet, pyssling arbete + redovisning, samprov, naturprov, A.S. uppsats. Körkortet ska också tas inom inte allt för lång tid.

Nu steker mamma pannkakor! MUMS! Hoppas jag får grädde till  ;) OCH SIRAP!

Njuter av livet

Usch, jag har fått utslag över hela ryggen, bröstet, lår och ansikte. Det ser nästan ut som finnar. Äckligt! Mamma har hjälpt mig med att alsolsprita dom så jag hoppas de försvinner till helgen!

Nu har jag packat upp allt och satt på första tvättmaskinen. Sex and the city snart på tv, nice...

Min vän Nina fyller nitton år idag så GRATTIS till henne!


Ska träffa Erik ikväll <3

Tog nyss en promenad till Ica. Från 45 grader till 5. Det är kallt!
Saknar värmen och solen.
Nu ska det duschas ordentligt!
Sen ska jag fortsätta äta. Har ätit konstant sen jag kom hem, haha!
PUSS

JAG LEVER!

Jag är hemma!
Hemma i min älskade säng, i mitt älskade hus, i min älskade huvudstad i mitt otroligt efterlängtade och älskade LAND!

Kom hem igårkväll och då blev det en riktigt god middag som jag fick önska. Entrecote med rotfruktsgratäng och rödvinssås plus laxmacka till förrätt! Efter att ha i stortsätt bara ätit ris, nudlar, naanbröd, bananer, kex och chips i två veckor så var det heeeeeelt underbart att få sig en rejäl köttbit i magen. Lillebror hade varit och handlat rejält med godis till mig också som jag åt innan jag däckade i soffan efter att ha varit på resande fot i ett dygn (eller sexton dygn...).

Jag har så många storys att berätta att jag tror jag snart sprängs!

Men just nu känns det nästan helt surrealistiskt att vara hemma i Sverige igen, där allt är som vanligt. Ingenting har förändrats medans jag har förändrats mycket.

På återseende!

Pain

HEJ!
Nu sitter jag i Indien. Mar skit for tillfallet men det blir sakert snart battre. Det har hant sa sjukt mycket saker har att jag har ingen chans att forklara allt! Plus att jag har bara fem minuter kvar pa min tid har pa internet cafet.. Om 8 dagar kommer jag hem iaf och det ser jag fram emot. Det ar en stor kultur chock for mig har nere da det ar mycket extrem fattigdom och man far se bade det en och det andra.. Hemskt. Ett rejallt aventyr ar vad det har ar. Mycket skratt men aven tarar da det ar mycket pafrestande bade for psyke och kropp. Men nu ska jag njuta av tiden som jag har kvar och tanka positiva tankar. Ni ska fa veta ALLT nar jag kommer hem men det ar endel som jag behover smalta sjalv innan jag kan satte ord p det.
Jag saknar min familj. mitt hem, renlighet, toalatter som intte bara ar ett hal i marken, duschvatten som inte stinkar skit, slippa manniskor som drar i an och kollar som att vi vore fran en annan planet (vilket det kanns som vi ar)
Vi hors babes

Next: Indien

Allt är packa och klart. Jag är nervös... Kommer säkert släppa snart.

Men nu ska jag sova.
Vi hörs om ca två veckor!!!!
PUSSSSSSAR<3

PFFF TÖNT

Nio och en halv timme i bilen idag, seeeegt. Vi tog två kortare stopp och ett matstopp. TUR att vi har DVD i bilen.. Annars hade jag nog smält av! Iaf, nu sitter jag äntligen hemma igen. Ensam för första gången på en vecka. Skönt? Du anar inte! Ska snart äta lite middag sen ska jag ta en ordentlig dusch, sista duschen på två veckor? Sen ska jag lägga mig i min ofattbart sköna säng, sätta på en riktigt bra film och bara ligga och njuta av Ensamhet och Lyx!

JUST FAN, skulle ring Jenny för flera timmar sen ^^
Gör det nu ;)

Vi hörs!

Jag älskar att flörta

Det finns mycket söta pojkar här.. ;)

Guuuuud vilken god middag! Bästa jag ätit på länge! Vi har ju ätit ute minst en gång varje dag här och jag måste säga att maten i Åre är klockren! Humeln, Fjällgårn, Carin's, Dalhboms. Rekomenderar starkt dessa ställen.

Nu har vi tittat på melodifestivalen, och nu ska jag snart sova. Är jätte trött!
Imorgon är det bil i minst 8 timmar som gäller, tråååk.

SOVSÅGOTT!<3

Jag tror jag har blivit en tant

Jag har hittat en ny passion i livet: KORSORD!
Så jäkla kul, och bra övning! :D

as usual

Jag drömde om dig inatt,
en mardröm.

Det blev ingen sovmorgon imorse.. Åkte in till byn med mamma och syster och handlade lite gejer och åt lunch. Nu har vi packat ner allt och jag ska snart hoppa in i duschen. Ikväll ska vi ut och äta på resturang, sista kvällen i Åre!! I övermorgon reser jag till Indien, snacka om resfeber! Men det är skönt att allt är klart och står hemma och bara väntar på mig :D
Ha en bra Lördagskväll :)

K.A.O.S.

Här är det som vanligt tredje världskriget så ingen middag har det blivit än.. Så nu har jag ont i magen!
Har dock haft en väldigt härlig dag med ett mycket fint väder.
Perfekt sista skiddag! För imorgon ska jag sova, fixa lite gejer inför indien och packa för söndag morgon åker vi till stockholm igen! En riktig rysare idag va att jag tittade på min spruta (en adrenalinspruta som jag har p.g.a. min nötallergi) och såg att den hade gått ut i datum! Riktigt läskigt om jag hade åkt till Indien, där jag säkert kommer råka få i mig nötter, med en spruta som inte funkar. Ringer då min läkare direkt för att få en ny utskriven och han är LEDIG idag. Så jag fick ringa runt till typ fem läkare och två sköterskor tills jag fick en utskriven, PJUUUH!
Så jag kommer nog komma levande ur en allergichock ;).
Men nu får jag ta tag i det här...
Ha det bra! :D

saknar iaf dig..

Hej hopp!
Börjar sakna Stockholm lite nu.. Vi har beställt hempizza som skulle komma inom tjugo minuter, smaskigt! Börjar bli lite nervös inför Indien.. Har egentligen ingen koll på vad det är vi ska göra, vart vi ska vara eller någonting. Jag vet att det första vi ska göra är att åka buss till Himalaya där vi ska vandra i bergen och åka forsränning.. Det ska bli riktigt spännande och en upplevelse för livet. men läskigt? JA!
Jag ska iaf skriva typ som dagbok varje dag som jag sen ska skriva in här i bloggen så ni kommer få veta allt! :D
Nu kom pizzan, puss!

Drömde om dig inatt

Idag har jag tagit mig en slappdag. Har tagit sovmorgon och nu har jag precis ätit lunch. ska ut i backen snart, har faktiskt blivit lite brun i fejjset av all sol! nicenice.
I love it

självständig

Ännu en härlig dag i backen. Körde lite bräda efter lunchen, de va kul!
Ikväll har vi bara tagit det lite lugnt, ätit en god middag och spelat lite kort.
Stackars lillasyster har blivit kräksjuk igen. Håller tummarna för att jag ska klara mig även denna gång.. Jag klarar inte riktigt av sånt där med att spy, hur mesigt det nu än är. Men jag får helt enkelt panik!
Nu ska jag sova för att orka med morgondagen!
PUSS!

Leker livet

Hoho!
Haft en toppen dag i backen idag! Förmiddagen var helt oslagbar då underlaget var helt perfekt och solen sken. Efter lunchen så är det ju mer folk i backen, alltså mer uppkört underlag. Sen så gick solen i moln. Men det var endå riktigt skönt! Ikväll ska vi köra kvällskidåkning så vi åkte hem lite tidigare för att hinna äta och ladda om.
Är helt slut just nu..
Hoppas ni har det bra! :)

Kul att folk kommenterar :)

Fick en kommentar på mitt inlägg "åre imorgon".
"Det är väl du som ska vara stark och inte ta honom tillbaka?"

Svar: Ja, det har du helt rätt i. Jag tycker iförsej att båda bara kan hålla sig borta så är det enklare. Men om han försöker så behöver jag ju jag vara den starka och inte ta tillbaka honom. Jag hoppas iaf att jag är såpass stark..
Tack för kommentaren :)


allt är verkligen så jälva bra nu

Nu är v i framme i åre, vi har inställerat oss och ätit middag.  Nu ska vi mysa framför tvn sen blir det en tidig kväll så man orkar med en heldag i backen imorgon! Ska bli sjukt nice, speciellt nu när det är STRÅLANDE sol! :D
Guuuuud vad skönt det är att vara här, jag har lagt ifrån mig mobilen och jag känner verkligen att jag har semster nu. Helt underbart. Kunde helt enkelt inte bli bättre!

Nu- MYS!

Och snygg är han också ;)

Sitter i bilen påväg upp till Åre!
Här har jag suttit sen nio imorse... Vi ska snart stanna och äta lite. Imorgon ska vi ut i skidbacken och latja, så jävla nice!! Har inte åkt skidor på snart ett år så det här har jag längtat länge efter!
Jag har smsat hela dagen med en nya pojke som kommit in i mitt liv de senastre veckorna, han gör mig glad :) Han är inte riktigt som alla andra, och det känns så jäkla nice. Han får mig att skratta och inte tänka på massa skit, och det passar mig perfekt just nu! Gulliga du :)
Hörs!

RSS 2.0