I always do ;)

Hej alla glada.
Nu ligger jag här med magont efter att ha ätit extremt mycket middag. Blev kvar på jobbet längre än förväntat så det blev ingen yoga. De blir mycket extra klirr i kassan nästa löning! Ikväll ska vi titta på Australia och jag ska nalla på Mickes ostbågar ;)
Imorgon är det skola, övninsköra, p100 med Jenny och sen styrelsemöte. Borde köra ett pass på gymmet efter det, men vet inte om jag pallar.. Jag måste träna!

Jag är galet sugen på cocacola nu.. helt sanlöst! måste nästan gå å köpa.
Godnatt<3

haha klockrent svar

Till: Pappa
Sms: Du har både stora fötter och händer det måste betyda att du har annat som är stort också?  :P
Svar: Ja handskar och skor. jag tycker inte att du skall skicka sådana här sms till killar. Det kan låta konstigt.

Förklaring: Skulle skicka till en killkompis till mig men skickade till pappa och fick skämmas.

/Ella

inatt ska jag ta upp HELA sängen SJÄLV!! :D

Tröttare än tröttast!
Nio timmar på jobbet, en timme övningskörning, en och en halv timmes robinson. Nu: sova! Imorgon: Jobba 6 timmar, yoga (förmodligen), övningsköra, sova! Eller: Jobba sex timmar, yoga med Jenny, middag hos Jenny, Johan falk med Jenny och sen sova hos Jenny ^^ Vi får se hur tött jag e!
Ha en bra lördagskväll, och fan vad avis jag är på er som kan/orkar kroga ikväll!!!

En braaaaaa start på dagen

Hej hopp!
Nu sitter jag på jobbet med Niclas, vi har nyss ätit lite lunch.
Gårkvällen blev riktigt bra, förutom att en tjej spydde bakom oss på bion. Åtskilliga böner har gått till att jag inte blivit smittad av galnakräksjukan. Sen drog vi iaf hem till Kajsa och spelade spel, fick ett sms "kom till Metro" svar: INTE EN CHANS!, träffade Erik en stund, fick ett sms "Får jag komma till dig då?", svar: jaja, om du lovar att inte sova på mig". Men det gjorde han endå -.- Fattar inte grejen att han pront ska ligga och krama mig till döds hela natten. När jag flyttar så flyttar han efter. haha aja. Dusch frukost och sen blev det att åka hit. Idag ska jag jobba till sju, sen blir det övningsköra och sen vet jag itne.. Antingen ska jag bada pool, yachuzzi och basta hos Kajsa med ett gäng, eller titta på Robinson med Erik<3
Ha en bra dag solsltrålar! Njut av det fina vädret ;)

O.C.

Hej underbara fredag!
Nu är jag hemma från skolan och en sväng på stan. Ska vila en stund eftersom det inte blev särskilt mycket sömn inatt.. Sen ska det iaf övningsköras, duschas, middag och bio. Sen få vi se vad som händer efter bion!
Hoppas ni får en bra start på helgen! <3

du får mig att le, älskade vän!

Morotskakan blev super smaskig! Pappa tog sig en rejäl bit, sen en till.  Så jag känner att den är uppskattad :) Jag har även städat mitt rum, bäddat med nya lakan och tittat på robinson! Nu fastnade jag framför datorn som vanligt, men jag ska snart sova. Ligger just nu och funderar hur jag ska göra med min helg. Imorgon ska jag till skolan sen ska jag träna. Sen ska jag på bio med Jenny, kajsa och några fler. vi ska se snabba cash! Efter det har jag lust att gå på krogen, eftersom jag inte börjar förren 10.45 på lördag. då jobbar jag heldag till 19.00 då jag planerar att vara  som en dödfisk i soffan rwsten av kvällen. Söndag är det jobb igen mellan 09.00 och 15.00, sen ska jg på yoga 16.00.

SMS mellan mig och Erik:
K- ska vi ses och gå ut imorgon?
E- nej, jag kan inte ska till rissne. Men vi kan gå ut på lördag?
K- men neeej jag jobbar hela dagen då så jag har planerat att vara död och titta på robinson..
E- men jag kan ta självmord så kan vi vara döda tillsammans och titta på robinson? :)
K- JAA :D
Det är därför du är bäst <3

Leiljas

MUUUMS det börjar lukta riktigt gott här hemma, morotskakan är i ugnen och jag ska snart börja göra en limefrosting att ha på! Perfekt att ha till robinson ikväll ;) Nu hoppas jag bara att någon kommer hem som vill dela denna onyttighet med mig så jag slipper äta upp hela själv! haha, för det skulle jag lätt kunna göra ;)

vilket skämt

Ja vi behöver inte prata om hur det gick på körlektionen idag.. ;)  Jag funderar på att baka något smaskigt! Kanske morotskaka, de skulle inte sitta fel. Fast jag har ju varit så onyttig de senatse två veckorna så jag borde väl egentligen göra en sallad eller nått.. HAHA!

HAHAHAHA

Grundskola på Södermalm, Stockholm

Ett gäng tjejer ~13 pratar om siamesiska tvillingar.
Tjej 1: Jag har hört att de kan känna på sig när den andra är i fara.

Cred: Silke


Heartbreak hotel

Slutade tidigare idag eftersom jag är klar med allt så jag hann åka hem innan körlektionen som börjar klockan tre! Kul att köra bil i det här vädret? :( Ikväll ska rummet städas och sen ska jag gå runt här hemma och mysa i gympabyxor!
Önska mig lycka till! ;)

Aldrig sätt så mycket snö så länge i stockholm

P.S. Jag vill inte ha mer snö, det räcker nu. D.S.

Två veckor kvar

Jag undrar om du tänker på mig såsom jag tänker på dig..

Det gick  bra med Filip idag, men att dra vagnen i konstant uppförsbacke i tjugo minuter i snöstorm e än av de värsta saker jag någonsin gjort, eller nej det värsta kanske det inte va men jobbigt som f^n var det! Nu har jag huvudvärk igen eftersom jag inte tagit alvedon på ett tag, om det inte har gått över fören på måndag så ringer jag nog min doktor.. Imorgon iaf är det skola, träning, övningsköra, städa rum, robison och sen sova som gäller!
Dröm söta drömmar :)

Inte min dag idag

Ödets ironi -.- SNÖSTORM! WTF!
Det blir ingen park idag inte, kul att dra vagnen mellan svedmyra och tallis i det här vädret!
JAG VILL HA SOMMAR!

BOOOM BOOM..

.. så känns det i huvudet just nu.

Nu har jag duschat och tagit alvedon, men det hjälpte inte alls. Fan. Jag måste piggna till snart om jag ska klara av att gå till jobbet! Ska försöka få i mig något att äta också, för det har jag inte gjort än. Snart är det helg och det ser jag framemot. Fast jag jobbar iförsej hela helgen så det blir ingen direkt partyhelg men lite ska jag nog kunna gå ut! ;)

med en hand

Fjärde dagen med huvudvärk, och nu är det värre igen! Så jag blev hemma från skolan men jag måste jobba för det är för sent att sjukskriva mig.. hörs

Veckorna går så snabbt

Intervjun gick bra och efter det mötte jag upp pappsen på söder och övningskörde, var hemma till halv nio då jag åt middag. Sen dess har jag duschat och tittat på tv som en död fisk.
Imorgon är det först skola från halv nio sen ska jag passa Filip, ska sätta på mig rejält med kläder för jag har lovat honom att gå till parken! Ska ha honom till nio, så det blir en lång dag imorgon. Därför är det dax att sova nu! Pusspuss

HAHA

HAHA jag har hittat min nya favorit hemsida!
Felsms.com

Jag gråter av skratt!

p100

Hur svårt kan det vara att skriva en tio sidor lång analys om Aga i Indien.
SKIT SVÅRT!
Det här kommer ta lååååång tid för oss!

Tisdag

Godmorgon!
Mår mycket bättre idag men har fortfarande lite ont i huvudet. Idag ska jag och Jenny jobba med projektarbetet sen ska vi intervjua en kille om AGA. Efter det ska jag tjata och tjata om att få övningsköra för det behöver jag verkligen göra! Hoppas ni får en bra dag <3

Imorgon borde de ringa

Jag hatar mitt nya mobilannätverk som jag fick idag, sjukt jävla seeeeeeegt! Ska lämna tillbaka det imorgon.

Nu ligger jag i sängen, har inte gjort något ikväll för min huvudvärk har gått över till migrän så jag mår helt enkelt skit. Måste till skolan imorgon så nu ska detta sovas bort! Hoppas det funkar.

Sovgott människor :)

25-1-2010

Måndag igen. Imorse tog jag lite sovmorgon för jag hade fortfarande världens huvudvärk, tog två alvedon och somnade om. Gick upp till min andra och sista lektion och nu har jag suttit och jobbat med projektarbetet en stund. Ska snart åka till körskolan, ska bli spännande för idag ska jag köra i stan :O Se upp! haha.
Känner verkligen för att träna idag, ska försöka hinna det!
Vi hörs (:

"Vi" är bara en gammal vana som jag lika gärna kan släppa

Usch min huvudvärk blir bara värre och värre. Nu är det som en bomb som är nära att explodera! Galet jobbigt. Har ingen alvedon eller något med mig heller och det är ju 1 rimme och 40 minuter kvar tils jag kommer till centralen så jag ska försöka sova för då känner man ju inte smärtan:)

Jag har huvudvärk

Jag gillar verkligen mitt mobila bredband som fungerar hur bra som helst här ute i skogarna!
Nu sitter jag iaf på bussen, har suttit här i fyra timmar och nu är det bara två timmar kvar. Ska bli skönt att komma hem, men jag hade gärnat stannat några dagar till. Idag har det bara slappats framför tv:n och sen hamburgare till lunch.
Ser inte fram emot nästa vecka men den är inte så hysterisk som den brukar vara!

V.4

Månadag
08.50- 12.20 Skola
12.20-14.30 jobba med p100 med Jenny
15.00-16.00 körlektion
Sen ska jag bara städa rummet och göra läxa

Tisdag
09.00-16.30 (!!) skola
17.00-18.30 Fika och intervju av Filip med Jenny
18.30---> D.Ö.D.

Onsdag
08.35-14.00 skola
15.30-21.00 Jobba

Torsdag
09.45-14.30 Skola
15.00-16.00 Körkletion
16.00---> Tvätta kläder och städa rum

Fredag

09.50-11.00 Skola
12.00 Träna

Lördag
10.00-18.00 Jobba

Söndag

09.30-16.00 Jobba
16.00 - 17.00Yoga

Jag vill inte ens träffa dig längre

Hej Hej!
Idag är det dags för hemfärd, med inte förren 16.45. Är hemma ca 23 ikväll!
Igår på spat var riktigt nice, och min massage var grymt skön men det känns ju lite konstigt när man ligger där nästan näck och en fritt främmande människa tar på en, nästan överallt! Men det var galet skönt iaf. Efter det blev det riktigt god middag, efterätt och sen spelade vi kort. Tråkigt avslut på kvällen då lilla Johanna började kräkas! Stackars sötnos! Men men idag verkar hon må bra iaf hon springer runt här och busar.
Idag ska det nog bara slappas tror jag.
vi hörs säkert när jag sitter på bussen :)
Puss

Tidsfördriv

Jag tror att jag kanske gillar dig.. Inte för att det spelar någon roll.

Om en halvtimme ska vi dra oss till spat, jag längtar så grymt mycket efter min helkroppsmassge!
Vaknade med 16 stycken sms imorse , från 13 olika person. Jag har semester!!
haha. Köpte en söt mussepigg tröja igår den är jätte mysig ska ha på mig den när jag går till spat :) om någon undrar xD Fredde är seg i duschen också jag kommer inte in för att borsta mina små gaddar.. Ganska irriterande!
Ska läsa lite i körkortsboken, ska försöka läsa ett kapitel om dagen så jag går det här nog ganska snabbt!


ont i magen

Godnatt bloggen!
Haft en mysig och ontyttig kväll med tacos, öl, julmust(??), ostbågar och choklad!
Det har spelats kort och wallstreet.
Imorgon är det spa som gäller! GREAT!

Myspys

Haft en mysig dag i Kalmar med Johanna och Jessica. Nu har vi ätit varsin semla, jag ska sätte mig pch plugga lite nu hade jag tänkt.. Ikväll blir det tacos, uppvärmning inför imorgon och sen tror jag det lutar åt att hyra en film!
Hoppas ni har det bra, vi hörs!

Trivs som fisken i vattnet

Jag dog inte av tristess på bussen, tur det!
Nu är jag här nere iaf och sitter nu på "mitt" rum och ska snart sova. Har fikat lite.
Ölandslugnet har redan börjat skölja över mig, jag kommer nog vara en ny människa när jag kommer hem igen.

Den här veckan har verkligen varit oslagbar, förra veckan tvärtom.
Den här veckan så har jag verkligen känr hur bra allt går nu, och att allt slit och släp verkligen ger resultat! MVGna bara strömmar in, körskolan går helt utan problem, pengar på kontot, mår fysiskt bra och jag känner mig välmående. Hoppas det kan vara såhär föralltid!

Nu ska jag sova och drömma något fint ^^

Bra dag

Hej hej hallå!
Nu sitter jag på bussen påväg till Öland, jag har ingen bredvid mig så det är jätte skönt! Börjar dock redan bli rastlös så det gäller väl att somna snart.. Jag och Nina körde hååårt på gymmet imorse sen åt jag en hälsolunch som va jätte god! Körlektionen gick löjligt bra och jag fick massa fin komentarer som "Det är sällan det går så här bra för elever" och "det där var ju så galant gjort att jag får tårar i ögonen" sen sa han även "börjar du bli klar med teorin, för det här kommer nog bli snabbare än vi trodde" OMG!! Jag har inte ens börjat med teorin! Nu har jag med mig böckerna så det är dax att börja plugga nu.
Vi hörs<3

Typiskt mig

Nu är det dax för lilla jag att sova.
Imorgon så ska jag och Nina träna klockan tio, sen ska jag på körlektion, sen blir det sex timmar med buss till Öland!

OMG JAG HAR GLÖMT PACKA! haha :P Hoppsan.
Det kom jag på nu.
Aja de löser sig!

Godnatt iaf kära läsare!

Jag ville bara ägna en liten tanke

Som ni vet så har min vän Klara fått barn, den 15 januari kom underverket.
Klara och jag har känt varandra i några år och jag räknar henne till en av mina närmre vänner.

När jag sitter på tunnelbanan och lyssnar musik så går mina tankar ofta iväg till henne.
Hur annolunda hennes liv är än vad de flesta andra ungdomars i vår ålder är.
När jag går runt och klagar på mina vanliga "tonårs" problem som svåra läxor, killar som skickar konstiga sms eller mitt nagellack som blev öjämt så går hon och tänker helt andra tankar som i vanliga fall inte kommer förren många år framåt i tiden. Jag tänker ofta på hur starka hon och Max är, som klarar det här så galant. Jag har många gånger fått negativa komentarer av vänner och bekanta när de fått höra att jag har en vän i min ålder som går igenom en graviditet. Och jag har alltid svarat med "att om det är någon som jag känner som är redo för barn, så är det dom". För det är verkligen så, om det är någon av alla mina vänner och bekanta som jag skulle kunna tänka mig är redo för att bli toppen föräldrar så är det dom, ingen tvekan! Jag vet att de kommer klara allt galant. Hur gamla de än är.
Och jag vill bara med det här inlägget visa att jag tycker att de gör verkligen något så underbart, på ett så bra sätt. Lillstumpan kommer växa upp till ett glatt väluppfostrat barn men riktigt bra föräldrar som alltid står bakom henne! Och en tant Carro som hon gärna får komma och leka med ibland när hon är gammal nog för det ;)

Men jag vill önska er lycka till! Och välkommen till världen sötnos!!

Man kan iaf få tänka tanken ibland

Hm. Jag har saknat något det senaste veckorna. Men jag har inte kunnat sätta ordet på vad det är jag saknar. Men jag tror jag kom på det idag. Kan det pirra i magen av tanken på en person, som man egentligen inte känner särskilt väl och inte träffat på flera månader? Saknaden jag har känt har nog varit efter en pojkvän trot eller ej.. Jag vill inte ha en pojkvän, verkligen inte. Men ibland kan det vara mysigt att bara ha någon att endast kramas med, en person som man kan ringa närsomhelst på dygnet, en person att bara få skämma bort och göra lycklig. Men jag är inte redo för ett förhållande, eller jag är helt enkelt inte redo att släppa in någon och lita på en person till hundra procent. Men under de senaste dagarna så har tankarna krypit iväg till en speciell person som fångade min uppmärksamhet i somras. Det vi hade varade inte alls särskilt länge och det var inget direkt speciellt heller. Men han var och är fortfarande den första killen sen Björn som jag hade kunnat tänka mig att släppa in ett steg längre. Jag vet egentligen inte vad det är för speciellt med dig som gjorde att du fick min uppmärksamhet, med den fanns nog något där. Jag tror det. Men det är sen länge borta och kommer förmodligen aldrig tillbaka.

Klagar

Nu har jag varit lat, alldeles för lat.
Jag har inte städat mitt rum.
Jag har inte packat väskan.
Jag har inte duschat.
Men jag har faktiskt övningskört.
Och det gick bra..
Nu mår jag illa. Som alltid...
Åh vad jag känner mig less just nu!

what to do.. what to do...

Nu borde jag verkligen städa rummet om jag ska hinna det...

J

Hej på er!
Nu har jag varit hemma i ungefär två timmar efter en heldag i skolan. Har städat badrummet, laddat in massa nya musik i mobilen och fixat mina naglar. Snart är det middag efter det ska jag ta itu med mitt rum!
Ska även övningsköra med mamsen i nya bilen. Jag gillar't!
På återseende

Den här gången menar jag allvar

Körlektionen idag gick sjukt jäkla bra! Jag fick masssor av beröm och han kunde pricka av två punkter till! Nu sover filip sen en timme tillbaka, jag har nu städat eftersom vi har täckt hela huset med lego! Om en timme ungefär får jag gå hem, ska bli skönt. Kommer somna direkt! Nina messa nyss och frågade om vi skulle träna klockan sju imorgon bitti, GALEN MÄNNISKA!
Fick schemat för Indien idag, helt sanslöst! Ska berätta för er så fort jag har tid. Det är gaaaaaaalet.

Imorgon är det långdag i skolan. Sen ska jag övningsköra, städa och packa. Måste även fixa mina naglar.

PUSS

SMASKIGt

Nu har jag bara lallat runt de senste tre timmarna som jag har varit här, vilken pluggis va? Jag har druckit tre koppar kaffe och börjar nu känna mig lite lagom hispig. ÅÅH vad jag är trött på att jag bara inte kan koncentrera mig och göra det jag ska.  Nu ska jag tjata på Jenny att gå och äta lunch, för jag är uttråkad och då brukar jag äta. Och jag börjar faktiskt bli hungirg..

Update: Nu har jag övertalat Jenny att gå till burger king med mig, det var enklare än vad jag trodde att det skulle vara ;)

Terminsschema

Här har jag gjort en liten översikt av lite större grejer som händer den här terminen (alltså inte t.ex. träning och körlektioner), jag kommer fylla på den under halvårets gång. Det är mest för min skull för att jag ska ha lite koll, men ni kanske också vill ha koll på vad jag har för mig ;)

Vecka 3
Öland torsdag-söndag

Vecka 4
Jobba hela helgen (10-18 och 9-16)

Vecka 5
Stylrelsemöte
Björn fyller 20 år

Vecka 6
Twinrixspruta
Jobba f.s 9.30-14.30
Årsmöte Skuff

Vecka 7
Praktik hela veckan
Inlämning p100 arbete (analys på tio sidor) för respons
Jobba hela helgen i f.s.

Vecka 8
Elinore fyller 19 år
Åker till ÅRE på söndagen

Vecka 9
Åre hela veckan
Olof fyller 19 år

Vecka 10
INDIEN

Vecka 11
INDIEN
Kajsa fyller 20 år

Vecka 12
Kommer hem från Indien
Nina fyller 19 år

Vecka 13
AoS uppgiften ska lämnas in
Påsklovet sätter igång

Vecka 14
Påsklov hela veckan, Öland??

Vecka 15
Fredde fyller 28
Jobba f.s.

Vecka 16
Moster fyller 51
Jobba f.s.

Vecka 17
Praktik hela veckan
Jessica fyller 27 år
Cissi fyller 38 år
Min klassskiva!!

Vecka 18
Praktik hela veckan
Sofia 16 år

Vecka 19
Erik 19 år

Vecka 20
Jenny 19 år

Vecka 21
Anna 20 år

Vecka 22

STUDENTEN
Johan 13 år


11 veckor kvar på hela gymnasiet, helt sanslöst lite! SNART ÄR DET SLUT!

Ändå bra humör :)

Shit. Jag är löjligt trött! Somnade ändå klockan elva, alltså har jag sovit 7 ½ timme inatt. Det är nog rekord av sömn på en skolvecka. haha. Men nu är det bara seeegt här i skolan.  Jag har ju koncentrationssvårigheter, så just nu kan jag bara inte koncentrera mig. Jag som egentligen har en hel uppgift att göra. Jag har iförsej två veckor på mig att gör den men det är alltid skönt att göra klart uppgifter i tid så man slipper stressa i sista sekunden.. Jag och Filip ska till parken idag, han ringde imorse och sa att han ville det och att jag skulle ta med mig äpple till honom. Haha sötnos! Han är vettig för att vara två ;)

Nu ska jag hämta kaffe så blir jag snart pigg som en mört ;)

Livsenergin är påväg tillbaka!

Gick bra att övningsköra! Köpte semlor påvägen hem så nu har vi även fikat.
Imorgon är det skolan mellan halv nio och halv två, två har jag körlektion och halv fyra ska jag hämta filip på dagis. Ska  ha honom till tio på kvällen så det blir en lång dag imorgon, men de ska bli mysigt att träffa min sötnos igen!
Sov så gott <3

Ett ton lättare

ÄNTLIGEN KLAR!!!
Gud vad skönt, har fan gått och skrivit på den i typ tio dagar. Det här var det svåratse jag någonsin gjort i hela min skolgång. Nu känns det som att ett ton har lättat från mina axlar och jag kan äntligen andas ut! Underbart! Nu ska det tvättas lite sen blir det övningskörning med pappsen.  puss

-

....två alvedon, tre koppar kaffe och en sida senare.

Det går inte bra. Det blir inte bra. Jag får inte fram någon bra diskussion i texten, och det behöver jag. Jag är klar med allt annat förutom sista diskussion och slutsats delen. Google har även svikit mig med information! Jag har inte hittat någon bra källa än så läge...


Som om jag kommer plugga

As onödig dag i skolan som vanligt, kommer til sam lektionen och får då veta att vi har eget arbete för de som inte e  klara med hemtentan. Jag hade inte mitt arbete med mig så jag och Jenny lallade runt i två timmar innan lunchen öppnade. Efter lunchen gick vi på Religion, trååååk. Hos optikern gick det skit dåligt, får inga nya glasögon än :( Men nya linser som man kan ha på dygnet runt i en månad har jag iaf fått :) Det uppskattas! Nu ska det pluggas för innan 00.00 ska hemtentan vara inne!!! STRESS

Glad för dig

Nu börjar en nya vecka och den vill jag gärna inleda med en rejäl dos av sömn, men det är de redan försent för.. ska upp om 6 ½ timme. Men aja. Haft en riktigt mysig kväll med la familia, syrran som flyttat plus pojkvän joinade oss. Nice nice. God middag, två efterätter sen Johan falk. Imorgon skola, optiker, möte, plugga snabbare än någonsin, övningsköra. Vilken rivstart på veckan!
Jag e inte alls trött, känner mig galet pigg trots sömnbrist och händelserik dag.
PUSS PÅ STJÄRTEN

En ny människa!

Nu är Klara, Max och stumpan hemma från BB. Jag längtar verkligen tills jag får höra hur allt har gått och hur underbart söt hon är!

Första dagen på jobbet gick jätte bra, det var faktiskt ganska kul! Niclas försökte lära mig alla saker utantill men de kommer nog ta några gånger innan jag får kläm på det! Tränade efter jobbet, gymma och yoga. Yoga var faktiskt inte alls så tråkigt som jag trodde att det skulle vara.. Känner mig som en nya människa efter! Köpte även lite nytt te. Ett grönt te som hette Malgad, och två svarta som hette choklad o mint(Kände för att testa något nytt) och ett vanligt frukt te som hette sommarglädje!
Nu ska jag hjälpa pappa med maten och sen plugga! Om jag nu pallar.. Vill gärna se johan falk på TV!
Puss

Bra kväll, mysig helg!

Var hemma och tittade på robison sen gick jag hem till Jimmy och tina med Robin, vi har spelat buzz hela kvällen och andra tvspel, nice! Nu ska jag sova, ska upp om 5 timmar! pussilipuss

vecka 3

Nästa vecka

Söndag:
09.30 - 14.30 Jobba
16.00-17.00 Träna
17.00 ---> Middag, hemtenta, städa.

Månadag
08.50-12.20 Skola
13.00- 14.00 Optikern
15.30 - 16.30 Möte med nya chef
17.00 - 20.00 Middag + skriva klart och lämna in hemtentan
20.30 - Övningsköra med pappa

Tisdag:

08.30-11.30 Pysslingen
12.00- 13.15 Projektarbete
14.00-15.00 Körlektion
15.30 - 22.00 Jobba

Onsdag:

8.35-14.00 Skola
14,00-17.00 Projektarbete
19.30 - 20.30 övningsköra med pappa
Packa väskan

Torsdag
11.00-13.00 Träna med Nina
13.30 - 14.30 Körlektion
16.00- 22.00 Buss till Öland

Fredag

- Umgås!

Lördag
spa med jessica och cissi
Helkroppsmassage med aromterapi!
Middag och spelkväll!

söndag

Bussen hem mellan 16.45 och 22.45


En riktigt nice vecka med inte allt för mycket att göra! Ser framemot att komma till Öland och andas ut :)
Nu: Huvudvärk Snart: Middag
PUSS

Shoppoholic

Usch vad jag känner mig dålig. Det blev varken någon städning eller pluggning. Övningskörde lite och körde mig och Erik till farsta där vi gick runt och lallade i några timmar! Handlade lite hårgrejer, ett linne och bytte mina hörlurar som var pajj. Åt även på donken för andra gången den här veckan.. Inte bra! Men det är omöjligt att motstå en el nacho!! Jag har nog bestämt mig för att vara hemma ikväll igen. Pallar iaf inte gå på krogen och jag har inte hört något om någon hemmafest än.. Men de e bra, då blir det en vit helg iaf!

Segis

Hej Lördag!
Jag hade en riktigt skön kväll igår, mys och snask framför tv:n med endel av min familj!
Idag tog jag mig upp vid halv elva eftersom jag och Nina skulle på yoga men hin messade och sa att hon hade mensvärk så det gick inte! Tråkigt :( vi får testa det nästa vecka istället!
Idag ska det pluggas och städas.. Rummet och badrummet och ska storstädas och hallen damsugas. Sen ska den där jäklahemtentan skrivas också... JAG PALLAR INTE! Kan inte bestämma mig för vad jag ska göra ikväll.. Ska jobba imorgon på mitt nya jobb 09.30-14.30 så det känns som att jag borde skippa krogen.. Känner egentlgen för att bara vara hemma en kväll till men det känns väl kanske lite väl osocialt... Aja vi får se! Vi hörs :)

Så vackert!

ÄLSKADE KLARA OCH MAX FICK EN DOTTER DEN 15 JANUARI 18.27!
3665 gram och 51 cm lång, en perfekt bebis!
Jag önskar er all lycka i framtiden <3

MVG

Hej alla underbara! Och ni andra ;)
Har haft en  bra dag, fick veta att betyg i två ämnen och jag är super nöjd;)
Studiebesöket var väldigt tråkigt men men... Nu har jag och Nina iaf tränat.
Har tagit en riktigt lång skön dusch och nu sitter jag i soffan där kvällen ska spenderas med mamma och lillebror. Vi ska titta på lets dance och äta massa gott!
Ha en på fredagskväll!

Du gör mig gladare än någon annan<3

Har tagit en riktigt mysig promenad med Erik! Pratade om allt och inget. Har saknat det de senaste veckorna!
Imorgon är det kolsa och naturredovisning som gäller, möte med mentor, efter det studiebesök på riksdan, träna med Nina. Sen ska jag ha en hemma kväll. Det behövs verkligen! Nu ska jag sova, sov gott (:

AAAAAANKAAAAA

Shit, stressade jävla liv. Jag har sprungit runt som en förvirrad anka större delen av dagen utan att ha koll på någonting.

Sprang in på hm och gina en snabbis mellan skolan och körskolan. Köpte en kofta, en kläning, ett linne och en kavaj för 200 spänn. Snacka om klipp!! Jag är så förvirrad nu att jag till och med glömde vad jag hette när jag stod i kassan och skulle skriva under kvittot. Körskolan gick piss dåligt efter som jag både kom försent p.g.a. jävla SL(!!!!!!!!!) och sen blev vi stående i vartenda rödljus. Gråtfärdig kommer jag hem till ett helt nedstökat hem av lillasyster då hon varit hemma hela dagen. Så det var bara att städa upp hennes skit sen laga mat. Nu har jag gjort klart min redovisning om genteknik och ska nu sätta igång med den djävulska hemtentan i sam. Jag behöver min Erik så jag ringde honom nyss så han kommer hit om en stund, älskade vän <3 Har knappt hunnit träffa honom på en vecka för jag haft så mycket att göra. Nu måste jag sätta igång med skiten! ha de bra.


(förlåt för svordomarna och de fula orden i detta inlägg)

Försöker hålla ut till helgen..

Hallå!
Nu sitter jag i skolan och tråkar. Jag hatar att vi har två timmars lunch. Fy fan så lång tråkigt...
Aja, det blir ingen träning idag för tydligen så slutar inte vi förren halv tre. Så mvi tränar imorgon istället!
Jag är jätte hungrig och på sunkigt hurmör för det var soppa till lunch idag, och vem blir mätt på soppa? Inte jag iaf.. Vill inte gå och käka på donken eller eftersom jag gjorde det igår och jag är verkligen inte sugen på en korv från seven. Fick ett sms nu från hm att det är slutrea i deras butiker med massa saker för 50 spänn, kanske borde ta en tur förbi h&m påvägen hem? Tihi ^^
Sjukt trött är jag också... ÅÅH VAD JAG KLAGAR. Nej nu rokar jag inte mer.
Hejdå!

Nödvändigt som fan

Trött. Trött. Trött.
Fy fan för tidiga mornar!

ofattbart

Haha okej, jag är inget trött så det blev inge sova för mig än. När jag låg här och åt mina mackor så kom jag på att jag äter nog ganska mycket. För att vara en så liten tjej som jag ;) Det ar blivit ännu mer sen jag började träna..
Det här åt jag idag:
Frukost (10.00)- Sex stycken smörgåsar, en tallrik yougurt med musli, en stor kopp te.
(11.30) En banan
Lunch (12.30)- En couscous och kycklingsallad med bröd
Lunch nr 2 (14.30): Två el nacho från donken
(16.00) Drickyougurt och en banan
Middag (18.30): Två portioner pasta med köttgryta + sallad
(20.00) ett päron
(22.30) En stor kopp te med tre stycken matiga mackor (Pharmaskinka, salami, , mozarellaost, sallad)

Kan ni tänka er att jag är UNDERVIKTIG? haha, galet. Men jag äter iaf inte särskilt mycket onyttigt, förutom donken idag.. Mycket frukt och grönsaker!

Nu måste jag sova annars blir jag galet trött imorgon.. PUSS!

Det går uppåt

Godnatt!
Nu har jag pluggat massor. Tagit en promenad med en riktigt söt person och övningskört med pappsen. Nu har jag gjort mig en kopp te och gjort några smörgåsar sen ska jag sova. Imorgon är det skola mellan 09.40-12.00 som gäller sen ska jag träna med Nina. De blir nog gymma för vi ska på pass i helgen! Efter det är det körlektion som gäller, nu ska vi ut på lite större vägar och köra lite snabbare! :) Efter det är det min tur att laga middag, sen blir det plugg hela kvällen... Inte kul men nödvändigt.. Sov så gott <3

kunde inte bli bättre

Hemma igen.
Är väldigt lycklig nu eftersom jag precis fick veta att jag fått MVG i svenska B. UNDERBART! Jag behövde höra att allt detta plugg ger resultat, och det gör det! TOPPEN!
Tog en liten snabbis på stan med Nina, och jag köpte ett nagellack och läppglans. Kom på att jag inte har något läppglans, tror inte jag någonsin använt det.. haha.
Nu ska jag sätta mig och plugga för jag är ensam hemma och då är det tyst vilket det annars aldrig är.
Seeeeeeeeeee you later

Öland, here I come !

Juste!
Nästa torsdag åker jag till Öland! Det ska bli jätte skönt. Fick nämligen ett presentkort på ett spa i färjestan i födelsedagspresent så nu har jag bokat in en helkroppsmassage, ska bli underbart. Sen blir det en helkväll med spel och god middag.
Ser fram emot det :)

PUSS

Godmorgon!
Sovit som en stock inatt, underbart! Snart ska jag iväg och ta sprutan.. Hatar ta sprutor, men vafan det finns värre saker i vår värld så de e bara att bita ihop. Ska inte träna idag föär jag vaknade med ont i halsen imorse och har fortfarande grym träningsvärk efter i måndags..  Så nu har juag ännu mer tid på mig att plugga (Y) Eller inte..
Hoppas ni får en toppen bra dag!:)

Håller modet uppe

Nu har jag värmt min havrekudde eller vad det nu heter. Så nu är det varmt och skönt i mitt täcke. Perfekt!
Bion var sjukt bra, den var riktigt coolt gjord. Bra stroy och det hände saker hela tiden. Toppen!
Övningskörde med mamma efter och det gick också toppen bra!
Nu ska jag ligga här i sängen tills jag somnar. Ingen dator, ingen tv och ingen musik. För nu ska det banne mig sovas.
Imorgon blir det vaccin, en lektion, gymma med nina, plugga natur, middag, plugga sam och sen övningsköra!
Sov så gott sötnosar!

Tröttare än tröttast

Hoho.
Jenny gick vid tolv, då satte jag igång och "pluggade" jag kom ingen vart alls för jag fattar ändå ingenting. Är det någon i min klass som läser min blogg som har några antecknningar från sam lektionerna? Vid halv fyra somnade jag sittandes vid matbordet så då fick jag ge upp och gå och ta en dusch för att vakna till, de gäller att inte somna!!
Ska snart äta middag sen bär det av till bio, AVATAR!! Spännande :)
Ikväll ska det sovas, imorgon har jag sovmorgon. Ska vaccinera mig inför indien klockan tolv sen börjar lektionen halv två. Sen ska jag plugga, för nu ska den där skiten bli kvar!

Låg

YES fyra timmars sömn, woho! Eller inte. Är helt död, e fan tröttare än vad jag var igår.
Jag hann hela vägen till blåsut imorse innan jag kom på att jag hade glömt datorn, på väg tillbaka hem så smsar Jenny och säger att pysslingen är inställd för att värmen i lokalerna var pajj. Så hon är nu här hemma hos mig och vi ska jobba med vårt p100 arbete. Vid elva har vi bestämt att vara klara. Då ska vi äta lunch sen ska jag fortsätta att plugga samhällskunskapen.. Även fats jag inte har några anteckningar.
Ha en bra dag!

En kväll av känslor är okej



inga ord
inga meningar
ingen musik
inga bilder
ingenting kan spegla min förvirring.
Visa eller gömma?
Gråta eller skratta?
Förneka eller acceptera?
Försöka eller ge upp?
Förlåta eller hämnas?
Ge upp eller kämpa?
-Älska eller Hata

Förlåt

Han ringde igår sent på kvällen:
-Jag måste få säga hejdå till dig
-Nej, gör inte det.
-Jo, jag kan inte åka om jag inte får säga hejdå till dig. Jag behöver att du tror på mig. Kan jag komma?
-Nej. Åk bara, och hör inte av sig när du kommer hem. Vi kan inte hålla på såhär föralltid.
-Tänk om jag vill göra det föralltid då?
*lång tystnad*
-Det funkar inte så.


Jag tror jag kom på varför jag inte kunde sova igår. Du skrämmer mig som fan. Vad förväntar du dig av mig? Att jag ska finnas kvar efter vad du än gör? Jag har sagt att jag tänker inte träffa dig så länge du "träffar" någon annan "regelbundet", för jag vill inte vara anleningen till att hon blir sårad. Hur mycket du än berättar om din ångest dagen efter att du varit med henne och att du var aspackad så bryr jag mig inte. Jag känner dig, jag vet vad du är för kille. Jag vet hur sårad man kan bli av dig och jag tänker inte göra det mot en annan tjej. Även fast att du gör det ändå genom att flörta och messa med hennes kompis. Jag har sagt åt dig, att så länge du beter dig så mot mig eller någon annan så vill inte jag ha något med dig att göra. För att jag tycker att du är en elak människa. Du får mitt hjärta att göra kullerbyttor och isa till som att det vore minusgrader. Du får mig att ännu mer stänga in mina allt för många känslor för att aldrig mer visa dom. Om jag bara hade kunnat gråta, så hade jag gråtit för dig nu. Som en sista tår som jag skänker dig. För nu måste det här fan få ett slut.


Something's wrong from the hilltop
I know you can see
I look strong
All together
Though inside I'm weak

Still I bleed
Still I wait to heal the wound from my crime
What I need are more bandages
They've torn over time

You're shelter from the rain
Turn around, walk away

Go now and don't look back
My life's come off it's tracks
And you should be
Free of me

I can be who you wanted somewhere down the road
When I'm whole, when the rains are done, when I've reaped all I've sown
But here and now, on my hands and knees I crawl through the mire
And your bed is so soft and warm, I'm weary and tired

You're shelter from the rain
Turn around, walk away

Go now and don't look back
My life's come off it's tracks
And you should be free of me

Leave me alone
I'll find another home
I'm on my knees crying out please



Otur

Inte min dag idag!!! När jag gjort klart hela min power point på 15 sidor med text, bilder, animeringar ljud osv. så dör datorn utan anledning och jag får göra om hela skiten!! FY FAN. Skadeglädje för er som tycker illa om mig där ute ;) Men nu har jag gjort om den iaf och hade nu tänkt börja med hemtentan, men då hittar jag inte min anteckningsbok någonstans och jag letade i skolan efter den tidigare idag så det var ju inget kul... Det fanns ganska mycket användbart material i den! Men jag får väl försöka söka upp allt det på internet eller i samhällskunskapsboken. Hoppa av gymnasiet?

Borta

Vilken dag!
Somnade vid fyra inatt och gick upp halv sju. Åkte till skolan och gjorde lite grejer, åt lunch.
Åkte och körde världens gympass med Nina, jag kommer ha träningsvärk imorgon!!
Sen åkte jag till min körlektion, fick mycket beröm :)
Och nu kom jag äntligen hem. Måste sitta vid datorn för annars kommer jag somna.
Men några timmar till måste jag hålla ut.
Fattar inte varför jag inte kan sova.. Det är ju inte så att jag sover hela dagarna, för då är det ju inte konstigt att man kan sova på natten. Utan jag lever ju ett aktivt liv.. Men men, man somnar ju iaf någon gång så man får väl uppskatta de timmar man får.
Ikväll har jag en dejt med hemtenta i samhällskunskap. Ap tråkigt men de måste göras! Imorgon har jag heldag i skolan, 08.30-16.00
Efter det ska jag se Avatar (ÄNTLIGEN!!) med Johanna och Maria. :)
Nu e det middag som gäller!
Hörs!

Jag tror att jag har glömt hur man gråter


"Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg"









Biomode

Nu har ja ätit middag, smaskigt..
Jag vill gå på bio! Det är massa filmer jag vill se den här månaden:
  • Avatar i 3D Den måste man ju bara se
  • Snabba cash Jag har läst boken och jag älskade den därför vill jag se filmen
  • Upp i 3D Den har fått så jäkla bra resencioner och jag älskar barnfilmer!
  • Har du hört ryktet om morgans? Älskar Sarah Jessica Parker och Hugh Grant, den e säkert som en vanlig amerikansk dramakomedi, men en feelgood film!!

SMS

Usch fy fan vad jag är seeeeeeg
Har inte lyft mitt arsle från soffan sen jag satte mig här för 3 timmar sen.
Nu ska jag ta mig upp och hjälpa mamma med middagen för jag är hungrig som fan.
nu är äntligen min årsresume klar iaf!
Enjoy ;)
Tråkigt bara att jag inte har så många bilder, iår ska jag bli bättre på att ta kort!
Jag har ju min nya fina kamera ju :)
Som e blå!
Aja vi höres

Årsresumé

Januari

  • Började året på Åland tillsammans med Johanna på nyår.
  • Direkt när jag kom hem åkte jag vidare till Öland och bodde hos Nicke och Cissi med barn, mycket spel och lek!
  • Träffade nyfödda lilla sysslingen Johanna som jag sedan spenderade hela min sommar med! Vilken sötnos.
  • Fick galet söta mail nästan dagligen av min dåtida pojkvän Björn som befann sig i Thailand med sin familj.
  • Saknade honom grymt mycket.
  • Den tionde kom han äntligen hem.
  • Var inne i en dålig fysisk period och sprang fram och tillbaka till läkaren hela tiden.
  • Ny period som konfirnationsledare inleddes än en gång för hemavangruppen!
  • De blev endel fester, umgick mycket med Björn, Elli och Lisa. Även endel med Björns kompisar. Och Olof o co såklart!


Februari

  • Jag och Björn bodde i min kusins lägenhet och var kattvakter i 5 dagar. Det var toppen!
  • Björn fyllde nitton och vi åt middag med hans släkt, han fick parfym och en hemlis i present ;)
  • "

Än en gång lägger jag mig ner, lutar huvudet mot kudden och blundar.

Förut hade jag öppnat ögonen igen, rädslan för mörket är för stark.

Nu fortsätter jag blunda när jag känner två armar runt min midja

som sakta kramar om mig och drar mig närmare.

Nu ligger jag på den lyckligaste platsen på jorden, i din famn."

  • Jag var kär och lycklig som ni kanske förstår.
  • Jag och björn firade fyra år den 10 februari.
  • alla hjärtans dag hade båda influensan så då låg vi död tillsammans i min säng och snöt oss, haha!
  • Jag jobbade väldigt mycket den här månaden, hade tre olika jobb. plus konfirmtionsmötena!
  • Sitter ju öven med i två olila styrelser i kyrkan och det tog tid.
  • Det var en lugn och nykter månad som spenderades mycket med pojkvän, plugg, jobb.







Mars

  • Åkte till sälen med familjen plus björn.
  • Hade det underbart!
  • Bröt armen när jag testade åka bräda, inte lika underbart.
  • Men jag kommer ihåg att björn var så gullig och tog verkligen hand om mig, jag kunde ju inte ens duscha själv haha. Klant..
  • Fick min älskade telefon :D
  • Jag umgick mycket med Lisa och Elli. Även Jenny och Sandra.
  • Festade endel
  • Bröt upp med lite gamla vänner från högstadietiden
  • Plugg, kyrka, jobb. Det har varit ett stressigt år!!



April

  • Åkte till Hemavan, det har förändrats så mycket så det var inte lika kul som de tidigare åren. Men det var ändå riktigt bra!
  • Fick njurbäckeninflamation. Fick välja själv om jag ville ligga inne på sjukan eller inte, valde att stanna hemma!
  • Jag och Björn gör slut. Inte för att vi inte hade det bra, eller för att vi tappade känslor. Utan för att båda kände att vi ville leva ensamna och för att vi inte ville spendera hela livet med en och samma person. Jag behövde frihet, upplevelser och ensamhet.
  • Var aldrig riktigt ledsen, det var bara lite tomt.
  • Men det tomrummet "fyllde" jag snappt upp med V som jag träffde några gånger i slutet av april!
  • 13 april startade jag den här bloggen i hopp om en nystart.
  • Festade mycket med Lisa plus hennes tjejer.
  • Bokade spanien resan tillsammans med Elli, Lisa, Felicia, Björn (inte mitt ex), Pontus och Fredrik.
  • Kände mig lite tom utan Björn, men det är bara en vanesak.
  • "du lämnade stora fotspår efter dig"
  • Festade, flörtade och träffades massor av nytt folk!
  • Jag och Klara tog upp kontakten igen och vi umgick endel.













Maj

  • Spenderade valborg med Johanna som var här på besök från Åland, elli, Fredik och simon!
  • Lillsayster fyllde 15
  • Lillasyster och mina konfirmander konfirmerades!
  • Föll tillbaka några gånger med björn.
  • Umgick mycket med Klara, vi rökte massa vattenpipa och mös hemma hos henne.
  • pluggade, jobbade shoppade, festade.
  • åkte ned till öland över en helg och mös.
  • Sen var jag på hajk med klassen!! aldrig frysit så mycket i hela mitt liv!!
  • vi hade mycket bråk här hemma april och maj. Jag var fast bestämd på att jag skulle flytta p.g.a. det haha.
  • Sömproblem och endel tårar denna månad..
  • Var ensam hemma så jag hade fest och olika sovsällskap varje natt av bla Ellipelli :)
  • Jag skaffade facebook...
  • Umgicks fortfarande i storsett med samma folk. Klara o co. Elli och Co. Lisa och Co. Olof och Co. Sandra, pysen och jenny. socialt!







Juni

  • Storasyster fyller 19:)
  • MALAGA EN VECKA! Underbart var det. Mycket stannade kvar i spanien bubblan. Det var som att vi levde i ett annat liv när vi var där. Det var en toppen resa! Men vissa saker stannade kvar som jag kanske hade velat fortsätta i Stockholm.. Iaf ge det en chans. P...
  • Gick ut tvåan under tiden vi va i malaga.
  • Therese mördades och det var mycket känslor inblandade i detta. Tårar föll och hemska ord utalades. R.I.P.
  • Lillebror fyllder tolv
  • fick veta att klara och max skulle bli päron till 2010
  • Familjen åkte till öland och jag sommarjobbade en vecka.
  • Jag, micke, anna och Lisa åkte ner till öland och firade midsommar med familj, släkt och vänner!
  • Eftersom jag var ensam hemma så hade jag lite olika sovsällskap varje kväll, Erik, olof, Lisa :) BRa vänner!
  • Åkte hem från Öland och vände. Sen spenderades en vecka ute i skärgårn med olof och där jag även lärde känna Jenna! Vi jobbar som barnledare där.Det var helt jävla underbart! Vi hade strålande sol och minst 25 grader varje dag, underbara barn och fint/mysigt som fan!
  • Familjen åkte åt alla möjliga olika håll, sofia i italien, anna och micke bilandes i Europa, Johan och mamma till öland och pappa och jag åkte till morfars lanställe på trångholmen, oslagbart fint!
  • Umgick mest med Erik<3 Annars de vanliga. hade några mysiga dagar i flaten!














Juli

  • Björn försökte få kontakt med mig igen men jag höll mig starkt borta!
  • Mös och njöt av stockholmssommar, med vänner. Grillpartyn, bad, poolpartyn. Toppen! Sommaren är oslagbar.
  • Saknade lillasyster som var två veckor i skottland!
7 juli åkte jag till Öland. Underbart
Där spenderade jag hela juli månad. Sommarjobbade, badade, njöt av sommaren, åt mycket (gick upp 5 kilo) och umgick med ölandssläktingarna. Kortspel, gäster, öl, grillning. Ja allt som hör till sommaren. Jag stormtrivs!
  • Familjemedlemar åker fram och tillbaka eftersom vi har landställe där.






Augusti

  • Åkte till Gotland med Lisa och familjen plus claes anne och robin den 4 augusti! Hade en toppen vecka där. Vi turistade, slappade i solen, åt gott, festade. Ja hade det bara allmänt bra.
  • mamma fyllde år också när vi var där!
  • Njöt sedan av att vara hemma i stockholm igen efter 7 veckor borta!
  • Tog vara på den sista tiden av sommarlovet tillsammans med Lisa, Elli, Klara, Olof och Erik.
  • Blev mycket ute fester, tanto, haga parken osv.
  • Hade även kräftskiva hemma hos mig
  • Träffade H några gånger men tröttnade ganska snabbt..
  • Började skolan igen och jag märkte hur mycket jag saknat Jenny över sommaren!
  • Var på bröllop på öland då fredde och jessica gifte sig, fint!
  • De blev allmänt känt att klara och max skulle bli föräldrar :)




September

  • Umgicks mer och mer med Jenny.
  • Köpte friskis kort med Elli och började träna!
  • Träffade björn några gånger, inge mer med det.
  • Indien bokas
  • Har en helt okej månad då jag umgås med de vanliga typ
  • blir jävligt sviken och mådde egentligen ganska dåligt under en vecka eller två
  • funderade mycket på vad jag ville göra efter gymnasiet
  • Umgick mycket med bara killar, olof erik jimmy robin pysen osv.
  • Tröttnade helt enkelt på tjejer under en period.
  • Började mitt nya jobb hos Filip
  • Stormtrivs!


Oktober och November

  • Idol satte igång så jag satt bänkad framför deet många kvällar!
  • Började umgås med Jenna
  • Novemeber och oktober var definitivt de sämsta månaderna på detta år
  • Jobbade, pluggade och tränade grymt mycket! Hade knappt tid med något annat
  • sov sjukt dåligt och hade många sömnlösa nätter
  • Praktiserade tre veckor på dagis, toppen.
  • Åkte till Öland i hopp om ny start men de hjälpte inte ett skit
  • johanna var på en snabbvisit i stockholm så jag tog en fika med henne
  • var konstant sjuk i två månader
  • Sa upp kontakten med Björn och han åkte till andra sidan jordklotet
  • Gjorde högskoleprovet
  • Träffade xx några gånger men inget seriöst, misstag? ja.
  • Jag firades av släkten och fredde, jessica och jihanna var här från öland
  • Började köra i körskolan
  • Johanna bvar och hälsade på och firade mig och bodde hos mig några nätter
  • Dessa två månader har varit väldigt deppiga men de hade sina ljusglimtar med speciellt Erik och Jenny i sig <3



December

  • Fyllde arton
  • Mycket krogen
  • Pluggade och tränade
  • Jobbade lite mindre
  • tog upp kontakten med Johanna
  • Blev mycket party, träffade G och T, men de blev inge mer än någon dejt.
  • träffade fortfarande xx... någon gång..
  • Jenna, Jenny.
  • Julen var väldigt bra, även mellandagarn och nyår!
  • Bra månad helt klart.



Våren och sommaren var mycket bra, hösten och vintern spenderade jag mycket tid tänkandes och mådde ganska psykiskt dåligt under en period av privata skäl. Det känns som att 2010 ska bli ett bättre år med mycket upplevelser, resor, flytt. Bara att jag tar studenten gör det till ett toppen år!


Imorgon

Hej söndag.
Idag är jag trött, lika trött som jag var igår.
Fast det blev inte ens särskilt sent.
Jag och Molly åt världens godaste och mysigaste middag på Jensen bofhouse.
Drack vin och pratade. Vi bestämde oss för att åka till Spanien i sommar!
Bara hon och jag en vecka vid medelhavet, OSLAGBART!!
Sen drog vi vidare och råkade hamna på ett tjeckisk ölfestival, haha!
Så vi tog en öl där.
Sen drog vi till Thedora eller vad det nu hette.
Var där ett tag och sen tog vi med oss X vidare till biljardpalatset!
Mollys sista tåg gick hem 01.50 så då tog vi en taxi och släppte av henne på centralstation.
Åkte hem till X och sen blev det en ganska händelserik natt som satte mycket tankar i huvudet på mig.
Han säger sånna saker som säkert de flesta tjejer vill höra, men jag vill inte.
Han vill hålla i handen, viska fina ord i mitt öra, han vill ligga och hålla om mig hela natten och sen kyssa mig i nacken på morgonen tills jag vaknar. Han kämpar för att få gensvar, men det får inte.
Aja. Jag behöver tänka, och det gör jag oftast genom at skriva..
Så vi hörs nog flera gånger idag ;)

"En söt blondin och sexig brunett söker manligt sällskap på krogen, e du på?" KLOCKRENT!

Jag är för snabb, på en timme hann jag duscha, sminka mig, fixa håret och ta på mig kläder. Utan att ens snabba mig på.. Så nu sitter jag här klar fast att jag inte behöver åka fören om en timme. Segt som fan..
På måndag börjar skolan igen.. Yippie. Or naaat.
Aja nu ska jag hälla upp ett glas vin och ringa Jenny så får hon sällskapa med mig ;)
PUSS

Du snurrar till allt för mig..

Jag börjar nog bli sjuk, har ont i halsen och öronen. Och sen huvudvärken men den har nog en förklaring.
Det blev ingen shopping, det blev dega i soffan istället. Så skönt när man är ensam hemma! Jag ska försöka övertala Molly att äta på Jensen boffhouse ikväll, jag är sugen på KÖTT! haha. Nu ska jag hoppa in i duschen sen spendera en timme framför min garderob och fundera på vad fan jag ska ha på mig. Som varje kväll, det är aldrig lätt..

Ha en bra lördag kväll :D

DUN DUN DUN

Godmorgon!
Det blev en bra kväll igår, vi förade hos kajsa och sen drog vi till cattelin. Sen så drog olof och jag hem till mig och somnade direkt. Stället var inte det bästa men vi va ett ganska stort gäng så det blev endå en riktigt bra kväll. Drack egentligen inte särskilt mycket igår men vaknade endå med galen huvudvärk imorse. Så jag ska slappa lite i soffan en stund sen hade jag och jenny planerat att gå på stan idag men jag vet inte om jag pallar med mitt dunder huvud.. Ikväll ska jag ut igen och denna gång med Molly, vi ska först käka ute och föra sen möta upp några och förmodligen dansa :) ska bli kul! vi hörs:)

Thihi

Jenny har ett krav på mig ikväll och det är att jag ska vara färgglad. För det första så har jag knappt några färgglada kläder, och för det andra så passar jag inte i det! T.ex. om jag har rosa på mig så ser jag ut som en dum blondin. Iaf mer dum än vad jag annars gör xD haha. Men men jag gör väl som min rödhåriga vän säger och sätter mig på FÄRGGLADA kläder!!! E du nöjd nu Jenny? -.-

PAAAAARTEY

En timmes sömn inatt, om ens det. Kom iaf iväg till skolan och hämtade upp mina viktiga saker, skrev lite och ställde lite frågor. Påvägen hem plusade jag på mitt slkort till pluskort och köpte ett litet halsband. Åkte hem åt lunch och nu har jag sovit några timmar! Ska snart hoppa in i duschen för ikväll är det utgång som gäller med Jenny och Kajsa. ska bli kul, är på partymode!! Olof och dom ska också ut så kanske möter upp dom någonstans!
Hoppas ni får en kul kväll!

Jag har så att det både räcker och blir över!

Äntligen klar med naturuppgiften, nu är det bara två kvar! Men de får jag göra på lördag och söndag. Och imorgon om jag har tid.. Ska nu gå å lägga mig tänkte jag. Imorgon börjar den sista terminen i gymnasiet! Shit så skönt. Vårterminen brukar gå sjukt snabbt och iår kommer det gå ännu snabbare!!

Så vad händer det för speciellt denna termin då?
  • Indien 8-25 mars
  • Åre 29 februari till 7 mars
  • Öland 22 januari (Inte helt bestämt ännu, ska ringa och kolla i helgen)
  • Linköping och hälsa på Johanna!
  • Påsklov!!
  • Börjar nytt jobb i farsta strandskyrkan, nice!
  • Körtkort
  • Söka universitet!
  • Tatuering!
  • Och såklart, ta STUDENTEN!!!
Mål:
  • MVG i samtliga ämnen
  • Komma levande hem från Indien
  • Fortsätta med träningen men prata med en PT så att jag inte går ner mer..
  • Gå på så många studentskivor som möjligt, man ska ha kul i trean!
  • Lägga undan 75% av lönen till resa i sommar.
  • Äta nyttigare
  • Visa min familj hur mycket de betyder för mig och spendera lite mer tid med dem. Snart e jag ju borta!
  • Bli mindre envis
  • Inte bli kär och inte skaffa pojkvän
Bra mål? haha nja kanske inte.. Men jag har några iaf!
Nu längtar jag bara till sol, värme och en brunbrändkropp!

Jag e inte alls trött.. Hur ska jag kunna sova? ^^
GODNATT <3

Växtförädling, genteknik, kul!!!

Nu har jag tagit en liten pluggpaus, sitter ju i köket på en hård trästol så min rumpa börjar ge upp.. haha.. Men snart är jag iaf klar med naturkunskapuppgiften, men eftersom jag inte verkar fått med powerpoint i mitt office dokument så kan jag inte göra klart uppgiften helt.. Jobbigt som fan.
Jag som hade bestämt mig för att skolka imorgon kom nyss på att både mitt sl kort och min samhällskunskapsbok är i skolan så jag måste dit ändå.. guuuud så jobbigt!
Aja på återseende

nu sätter det igång igen

Jag sitter här på toppen humör men en riktigt stor skål med godis, en två liters cocacola och min underbara dator. Sitter i köket ihopp om koncentration eftersom det inte verkar fungera på rummet.. Mamma diskar och pappa går runt och surar för att han hittade sin favoritfilm utan fudral under matten i min lillasysters rum, så nu ligger hon pyrt till ;) Imorgon börjar egentligen skolan emn funderar på att skippa det.. Beror väl på vad jag hinner med idag, allt ska vara klart innan fredag kväll!

Nu ska jag sätta igång, hörs i pluggpausen ;)

thihi

Drog ut efter middagen igår och var hemma till halv fem, så det blev ingen fotbollskupp för mig. Men lillebrors lag vann endå :D stolt storasyster! Vid tre tog jag mig upp och åkte till gymmet, självklart så var det stängt. Så nu har jag totalt tappat lusten att träna! Efter det var jag på dejt, en bra dejt. Kom nyss hem därifrån. Haha.

Aja ikväll ska jag bara vara hemma! grymt skönt ska det bli. Ska köpa lite snaskigt och hyra en film.
Vi hörs:)

Happy times

Hej där! Det blev ingen träning för mig, försökte plugga istället men dokumentet är fortfarande tomt. Det är helt omöjligt! Nu lagas det mat här hemma och jag ska snart hjälpa till ska först beställa en ny väska :) Min lillebror gick till final i någon fotbollskupp så jag ska nog följa med och kolla på den imorgon, och träna! På kvällen e det dejt som gäller, undrar vad jag ska ha på mig... hm...

Någon som tittat på termometern idag?? SJUTTON MINUS!! Det är så kallt att det blir svårt att andas. fy bövulen. Jag längtar till sommaren!!

Aja nu e det nöd i köket så nu behövs jag, puss!

Jag borde ha vant mig vid sånt här

Så typsikt mig, jag hinner hela vägen till fridhemsplan (25 minuter) innan jag kommer på att jag har glömt plånboken, i plånboken ligger gymkortet. Så jag fick åka tillbaka 25 minuter och nu är jag hemma igen. Är as förbannad så vi får se om jag åker till gymmet i farsta istället. Känner mig ganska otaggad på att gymma just nu! Bajs.

Ha en bra dag

Somnade runt tre inatt, kunde inte slita mig från min bok!
Igår när jag åkte hem från stan så satt jag och läste, när jag tittade upp hade jag åklt förbi min station tallkrogen och åkt fyra stationer till slut stationen farsta strand. haha då är man verklinge uppslukad! Nu ska jag åka iväg och träna med Ninis, vi hörs!

Gulliga sms fortfarande efter 5 år, jag är nog lite bortskämd?

NU HOPPAR JAG AV GyMNASIET!!! DET HÄR GÅR INTE!!!!! FY FAAAAAN!

Gissa hur det gick att plugga, jävla skit.
Imorgon ska jag träffa Nina i thorhildsplan klockan ett och träna. All frustration ska då ut i gymnet, fy fan vad skönt! Sen ska jag bara vara hemma efter det och hjälpa mamma laga mat för  vi ska ha lite roliga gäster över på kvällen, sen blir det antingen utgång eller inte.. får se. Behöver vila upp mig innan helvetet brakar loss igen :( Fy fan nu har jag huvudvärk också, GODNATT!

bebis

Eftersom jag vänt på dygnet såpass mycket så somnade jag inte förren halv fem imorse, men nu är det lov så de gör inget. Gickk upp vid elva och åkte till stan med Söta Klara, vi fikade och shoppade.. Kanske sista gången jag träffar henne ensam, utan att en liten sötnos e med! Fast det gör inget :) Hemma nu och ska snart äta middag. Ikväll ska det pluggas!
Höres:)

-

Nu har jag legat här i sängen med datan sen förra inlägget.
Har börjat på min årsresumé :D
ska försöka sova nu annars kommer jag inte vara pigg och glad imorgon!
Puss

-

Nu har jag legat här i sängen med datan sen förra inlägget.
Har börjat på min årsresumé :D
ska försöka sova nu annars kommer jag inte vara pigg och glad imorgon!
Puss

Tror du själv att jag bryr mig om du kommer hem imorgon eller inte? Du kan gärna stanna där ett tag till tycker jag..

Nu har jag haft en mysig eftermiddag med familjen. Jag bakade först as goda kärleksmums. Men vi hade inget kokos hemma så jag fick göra sånna som björns mamma alltid gör. Med strössel på :D Sen åt vi middag på bella, jag åt lamkotletter i vitlök, jätte goda men tur att jag inte ska pussa på någon ikväll ;) haha. Nu har vi spelat monopol, jag vann! Som vanligt... Nu ska ju jag försöka vända på dygnet så jag ligger redan här i sängen och ska försöka bli trött, fast nu blev jag istället hungrig ^^ Typiskt!

Typiskt

Jag kom på tre jobbiga saker.
1. Jag har inget SL-kort
2. Jag måste vända tillbaka på mitt dygn IDAG
3. Jag har tre stora uppgifter som ska vara klara innan skolan börjar på fredag, alltså måste jag råplugga tills dess.
Verkligheten slog till hårt :(

Tihi, som om du har en chans xD

Nu har Jenny åkt hem. Vi tog en promenad imorse men det var så sjukt kallt att jag fick ont i huvudet, typ "brainfreeze". haha så vi gick hem igen. Om en timme eller två kommer familjen hem från fjällen, ska bli kul att träffa dom igen. Saknat dom big time! Ska baka lite kärleksmums tänkte jag, är så sugen på det! Ikväll tänkte jag bara vara hemma och imorgon ska jag träffa Klara på stan. Nu är det inte alls långt kvar till bebben kommer! Spännande!
Men nu ska det bakas. Vi hörs!

Tihi, som om du har en chans xD

Nu har Jenny åkt hem. Vi tog en promenad imorse men det var så sjukt kallt att jag fick ont i huvudet, typ "brainfreeze". haha så vi gick hem igen. Om en timme eller två kommer familjen hem från fjällen, ska bli kul att träffa dom igen. Saknat dom big time! Ska baka lite kärleksmums tänkte jag, är så sugen på det! Ikväll tänkte jag bara vara hemma och imorgon ska jag träffa Klara på stan. Nu är det inte alls långt kvar till bebben kommer! Spännande!
Men nu ska det bakas. Vi hörs!

På måndag sätter helvetet igång igen. Fyfan!



Nu ligger jag i sängen med Jenny och ska sova. Har varit lite folk här ikväll på chillkrök, annars har inget speciellt hänt..
Godnatt!


Du är den enda som kan påverka mig

På nyår så fick jag ett sms. "Ligger på akuten, ringer dig snart". Jag vet inte vad som hände med mig, men min kropp började darra som ett asplöv och allt bara stannade upp. Även fast att jag visste att det inte kunde vara något jätte allvarligt eftersom han kunde smsa så kunde jag inte sluta tänka "vad händer med mig om du dör". Han ringde en kvart senare och berättat att han varit i slagsmål i jävla Åre. Jävla pun***vud säger jag bara.

Jag förstår bara inte vad som hände med min kropp. Det slog mig så jävla hårt att jag fortfarande bryr mig, att jag fortfarande räknar in dig i min framtid. För vad skulle hända med den om du dog?


En liten lista :)

Jag ska såklart göra en årsresume men det tar ett tag och den hinner jag inte göra idag så jag hittade en sån här liten lista som jag kan fylla i :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Nej.. På den fronten är det ganska tråkigt det här året.. Jag bröt armen för första gången ;) Haha
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, men klara och max får snart :D
4. Dog någon som stod dig nära? Nej...
5. Vilka länder besökte du? Spanien :)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nya upplevelser, lite fler resor och lite mer nya människor :)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 4 april. Sen såklart 1 december då jag fyllde arton :)
8. Vad var din största framgång 2009? Betygen definitivt. och att jag har så lätt att anpassa mig till människor, det är skönt. Jag kan umgås med de flesta olika "typer"..
9. Största misstaget? Att jag litatade på L och släppte in henne för långt. Aldrig igen, med någon. Sen har jag några till men de behöver inte nämnas här. haha
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Klart jag har varit sjuk, hade njurbäckeninflamation, bröt en tå och handleden/armen :) Men inget annat allvaligt.
11. Bästa köpet? Min mobil, den är oslagbar! Flygbiljetten till Spanien.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat och kläder...
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Det är mer personer som gjort mig glad iår :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Breaking Benjamins nya skiva, svenne bannan såklart, ted gärdestads himlen är oskyldigt blå, slipknot snuff , metalica, melissa horns samtliga. OSV....
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Våren gladare, hösten ledsnare! Eller nej, kanske inte.. Det har mer varit en neutralt år, så lite känslor som möjligt!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat, slösat pengar.
18. Hur tillbringar du julen? Exakt som vanligt, först med familjen i villan i tallis. Sen kyrkan och sen B.
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritprogram på TV? scrubs, 2 and a half men, greys, DH... Jag är ett tv freak ;)
21. Bästa boken du läste i år? Snabba cash
22. Största musikaliska upptäckten? Vet inte?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick faktiskt allt jag önskade mig :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Firade helgen innan med släkt och nära vänner. Dagen i är blev det norrtälje med alla tjejer i familjen, öl Med erik och olof sen restaurang med de bästa. Helgen efter på krogen!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, mer energi. Mindre Björn hade nog underlättet det endel.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Random som fan. Jag byter klädstil från dag till dag!
29. Vad fick dig att må bra? Vänner, familj, skolan (oväntat),
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Chad Michel Murray, Jacob i twilight (när han var korthårig) och volchok i o.c. .
31. Vem saknade du? Samma person som alltid. För privat för att nämnas här. Sen saknade jag inte en viss person, utan bara en person som jag kan lite hundra procetint på.
32. De bästa nya människorna du träffade? Åh så tråkgt, men jag har typ inte lärt känna någon ny det här året. Jag har blivit "bekant" eller vad man ska säga med massor, men inte blivit riktigt nära med någon ny person! Det vill jag ha mer av 2010!!

Hej 2010!

Hej där bloggen!
Nu är det tvåtusentio och jag inleder nu mitt nittonde år. Börjar känna mig stor ;) Jag fick en riktigt toppen nyår som nog kommer bli svår att slå på några år. Jag gör iordning mig hemma själv, dricker lite vin och har ingen stress alls.

Jag hade spetsstrumpbyxor, en riktigt tight ljusgrå klänning och ett par stövlar med inte allt för hög klack på. Ganska vanig sminkning med markerade ögon, vit i ögonvrån och svart längst ut, silver smycken och ett ganska misslyckat hår. Men de gjorde inget tyckte jag, haha.

Åkte till Huvudsta där jag mötte upp mimmi och Jenny. Vi drog hem till Kajsa där det var tio tjejer ungefär. När jag kliver innanför dörren hör jag ett ramaskri och två av mina barndomskompisar som jag inte träffat på typ tre år kommer springande mot mig. Så jäkla kul! Vi åt middag och efterrätt med vin och drinkar. Det kommer över lite killar och förfestade. Drog till Slussen vid tolvslaget, knökat med folk men då fick jag en rejäl nyårskänsla med massa fyverkerier! Nyårskyssen blev en random kille som va söt, haha bättre än inget iaf. Sen drog vi vidare till en fest i rissne. Var hemma med ett mysigt med väldigt oväntat sovsällskap halv sju på morgonen. 

Nyårsdagen spenderades i soffan med Ice age, sen kom Jenna och senare robin. Blev  lite spel och kort sen mys med film och Jenna sov kvar.

Nu har Jenna nyss gått och Jenny är påväg hit, funderar på att dra över lite folk hit ikväll på chillkväll. Vi får se vad min rödhåriga vän känner för :)

PUSS!

RSS 2.0