jag är lite knasig

Har haft en bra dag i kylan med min lilla älskling, Lou.
Min stora älskling är sjuk. stackarn. Har inte trräffat honom på en vecka så jag saknar honom endel..
Min klocka ringer halv fem imorgon bitti så jag ska försöka sova vid tio ikväll.
Natti Natti

sov bort allt

Ja. Nej.
Jag vet inte.

Take, take, take it all,
But you never give

Helg? Neej..

Saknar mitt hjärta som är nere i Blekinge över helgen.
Hade en perfekt fredagskväll med fina Rosalie, kunde inte varit bättre.
Nu ska jag jobba 16-00, imorgon 8-16.30 i kyrkan och eftet det 17-00 på ok. Sen börjar jag igen halv åtta på måndag morgon.. Det är inte värt det längre.

Aja, time to gooo!

Min fina vän

Jag är heeeeeelt slut!
Vill gå och lägga mig nu men måste vänta tills mamma kommer hem om en timme, då ska hon hjälpa mig. Jag har ändå varit vaken sen fem imorse och knappt suttit stilla sen dess... Imorgon ska jag handla lite smågrejer på ikea sen är det helt klart här. Det blir jättfint! Ser framemot en mysig fredagskväll med Rosalie som innefattar gym, bad i min jacuzzi, basta, hårinpackningar, ansiktsmasker, god middag och mys framför en bra film med massa popcorn!

suck

Spenderade natten i min ängels famn, mycket bekvämt. Haft en bra dag på jobbet, jobbade med gulliga Ellen så tiden bara flög förbi!
Nu ska jag fortsätta min storrensningen av mitt rum som jag påbörjade igår..


Jag är knäpp

Nu får ni vara beredda på ett mycket underligt och luddigt inlägg, men jag behöver uttrycka mig.
So here we go

Jag tycker att det är jättesvårt att uttrycka mina känslor i ord, det kommer oftast bara ut massa osammanhängande meningar vilket ofta resluterar i ett stort blurr. Detta är för motparten en mycket enkel svaghet att kunna vrida till sin fördel. Man kan lätt vända allt till att det är jag som är the bad guy i sammanhanget eftersom jag inte kan förklara hur jag känner. Så varje gång jag måste berätta något, ett problem som behöver lösas så får jag aldrig fram det, vilket betyder att det blir aldrig bättre.

Jag är också en människa som inte tar skit, jag lever inte i någonting som jag inte jag känner mig tillfredställd i, och jag vägrar att tas för givet. För jag är en sån som lätt kan lämna, och då menar jag alla. Jag kan lämna min familj, Rosalie, Pascal om min relation till någon av dem gör mig olycklig. Trots att jag älskar de utav hela mitt hjärta.

Jag är implusiv, jag låter ofta känslorna ta över och utan att tänka klart kan jag ta stora avgörande beslut på bara en sekund om jag har en stark känsla. Även fast att jag kan ångra det bara minuter efter att orden flygit ur min mun. Jag behöver ibland någon som säger åt mig, hindrar mig, att göra dessa överiilade beslut som de ofta är.

Kärlek är inte alltid tillräckligt. Om det hade varit så, så hade jag alltid varit din. Men man behöver ibland kompromissa, offra för den andra. Det handlar om att ge och ta, i alla relationer i livet.

En äldre man sa till mig en gång "det är alltid en som älskar mer i ett förhållande". Men jag tror inte att det är så alltid, vad man är beredd att offra har egentligen ingenting med mängden kärlek att göra, mognad? personalighet? Bara för att jag kan lämna, så betyder inte det att jag älskar mindre. 

Usch, det här är jättesvårt. Jag behöver någon som ger mig en bitchslap. Någon som förklarar för mig vad jag egentligen redan vet, någon som förstår mig och vet hur jag fungerar. Men jag har inte någon sån just nu. GAAAH. Jag blir galen.

JAg behöver bekräftelse, mer än bara ord. Jag är inte uppvuxen i en familj där man säger att man älskar varandra, men vi alla vet att vi gör det. Vi visar sånt. Du kan säga att du älskar mig tusen gånger, men det vägar inte lika tungt som att du visar det en gång. Visa mig att jag betyder något, visa mig att jag är värd mer än allt guld i världen för dig. För visst säger du det, men jag vill känna det. Se det. Begär jag för mycket? Jag vet att jag är svår, att jag är en svår person. Men jag tror verkligen inte att jag har fel nu.
I'm gonna love you like I'm never been hurt before

Jag är ledig idag, det var inte planerat men mycket välkommet! Har tagit en skön lång sovmorgon, en lång dusch och sen lunchat med Youssef. Nu ska jag chilla en stund i min säng och sen blir det att tvätta och städa hela dagen... Segt.

Alla hjärtans dag har passerat och den spenderades självklart med mitt hjärta, det kunde inte ha varit en bätte kväll <3

Alla hjärtans dag imorgon

Dålig uppdatering, jag vet.
Har en jobbig jobbvecka bakom mig och så har jag varit förkyld. Har jobbat 76 timmar den här veckan, den ni! Nästa vecka jobbar jag 75 timmar så den blir lika hård den. Men nu går vi mot ljusare tider och solen har skinit två dagar irad så jag är vid gott mod måste jag säga.

Längtar till Mars då jag ska till fjällen, börja nytt jobb och även jobba mindre. Ska bli toppenskönt! :)

RELOAD

Jag har varit ledig i TRE DAGAR! :D
Det har varit helt toppen.
Torsdagen spenderades med pascal och jacop, vi var ute och åt och hade det trevligt. 
Stor handlade mat påvägen hem och lagade en mexikansk middag till familjen och bakade en chokladtårta.
Åkte till Lidingö där nu Olof är bosatt, Jimmy hängde på. Han har det riktigt fint där faktiskt! Vi chillade ara ocg satt och snackade. 
Kom hem till pascal vid fyra på morgon.
Åkte till farsta på lördagen, lämnade in en jacka åt pascal och shoppade lite.
Lördagen spenderades på en 25 års fest med älskade Rosalie, vi hade det riktigt kul. Toppenkväll!
Älsklingen hämtade upp mit vid typ två och sen åkte vi runt lite, skjutsade lite vänner osv innan vi damp ner hos mig vid fem(?) på morgonen.. Idag har varit så galet fint väder så jag och Robin har varit ute på långpromenad, fikat och sen gick vi förbi Björn och grattade honom på födelsedagen! Nu har jag tittat på sporten och solsidan med pappsen. Jobbveckan går ut hårt med dubbla jobb imorgon 7.45-00.15 jobbar jag. Så ska försöka sova nu tänkte jag.

NattiNatti! :)

Januari gick snabbt

Nu har jag jobbat i 46 timmar på tre dagar, och sovit typ åtta timmar sammanlagt. Lite sliten nu men har sovit med min favorit inatt så jag är lycklig ändå!
Lou sitter för tillfället ch leker med min iphone, peekabooforest är en riktig favorit. Vi ska leka med Rosalie idag, först blir det lunch i forum innan vi åker till Sickla och Andys lekland. Efter att jag slutat ska jag hem och städa mitt rum, jag har lovat mig själv att somna innan tio ikväll Hppas jag lyckas för imorgon jobbar jag mellan 5.30 ch 16.00..

Ha en bra dag!


RSS 2.0