blääää

Varför kan jag inte sova?
Jag ger upp.
Har inte kunnat plugga för jag har haft absolut nada koncentration. Jag har shoppat och gjort av med pengar med Johanna. Jag har lagt pussel med lillebror. Jag har saknat dig. Men jag har inte pluggat. Nu ska jag fortsätta ligga här i min säng som jag har gjort de senaste två timmarna och bara väntat på johan blund, men han strejkar även denna natt! Imorgon måste jag då plugga plugga plugga för på onsdag är det redovisning!

Burnd

Känner mig helt slut. Sommarlovet är nära nu och då ska jag crasha i flera dagar. Bara göra det som faller mig in, sova, äta och njuta. En vecka till måste jag hålla igång, så kom igen nu! Ska in till stan strax ta en kaffe och promenera med Johanna. Trevligt. Sen ska jag ta tag i mitt liv lite. Hörs!

usch

Ja, halv elva gick jag och la mig. Fyra var sista gången jag tittade på klockan innan jag somnade. Fy fan, hatar att inte kunna sova. Så det blev ingen skola för mig idag plus att en av mina två lektioner var endå inställd. Nu ska jag äta frukost och vakna till.

Alone

Nu ska lilla jag gå och lägga mig i min stora säng för att sova.
God night peeps

för jag har tråkigt

Den här låten gör mig glaaa'


Fucka ur

JUSTE! Jag har glömt att berätta att biljett till Emmabodafestivalen är nu köpt!! Så dit åker jag tillsammans med Jenny och Kajsa i slutet av juli. Ska bli gaaaaaalet! :D

För att du är du

"There is nothing I won't do for you
I know that my soul connected me to you
I feel so safe when I'm alone with you
I'm holding back nothing
Saving it all for you
Baby I love making love to you
It's like a high and I can't come down from you"



Boy I'd rather be with you





Härlig vecka tycker jag (:

Vad händerden här veckan då?

Måndag:

08.50-12.20 Skola
12.30-13.40 Fika med Jenna
16.00- ?? Vara med Johanna
--> Skriva klart Naturgrejen

Tisdag:

09.00-12.00 Pysslingen
12.00-14.00 Göra en ppt
14.00-15.30 Rättegång
15.30--> laga middag till familjen, sy klart en klänning som jag håller på med.
19.00 Träna med Klara

Onsdag:
08.35-14.00 Skola
Bio (SATC 2) med Sandra! <3 

Torsdag:

09.45- 13.00 Skola
13.00.15.00 träna (med Nina?)
Städa rum + badrum

Fredag:

Fixa massor inför festen.
15.30------> Olofs mottagning

Lördag:
Min mottagning, Storsyster fyller 20 och lillebror 13. Så party hela dagen!!
Släktingar och närmaste vännerna kommer.

Söndag:
Bakis + Jobba

JAG VILL SÅÅ GÄRNA



På sommaren och våren så fyllas affärerna med ljusa, färgglada, mönstriga, lyckliga kläder!
OCH JAG VILL KÖPA DOM ALLA!

Jag älskar dig. Du är världens bästa.

Hej Hej.
Fredagskvällen spenderades mysande med en nice person, det var riktigt efterlängtat! Lördagmorgon åt jag, Jenny och Elli frukost på Lisas jobb (scandic hotell i tc) sen åkte vi hem till Elli och chillade där ett tag. Jenny och jag åkte hem till henne, åkte till stan, åkte hem till mig, gick på chillkrök. Sen följde jag Jenny en bit hem innan jag gick tillbaka till chillkröket där allt utartade och slutade inte särskilt kul... Imorse fick jag kramas lite, vilket behövs efter en sån här natt. Idag har vi firat mamma med lunch, tårta och fika hon fick en färgglad papperskorg och en fotlänk av mig! Sen dess har jag kokat egen rabarber och jordgubbssaft, den blev gaaaaaaalet god! Ikväll ska jag mysa med mina päron. MÅSTE verkligen plugga också så jag tänkte försöka mig på att göra gymnaisets absolut sista skoluppgift, Naturkunskap!

Nu: sova

Vilken kväll...

G.B. N.B. och U.B.

Sitter hos jenny nu, här ska vi äta middag. Det blir grillat, smaskigt! Idag har jag gjort av med för mycket pengar. Jag har köpt tre par nya skor, två shorts, ett armband, en ring, en bikiniunderdel, en klänning, födelsedagspresent till storasyster och morsdagpresent. Det blir en lugn kväll och förhoppningsvis en lugn helg. ska bli riktigt najs att bara ta det lugnt faktiskt. :)

hahah ödets ironi ^^

GODMORGON GOTT FOLK!
Det var en riktigt bra kväll igår. Skön musik, grymt mycket dans på både bord, soffor och podium. Det var inte sista gången jag var och partade i uppsala iaf! Det ska göras om! Trevligt var det också att träffa både Johanna och Molly. och lite söta pojkar fanns det me;) Vakten på stället som vi var på bodde i farsta, så jag fick skjuts hela vägen till dörren, väldigt snällt! :) Nu har jag sovit, kanske lite väl lite, men otroligt skönt iaf. Ska snart in till stan med Jenny och kolla på skor, armband och morsdagpresent. Sen ska jag skjutsa olof till sickla, sen så åker vi vidare till nacka forum där det ska shoppas ännu mer!
Vi hörs!

p.s. livet leker håååååårt jsut nu d.s.

paaaaarty party

Just nu ser jag ut som en mus, fast ska egentligen vara en katt. Haha. Snart ska jag börja ta mig in mot tc och vidare till uppsala där det blir party party. Imorgon ska jag till stan med Jenny och handla morsdagpresent och guldarmband till studenten! Sov så gott sötisar.

Drömde om dig inatt igen

Gud vad jag älskar att gymma. Känner mig som en ny människa efter! Nu har jag iaf duschat och gjort mig fräsch. Ska snart ut och dricka öl med klassen, eller de är redan där för jag är sen! hehe..
Sen ikväll ska jag till uppsala på mollys skiva. Mitt tåg går vid halv tio. Fun fun!
Härlig väder idag igen!

?

Fan. Jag skulle ju sova så att jag orkar gå upp och gymma imorgon bitti?

Nu är det jag som lämnar dig

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Livet rusar i ultrarapid

Bakat cookies, jobbat, tjänat pengar, tittat på greys anatomy. Det är vad jag har gjort idag i stora drag. En bra dag! Imorgon är jag tydligen ledig igen? Om man inte ska ta sig in till klassrådet men jag gissar på att det inte är många som kommer vara där. Så imorgon bitti cruisar jag upp och tränar i farsta, kanske solar lite solarium så man slipper matcha studentklänningen ;) Nightie nighty<3

Fan vad nice

haha juste, jag har ingen skola idag! Gud så skönt. Det hade jag totalt missat.
Det känns hel surrealistiskt att jag tar studenten om om 13 dagar!!

Jag ska sakna dig imorgon

"Han kommer varannan vecka
och på söndagen när han går
känns det lätt att vara ensam
svårt att vara två"


Saknat dig ;)

Haft en bra dag idag med pysslingen där vi fixade med pyntet till flaket, sen lunch med mamma och sen plock och plugg här hemma. God middag också!

Jag har äntligen fått tillbaka min symaskin så nu ska jag sätta mig och sy upp min studentklänning och sy en sommarklänning, hittade ett jättefint tyg i en secondhand affär för nån vecka sen! Jag känner att kreativiteten flödar ;)

MVGMVGMVGMVG

JAAAAAA!!! JAG FICK MVG PÅ SKRIVNINGEN SOM VI GJORDE IGÅR SÅ JAG SLIPPER GÖRA EXTRA UPPGIFTEN FÖR ATT FÅ MVG SOM SLUT BETYG! :D FAN VAD BRA JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!


ha en bra dag

Galen mensvärk.
Fick mejl av min lärare nu, MVG på religionsprovet som jag gjorde i torsdags :D WIHOOO.
Nu blir det pysslingen! PUSS

Det är inte svårt när det är lätt

Jag tror att jag satt nytt personligt rekord, har nu skrivit en tresidig uppsats på 40 minuter!!!!

solen

Hej hej! Vädret var ju mycket bättre idag, vad härligt!
Jag har varit i skolan och haft skrivning om trafficking, två och en halv timme och 20 sidor skrivna. Snacka om att jag hade kramp i fingrarna. Gick till gymmet och körde ett snabbpass, är så trött så jag höll på att somna när jag strecha, haha. Nu har jag druckit två koppar kaffe så jag börjar bli pigg igen. Ska plugga ett tag nu, sen ska jag till farsta och kolla efter en bikiiniunderdel och apoteket och den åka in till söder och hämta min symaskin som varit på lagning. Sen ska jag förmodligen på promenad med Jimmy ikväll om jag hinner klart med uppsatsen nu. Den handlar om ekonomi och politik, sjuuuukt tråkigt.

Den här veckan ser ut såhär:
Tisadg
09.00-13.00 skola
13.00--> plugga fritidskunskap

Onsdag:
08.35-14.00 skola
16.30-21.00 Jobba

Torsdag
09.45-?? skola
-->Mollys Studentskiva i uppsala

Jag står med ena foten utanför

Jag hatar PMS. Det är det värsta jag vet. Jag blir fan knäpp varje gång jag får det. Tänker bara massa deppiga tankar och ibland kan jag bli helt däckad en hel dag. Och det har jag varit idag. Har i stort sett bara legat i soffan idag och gjort abolut ingenting förutom att tänka. Vrida och vända, ut och in, på tankarna som egentligen är så självklara.
Fy vad jag hatar att vara den jag måste vara för att skydda mig själv. Vart tog tjejen som alltid trodde det bästa om folk vägen? Tjejen som kunde släppa in en person efter bara en kort tid. Hon som kunde lita på sina vänner, ge människor en andra chans och älska på ett riktigt sätt. Jag saknar henne.

-
"Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur"


-

Ibland slår verkligheten mig som en smäll i ansiktet.
Jag är irriterad på dig, och det stör mig att jag ens bryr mig.
Fan, DU stör mig!

Tycker om dig min vän

Det blev en bra kväll igår. Jag mötte upp Jenny, Elli och Fredrik i fridhemsplan och vi gick till rålis, spelade lite kubb osv. Sen kom det mer folk och det blev brännboll, mer kubb. Helt sjukt att jag bara hade jeansjacka på mig utan att ens frysa. Sommaren är nog nära nu ändå även fast att det spöregnar just nu. Var hemma till halv tre och somnade på stört. Idag ska jag inte gå utanför dörren. Kanska för att gå och köpa cocacola, för det är jag gaaaalet sugen på.

Enjoy

Börjar bli klar med förberedningarna inför skrivningen nu. Ska byta om lite och på med bikiinin för nu ska jag ut och åka lite båt. Pappa jag och johan tar en sväng bara innan middagen. Ikväll ska jag ut, jenny fyllde nitton i måndags så henne ska vi fira ikväll! Förmodligen ska vi gå på snap! på kollingsborg.

Njut!

du e mys

Ja det blev inget plugg igår kväll, inte bra inte bra. Gjorde någonting mycket mysigare än att plugga iaf..
Nu sitter jag ute på min veranda i skuggan och pluggar, bredvid mig står ett glas med hallonsaft och överdoserat med is, jag älskar äta is! Dax att sätta igång med förberedelserna inför samskrivning om Trafficking på måndag,

Happy times

Haft en härlig dag med Klara och söta Louisa. Nu ska jag till jobbet, jobbar till nio. sen ska jag hem och plugga. Ingen vidare fredagskväll men jag är glad ändå för det är sol ute och jag känner mig fri som en fågel :D

Jag blir så mycket lyckligare av lite sol

Jag hade verkligen tänkt att plugga ikväll, och jag hade verkligen behövt det. Men nu blev det inte så, dåligt samvete. Men jag hinner iaf minst två timmar imorgon, några timmar på lördag och några på söndag. Hoppas det räcker!! Riktigt mysig kväll blev det iaf :) Imorgon ska jag glassa i solen med milf-Klara, det ser jag fram emot! Nu sex and the city sen sova!

Jag har namnsdag idag

Njutit av vädret för fulla muggar idag. Satt ute i tre timmar imorse och pluggade. Började även läsa en ny bok. Så nu har jag fått lite färg :) Gjorde sen religionsprov i skolan, gick sådär. Gymade med Nina efter det, galet najs att vara tillbaka på gymmet efter tre veckors sjukdom. Men man märker verkligen hur snabbt man tappar musklerna. Nu sitter jag på mams och papps jobb, ska skjutsa in pappa in till stan sen ska jag promenera med Jimmy. Ikväll ska jag börja med samhällskunskapen! Skrivning om trafficking på måndag och inlämnin av fördjupningsuppgift om politik och ekonomi på tisdag. Inte kul!
Men nu e det dax att dra. PUSSOKRAM PÅ ER!

Älskar vädret

Åh en hel timme hann jag sitta ute i solen idag och steka i bara shorts och bikini överdel, helt underbart! Tänk om man hade haft tid att göra det hela dagarna... Mamma är och hämtar smaskig thaimat åt oss nu på favvostället i sockenplan. Sen ska hon förhöra mig på religionen. Sen är det greys på tv ikväll, greeeeat! :D

Tack!

Sitter i skolan på dagens första lektion. Sov NIO timmar inatt så jag känner mig riktigt utvilad. Efter den här lektionen har jag och Jenny håltimme i fyra timmar, om vädret blir bättre går vi ut och hänger i någon park. annars blir jag kvar här i skolan och plugga inför religionsprovet.. Idag ska jag fixa lite grejer inför usa, posta lite papper, göra ett fotocollage osv. Ska bli kul!
Ha en bra dag mina vänner :)

snart är den här

Jag pluggar, pluggar och pluggar. Men blir aldrig klar. Medans jimmy och alla sitter på kajkanten och dricker öl så sitter jag här och pluggar. Någon som vill byta liv?
Jag har religionsprov på torsdag och jag har sammanfattat allt jag behöver veta, och det blev TIO a4!!! Hur fan ska man kunna lära sig tio a4 av bara massa årtal, regler konstiga namn osv. Fy bövulen. Jag har iaf på mig mina nya fräna glasögon (oooor naaaaaat!!)

Längtar till sommaren!

Pollen

sov hela 8 timmar inatt så nu är jag utvilad! Har varit i skolan en stund och gjort en muntlig redovisning, åkte iväg till en annan grej en stund sen mötte jag upp mamma och åt lunsch med henne ute i solen. Nu ska jag plugga en stund innan jag ska iväg på möte!

Njut av den underbara våren gott folk!

trött som en get

Ja nu har jag skrivit fyra sidor inför ett prov i religion, det var ungefär en sammanfattning av 20 sidor... Dax för sängen nu iaf, imorgon ska jag en liten stund till skolan och göra en muntlig redovisning sen ska jag göra lite hemlisar, plugga och gå på möte.

Godnatt!

Choklad? Glass? Cocacola?

Fan vad segt. Jag har absolut nada koncentration just nu. Jag äör jätte sugen på någonting ätbart men jag kan bara inte komma på vad Sååå irriterande.

Grattis JenPen

Dagen har gått bättre än förväntat, med alvedon i kroppen så gick jag hela skoldagen. Däckade när jag kom hem vid ett, sov till tre och nu har jag pluggat. Nu håller pappa på och klippa gräset, i vanliga fall så flyr jag när han gör det eftersom jag är jätte allergisk men nu pallar jag inte det så jag ligger här med rinnande ögon och näsa och nyser. not fuuun.

Otur

12 timmar idag har jag spenderat i min soffa i fosterställning. Ni vet när man mår så dåligt att man inte vet vart man ska ta vägen? Så har jag haft det idag. Och nu ligger jag jätte efter i mitt pluggschema. Såpass efter att jag kanske måste ställa in min resa till Linköping och Johanna nästa helg. Fy fan för att vara sjuk. Men imorgon har jag inte tid att vara sjuk längre för då är det skola som gäller. Om jag inte har över 40 graderrs feber för jag har hört att man kan dö om man anstränger sig för mycket när man har så hög feber. Och vi vill ju inte att det ska hända, eller hur? ;)

Sov så gott iaf

Fan

Bröllopet igår var jätte fint, båtturen var helt oslagbar oh efterfesten vad riktigt lyckad! Kände att jag inte mådde så bra på kvällen så jag åkte hem, tog feber och den visade 40.6 i feber. OJOJ. Så nu ligger jag i soffan, sjuk igen! Ska försöka plugga idag ändå men jag tänker inte gå utanför dörren idag.
Hörs!

lite lycklig sådär

Igår fick jag mycket nödvändigt gjort! Storrensade mitt rum och garderob, sen storstädning på det. Skrev även två uppsatser i pauserna. Bra jobbar (Y). Sen åt jag middag på Bella Vista med Kalle, Anette, Julia och Tilda som är här och hälsar på från Öland. Tog sen bilen med Jimmy till en mysig grillkväll hos Millan och Ab i Sätra. Mötte upp Erik och grattade honom på födelsedagen. Fick sen ett mycket mysigt sovsällskap av N.B. och snälla jag skjutsade honom till jobbet vid halv åtta imorse. Sen dess har jag slappat lite och pluggat endel. Nu ska jag slappa lite till sen ska jag gå igenom min garderob för imorgon är det bröllop som gäller och jag ska vara vittne i stadshuset.. Då måste man vara finklädd! Ikväll blir det stor grillfest här hemma hos mig. Fredde,  jessica, johanna, kalle, anette, julia, tilda från öland bort ju här nu och sen min familj på sex personer plus annas pojkvän Micke och min Jenny kommer förbi. Ska bli riktigt roligt! och gott ;) Men nu ska jag titta på SATC!

Organisationsuppgift

Nu tar jag en pause i mitt pluggande och skriver en uppsats.
Fy fan för trean -.-

keep going

Jag har för mycket kläder, vart ska man få plats med allt?
Helt galet.

fy fan



Jag hatar att städa -.-



Tonight I gonna find away to make it without you

Nu har jag ätit en rejäl frukost och nu ska jag sätta igång och storstäda mitt rum, rensa garderoben osv. Städmusiken är på högsta volym och jag försöker tagga till! Vill egentligen bara vara på bajenmatchen idag eftersom jag har biljetter för hela säsongen men nej, nöjen har jag icke tid med!

blääääää

Dagen har varit lång. För lång. Men nu är det bara tre veckor kvar i den här takten så det är väl bara att suck it up och göra det bästa av situationen. Känner mig just nu lite små irriterad på folk. Allmänt. Folk som snackar skit, dömmer, missuppfattar och folk som har seriösa personlighetsstörningar. Om man inte släpper in någon så kan man inte heller blir ledsen. Så jag fortsätter att leva efter det mottot. (Y)

Kommer stressa sönder

Tjoho!
Sitter i skolan. Trååååkigt värre. Fått ännu en uppgift att göra så nu ligger vi på åtta saker att göra de närmsta tio dagarna. Stressigt värre. Idag ska jag till optikern sen ska jag på ett riktigt roligt möte som jag har sätt fram emot riktigt länge!! Ska bli awsome.
Nu ska jag gå.. Ha de bra!

Heldag imorgon

Njutit av det fina vädret i timmar idag med Klara, Sanne och Luisa. Helt toppen.
Sen var det bara hem och göra massor av nödvändigt.. Är inte ens halvklar än!
Jag är fri. lycklig och jävligt trött så nu ska jag sova!
Nighty.

Vacker väder

Ja. Typsikt mig. Jag som ska städa rummet just nu har fastnat framför datorn. Och om en halvtimme ska jag åka till Klara för att njuta av det fina vädret tillsammans med henne och Luisa. Har två prov, en muntlig redovisning och två uppsatser att skriva inom de närsta två veckorna. Inte särskilt mycket jämfört med vad vi haft tidigare men det är endå endel och då hinner man inte städa någonting. Så jag får helt enkelt göra det när jag kommit hem från Klara..
Hoppas ni får en bra dag och att ni njuter maaaaassor av det fina vädret!!


Vårbild för 4 år sedan(?) Klassresa i skärgården iaf.

En dröm som går i uppfyllelse

Hej!
Efter skolan åkte jag och Jenny till Forum Nacka och shoppade. Eller jag köpte inget men hon hittade en mycket fin studentklänning. Önskar att jag hade en sån tur. Sen åkte jag på ett viktigt möte och jag har nu bestämt mig för att åka som au pair i ett år till usa! Ansöknings processen är i full gång och inom ett (vad det känns som) ögonblick kommer jag sitta på planet till mitt livs äventyr! De känns helt underbart att äntligen veta säkert vad som händer efter sommaren och vad jag verkligen vill.  För jag känner i magen, hjärtat oh hjärnan att det här är rätt beslut och ingenting som jag kommer ångra. Självklart kommer ni få följa hela mitt år här på bloggen!<3
Imorgon har jag ingen skola så jag ska städa och vara med Klara. Vi ska luncha och promenera, myspys! Ska även fixa lite referenser som behövs till ansökningarna.
Sov så gott mina vänner!

Like old times

Hejhopp!
Haft en toppen helg hos Rosalie i Härnösand. Vi har shoppat, promenerat myst, ätit gott, snackat skit i mängder, partat på krogen, spelat spel och mycket mer!
Väldigt möjd måste jag säga och jag förstår att det blir jobbigt för Rosie att lämna stället, för det var en mycket charmig stad med många söta pojkar :)
Nu är jag tillbaka till verkligheten igen och börjar äntligen kunna andas i ena näsborren igen. Imorgon är det skola  som gäller, sen ska jag på två viktiga möten!
Hoppas ni haft en bra helg. PUSS!

Nås på mobilen

Nu har jag snart packt klart (LÄS: nu ska jag snart börja packa).
Har vilat hela kvällen, mår mycket bättre som sagt men frisk e jag inte än.
Sex imorgon bitti hämtar Hanna och hennes snälla pappa mig för att köra oss till Arlanda. 
Kommer hem söndagkväll så förmodligen kommer vi inte höras innan dess!
Ha en bra helg mina sötisar.

Bara så ni vet ^^

Jenny berättade för mig nu att det lät som att jag var kär här på bloggen.
Jag vill bara klargöra att jag är inte kär, i någon!
haha, det är ingenting jag vill bli heller eftersom jag ändå lämnar staden/landet inom kort.
Det tar nog många år innan jag kan blir kär igen..

Så länge jag kan minnas

Jag vill inte vara en person som är beroende. Varken beroende av ett ting eller en person.
Men du har gjort mig beroende av en känsla. När man väl har fått uppleva denna känsla så kan man inte klara sig utan den en längre stund. Jag vill egentligen inte ha dig, utan jag vill ha känslan som du ger mig. Varje vaken sekund saknar jag denna känsla, som kanske för en kväll eller natt kan uppfyllas av någon annan. Men på en längre sikt så är det bara du som kan hålla den vid liv. Jag saknar inte dig, jag saknar det.

flyga flygplan

Bättre mår jag! Men inte bra än. Men imorgon är det bra igen. Det har han där uppe lovat mig ;)
Ska snart packa min lilla väska inför imorgon, ett set party kläder, ett set hemma kläder och ett sätt "vanliga" kläder borde räcka :)
Hörs!

trött som fan

Ja, att vara frisk idag var väl kanske att ta i men bättre mår jag! Febern har gått ner äntligen men hade så ont i halsen att jag gick upp inatt och hämtade mig en hel skål med is för att äta och bedöva halsen.. inte ens det hjälpte! Idag måste jag åka en snabbis till farsta för att handla en present till min lillasyster som fyller 16 år imorgon. Annars ska jag fortsätta ligga i sängen/soffan och bli frisk. Puss!

Nu kom mamma hemma

Ja ni, ligger fortfarande som en död fisk i soffan. Snart kommer mamma hem då ska hon få bre två smörgåsar till mig och göra te! Känns som att hela jag typ kokar. Lite väl myket feber kanske.. Men imorgon ska jag vara frisk!
Har kommit på vad jag vill ha på mig på studenten föresten. Nu gäller det bara att hitta den! :D

Vem trodde att det skulle hända mig..

Det är ALLTID jag som håller i trådarna, det är alltid efter mina vilkor.
Men du har fått mig att spela efter dina regler och allt är på dina vilkor.
Det här är farligt och jag är ute på för djupt vatten.
Ta mig tillbaka till land fort som fan.

kill me now

Haha tack för komentaren Nina ;)

Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Möte ikväll i kyrkan en snabbis.
Annars fortsätter mission: friskna till!

puss

Så gör man inte

OHNOOO JAG ÄR SJUK!
Men banemej så ska jag vara frisk på fredag då jag ska flyga iväg till sötnöt rosie med hannsipannsi och parta sönder härnösand!
Nu blir det kuckelimuckmedicin och kurera sig i soffan!
p.s. dagen har varit icke okej.

Have a nice day

Sitter nu på praktiken och ska snart intervjua min handledare.
Jag är sjukt trött för hag sova galet dåligt inatt. Vaknade och somnade om och om igen och drömde riktigt konstigt när jag väl sov.
Idag ska jag köpa nya glasögon :D TVÅ PAR!
Wihoo.. Ni får se bilder senare.

Jag lämnar dig nu

Never make anyone your everything
because when they are gone
you got nothing

- Du var allt, nu är du inget.


För jag hatar dig

Dagen har varit bra. jobbade till tre tog sen en fika och sväng i farsta med Niclas och Lena.
Sen spenderade jag två timmar med att fylla i ansökan till culture care. 22 sidor att fylla i! Det tar sin tid..
Åt middag sen har jag pluggat. Nu ska jag fortsätta plugga. Imorgon är det en hård dag så då gäller det att vara pigg och glad. Ska först på praktiken mellan 9-16. 17.00 har jag optiker tid på andra sidan stan, 17.30 ska jag möta mamma, då ska vi åka runt och göra lite saker så som att lämna in min symaksin på lagning, köpa en väska, kolla på studentklänning osv. Får se hur mycket vi hinner med.
Är trött som faun men måste man plugga så måste man..

Är det vad jag tror att det är?

Vem är det som får det att pirra i min mage?

Eller vad är det som får det att pirra i min mage?


Ett litet collage


NJUUUUUT

Allt känns så jävla bra nu så det är inte sant.
Shit vad livet kan flyta på bra ibland.
Det händer så mycket roligt nu att jag bara vill pausa livet en stund och njuta.

MAT

åååh jag är jätte hungrig men är för lat för att gå upp och hämta mat.
Det är i såna här tillfällen man ska ha en pojkvän som kan göra det åt än, haha.

Feeling gooooood

Hej bloggish!
Hade en toppen valborg igår, men tyvärr utan en brasa! Mösspåtagningen gjorde mig ännu mer peppad inför studenten! BF<3 Mös sen med Molly och familjen med en riktigt god middag och vin. Efter det hade jag och Molly lite tjejmys med mer vin. Drog till en hemmafest i Kärrtorp med jimmy, olof och alla de. Riktigt trevligt. Äkte hem och sen kom N.B. och mös med mig natten lång. Han blev kvar hela dagen, skjutsade hem honom vid sex och sen tog jag en promenad vid flaten med Jimmy och hundarna. Myspys. Nu har jag tagit en rejäl dusch, och ska nu sätta igång med mitt personliga brev till ansökningen som aupair i USA! Imorgon blir det jobb i Farsta Strands kyrkan och sen yoga och plugg.


RSS 2.0