Vår=pollen, men jag älskar våren ändå!

Ju varmare och soligare det blir desto bättre mår jag. Det är synd att det ska vara så!
Nu ska jag komma iform på alla sätt som är möjliga. Träning, rutiner (mycket sömn, regelbundna mattider, jobba som en normal människa osv) och hälsosam kost. Mamma och jag snackar om att köra en riktig Detox innan påsk på två veckor. Ska undersökas lite mer och gå till en hälsokostaffär och se vad de säger. Mamma går ju redan på gi så för henne är det ingen större omställning men för mig, som äter mycket och allt, så blir det nog lite hårdare..
Nästa vecka kör mitt nya heltidsjobb som barnflicka åt Lou igång, men kommer jobba lite extra på helger på ok och i kyrkan. 

Ikväll ska jag bara vara hemma, gick upp vid kvart i fem imorse och det blir samma tid imorgon så det är tidig kväll som gäller!


Stort

Vaknade upp bredvid min ängel imorse. Det blev våfflor och kaffe till frukost. Resten av dagen har vi spenderat på rull i stort sätt, åkte till en plats som har en mycket speciell plats i mitt hjärta. Har inte varit där på ett tag så det var mycket skönt. Nu på kvällen har jag varit på bio med Sandra och sätt "I am number four", den var riktigt bra! Imorgon ska jag träffa min lilla älskling, Lou.

Dax att knyta sig <3

Ambulanssjuksköterska, here I come :D

Nu har jag skickat in min ansökan till högskolan i höst.
1. Sjuksköterskeprogrammet, Karolinska institutet Huddinge
2. Sjuksköterskeprogrammet, Röda korset.
3. Sjuksköterskeprogrammet, Sophia hemmet.

Längtar :D

Jag älskar blå himmel och sol

Nu är det än en gång helg, och jag är ledig. Från och med nu så jobbar jag bara varannan helg, toppen! Kom precis hem från en sväng på stan, snart ska jag ta en promenad och fika med Robin. Ikväll ska jag och Rosalie iväg till Spånga och fira Nina som fyllde 20 år i veckan, grattis i efterskott! :) Sen ska vi kanske vidare ut med Rosalies arbetskamrater på Café Opera. Imorgon ska jag träffa min fina vän Sandra, och på söndag ska jag träna med Klara. Jag hoppas att hon får upp min motivation igen så att jag börjar ta tag i träningen ordentligt, har tränat typ 10 ggr på tre månader. Inte bra!

älska

Hej och välkommen våren.
Du är mycket efterlängtad!Min fina


Du har blivit till en självklarhet

i stora drag

Jag har haft en toppenbra vecka i fjällen med min ängel, helt oslagbart. I fredags kväll kom vi hem, tittade på let's dance semifinalen. Sen har jag jobbat 36 timmar på två dagar, så idag har jag välförtjänt ledigt. Har packat upp och tvättat lite. Om någon timme kommer älskade Rosalie, då blir det middag och bokingar av resa(resor?). Och imorgon ska jag jobba 11-19.


Längtar <3

Hoho! Sitter med Lou just nu, hon lägger pussel. Helgen har varit helt okej, party för olof i lördags sen kom pascal och hämtade mig. Söndagskvällen spenderaedes med familjen och pascal eftersom de har varit i alperna en vecka. Min tatuering kliar galet mycket.. Imorgon ska jag förmodlgen träna med Klara, skönt. Om fyra dagar åker jag och pascal till fjällen en vecka. Ska bli helt sjukt skönt att få komma bort härifrån. Och så har jag fått en heltids fast anställning 1april till 1 september (då jag ska börja plugga). Så det går bra nu kan man säga :)

Saknar dig

Jobbat hela dagen, nu ligger jag i soffan med mamma. Vi har myskväll, äter tacos i soffan och dricker ett glas vitt. mycket mys. imorgon blir det jobb mellan 7-16 sen så bli det firande av Olof som fyllde 20 år igår. Grattis till honom! Sen jobb söndag 7-16 igen..

helg snart då?

Nu är det länge sen jag uppdaterade, men inte mycket har hunnit hända. Jag har sagt hejdå till min fina Rosalie som ska spendera tio dagar i Skottland för att spela Jvm, min lilla talang <3. Jag har också spenderat endel tid med min andra hälft, för att kompensera tio dagar ifrån varandra. Jag har börjat söka nya jobb, har redan fått tre erbjudanden men ingenting jag är riktigt nöjd med.. Så I keep on looking. Igår gjorde jag min första tatuering också, den blev super lycklad och jag är riktigt nöjd med resultatet. Tatueraren var minst lika nöjd så han fotograferade den för att ha i sitt portfolio. Tillochmed mamma kunde erkänna att den var fin, vilket är ett under. Jag tatuerade på tydligen det ondaste stället (enligt tatueraren) men jag tyckte inte alls att det var någon jättesmärta, på ryggraden kändes det definitivt men inte alls så att man ville släppa en liten tår. Tack guliiga Klara och snälla Robin som var med och sällskapade.

Nu sitter jag på Pascals jobb i Nynäshamn och väntar på att han ska göra något med min bil, sen ska vi äta middag. Jg börjar bli hungrig nu så han får faktiskt ta att skynda på lite. 

 

RSS 2.0