Likgiltighet, den bästa känslan gentemot dig!

Senaste dagarna har varit toppen! Med bra väder, pappa som äntligen är här, roliga händelser och mycket bilkörning.
Äntligen har jag lärt mig köra bil ordentligt :D Så nur är det inte långt kvar till körkort, ska bara fylla arton ^^ 

Idag är jag ledig så  vi ska  åka runt lite här på Öland och shoppa lite sen ska vi köra gocart! Ikväll ska vi på Lammet och Grisen. Ska bli jätte gott! 

Nu är det inte långt kvar till party på Gotland ;D Ska bli wonderful!  

poooop

Dåååååååligt väder idag, det suger! har hur tråkigt som helst.. Vad ska man göra en regning dag på Öland?

I don't give a fuck!

Igår var det jätte fint väder så då spenderade jag först dagen i en badenbaden med en bra bok och härlig musik i öronen. Sen åkte jag och familjen - pappa, till Borgholm där vi åt middag och sen gick vi på Takida som spelade i Borgholms slottsruin. De var ritktigt bra live och man kunde/kände igen de flesta låtarna!

Idag är det också bra väder men det är så tråkigt att sola så idag tänkte jag åka till byxelkrok med mamma och gå på en marknad som är där! Sen har jag också jobbat några timmar nu på morgonen.

Imorgon kommer pappa, det ska bli jäkligt skönt! Har ju inte träffat honom på några veckor. Och så är det nu en vecka kvar till Gotland och två veckor kvar till Stockholm! Ska vara ensam hemma också efter gotland i nästan en vecka, ska bli skönt! Då ska jag, Lisa och Elli fixa en kräftakiva. Hoppas jag iaf^^ Man måste ju äta kräftor minst en gång om året iaf =)

Annars händer det inte så mycket just nu, börjar tröttna lite på att jobba. Vill mest "turista" och slappa med familjen istället för att gå runt och svettas med en damsugare i handen. Men som sagt så är det ju inte så långt kvar och oftast jobbar jag inte så många timmar om dagen heller så man hinner kanske med både och ibland.

Nu har jag suttit och väntat på mamma i 40 minuter, hur lång tid kan det ta att ta en dusch?????

För det gör så jävla ont just nu

Har ni någonsin blivit så svikna, så ledsna att det gör fysiskt ont i hjärtat? När det bara krampar till och det känns som att tusen istappat tränger ut ur ens kropp. En smärta som får dig att vilja falla ner på marken och skrika rakt ut i ren smärta för att sedan bryta ut i ett hysteriskt gråtande. Idag, fick jag än en gång gå igenom det, och den här gången klarade jag det med nöd och näppe att bita ihop. Ursäkta mig med ett "jag tar en promenad" avsluta med ett leende för att det ska vara så lite misstänksamt soom möjligt och sen ta mig ut i skogen. Själv, för ingen ska få se ännu en tår rulla ner för min kind p.g.a dig. För ingen skulle få veta att du fortfarade kan såra mig. Nu får det vara nog.

om du bara hade frågat så hade du fått ett ärligt svar!

Sitter ute på gräs mattan i en solsto, här är det jätte varmt och inga moln på himlen! Underbart! Mamma och Johan kommer hit ikväll, skönt at träffa lite familjemedlemar :) I helgen ska jag p Takida i slottsruinen, ska bli kul! Har hört att dom är bra live. Annars händer det inte så jätte mycket här, jobbr melln tio och ett oftast sen är det strnden eller bara slapp på gräsmattan. kvällarn brukar bestå av kortspel, film med trevlgt umgänge :)

Fast ja saknar stockholm endel, speciellt min älskde Klara, Elli som nu är i Grekland och Lisafisa =/  Men lisa träffar jag om  12 dagar på Gotland!!! Annars är det 19 dagar kvar innan jag får se min älskade huvudstad!

Men jag trivs så bra här också :)

men nu ska jag äta lunch!
ha det bra«3



Ljust men ändå så jävla svart

Idag har jag gassat i solen större delen av dagen, med cosmopolitan och iste. Nu har vi grillat hamburgare och fredde ha åkt iväg för att titta på bajen matchen uppe i kroken. men den missar ju jag för någon är ju tvungen att vara här på pensionatet. imorgon åker jag ner till färjestan över en natt för lite födelsedagsfirande, strand och lite shopping :) om en vecka kommer mamma, johan och sofia ner hit! ska bli jätte kul att träffa dom igen... :) nu ska jag hoppa in i duschen! pussokram

Om någon bara visste

Ojojoj har inte haft en lugn stund sen jag kom hit! Vi har haft läger här från i torsdags fram till idag. då jag har jobbat hela dagarna.. så nu börjar semstern på riktigt! Enlig tv4 vädret så ska det bli bra väder i veckan så då får de bli stranden och bättra på brännan. Börjar fan blekna ju!

Gotland vecka 32 med Lisa är nu bokat!! Ska bli så jäkla najjs! Ser fram emot det mycket :)


Annars händer det inte så mycket här just nu...
Saknar Klara, Lisa, Erik, Jenny, Elli och familjen :)


hohoho

 Nu är jag framme på öland, väldigt skönt måste jag säga. Blev stående i två timmar utanför södertälje efter en stor olycka, sen fick vi ta världens omväg så vi blev sittandes i bilen i tio timmar idag. INTE TREVLIGT! Ikväll tänkte jag titta på morden i midsommer med mamma. Imorgon börjar jag nog jobba och imorgon kommer också pappa ner hit! Otroligt segt internet när man är inne på fejsbok men annars funkar det bra!
I already miss my baby<3


Det är alltid en del av mitt hjärta som saknas

Ditt namn står skrivet i sanden, där vatten aldrig suddar ut.
 Ditt namn står skrivet i våra hjärtan, där minnena kommer finnas kvar som förut.
Som en vind försvann du, men i våran närhet är du kvar.
Med värme, trygghet och saknad, det är det enda vi från dig nu har.
Tårar som har fallit, tankar som vi tänkt.
Minnen som vi saknar, ögon som blänkt.
Aldrig kommer vi glömma, åren som har gått.
Skratt, hyss och roliga stunder, vi alla med dig har fått!
En ängel har du blivit, en ängel i guds land.
Han har fått tillbaka den vackraste själ.
Han har dig i sin hand.


Jag kommer aldrig sluta sakna dig.

Ska bli otroligt skönt!

Bu har jag packat ner, vad det känns som, hela mitt liv. I en liten väska. Svårt att välja ut vilka kläder man ska ha med sig, jag kommer säkert ha glömt något, mend et är ju inte hela världen. Ikväll ska jag lägga mig tididgt eftersom jag har fått en grym huvudvärk under dagen.
Hoppas på att kunna träffa klara en snabbis ikväll bara för att få säga hejdå! Kommer sakna henne tror jag xD
Hoppas verkligen hon kommer och hälsar på nere hos mig nåra dagar :D
Så... Hejdå!

Wihiii

Ja efter att ha sovit en god natts sömn så är jag pigg och glad!
Nu är det bara att sätta igång med allt som ska göras idag!

Krampartat håller jag upp ögonlocken.

  No matter what I say or do, the message isn't getting through,
And you're listening to the sound of my breaking heart.
It will never be you and me again.


Killar, killar och killar.. LÅT MIG VARA!

Kaosartad kväll igår, jag tycker jag lämnar den kvällen så den får inte medverka som ett minne i denna blogg^^ 
Idag har myst hela dagen med S, Pizza, chips, läsk, godis och bra filmer. Riktigt najjs..
Imorgon ska jag träffa Klara och sen ska jag packa, fina till lite i rummet och åka till apoteket och hämta ut lite nya pollen mediciner!
På tisdag åker jag till öland och bli borta ca 5 veckor. kommer sakna stockholm för det är endel grejer här som skulle behöva lösas innan jag drar iväg. Men det skiter jag i, för det ska fan bli skönt att lämna all jävla skit åt slumpen ändå.
Men vackra sommarstockholm med ändå nästintill oslagbart! 

Min lillasyster är i skottland nu, saknar henne!


HATAR DIG, VILL INTE VARA NÄRA DIG.

Seg dag, vaknade för några timmar sen. Har bara suttit framför datan sen dess.. Borde kanske äta frukost. Känner mig allmänt på pissigt humör. Jag har gjort fel, igen. Jag har låtit dig påverka mig, jag har låtit dig komma ett steg närmare. Nu gäller det att ta minst tre steg tillbaka igen.

Ikväll ska det bli kul iaf! Ska till Orminge hem till Björn med Elli. Fredrik och Felicia som vi var i Spanien med kommer också vara där. Så då blire party!! :D 

Men nu ska jag var rycka upp mig lite och äta något...
PUSS

Du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart

Du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.

Du får inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt.



You make me happy :D

Hade det faktiskt ritkgit najjs på morfars land. Så himla vacker i skärgårn men löjligt mycket mygg och så fick jag min femte fästing på en vecka. Hoppas jag inte får borelia igen!
Igår låg jag på flaten hela dagen med massa folk, trevligt. Så varmt i vattnet att jag (den största badkrukan i världen) inte hade några större problem att komma i! På kvällen åt jag pissa med S och sen mös han emd mig natten lång :)
Idag har jag och Klara shoppat i nacka forum. Det blev en jacka, en klänning, en BH, ett par trosor och ett bar tights!
Pengarna flyger iväg :(
Ikväll ska jag träffa lite folk och umgås tänkte jag, har inte något super planerat, Vi får se vad kvällen erbjuder!!
Niclas förklarade mina aktiviteter i helgen "packa och vara packad".
För om några dagar åker jag till Öland och blir borta i fem veckor!
Hörs <3

RSS 2.0