Om du bara hade gett mig en förklaring så hade jag förstått

Skön dag och kväll igår :) 

Nu sitter jag och tjurar, mamma har varit och handlat god take away mat. utan att fråga om jag ville ha något. så nu sitter alla och smaskar i sig medans jag sitter här, hungrig som ett jävla djur. 

Inga planer för idag. Tänkte plugga lite. Men jag har inget internet så hemma. Så nus itter jag på pappas jobbdator som jag egentligen inte får långa för mammas.. Även fast att det är pappas dator och för honom är det okej.. SÅ jag har missat lite deadlines nu men jag har förklarat för lärarna hur det ligger till och det verkar okej med dom.. 

Ska nog ta mig en sväng till farsta där jag måste handla lite små saker.. Typ mascara och sånt skit.. 
 


Happy

SEEEG DAG...
Blev en skit kul kväll igår! Riktigt najjs med sovsällskap och allt. Vaknada dock bakis idag, så dagen har spenderats i soffaan framför otaliga filmer och vatten.. Men nu är jag på topp igen efter en dusch och ska snart äta tacos till middag! Efter det blir det förmodligen utgång, inget vidare roligt att sitta ensam en lördagskväll.. Men med tanke på igår så blir det nog ganska tidig kväll och sparsamt med vin... ^^

Time to go!


A great day!

HELLO!
Inte bloggat de senaste dagarna för mitt internet har pajjat hemma. Hatar det!
09.50 började min första lektion imorse men självklart så kom inte läraren så nu börjar jag inte förren 12.30. KUL! då hade jag egentligen jordens skönaste sovmorgon. KUL. Så nu har jag och jenny lånat varsin dator och sitter här och lallar runt. Lisa den bajskorven är på popaganda. Är ju inte lite avundsjuk...
Igår köpte jag och Elli våra friskiskort, och sen tog vi en fika på 60. Första träningspasset blir dans idag i hornstull! Cool.. 

Planer för helgen då. Idag fyller Jimmy arton år, så han ska firas på kajkanten(?)  i gamla stan. Drar väl kanske dit med  Olof och Erik.. Annars kan man ju kanske hänga med Lisa om hon ska någonstan, eller se vad Elli och Carro ska hitta på efter tatueringsmässan! Vill också vara arton år så jag får gå dit :(

JUSTE! I tisdags fick jag reda på att jag kom med på resan till indien!! Ska bli så jävla coolt, jag och min grupp plus 10 andra elever och en lärare från Norra real ska till indien  i sjutton dagar i mars nästa år!!!!!!! Ser fram emot det som fan. Vi ska bussa runt i nordvästra delen som heter rajastan och besöka olika internatskolor, festivaler. Och så ska vi rida på kameler rakt ut i ökne och övernatta där under bar himmel! Dödscooolt! Ser fram emot det här som fan, som ni kanske förstår. Men det är mycket planering, och vi måste ju ta massa vaccinationssprutor :'(

Men nu är det dags att gå, lunch time :)

kill me now

Dödstrött! Skolan hela dagen sen fika med Niclas. Sen har jag sökt massa jobb skickat in massor av CV:n men det verkar inte vara så mycket lediga tjänster. Nu middag och sen sova. HÖRS

PUSS

Tjohopp!
Vaknade verkligen på rätt sida idag! Plus att jag har gått ner tre kilo så jag känner mig lagom snygg och satte på mig mina tajtaste jeans :D
Det funkar verkligen att röra på sig, dricka mycket vatten och äta bara nyttig mat.
Ska till skolan snart, snacka om härlig sovmorgon! Sen ska jag och Elli köpa friskiskort och sen ska jag fika med Niclas senare idag :)

Ha en bra dag!

bajs

Jag kommer inte i på fronter, min mobil har helt plötsligt slutat fungera.
JAG DÖÖÖÖÖR

MILF!



Det här är en av mina bästa vänner.
Som just nu går igenom en av världens vackraste händelser.
En graviditet.
Klara ska bli mamma  =D
Detta har jag vetat ett tag men nu äntligen ska jag få dela det med er.
Om ni klickar på bilden så kommer ni till hennes blogg :)
Lycka till min vän, du vet att jag står vid din sida <3


Saknar dig, BIG TIME !

Hej!
Helgen har varit toppbra med ett otroligt vacker bröllop och väldigt lyckad fest efteråt! Tänk att även lilla jag kommer stå där framför altaret, vackraast i världen och även den lyckligaste. Eller ska jag säga att jag förhoppningsvis kommer stå där?
Ja men iaf, kom hem igår iaf. Ensam hemma så jag fick sovsällskap :) Väldigt skönt, annars kand et bli lite läskigt!

Idag var jag i skolan, sen har jag bara slöat hemma. Tror jag börjar bli sjuk för jag är trött som en jävla dåre!
La familia kommer hem ikväll också.
Mobilen är pajj just nu så jag kan inte höra av mig till någon för att fitta på nått, så jag blir väl sittandes här större delen av det som återstår av den här dagen.
Love

Time to sleep.

Underbar promenad med Rosalie, som jag inte träffat på evigheter<3

Svårt...

Fick jobberbjudnade idag, två stycken. Sen fick jag ett innan sommaren som kommer kanske sätta igång nu i höst annars efter jul. Grejen är att jag vill jobba minst tio timmar i veckan. Dom här två jobben som drar igång nu direkt är bara sex timmar, vilket jag tycker blir lite lite... Och det blir ju svårt att söka ett annat jobb när man bara kan på helger? För det andra jobbet är på onsdagar och torsdagar.. Vad ska jag göra ? =S

Short

Har varit i skolan, tråkat på lektioner. Sen har jag varit i rålis i några timmar och fikat med de flesta från klassen :)
Kom nyss hem, ska äta lite och hänga lite här sen ska jag träffa Rosalie, packa och gå och lägga mig tidigt.
Imorgon bitti åker jag till Öland <3

Jag kan inte förstå


YAHOO.util.Event.onAvailable("abMainArticle",abInitializeFontSize);

Vad är sanning värd när ingen kan höra den?

Våra blickar möts genom glaset.

Jag är nära att nicka till hälsning. Den blonda flickan är ju så bekant. Förstås: jag har läst hennes blogg, sett alla bilder, hört henne sjunga på niornas kabaré på YouTube. Men det är första gången jag ser hennes ansikte i verkligheten.

Tio veckor tidigare satt vi här båda två, i samma byggnad men i en annan sal. Då gömde hon sig under en ljusgul filt medan hon häktades för anstiftan till mord. Nu sitter hon på andra sidan en glasruta, grå kofta, långt, blekt hår med mörka rötter.

Hon gömmer sig inte längre. Det behövs inte. Rätten beslutar efter bara några minuter att hela rättegången ska hållas bakom stängda dörrar. Journalister och vänner ombeds lämna salen.


Vi kommer närmare sanningen på det här sättet, säger rättens ordförande.

Jag undrar vilken sanning han talar om. Bara två personer vet vad som verkligen hände i skogen bakom hoppbacken i Enskede, natten till den sjunde juni i år: Therese Johansson Rojo och pojken som dödade henne. Hennes version kommer vi aldrig att få höra. Hans har jag redan läst i förhören, sett honom spela upp i polisens rekonstruktionsfilm. Jag har läst sms:en där hans flickvän uppmanar honom att döda Therese.

Och frågan kvarstår: hur kunde det gå så långt, över alla gränser, bortom all logik och rimlighet?

 

Nu sitter de här, bara meter ifrån oss. Svaren inom räckhåll. Men man ber oss gå.

När rättens ordförande meddelar att rättegången kommer att ske bakom lyckta dörrar blundar flickan. Kniper ihop ögonen och sväljer hårt. Sedan andas hon ut.

Jag förstår hennes lättnad.

I stunden är den självklar. Men sedan?

Rättegången hade kunnat bli en chans att förklara sig, försvara sig. Ångra sig. Inte bara inför rätten. Utan också för alla som sörjer, alla som hatar.

Det är nog ingen inblandad som vill att den massmediala uppmärksamheten ska bli större än vad den redan varit, säger flickans advokat i en intervju.

Men det han missar är detta: vi är inte fienden.

 

Hos medierna finns en hänsyn, en respekt för de inblandades integritet och säkerhet, i bästa fall en vilja att försöka förstå. Nu har man i stället lämnat över tolkningsföreträdet, spridandet av den offentliga sanningen, åt skvallret, spekulationerna och skitsnacket på internet. Där finns alla de rasande, förtvivlade, de som hotar och hatar. I deras ögon är logiken enkel: den som är oskyldig, den som intet har att dölja, skulle ha valt att öppna dörrarna. Inte låsa dem.

Vi kommer närmare sanningen på det här sättet? Kanske.

Frågan är vad sanningen är värd när ingen hör den.

Jag lämnar salen sist av alla. Innan dörren slår igen söker jag flickans blick, en sista gång.

Hon blundar.





Han fördes till sjukhus i förmiddags i ambulans. Han fick en kraftig ångestreaktion när han skulle berätta sin "historia".
Han visar sin ånger, jag känner hans ånger enda hit. När jag öppnade metro på tunnebanan imorse så möttes jag av "hon log i rätten". Visa ånger du med (om du nu känner någon), erkänn och stå för det du gjort. Då kanske jag kan "förlåta" eller iaf acceptera att du gjort det.

Vila i frid Therese

Kanske är det lättare att gömma sig bakom hatet

Annika Marklund

Annika Marklund
Foto: Maria Östlin

Annika Marklund om mordet på Therese Johansson Rojo

Två dagar före mordet.

En blond flicka på en scen. Hon sjunger en Elton John-ballad, rösten svajar och skär sig, men möts av applåder och busvisslingar ändå. I den suddiga YouTube-filmen är det fortfarande början av juni. En enda vecka kvar av nionde klass.

Nu är det mitten av augusti och verkligheten har hunnit i kapp.

Flickan på scenen sitter häktad, åtalad för anstiftan till mord. Natten till den sjunde juni ströp hennes pojkvän femtonåriga Therese Johansson Rojo till döds under en fest.

Pojkvännen har erkänt dråp. Flickan erkänner att hon sa åt honom att döda. Men hon lovar att hon inte menade det. Ett spel, bara.

Nedanför videoklippet hotas flickan till livet. Ord så vidriga att de omöjligt kan återges i tryck, skälvande av förakt, förtvivlan, hat.

Mordet på Therese Johansson Rojo har kallats unikt.

Svartsjukedramer ungdomar emellan slutar i tårar och gräl. Inte i oåterkalleliga tragedier.

Fallet är unikt också på andra sätt. Den mängd starka känslor dådet framkallat saknar helt motstycke i modern tid.

I tusentals bloggar, minnesfilmer och kommentarer uttrycker människor som inte kände Therese sin bottenlösa sorg över hennes öde.

Lika många skriver om det rasande hat de känner. Om de fasansfulla straff de önskar de två åtalade sextonåringarna.

Kanske är det inte så konstigt. Therese är inget ansiktslöst offer. Hon finns kvar på nätet, skrattande och smärtsamt levande. En potentiell syster, dotter, vän.

På nätet finns också de misstänkta mördarna.

Helst hade vi nog bara sluppit se. Föreställt oss dem som monster, djävlar. Förkastat tanken på att också de kunnat vara våra syskon, vänner, barn.

Men han som dödade ler och hon som bad honom sjunger och vi har två val. Att blunda, värja oss, gömma oss bakom hatet. Eller att försöka förstå.

Kanske är det för mycket begärt.

Det är märkligt. Den ökade vetskapen borde leda till ökad förståelse. Borde den inte?

Men i stället bara sotsvart hat.

Jag ser den skakiga mobilfilmen igen. En fem och en halv minut lång skärva frusen tid, fångad bara dagar före katastrofen.

På onsdag inleds rättegången.

Om ett par veckor kan flickan i filmklippet vara dömd för anstiftan till mord, ett brott bara fem personer dömts för de senaste tjugo åren.

Men allt kan också vara över då. Hon kan vara friad.

Fri. Utsläppt.

Till vad?

I tidningen läser jag om engelska brottslingar som får nya identiteter när de släpps ut ur fängelset.

Nya namn, personnummer, till och med utseenden. Som skydd.

Vi är inte där än. Svensk press är mer återhållsam med att lämna ut namn och bild på dömda eller misstänkta brottslingar.

Men pressen har inte längre ensam bestämmanderätt på vem som ska hängas ut.

För den som har en dator och en internetuppkoppling finns de åtalades namn och bilder bara några klick bort.

Precis som jag funnit flickans sång på YouTube. Hon har kommit till refrängen nu.

Hon sjunger om att förlora allt. 

 


Jag kan fortfarande inte förstå. Jag kan inte smälta och jag kan inte acceptera.

Jag vägrar att inse det faktum att det var din mening att det här skulle hända.

Oändliga tårar som runnit större delen av sommarn täcker än en gång min kind.

Och jag har äntligen, äntligen, bestämt mig för vad jag tycker, för hur jag känner och för vad jag tänker jäntemot dig, honom och stackars oskyldiga Therese.

En bön riktad mot dig, sen får det räcka. 

 


byebyebirde

Hejhopp!
Första dagen i skolan avklarad! Imorgon börjar vi direkt gå efter schemat. Känns hårt men bra att få tillbaka lite rutiner i sin kropp. Efter åkte jag, Lisa och Jenny och åt på tacobar. Sen tog vi en sväng i lite affärer. Hem, laga middag, äta middag och nu satte jag mig precis här. Har en grym mensvärk dagen till ära så jag kommer nog hålla mig hemma ikväll. Med en varm vetekudde på magen, inget annat hjälper. Har tagit tre ipren, det brukar hjälpa. But not this time =/

Imorgon är det skola sen ska det packas, klänning till bröllopet måste jag hitta. Kanske borde sy en till detta speciella tillfälle..

TIME TO GO!!

RYCK!!!

Från och med nästa vecka så ska jag påbörja ett mycket nyttigare och bättre liv.
Jag har tjuvstartat lite men nmästan vecka drar det igång påriktigt!
Anledningen till der här är att jag har gått up chockerande SJU kilo sen i vintras, fast jag har ju inte på något vis tjock eller överviktig. Jag v'äger nämligen 52 kg idag vilket är precis vad man ska väga när man är 161 cm lång. Men jag har börjat känna att jag vill bli lite mer nyttig, ta hand om mig själv och fixa till lite saker som jag är mindre nöjd med. Som t.ex. dom hemska finnarna eller dom sladdriga låren ^^

Det jag ska göra är:

  • Börja träna. FoS kortet inhadlas nästa vecka. Då ska jag blanda med lite olika pass, jympa, aerobics och spinning. Och även styrketräna själv. Siktar på att träna ca 3 dagar i veckan. Perfekt eftersom jag har flera stycker både nära där jag bor och går i skolan. Dock 1445 kr fattigare :(
  • Jag ska tänka på vad jag äter. Eftersom jag sen länge har haft en helt pajjad mage så behöver jag ofta tänka på vad jag äter och speciellt när jag äter. Måste äta regelbundet och inte för många timmar emellan. 5 ggr om dagen, 3 större mål och 2 mindre (frukt eller kanske en liten yougurt) En ordentlig frukost, gröt eller ägg annars fil med flingor. Godis och annat onyttigt varannan helg. Minska ner på mcdonalds besöken och på min passion, GLASS! Och inte äta efter sju på kvällen.  Och dricka mycket vatten, både för huden och allt annat!
  •  Sen ska jag sluta att slarva med att sminka av mig. ska börja använda en ordentlig ansiktstvätt och ett ansiktsvatten efter det så att jag rengör huden ordentligt. 
  • Jag ska sluta att slita på mitt hår så jäkla mycket mer hårföning och sånt. Ska också börja tvätta håret mer sällan, varannan dag duger bra!
  • Jag ska också börja promenera lite för att få frisk luft, välja trappor istället för att ta hissen. Små saker kan göra skillnad.
  • Jag ska städa mitt rum oftare och sluta vara så jäkla slarvig.
  • Jag ska lägga mig i tid och börja läsa böcker istället för att titta på tv halva natten
  • Sen ska jag även ta körkort och skaffa mig ett nytt lite mer "vanligt" jobb.... Och ha MVG i helst alla mina ämnen...
Shit vad mycket det blev.. Men det är bra, då har jag något att göra i höst xD
Men jag känner det att nu får det fan vad nog.
Jag vill få bättre imunförsvar, bättre kondition och bättre sömn..

Så nu ska jag sova! Utan att försöka äta något innan...
Svårt =P
PÖSS

Nej det pirrar inte i magen..

Spenderade natten som en av världens lyckligaste i H:s famn.. Underbart att få känna den tryggheten när man ska bege sig till drömarnas land.. Tänk om man kunde få somna så föralltid?

Idag har jag iaf lallat runt i farsta med Klara, köpt hårfärg och massa grejer från apoteket. Behöver nämligen lite nya hudrengöringsgrejer eftersom min mens närmar sig vilket betyder att jag har finnar under munnen och mellan ögonbrynen... Konstigt att jag får finnar just på dom ställerna... Skit jobbigt att jag nu helt plötsligt har fått jätte dålig hy, jag har alltid haft perfekt hy. Har aldrig använr foundation eller något sånt. Men det är väl bara kämpa på med alla dessa krämer, tvåler och täckande smink. Dom måste ju försvinna någon gång? 

Hårfärgen var iaf till Klara så nu är hon brunett, väldigt fint tycker jag :) Efter så har jag läst lite i min nya bok och pluggat LITE.. Skrivit några nödvändiga mejl och börjat skriva på ett CV... Nu tänkte jag ta mig en långdusch med ansiktsmask och grejjer för att känna mig fräsch inför skolstart imorgon!

På fredag blir det bröllop på öland, ska bli jätte roligt! Det lyckliga paret är Fredde och Jessica :) Önskar dom alla lycka.. Eller är det så man säger? ^^

Nu är det iaf dax att sätta igång med all rengöring.
KISSANDLOVE

thihi



Mitt schema, helt okej tycker jag!
Fredagar blir en saftig sovmorgon men sen är det två ordentliga håltimmar som behövs fylla ut.
Men det är inte så svårt eftersom jag ska börja träna nu...

----

Okej, det känns så hemskt att erkänna det här men jag har tröttnat på sommarlov.
Jag har egentligen bara haft sommarlov i en vecka nu och jag har redan tröttnat!
Jag blir seg av att sova så här mycket, man gör inget nödvändigt och man bara degar runt på stan, fester eller hemma.
Jag vill ju inte säga heller att jag längtar till att sätta i gång med plugget egen men jag har fått ett väldigt slappt schema vilket jag älskar... två riktigt långa håltimmar som är perfekta att träna på. Jag och elli ska nämlige köpa friskis och svettis- kort nu och vi har ett gym precis vid skolan så det blir perfekt!

Så hur ser planerna ut idag då? Lisa och jag snackade om bio, annars tänkte jag baka något smaskigt, sen ikväll ska jag förmodligen träffa mr. H *blink*. Så alltså bara mer deeeeeegande!

Bläääääää 

You've making my head spinn!

Skit dag!!!
Hatar såna här dagar, så man bara ligger i soffan, mår skit, äter nada och dricker multivitaminjuice för att få i sig det någonting. Och nej jag är inte bakis. Jag har pajjat min mage, igen! Jävla skit.
Och du förvirrar mig.... Klarar inte det här!

punkt

Kräftskivan blev lyckad igår :) 
Och idag är jag trött!

Älskar mina nya jeans :D

Blev en snabbis till forum med Elli, sen har jag städat mitt rum, storhandlat med mamma, hyrt en film till kvällen och nu har jag precis bytt lakan i sängen! Jag hittade det jag letade efter iaf, på new yorker ett par ljusgrå jenas som sitter som en smäck! Hade gärna velat ha ett par svarta också men det fanns inte :( Eftersom det var rea så kom jag även hem med tre linnen och en klänning ^^ ALLT FÖR 400 spänn! Det är vad jag kallar billigt! 

Kräftor är också inhandlade till morgondagens kräftskiva som jag, Elli och Lisa ska ha tillsammans hemma hos mig. Femton personer är bjudna, snapsen fixad och jag är taggad till tusen! Ska bli grymt roligt :)

Nu ska jag äta middag sen blir det mys i soffan med mamsen och Johan till "the wrestler".. Hoppas den är bra!
Nattinatt<3

 

Sängen kallar tidigt idag

Nu kom jag hem från Klara, har bara suttit och pratat :) Jätte kul att träffa henne igen!
Hon verkade må så bra sååå men hon snorade som en kossa xD

Imorgon ska jag möta elli i nacka forum klockan ett sen ska jag städa mitt rum!
Sov så gött<3

"Like my heart goes"

My eyes have seen more than they want to

My heart has scars that run so deep

There's tears that I've had to let go

And there's dreams I told myself I'd keep

-...du är fortfarande min dröm


<3

"I could never watch you suffer
I could never let you down
And I hope you soon discover

that I be here for you, day and night" 




Innan jag träffade er, så visste jag inte vad äkta vänner var.
Ni har lärt mig att det går att lita på andra.
Och jag är jävligt tacksam för att ni finns! <3




Control

Trodde att Klara skulle komma tillbaka till Sverige igår men nej tydligen inte.. Hennes mobil har varit avstängd i ett dygn nu, hoppas det inte hänt något. Såg ju fram emot att träffa henne!

Det blev iaf en bra kväll igår, mycket och trevligt folk var det. Mindre roligt var det att ta sig hem as trött och tre olika nattbussar! Somnade på alla tre xD Tur att jag hade killarna med mig så slapp jag åka själv iaf..

Idag har jag varit inne på söder med Elli och Lisa och fikat på muffinsfabriken. Smaskigt värre!
Kom precis hem nu och om nån timme ska jag och några från familjen åka och fira min lillkusin som fyller fem år!
Grattis till honom! Sen var det tydligen någon indiefestival ikväll i kungsan som Lisa och några ska på. Så antingen hänger jag med på den eller så har jag bara myskväll hemma, själv eller med sällskap. Får se vart vinden blåser^^

Imorgon ska jag in till nacka forum tänkte jag och köpa jeans och sen ska jag städa mitt rum och tvätta mina kläder. Börjar bli tight nu med tvätt som fyller tre hela tvättkorgar!

SER FRAM EMOT LÖRDAG :)



Dady please come home

Idag har jag inte gjort mycket nödvändigt.. Pratade med Elli i typ två timmar i telefon, sen har jag lagat middag till familjen. Det blev lax med dillstuvad potatis!
Ikväll s ska jag till Lisa och föra tillsammans med Elli, Fredrik, Jimmy, Olof och Erik. Sen ska vi vidare till haga norra där vi ska fira Gabbi som fyller arton år today! Grattis till dig :)

Time to gooooo <3

.

Fattar inte riktigt vad det är med mig idag, är jätte trött och känner mig helt slut i hela kroppen. Även fast jag har duschat och försökt vakna till så känner jag mig ändå helt nyvaken! As jobbigt...

Snackat med Erik om att ses, och med Elli o Lisa. Kanske ska till kungsan ikväll. Vet inte vad jag har lust med.
Egentligen vill jag bara ligga i din famn och dra fingrarna genom ditt hår..  Men såna tankar är förbjudna just nu :P

BLÄÄÄ

precis som det alltid har gjort

Hemma i lilla tallkrogen igen efter vmånga veckor borta!
Har sovit riktigt många timmar i natt men känner mig fortfarande lika trött..
Konstigt!

Gotland var toppen! Vi turistade, festade, låg på stranden, shoppade och åt massor av gooood mat!
Claes, Anne och Robin kom och bodde hos oss på fredagen och va kvar tills vi åkte hem. Det var roligt!

Idag har jag inga planer, känner att jag inte har varit hemma på så länge så jag ska nog bara vara hemma faktiskt. Slöa i sängen och packa upp om jag nu pallar..

Ha en bra tisdag!

HOOOHOO

Varje dag sedan dryga två månader så har jag tittat in på aftonbladet.se för att om det kommit en liten nyhet, en ny upptäckt eller om de ska åtalas. För mord eller dråp? Nu är han åtalad för mord, hon för anstiftan. Jag läste ett långt repotage med ordagranna sms. Tragiskt. Jag tänker inte säga vad som rör sig i mitt huvud just nu, men jag förstår att dom tror att hon lider av en allvarlig psykisk störning.

Men slut med tråkigheter. Nu är jag på gotland och har befunnit mig i fosterställning större delen av dagen p.g.a. att jag kom hem klockan fem imorse. Ikväll ska vi ut och äta i visby och sen ska vi upptäcka visby by night, igen ^^

Kunde äntligen smsa klara idag, kändes skönt! har dock inte fått något svar än =P

Dags att göra sig iordning!
puss


Miss my Klara :(

Idag är det mulet, så idag finns det inte så mycket att göra!
Det får bli en skön slapp dag idag...

Dagarna går ganska fort nu måste jag erkänna.. Eller hela månaden har bara försvunnit.
En hel månad har jag varit här nu asså, galet!

Två dagar kvar till Gotland, Ska bli sjukt kul. Skönt, och om ryktet stämmer så ska vi få ett toppen väder nästa vecka!
Jag som inte solat på två veckor behöver  vekligen bättre på brännan, men jag är iaf brunast av familjen så det är jag nöjd ned ;)

Nu ska jag ta en biltur med pappsen och äta lunch :)
Pusss

RSS 2.0